-
@gatoz said in Πολιτική και Αυτοκίνητα:
αληεθια ποσο σχεση εχουν αυτα που λετε με τις αμοιβες των εκπαιδευτικων στα ιδιωτικα σχολεια?
ειναι κακοπληρωμενοι και γινονται απολυσεις τους καθε καλοκαιρι
και δωρα που δινονται και επιστρεφονται
τωρα λεει ο καθενας για τη κουμπαρα του, οκ, οτιναναιΣτα ιδιωτικά που ξέρεις εσύ ίσως, σε αυτά που ξέρω εχώ όχι. Οπότε οπως μιλάς εσύ απο προσωπική εμπειρία το ίδιο και εγώ. Αλλά ξέχασα εσένα η προσωπική εμπειρία ισχύει για όλους ενώ εμένα όχι, οπως λέει και ο Χάρης!!
Δεν είναι κουμπάρα, φίλη ειναι.
-
@fanis75 said in Πολιτική και Αυτοκίνητα:
αληεθια ποσο σχεση εχουν αυτα που λετε με τις αμοιβες των εκπαιδευτικων στα ιδιωτικα σχολεια?
ειναι κακοπληρωμενοι και γινονται απολυσεις τους καθε καλοκαιρι
και δωρα που δινονται και επιστρεφονται
τωρα λεει ο καθενας για τη κουμπαρα του, οκ, οτιναναιΣτα ιδιωτικά που ξέρεις εσύ ίσως, σε αυτά που ξέρω εχώ όχι. Οπότε οπως μιλάς εσύ απο προσωπική εμπειρία το ίδιο και εγώ. Αλλά ξέχασα εσένα η προσωπική εμπειρία ισχύει για όλους ενώ εμένα όχι, οπως λέει και ο Χάρης!!
Δεν είναι κουμπάρα, φίλη ειναι.
ακριβως ετσι, ενα μικρο, πολυ μικρο παραδειγμα
-
Νηπιαγωγεία.....νόμιζα μιλάγαμε για δασκάλους και καθηγητές, όχι νηπιαγωγούς. όπως και να έχει τα σοβαρά σχολεία δεν απολύουν το καλοκαίρι, τώρα ότι θα υπάρχουν και τέτοια προφανώς, όπως παντου στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν λαμόγια εργοδότες...αλλά δεν ειναι σωστό να τσουβαλιάζουμε, ούτε εσύ θα ήθελες να σε παίρνει το τσουβάλι για μερικά λαμόγια.
-
Νηπιαγωγεία.....νόμιζα μιλάγαμε για δασκάλους και καθηγητές, όχι νηπιαγωγούς. όπως και να έχει τα σοβαρά σχολεία δεν απολύουν το καλοκαίρι, τώρα ότι θα υπάρχουν και τέτοια προφανώς, όπως παντου στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν λαμόγια εργοδότες...αλλά δεν ειναι σωστό να τσουβαλιάζουμε, ούτε εσύ θα ήθελες να σε παίρνει το τσουβάλι για μερικά λαμόγια.
ολοι σχεδον οι ιδιωτικοι τραβανε τα ιδια, αμα δεν θες να δεις δεν βλεπεις. οταν ερθει ομως η σειρα σου δεν θα βλεπουν οι αλλοι.
-
ολοι σχεδον οι ιδιωτικοι τραβανε τα ιδια, αμα δεν θες να δεις δεν βλεπεις. οταν ερθει ομως η σειρα σου δεν θα βλεπουν οι αλλοι.
Μια χαρά βλέπω....αλλά όλοι θέλουν δημόσιο για άραγμα και τσάμπα φράγκα. Η ζωή ειναι σκληρή και προφανώς δεν βλέπουν για εμένα, δεν έχω τέτοιες αυταπάτες...μόνος μου ήμουν και είμαι στην εργασία. και στην τράπεζα, ο σύλλογος δεν έκανε κάτι, μόνος έκανα την μήνυση και κέρδισα, ο σύλλογος πήγε να με αποτρέψει για γνωστούς λόγους.
Όταν βγεί το ΚΚΕ κυβέρνηση το συζητάμε ξανά....μέχρι τότε ο καθένας μόνος του, έτσι ειναι η ζωή, δεν μπορούμε να περιμένουμε να μας σώσουν οι άλλοι, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του, ενήλικες είμαστε όχι παιδιά.
-
Μια χαρά βλέπω....αλλά όλοι θέλουν δημόσιο για άραγμα και τσάμπα φράγκα. Η ζωή ειναι σκληρή και προφανώς δεν βλέπουν για εμένα, δεν έχω τέτοιες αυταπάτες...μόνος μου ήμουν και είμαι στην εργασία. και στην τράπεζα, ο σύλλογος δεν έκανε κάτι, μόνος έκανα την μήνυση και κέρδισα, ο σύλλογος πήγε να με αποτρέψει για γνωστούς λόγους.
Όταν βγεί το ΚΚΕ κυβέρνηση το συζητάμε ξανά....μέχρι τότε ο καθένας μόνος του, έτσι ειναι η ζωή, δεν μπορούμε να περιμένουμε να μας σώσουν οι άλλοι, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του, ενήλικες είμαστε όχι παιδιά.
αυτη ακριβως η μεμψιμοιρία φταιει
-
αυτη ακριβως η μεμψιμοιρία φταιει
Που την είδες την μεμψιμοιρία? Ούτε γκρινιάζω, ούτε παραπονιέμαι...απλά λέω πως ειναι η ζωή. Η αλήθεια δεν είναι μεμψιμοιρία, απλά ειναι η αλήθεια!
-
@harisma23 said in Πολιτική και Αυτοκίνητα:
καθηγητης σε ιδιωτικο γινεσαι απο αναγκη, οι εκπαιδευτικοι εκει ειναι και κακοπληρωμενοι και πολυ πιεσμενοι
Τελείως, μα τελείως λάθος!
Οι καθηγητές στα καλά ιδιωτικά έχουν παρά πολύ καλά έσοδα από ιδιαίτερα, αν θέλουν. Και χωρίς να εκτίθενται κάνοντας ιδιαίτερα στους δικούς τους μαθητές του σχολείου. Συστήνει ο ένας τον άλλο στους μαθητές του και ο άλλος τον πρώτο στους δικούς του. Το ένα χέρι νίβει τ' άλλο.Μεγάλη επιτυχία να κάνεις 2 δουλειές για να έχεις καλά έσοδα...
-
Μιλάμε ο άνθρωπος θα έχει τρελαθεί στον λόξυγκα και θα πηγαίνει στον γιατρό να δει τι του συμβαίνει....
-
@jamesd said in Πολιτική και Αυτοκίνητα:
καθηγητης σε ιδιωτικο γινεσαι απο αναγκη, οι εκπαιδευτικοι εκει ειναι και κακοπληρωμενοι και πολυ πιεσμενοι
Οι καθηγητές στα καλά ιδιωτικά έχουν παρά πολύ καλά έσοδα από ιδιαίτερα, αν θέλουν. Και χωρίς να εκτίθενται κάνοντας ιδιαίτερα στους δικούς τους μαθητές του σχολείου. Συστήνει ο ένας τον άλλο στους μαθητές του και ο άλλος τον πρώτο στους δικούς του. Το ένα χέρι νίβει τ' άλλο.Μεγάλη επιτυχία να κάνεις 2 δουλειές για να έχεις καλά έσοδα...
Αγόρι, μάλλον κάτι παρεξήγησες. Οι καθηγητές των ιδιωτικών τα ιδιαίτερα δεν τα κάνουν για το ψωμί τους, αλλά για το παντεσπάνι τους.
-
@jamesd said in Πολιτική και Αυτοκίνητα:
Αγόρι, μάλλον κάτι παρεξήγησες. Οι καθηγητές των ιδιωτικών τα ιδιαίτερα δεν τα κάνουν για το ψωμί τους, αλλά για το παντεσπάνι τους.
ειπαμε οτιναναι αρκει να αφορα τους αλλοι
-
Γατούλη, μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια...
-
Γατούλη, μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια...
παντα στο στοχο απαντησεις...
σε ποιο στοχο βεβαια ε, ειναι θεμα.... -
Γιατί να είσαι της Αριστεράς,
χωρίς να είσαι φουκαράς... -
Μια που συζητάτε για σχολεία, πολιτική και αυτοκίνητα, αν ξέρεις κάποιος να μου πει το λόγο που πολλά σχολικά λεωφορεία ιδιωτικών σχολείων και νηπιαγωγείων έχουν εντελώς μαύρα τζάμια.
Μεμβράνες κατράμι σε όλα τα τζάμια.Καθημερινά βλέπω τέτοια σχολικά λεωφορεία.
-
@storm said in Πολιτική και Αυτοκίνητα:
Μια που συζητάτε για σχολεία, πολιτική και αυτοκίνητα, αν ξέρεις κάποιος να μου πει το λόγο που πολλά σχολικά λεωφορεία ιδιωτικών σχολείων και νηπιαγωγείων έχουν εντελώς μαύρα τζάμια.
Για να μην ενοχλεί ο ήλιος τους μαθητές. Όμως οδηγού/συνοδηγού οφείλουν να μην είναι σκουρες. Οι υπόλοιπες δεν ενοχλούν, είναι όπως στα επιβατικά αυτοκίνητα, πίσω μπορείς να βάλεις όσο σκούρες θες.
-
Και επιτρέπεται να μπαίνουν μαύρες μεμβράνες;
Εγώ πάντως σε όσα έχω δει, το μόνο τζάμι που δεν έχει μαύρη κατράμι μεμβράνη είναι αυτή του παρμπρίζ.Δεν ξέρω, αλλά εμένα δεν μου κάθεται καλά η τόση μαυρίλα. Σαν να θέλουν να κρύψουν κάτι.
-
Μεμβράνες κατράμι σε όλα τα τζάμια.Καθημερινά βλέπω τέτοια σχολικά λεωφορεία.
Ισως το κανουν για θεμα ασφαλειας, στα ιδιωτικα σχολεια υπαρχουν παιδια απο ευκαταστατες οικογενειες.
-
Και επιτρέπεται να μπαίνουν μαύρες μεμβράνες;
Γιατί να μην επιτρέπεται? Η προστασία από τον ήλιο είναι σημαντική και επίσης το κάνουν για προστασία των μαθητών, να μην τους βλέπουν και καλά κάνουν.
-
Δεν ήξερα ότι για τα σχολικά λεωφορεία ισχύει άλλη νομοθεσία περί μεμβρανών. Νόμιζα ότι συγκαταλέγονται στα οχήματα που αναφέρει ο νόμος.
Πολιτική και Αυτοκίνητα