-
@lap said in Πολιτική και Αυτοκίνητα:
@piliourits said in Πολιτική και Αυτοκίνητα:
Για να σε διευκολύνω χωρίς τόσο πολλά λόγια, που απαιτούν χρόνο και γίνονται γηδυσνόητα, κι εσύ γράφεις για την τελειότητα της ηλεκτροκίνησης και ότι θα μας πνίξει όλους η θάλασσα με τα θερμικά, το ανάγεις σε ζήτημα ζωής και θανάτου για την ανθρωπότητα (που κατά 90% είναι), αλλά μια χαρά καις βενζινουλα κάθε μέρα στο σουιφτάκι.
Έτσι κι οι αριστεροί που έχουν εισόδημα απ την εργασία τους σε καπιταλιστικη οικονομία.Πρόσεξε εγώ δεν επέλεξα την βενζίνη έχοντας άλλη εναλλακτική. Το ανέφερα πιο πάνω. Αν δεν υπάρχει εναλλακτική καλά κάνουν. Εγώ σχολιάζω την εναλλακτική.
Στην περίπτωση μου.
Πες έχω μεζονέτα με χώρο στάθμευσης και φόρτισης. Πες τα ηλεκτρικά έχουν φτάσει σε ένα σημείο που εξυπηρετούν την ίδια ωφέλεια. Δηλαδή κάνουν ένα ταξίδι σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας άνετα.
Και επιλέγω ένα diesel. Εδώ οντως θα συμφωνήσω υπάρχει σύγχιση.Μη νόμιζες ότι και εγώ δεν είμαι μουρλος. Αλλά θα πω ναι πως υπάρχει σύγχιση.
Μια χαρά επιλογές έχεις, απ το να δώσεις το Σουιφτ και να πάρεις "τζάμπα" ένα μεταχειρισμένο Leaf και να σου μείνει και υπεραξία κεφαλαίου, μέχρι ένα φθηνό e208 ή Dacia ή αυτά που έρχονται σύντομα, με κρατική επιδότηση και λίγες δόσεις.
Αλλά επιμένεις στη Βενζίνη.Ο αριστερός τι επιλογές έχει, να παρατήσει δουλειά και οικογένεια και να καταπατήσει δημόσια έκταση στη Γυάρο για να φτιάξει αυταρκες Κολχοζ;
Θα μου πεις "γιατί δεν παίρνει καλασνικοφ να κάνει αντάρτικο στη Πάρνηθα;" και θα χεις και δίκιο...edit: άδικο θα χεις τελικά, εκεί δεν είναι που πάει για ποδήλατο ο Κουλης στα λοκνταουν, και τυχαία πέφτει πάνω σε περιπλανόμενους Νεοδημοκράτες;
Γίνεται έτσι αντάρτικο;... -
Ξέχασες δύο βασικές προϋποθέσεις στην υπόθεση.
- Χώρος φόρτισης ( μέχρι να εξελιχθεί τουλάχιστον η τεχνολογία)
- Ίδιος βαθμός ωφέλειας στα ταξίδια.
Εάν οι δύο προϋποθέσεις εκπληρωθούν τότε ναι, πρέπει να πάρω ηλεκτρικό. Συμφωνώ
Όσο για τις άλλες βλακείες που γράφεις και με προσβάλεις να προσθέσω, Όχι και φυσικά είμαι κατά της βίας. Έλεος εν έτη 2023 να σκέφτεται κάποιος με αυτόν τον τρόπο.
Ο κόσμος ψηφίζει αυτό που επιθυμεί. Κανείς δεν θα πει σε κανέναν τι θα επιλέξει υπό την απειλή βίας. Ζούμε σε ένα κράτος δικαίου με αρχές και θεσμούς.
Υ.γ Έλεγες κάτι για τον φασισμό τις προάλλες. Φοράει προβιά ανθρωπιστή θα συμπληρώσω.
-
ερωτηση μια και πιασαμε εναν τυπο που δουλευει καθηγητης καπου
που εργαζεσαι σε ρυ λαπη και εχεις τοσο χρονο?
σοβαρα ρωταω, μου κανει εντυπωση, θετικη που καποιος κατι καταφερνει, ενω εγω πηζω διαρκως και δεν εχω χρονο να γραφω τετοια σεντονια.... -
Στον υπολογιστή μου. Εκεί εργάζομαι....
-
επισης - και? που βρισκεις τοσο χρονο?
-
@gatoz said in Πολιτική και Αυτοκίνητα:
Δεν κατάλαβες κάτι, δεν έχω 8 ωρο
Όλη η μέρα μου είναι εν δυνάμει ώρα εργασίας.Όταν οι άλλοι θα βλέπουν ταινίες το απόγευμα σπίτι τους μπορεί εγώ να έχω σοβαρό όγκο εργασίας.
Τηλεργασια γαρ.
-
Όλη η μέρα μου είναι εν δυνάμει ώρα εργασίας.Όταν οι άλλοι θα βλέπουν ταινίες το απόγευμα σπίτι τους μπορεί εγώ να έχω σοβαρό όγκο εργασίας.
Τηλεργασια γαρ.
και? εγω φευγω απο το γραφειο μετα τις 1 ή 2.... και σε υπολογιστη δουλευω
τοσο χρονο πως?
το μυστικο ρωταω? -
Τύχη
-
Επαναφέρω στην τροχιά του το τραίνο που εκτροχιάσατε...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/339518120-saab-9-5
Ενα αυτοκίνητο για την ιντελιγκέντσια
https://christikolexiko.academyofathens.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2&catid=2&pageS=1107
σε σουπερ λαϊκή τιμή
απο μια εταιρεία που την έφαγε η κεντροδεξιά που δήλωνε στην ουσία οτι το κράτος δεν εχει καμμία δουλειά να διαχειρίζεται αυτοκινητοβιομηχανίες
https://www.reuters.com/article/idUSTRE50B759/ΥΓ πόσο να εχει τέλος πάντων ενας συμπλέκτης;
-
Τελικά ο τύπος παίζει το ιδιωτικό σχολείο που δουλεύει να έχει αριστερό τσεο...
Η να ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων του γάτου...
-
Νομίζω ότι ο αρθρογράφος σα να κάνει κάποιους λανθασμένους υπολογισμούς και γι αυτό ίσως δεν μπορεί να δικαιολογήσει το γιατί δεν γίνεται η "πολυπόθητη" επανάσταση στην κοινωνία.
5% αστική τάξη και 30% η μεσαία; Δηλ. 65-70% η εργατική; Και ποιούς εννοεί ο εκπαιδευτικός αστική και μεσαία; Μα σχεδόν 25% είναι μόνο οι συνταξιούχοι στην Ελλάδα κι ένα περίπου 10% οι ανήλικοι.. Κι αν έχει στο μυαλό του τον εργάτη,μάστορα,αγρότη,τεχνίτη του 21ου αιώνα όπως ήταν τον προηγ. αιώνα,γι αυτό δεν του βγαίνει το αφήγημα. Εκτός αν αυξηθεί η πραγματική εργατική τάξη με αθρόες εισροές εξαθλιωμένων ανθρώπων από τρίτες χώρες,οπότε όντως κάποια στιγμή θα γίνει η επανάσταση.Προσοχή όμως,γιατί τότε η εξαγριωμένη,επαναστατημένη μάζα μπορεί να έχει ως θύματα και τους υποστηρικτές της... -
Αυτή είναι είδηση για εδώ
@antonakis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
πιστεύω η διαρροή για σενάρια απαγόρευσης συντήρησης σε αυτοκίνητα 15 ετών + είναι ο ορισμός της (βλακώδους) Πολιτικής που θέλει να εξαφανίσει τα (ΙΧ) Αυτοκίνητα
δικό σας ...
-
Τι "δικό μας";;; να πούμε το ρεφρέν;
-
-
Τηλεργασια γαρ.
Με μπλοκάκι εργάζεσαι ή ελεύθερος επαγγελματίας;
Ποιο επάγγελμα με τηλεργασία προσφέρει σταθερό και καλό μισθό;
-
Πολλα, προφανώς η τύχη και η κατάρτιση μου σε κάποια θέματα μου δίνει αυτήν την δυνατότητα. Πριν λίγο καιρό είχα τρελό τρέξιμο και πολλά χλμ/ημέρα. Αδιάφορο για τους υπόλοιπους, τώρα ενδιαφέρονται.
Τώρα είμαι στην φάση που δεν χρειάζεται μετά το πιθανότερο να ξανά χρειαστεί.Τι θέμα είναι ότι μπήκα στην μπούκα των αντιπροσώπων του λαού....και ποιος θα με σώσει τώρα.
-
Τι πρόβλημα έχεις με τους βουλευτές;
-
καθηγητης σε ιδιωτικο γινεσαι απο αναγκη, οι εκπαιδευτικοι εκει ειναι και κακοπληρωμενοι και πολυ πιεσμενοι
Τελείως, μα τελείως λάθος!
Οι καθηγητές στα καλά ιδιωτικά έχουν παρά πολύ καλά έσοδα από ιδιαίτερα, αν θέλουν. Και χωρίς να εκτίθενται κάνοντας ιδιαίτερα στους δικούς τους μαθητές του σχολείου. Συστήνει ο ένας τον άλλο στους μαθητές του και ο άλλος τον πρώτο στους δικούς του. Το ένα χέρι νίβει τ' άλλο. -
Σωστό. Αλλά σε οποιοδήποτε επάγγελμα έχεις καλά έσοδα αν δουλεύεις 15 ώρες το 24ωρο...
-
@harisma23 said in Πολιτική και Αυτοκίνητα:
καθηγητης σε ιδιωτικο γινεσαι απο αναγκη, οι εκπαιδευτικοι εκει ειναι και κακοπληρωμενοι και πολυ πιεσμενοι
Τελείως, μα τελείως λάθος!
Οι καθηγητές στα καλά ιδιωτικά έχουν παρά πολύ καλά έσοδα από ιδιαίτερα, αν θέλουν. Και χωρίς να εκτίθενται κάνοντας ιδιαίτερα στους δικούς τους μαθητές του σχολείου. Συστήνει ο ένας τον άλλο στους μαθητές του και ο άλλος τον πρώτο στους δικούς του. Το ένα χέρι νίβει τ' άλλο.οτιναναι απαντας
γιατι κανουνε αραγες ουρες να στα ασεπ και στις λιστες μηπως φυγουν απο τις δουλειες αυτες?
επειδης ειχατε τα παιδια στα ιδιωτικα και πληρωνατε, δεν σημαινει οτι τα παιρνουν οι καθηγητες αυτα που χωνατε
Πολιτική και Αυτοκίνητα