-
@lap said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Εμπιστεύομαι ελληνικές εταιρίες εμπορίου, όπου μπορώ να μιλήσω με κάποιον και να ρωτήσω διαφορά πράγματα.
Κλαίω... Εξυπηρέτηση πελατών ατ ιτς φαϊνεστ
-
-
@yem said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
@lap said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Εμπιστεύομαι ελληνικές εταιρίες εμπορίου, όπου μπορώ να μιλήσω με κάποιον και να ρωτήσω διαφορά πράγματα.
Κλαίω... Εξυπηρέτηση πελατών ατ ιτς φαϊνεστ
Τουλάχιστον τους βρίζεις και καταλάβουν τι τους λες.
-
Μια καλαίσθητη κούπα για να πίνω την βιεννέζικη σοκολάτα μου όταν είμαι στο σαλέ
https://toleiritoukokora.gr/product/koupa-koutsou-be-loved/
![alt text](
-
ένα Cardhu 18, όπως καθε Χριστουγεννα
-
@k-m said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
ένα Cardhu 18, όπως καθε Χριστουγεννα
Σωστοοοος
-
Σε μένα ήρθε λίγο νωρίτερα. Αγοράσαμε χαμάλη για τις μέρες που δεν έχω δημοσιογραφικό και για να αποδεσμεύσω το Grand Vitara του φάδερ.
Από φίλο, πρώτο χέρι, ατρακάριστο, με φρέσκα λάστιχα και μπαταρία, 1.4 με 101 ίππους, 123.000 χιλιόμετρα.
-
Αν υποσχεθεί ο Λαπ ότι θα ρθει να πάμε βόλτα, το σκέφτομαι μήπως μου κάνω δώρο κανένα ev...
-
Με το diesel θα μείνεις.....
Πες μας, τελικά πέρα από την όντως χρονοβόρα φόρτιση τους ( είναι σοβαρό θέμα δεν αντιλέγω) πως σου φαίνεται το μέλλον της αυτοκίνησης; Οδηγησες tesla, πες μας λοιπόν πέρα από τα δύο τρία που ανέφερες.
Πάνε στο τοπικό.
-
@dimsabas said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
που δεν έχω δημοσιογραφικό
Πω πω!!!! Κουράγιο φίλε dimsabas.... Ιδιαίτερα κάτι tesla και bmw δημοσιογραφικά είναι μανίκι, αλλά κάνε κουράγιο για όλους εμάς.
-
@piliourits said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Αν υποσχεθεί ο Λαπ ότι θα ρθει να πάμε βόλτα, το σκέφτομαι μήπως μου κάνω δώρο κανένα ev...
Ωπα ωπα κοντα τα χερια απο τον Lap εχω σειρα προτεραιοτητας
-
Α ρε Σάκη Ρουβά, σε νιώθω!!!!
-
-
@dimsabas: Καλοτάξιδο Δημήτρη! Το είχα οδηγήσει αρκετά, ως test drive, γιατί ήταν υποψήφιο προς αγορά. Όσο νεκρό είναι το ηλεκτρόγκαζο και το μοτέρ χαμηλά, τόση δύναμη έχει ψηλά! Συνολικά αρκετά σπορτίβικο, μαζί με τo Clio και το Fiesta της εποχής.
-
Σε ευχαριστώ πολύ! Προφανώς τίποτα από όλα αυτά τα σπορτίβικα δεν έπαιξε ρόλο στην επιλογή ενός χαμάλη 18ετίας. Δεν κοιτούσα καν για Ibiza. Μόνο ότι βγήκε για πούλημα από φίλο και καθώς ήξερα το αμάξι, ήταν απίστευτη ευκαιρία για τα χρήματά του.
Προσωπικά ήθελα RX-8 για δεύτερο, αλλά έπεσε παντόφλα. Κι όμως, είναι ιδανικό για την περίπτωσή μου (ελάχιστα χιλιόμετρα, πισωκίνητο παρελθόν) αλλά δεν αποφασίζω μόνος μου.
-
@dimsabas said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Σε μένα ήρθε λίγο νωρίτερα. Αγοράσαμε χαμάλη για τις μέρες που δεν έχω δημοσιογραφικό και για να αποδεσμεύσω το Grand Vitara του φάδερ.
Από φίλο, πρώτο χέρι, ατρακάριστο, με φρέσκα λάστιχα και μπαταρία, 1.4 με 101 ίππους, 123.000 χιλιόμετρα.
καλορίζικο να είναι
πριν μερικούς μήνες πουλήσαμε ακριβώς το ίδιο που είχε η γυναίκα γιατί της δίνουν πλέον εταιρικό. Ουσιαστικα το "χαρίσαμε σχεδον" σε κάποιο συγγενη καθώς ηταν αψογο μηχανικά τουλάχιστον. Εξωτερικά η γυναίκα δεν είχε αφησει σημείο χωρίς σημαδι lol
Αν δεν καίει λάδια είναι πολύ καλό. (το δικό μας δεν έκαιγε αλλά είναι συχνό φαινόμενο αυτό σε αυτό το μοντέλο)
-
-
@nasos said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Όχι ακριβώς Χριστουγεννιάτικο, αλλά επειδή πλησιάζουν οι μέρες το θεωρώ Χριστουγεννιάτικο!
Respect
-
Τελικα ξαναφεύγω για Κινα.....
Οπότε είπα να κάνω εκτος των δικών μου ανθρώπων και ενα δωράκι και σε μένα με την καινούργια χρονια και παρείγγειλα κάποια πραγματάκια αφού το puma st έχει ήδη intercooler μεγαλο , φιλτροκούτι και εξατμιση
Αντε με την καινούργια χρονια θα τα βάλω πάνω να πάμε κανα ταξιδάκι να γουσταρουμε
-
Μη τα δείχνεις αυτά εδώ, και μετά τα φέρεις χώρις να τα περάσεις τελωνείο, γιατί αυτή την εποχή η κυβερνησάρα κι οι οπαδοί της επιδίδονται στο κυνήγι φοροδιαφευγόντων.
Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!