-
Εγώ έκανα πριν λίγο παραγγελία αυτό για δώρο στον εαυτό μου.
https://www.e-shop.gr/ilektriki-odontoboyrtsa-oral-b-genius-x-midnight-black-81770082-p-HAP.315848
Μου φάνηκε καλή ευκαιρία.
-
Τι να πω; εντυπωσιακό!
-
@lap said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Τι να πω; εντυπωσιακό!
Τι να κάνουμε βρε Lap, μέσα στην φτώχεια Μητσοτάκη κάτι τέτοιες μικρές αγορές σου φτιάχνουν λίγο την διάθεση.
Ούτε black friday δεν υπάρχει πλέον σε αυτό το μίζερο καθεστώς που ζουμέ , το eshop τουλάχιστον που πάντα το παρακολουθώ το παλεύει αρκετά σε προσφορές και εκπτώσεις σε σχέση με άλλους.
Αλλά δεν κατηγορώ και τους άλλους , τι να κάνουν και αυτοί και οι προμηθευτές τους , αφού δεν μπορούν να στοκάρουν προιόντα με την ανύπαρκτη αγοραστική δύναμη των καταναλωτών στην ψωροκώσταινα.
Χαράς ευαγγέλια για πλατφόρμες τύπου ...Temu
Είχα πει θα αντισταθώ σε αυτά τα κανάλια λιανικής , αλλά λόγω της γυναίκας που τις τελευταίες εβδομαδές έφτασαν κούτες στο σπίτι με διάφορα χριστουγεννίατικα και με εξέπληξε η ποιότητα τους ως προς την τιμή τους και το έψαξα λίγο , φέρνουν σχεδόν το 50-60% των καλών προιόντων του Aliexpress και το κυριότερο στις ίδιες ακριβώς τιμές και το πολύ σε 3-4 εργάσιμες μέρες.Σε συνδιασμό με τα Κινέζικα μαγαζιά του κέντρου αλλά και πολλά μεγάλα που έχουν ανοίξει την τελευταία διετία στην επαρχία με περίπου σε κάποια προιόντα ποιότητα aliexpress καθώς μυρίστηκαν τεράστια ευκαιρία λόγω φτωχειας , μαζί με την ακρίβεια Μητσοτάκη και το νέο φορολογικό θα είναι η απόλυτη ταφόπλακα του Έλληνα εμποράκου.
Τεράστιο πρόβλημα προβλέπω και με τα Jumbo που έχει χειρότερης ποιότητας Κινέζικα αγαθά αλλά ακριβότερες τιμές και δεν έχει καμία πιθανότητα να τα ανταγωνιστεί.
Δυστυχώς αυτή θα είναι η κατάσταση στην χώρα μας που οδεύει με ταχύτητα σε μπανανία με τριτοκοσμικές οικονομικές ανισότητες που το 60-70% δεν θα μπορεί να ονειρευτεί διακοπές , θα οδηγεί αυτοκίνητα 20ετίας + , και θα ντύνεται και θα εξοπλίζει το νοικοκυριό του απο τα Temu και τις ChinaTown.
-
Καινούρια φυσίγγια 0.22'' Short για το σκοπευτικό μου τυφέκιο FN.
Α και ένα κινητό, αλλά αυτό δεν μετράει, γιατί απλά το χρειαζόμουν και βρήκα ευκαιρία λόγω Black Friday.
-
@vagkirk said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Δυστυχώς αυτή θα είναι η κατάσταση στην χώρα μας που οδεύει με ταχύτητα σε μπανανία με τριτοκοσμικές οικονομικές ανισότητες που το 60-70% δεν θα μπορεί να ονειρευτεί διακοπές , θα οδηγεί αυτοκίνητα 20ετίας + , και θα ντύνεται και θα εξοπλίζει το νοικοκυριό του απο τα Temu και τις ChinaTown.
ήδη γίνεται αυτό , δεν οδεύει.
-
Πάλι καλά που παρακάλεσαν δύο συμφορουμίτες, να ΜΗΝ μολυνθεί ΚΑΙ αυτό το νήμα με πολιτικά...
Αλλά στου κουφού την πόρτα...
-
@antoniokon said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Πάλι καλά που παρακάλεσαν δύο συμφορουμίτες, να ΜΗΝ μολυνθεί ΚΑΙ αυτό το νήμα με πολιτικά...
Αλλά στου κουφού την πόρτα...
Καθε τι στη ζωή είναι "πολιτικό" θέμα.
Τα κομματικά είναι που σας ενοχλούν, μια και δεν ευνοούν τις επιλογές σας...Αυτό το Temu που διαφημίζεται σαν αφηνιασμένο σε όλο το ίντερνετ, δεν είναι μουφα και απάτη τελικά;
Έχετε ψωνίσει πράγματα και ήρθαν και ήταν αληθινά; -
Πολιτικη είναι τα δημόσια θέματα, όχι τα ιδιωτικά.
Αυτός που σου είπε ότι τα πάντα ειναι πολιτική είναι κομματοσκυλο.
-
@piliourits said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Αυτό το Temu που διαφημίζεται σαν αφηνιασμένο σε όλο το ίντερνετ, δεν είναι μουφα και απάτη τελικά;
Έχετε ψωνίσει πράγματα και ήρθαν και ήταν αληθινά;Αληθινό είναι. Όπως και τα δεδομένα που κρατάει από το κινητό σου.
Όποιος θέλει, κάνει αναζήτηση για την εφαρμογή pinduoduo που ήταν η προηγούμενη της ίδιας εταιρείας και κόπηκε λόγω malware. -
@antonakis said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Όπως και τα δεδομένα που κρατάει από το κινητό σου.
Ενδιαφέρον, Για πες λεπτομέρειες!
Κατά τα άλλα ότι έχω παραγγείλει έχει έρθει στο 20ημερο.
Γρηγορότερα από κάτι και καλά ηλεκτρονικά καταστήματα που λειτουργούν στο υπόγειο του πατρικού τους και στέλνεις παραγγελία με διαθεσιμότητα και κάνουν την αποστολή σε 1 μήνα -
@yem said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Ενδιαφέρον, Για πες λεπτομέρειες!
https://www.cbsnews.com/news/pinduoduo-google-play-suspension-malware-chinese-shopping-app-tiktok/
Η προηγούμενη εφαρμογή τους.
Αντίστοιχες υποψίες υπάρχουν και για το temu. -
Τι είναι όλα αυτά, δεν έχω ιδέα.
-
Τι είναι όλα αυτά, δεν έχω ιδέα.
/Off topic Σαν τότε που ψήφισαν όχι και βγήκε ναι ένα πράγμα.
-
Τώρα το είδα, σαν το amazon λέει.
Δεν τα ξέρω αυτά, δεν αγοράζω!
Εμπιστεύομαι ελληνικές εταιρίες εμπορίου, όπου μπορώ να μιλήσω με κάποιον και να ρωτήσω διαφορά πράγματα.
-
Εμπιστεύομαι ελληνικές εταιρίες εμπορίου, όπου μπορώ να μιλήσω με κάποιον και να ρωτήσω διαφορά πράγματα.
Και τι θα πάρεις φέτος για σένα;
-
Το έγραψα βρε! ΝΑΔΑ. ΤΙΠΟΤΑ.
Άντε καλά πήρα καθαριστικό από βενζινάδικο για τα τζάμια του αυτοκινήτου που το βάζεις στο δοχείο και αυτό διότι έρχεται χιονιάς και δεν θέλω να παγώσει το νερό.
-
Δεν στηρίζουμε την αγορά αν δεν αγοράζουμε τίποτα αδερφέ.
-
Για εμένα βρε συ. Για άλλους όλο και κάτι θα πάρω.
-
Στηρίζουμε την εσωτερική αγορά μας (την τσέπη μας δηλαδή), αν το έκαναν και άλλοι δεν θα είχαμε πληθωρισμό…εύγε lap εύχομαι να τα δώσεις μια και καλή σε κανένα Tesla
-
Χαχαχα είναι και αυτό μία άποψη. Ένα δωράκι έστω φθηνό είναι κάτι.
Αλλά γενικά όπως σωστά λες έχουν μουρλαθει όλοι. Ζητούν ότι θέλουν.
Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!