-
Καλοταξιδο!
-
Όμορφο αμαξάκι!!!
Μεγειές!!!
Καλοτάξιδο να είναι!!! -
Περίμενα να παραλάβεις πρώτα...
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Άπειρες και χαρούμενες βόλτες
-
@anapofasistos said in LEXUS LBX:
Καλοτάξιδο! Ωραίο χρώμα και συμπαθέστατη ζάντα. Έχω παρατηρήσει πως πλέον οι εταιρείες "κάνουν ανταγωνισμό" ποιος θα έχει τις ασχημότερες-φτηνότερες ζάντες. Μάλλον το βραβείο το κερδίζουν οι βασικές εκδόσεις της X1 που είναι συνδυασμός με τάσι.
Κάποιος έπρεπε να το πει! Μπράβο. Έχουν πάρει ήδη μερικοί συνάδελφοι την Χ1 με leasing και βλέπεις αυτές τις άθλιες ζάντες και αναρωτιέσαι τι έπιναν στο σχεδιαστικό κέντρο της BMW όταν τις σχεδίαζαν.
Το εσωτερικό του LBX πολύ όμορφο πραγματικά και φαίνεται πολύ ποιοτικό.
-
Καλοτάξιδο! Ωραίο χρώμα και συμπαθέστατη ζάντα. Έχω παρατηρήσει πως πλέον οι εταιρείες "κάνουν ανταγωνισμό" ποιος θα έχει τις ασχημότερες-φτηνότερες ζάντες. Μάλλον το βραβείο το κερδίζουν οι βασικές εκδόσεις της X1 που είναι συνδυασμός με τάσι.
Σε νιώθω λίγο σχετικά με το θεμα ζάντας. Αλλα νομίζω έχει μπει στο παιχνίδι το αεροδυναμική απόδοση και οι ζάντες εχουν γίνει έτσι.
Αυτο που πρέπει να αναφερθεί για το LBX είναι ότι η ζαντα προστατευετε απόλυτα απο το ελαστικό ετσι οπως εχει σχεδιαστεί και με τις διαστάσεις που έχουν επιλέξει. Μια σκοτούρα λιγότερη για την ελληνική πραγματικότητα στο παρκάρισμα. -
Σε νιώθω λίγο σχετικά με το θεμα ζάντας. Αλλα νομίζω έχει μπει στο παιχνίδι το αεροδυναμική απόδοση και οι ζάντες εχουν γίνει έτσι.
Αυτο που πρέπει να αναφερθεί για το LBX είναι ότι η ζαντα προστατευετε απόλυτα απο το ελαστικό ετσι οπως εχει σχεδιαστεί και με τις διαστάσεις που έχουν επιλέξει. Μια σκοτούρα λιγότερη για την ελληνική πραγματικότητα στο παρκάρισμα.Για οικονομία το κάνουν. Αλλιώς δεν θα είχαν διαθέσιμες τις ωραίες ζάντες με έξτρα 1000-2000 ευρω. Θα ήταν όλες "αεροδυναμικές"
-
Καλοτάξιδο! Πανέμορφος συνδυασμός έσω-έξω!
Τα άτιμα τ' ανοιχτόχρωμα εσωτερικά, μπορεί να έχουν αυξημένη πιθανότητα για να λερώνουν πιο εύκολα, αλλά δίνουν άλλο αέρα και στυλ στο εσωτερικό!
-
Καλοτάξιδο Μπάμπη, να το χαρείς με Υγεία!!
Το έχω πει πολλές φορές, σε LBX, ακριβώς αυτό το συνδυασμό θα έκανα σε εξωτερικό και εσωτερικό, το θεωρώ μακράν το πιο όμορφο και elegant, ταιριάζει απόλυτα στο αυτοκίνητο. Και τα ανοιχτόχρωμα εσωτερικά δεν παίζονται, αναβαθμίζουν πάρα πολύ ένα αυτοκίνητο.
ΥΓ: Για τις ζάντες που λέτε, στην bmw τουλάχιστον ειναι πάγια τακτική, για να σε αναγκάζουν να πληρώνεις τις πιο ακριβές.
-
@bathan Φανταστικό, καλοτάξιδο!
-
Σωστός!
Πέρα απο αυτό, δεν είναι απλώς συμπαθέστατες οι ζάντες, είναι πραγματικά όμορφες. Μάλλον δε το έχεις δει απο κοντά το αυτοκίνητο. Αν το δεις, θα αναθεωρήσεις για πολλά
-
Πρώτες εντυπώσεις από τα πρώτα χλμ
Το ΣΚ έκανα περίπου 200 χλμ.
Σάββατο βράδυ στο χαλαρό στην Καστέλλα-Πειραϊκή και περίπου 150χλμ την Κυριακή -> Αθήνα, Λαύριο (ΑΟ), Σούνιο, Ανάβυσσος, Κερατέα για φαγητό και πάλι ΑθήναΕίναι διασκεδαστικό και πολύ άνετο στην οδήγηση, επιταχύνει ομαλά και γραμμικά και ανεβάζει στροφές πολύ άνετα και κυρίως αθόρυβα
Μέσα σε μία ώρα μαθαίνεις και συνηθίζεις τα βασικά συστήματα ασφαλείας BSM, RSA, LTA, τυφλά σημεία, κλπ
Πολύ βολικό και διασκεδαστικό το Lane Assist "σύστημα ελέγχου διατήρησης λωρίδας (LTA), το λάτρεψα !!!!Το σύστημα παρακολούθησης οδηγού είναι λίγο σπαστικό αλλά το συνηθίζεις
Κοιτάζεις λίγο στην οθόνη, όχι τον δρόμο και χτυπάει ήχος και ειδοποίηση ότι δεν κοιτάζεις μπροστά, "παρατηρήθηκε έλλειψη προσοχής" κάτι τέτοιο
Μέχρι να καταλάβω από που ήρθε το αλάρμ νόμισα πως έβγαλε κάτι άλλο !Το βράδυ είναι πολύ διακριτικός ο εσωτερικός (ατμοσφαιρικός) φωτισμός, το δερμάτινο σαλόνι έχει πολύ ωραία υφή
Δοκίμασα και τα θερμαινόμενα καθίσματα, δίνουν ωραία αίσθηση χωρίς να καίγεται ο πισινός σου. Στην Αθήνα δεν νομίζω πως θα χρειαστούνΘα ήθελα να ρυθμίζεται πιο ψηλά το τιμόνι γιατί αν εχεις σηκώσει το κάθισμα δεν βλέπεις καλά το πάνω μέρος της οθόνης του ταμπλώ.
Το GPS αν και εχω βάλει Ελλάδα επιμένει να μιλάει σε μίλια, θα το φτιάξω
Καταναλώσεις δεν κοιτάω ακόμη γιατί είναι πολύ νωρίς αν και ξέρω πως είναι πολύ οικονομικό. Είδα κάπου 4.7 αλλά δεν ασχολήθηκα περισσότεροΟι χώροι του που είναι αντικείμενο συζήτησης είναι μια χαρά και ειδικά πίσω χωράνε άνετα 2 ενήλικες και ένα παιδί
Εχω μπερδευτεί λίγο με το πως δουλεύει η μπαταρία, το EV κομμάτι, αλλά θα το μάθω
Οι ζάντες που βλέπω μια στιχομυθία είναι πολύ όμορφες !
-
Πρώτες εντυπώσεις από τα πρώτα χλμ
Το ΣΚ έκανα περίπου 200 χλμ.
Σάββατο βράδυ στο χαλαρό στην Καστέλλα-Πειραϊκή και περίπου 150χλμ την Κυριακή -> Αθήνα, Λαύριο (ΑΟ), Σούνιο, Ανάβυσσος, Κερατέα για φαγητό και πάλι ΑθήναΕίναι διασκεδαστικό και πολύ άνετο στην οδήγηση, επιταχύνει ομαλά και γραμμικά και ανεβάζει στροφές πολύ άνετα και κυρίως αθόρυβα
Μέσα σε μία ώρα μαθαίνεις και συνηθίζεις τα βασικά συστήματα ασφαλείας BSM, RSA, LTA, τυφλά σημεία, κλπ
Πολύ βολικό και διασκεδαστικό το Lane Assist "σύστημα ελέγχου διατήρησης λωρίδας (LTA), το λάτρεψα !!!!Το σύστημα παρακολούθησης οδηγού είναι λίγο σπαστικό αλλά το συνηθίζεις
Κοιτάζεις λίγο στην οθόνη, όχι τον δρόμο και χτυπάει ήχος και ειδοποίηση ότι δεν κοιτάζεις μπροστά, "παρατηρήθηκε έλλειψη προσοχής" κάτι τέτοιο
Μέχρι να καταλάβω από που ήρθε το αλάρμ νόμισα πως έβγαλε κάτι άλλο !Το βράδυ είναι πολύ διακριτικός ο εσωτερικός (ατμοσφαιρικός) φωτισμός, το δερμάτινο σαλόνι έχει πολύ ωραία υφή
Δοκίμασα και τα θερμαινόμενα καθίσματα, δίνουν ωραία αίσθηση χωρίς να καίγεται ο πισινός σου. Στην Αθήνα δεν νομίζω πως θα χρειαστούνΘα ήθελα να ρυθμίζεται πιο ψηλά το τιμόνι γιατί αν εχεις σηκώσει το κάθισμα δεν βλέπεις καλά το πάνω μέρος της οθόνης του ταμπλώ.
Το GPS αν και εχω βάλει Ελλάδα επιμένει να μιλάει σε μίλια, θα το φτιάξω
Καταναλώσεις δεν κοιτάω ακόμη γιατί είναι πολύ νωρίς αν και ξέρω πως είναι πολύ οικονομικό. Είδα κάπου 4.7 αλλά δεν ασχολήθηκα περισσότεροΟι χώροι του που είναι αντικείμενο συζήτησης είναι μια χαρά και ειδικά πίσω χωράνε άνετα 2 ενήλικες και ένα παιδί
Εχω μπερδευτεί λίγο με το πως δουλεύει η μπαταρία, το EV κομμάτι, αλλά θα το μάθω
Οι ζάντες που βλέπω μια στιχομυθία είναι πολύ όμορφες !
Οσον αφορα το EV κομματι η εντυπωση μου ειναι οτι το ολο συστημα προσπαθει να σε κινησει υβριδικα παρα ηλεκτρικα πιο πολυ περιαστικα..επιπλεον η εφαρμογη σου δινει διαφορετικα ποσοστα ηλεκτρικης κινησης απ οτι τ αμαξι στην οθονη του οδηγου οταν σβηνεις τον κινητηρα..επισης ειναι εντυπωσιακο το ποσο μεγαλες συνεχομενες αποστασεις για full hybrid σε κινει ηλεκτρικα σε ταχυτητες 70-90 χλμ σε ευθεια η κατηφορα..4-5 χλμ πετυχα ευκολα..πιθανον με γεματη μπαταρια να παει και 8 και 10..με χαιδεμα στο γκαζι εννοειται..
4,9 εχω μ.ο ολα εκτος πολης.. -
Για τις ζαντες τι να πεις..ζανταρες..εμενα μου μοιαζουν για 19αρες στο ματι..ισως εξαιτιας και των ελαστικων..70+ εκ διαμετρο κυκλος ροδας σε b suv αμαξωμα!!
LEXUS LBX