-
Λοιπόν, πήγα σημερα το είδα, το οδήγησα για αρκετή ώρα, ειδα διαθεσιμότητες, τιμές και συνδυασμούς!
Καρταρχήν οι συνδυασμοί ειναι σπαζοκεφαλιά! Δεν μπορσεα να βγαλω άκρη!
Και πανεύκολα ξεπερνα τα 40 που ειναι faux-pas για την κατηγορία!
Ομορφο, ξεχωριστό και στις σωστές για Ελλάδα διαστάσεις!
Απτή ποιότητα, ωραίο εσωτερικό καίτοι σου βγάζει αίσθηση στριμώγματος!
Πίσω μια από τα ιδια όπως yaris cross, απλά έχει πλαφονιέρα και usb φορτισης (βαλτε ενα υποβραχιόνιο βρε παιδιά).
Ωστόσο πανάκριβο και σε κατσαρά οδοστρώματα ακους συντονισμους και τσίκι τσίκι! Για τόσα λεφτα και premium μαρκα κακό! Οδηγησ και την 4Χ4 που μαλλον θα αποσβένει καλύτερα η ανεξάρτητη.. ο ημιακαμπτος ισως είναι χειρότερα.
Ο κινητήρας ενα κλικ πιο σβέλτος από το YC, ο λεβιές η ίδια μαλακια με το νέο chr.
Στα ανοίγματα ακούγεται οπως YC ελαφρως πιο σιγά!
Γενικά ακουγεται το αμαξι, σαν ένα χαμηλό YARIS, απλά τα υλικά μεσα είναι πολυ καλύτερα και ποιοτικά! (κοίτα να δεις που το mazdoyaris της γυναίκας βγαινει καλούλι!)Δεν μου αρεσαν:
ο χώρος επιβατών
η ελλειψη (εξ όσων κατάλαβα) λωρίδων στο ταμπλω με ατμοσφαιρικό φωτισμό
η μαυρη ταπετσαρία στην οροφή (ελεος πια ειδικά σε μικρά αμαξια να τα κάνουν πιο κλειστοφοβικά)
η μη δυνατότητα ηλιοροφής
το πόσο ακριβό ειναι
το πόσο μπερδεμα είναι οι συνδυασμοί εξοπλισμού
το οτι ακουγεται και από εξώ και από μεσα (σε κατσαρά οδοστρωματα)Ψηνόμουν αλλά αν σκεφτεις πόσο περισσότερο αμαξι αγοράζεις με το Tesla, δεν εχει νόημα να ασχοληθείς με το LBX.
Κακως βεβαια κάνω τέτοια συγκριση γιατι το LBX ειναι πολυ περισσότερο κατάλληλο για τη χρήση που θέλω, αλλά εχοντας πριν και το Yaris Cross αισθανθηκα σαν να προσπαθούν να μου πουλήσουν το ίδιο αμαξι με πριν με καλύτερα πλαστικά και +12 χιλιάδες ευρώ παραπάνω! -
Ποιο οδήγησες;
Βρε μπας και οδήγησα κ γω awd για αυτό μου φάνηκε καλός ο ημιακαμπτος; lol
-
-
Ποιο οδήγησες;
To test ειναι ένα λευκό που ειναι AWD.
FWD θα έχουν σε 2 εβδομάδες μου είπαν!Ένα λευκό relax! Έτσι εξηγείται, λέω και γω πρώτη φορά ημιακαμπτος και να μην χοροπηδάει! Δεν μου το είπαν ότι ήταν awd
-
Ποιο οδήγησες;
To test ειναι ένα λευκό που ειναι AWD.
FWD θα έχουν σε 2 εβδομάδες μου είπαν!Ένα λευκό relax! Έτσι εξηγείται, λέω και γω πρώτη φορά ημιακαμπτος και να μην χοροπηδάει! Δεν μου το είπαν ότι ήταν awd
Ναι αυτό ακριβως!
-
Λοιπόν, πήγα σημερα το είδα, το οδήγησα για αρκετή ώρα, ειδα διαθεσιμότητες, τιμές και συνδυασμούς!
Πίσω μια από τα ιδια όπως yaris cross, απλά έχει πλαφονιέρα και usb φορτισης (βαλτε ενα υποβραχιόνιο βρε παιδιά).
Ωστόσο πανάκριβο και σε κατσαρά οδοστρώματα ακους συντονισμους και τσίκι τσίκι! Για τόσα λεφτα και premium μαρκα κακό! Οδηγησ και την 4Χ4 που μαλλον θα αποσβένει καλύτερα η ανεξάρτητη.. ο ημιακαμπτος ισως είναι χειρότερα.
Ο κινητήρας ενα κλικ πιο σβέλτος από το YC, ο λεβιές η ίδια μαλακια με το νέο chr.
Γενικά ακουγεται το αμαξι, σαν ένα χαμηλό YARIS, απλά τα υλικά μεσα είναι πολυ καλύτερα και ποιοτικά! (κοίτα να δεις που το mazdoyaris της γυναίκας βγαινει καλούλι!)Δεν μου αρεσαν:
ο χώρος επιβατών
η μαυρη ταπετσαρία στην οροφή (ελεος πια ειδικά σε μικρά αμαξια να τα κάνουν πιο κλειστοφοβικά)
το πόσο ακριβό ειναι
το οτι ακουγεται και από εξώ και από μεσα (σε κατσαρά οδοστρωματα)Ψηνόμουν αλλά αν σκεφτεις πόσο περισσότερο αμαξι αγοράζεις με το Tesla, δεν εχει νόημα να ασχοληθείς με το LBX.
Κακως βεβαια κάνω τέτοια συγκριση γιατι το LBX ειναι πολυ περισσότερο κατάλληλο για τη χρήση που θέλω, αλλά εχοντας πριν και το Yaris Cross αισθανθηκα σαν να προσπαθούν να μου πουλήσουν το ίδιο αμαξι με πριν με καλύτερα πλαστικά και +12 χιλιάδες ευρώ παραπάνω!στο κατσαρο οδοστρωμα ακουσες και εσυ κριτσι κριτσι?
-
@anergos13 said in LEXUS LBX:
ο χώρος επιβατών
το πόσο ακριβό ειναι
Κακως βεβαια κάνω τέτοια συγκριση γιατι το LBX ειναι πολυ περισσότερο κατάλληλο για τη χρήση που θέλω, αλλά εχοντας πριν και το Yaris Cross αισθανθηκα σαν να προσπαθούν να μου πουλήσουν το ίδιο αμαξι με πριν με καλύτερα πλαστικά και +12 χιλιάδες ευρώ παραπάνω!στο κατσαρο οδοστρωμα ακουσες και εσυ κριτσι κριτσι?
Ναι δυστυχώς
-
Παίδες όταν το οδήγησα εγώ είχε 1000 χλμ και δεν έκανε κιχ. και είμαι πολύ ψείρας με τους θορύβους.
Παίζει να φταίει ο βιασμός που έχει υποστεί το συγκεκριμένο?
Μια δική μου αλλά και της συντρόφου παρατήρηση ήταν στην Αττική οδό με σταθερά 80-85 έκανε ένα συντονισμό το όχημα σαν έλλειψη ζυγοστάθμισης πήγαινε ελαφρά το μπούτι σαν ζελέ. ( Δε Θέλω αστεία για τους τετρακέφαλους μου έχω γίνει γυμναστιριακός τύπος )
Κοίτα να δεις που το Puma φαντάζει ιδανικό σιγά σιγά.
Τώρα έκανα μια διαμόρφωση στο καινούριο ST Line X 155hp αυτόματο gia na exei 18" ζάντα και βγαίνει 38500 με όλα τα extra προβόλια, 360, θερμαινόμενα , Οροφή κλπ κλπ
Στο ST me ta 170hp και οροφή βγαίνει στα 41560
-
Εμένα ο πωλητής για να δικαιολογηθεί μου είπε ότι το είχε πάρει τεστ την προηγούμενη ένας τυπος 200 κιλά που βασικά δεν χώραγε, αλλά τα τσικι τσικι εγώ τα άκουγα και από πίσω.
Ίδιο αμάξι με το γιαρις κρος είναι. Μην περιμένουμε θαύματα. Value for money ήταν το σύνολο αυτό στα 20 χιλιάρικα όταν πρωτοβγήκε. Ότι παραπάνω είναι μαλλον πεταμένα λεφτά.
-
Εμένα ο πωλητής για να δικαιολογηθεί μου είπε ότι το είχε πάρει τεστ την προηγούμενη ένας τυπος 200 κιλά που βασικά δεν χώραγε, αλλά τα τσικι τσικι εγώ τα άκουγα και από πίσω.
Ίδιο αμάξι με το γιαρις κρος είναι. Μην περιμένουμε θαύματα. Value for money ήταν το σύνολο αυτό στα 20 χιλιάρικα όταν πρωτοβγήκε. Ότι παραπάνω είναι μαλλον πεταμένα λεφτά.
Να ακυρώσω δεν το θες?
Πάμε να παραγγείλουμε μαζί 2 Puma να μας κάνουν έκπτωση αφού πρώτα πάμε δίπλα να πάρω την προκαταβολή?
-
Να ακυρώσω δεν το θες?
Έχεις φτιάξει τρελό setup που δεν μπορώ να τα δώσω.
Αν και νομίζω ότι το αμαξάκι αυτό όσο ποιοτικό και να είναι πάνω από 35 τα δίνεις μόνο για ειδικούς λογους όπως ργω που θέλω μικρό και πάνω από 38-39 δεν τα δίνεις ειλικρινά εκτός αν είσαι μεγιστάνας και το κανεις δωρο σε ανίψι, βαφτηστηρι κλπ -
Να ακυρώσω δεν το θες?
Αν και νομίζω ότι το αμαξάκι αυτό όσο ποιοτικό και να είναι πάνω από 35 τα δίνεις μόνο για ειδικούς λογους όπως ργω που θέλω μικρό και πάνω από 38-39 δεν τα δίνεις ειλικρινά εκτός αν είσαι μεγιστάνας και το κανεις δωρο σε ανίψι, βαφτηστηρι κλπΈχω δηλώσει ξεκάθαρα λη full extra ή τίποτα.
-
Να ακυρώσω δεν το θες?
Αν και νομίζω ότι το αμαξάκι αυτό όσο ποιοτικό και να είναι πάνω από 35 τα δίνεις μόνο για ειδικούς λογους όπως ργω που θέλω μικρό και πάνω από 38-39 δεν τα δίνεις ειλικρινά εκτός αν είσαι μεγιστάνας και το κανεις δωρο σε ανίψι, βαφτηστηρι κλπΈχω δηλώσει ξεκάθαρα λη full extra ή τίποτα.
Σεβαστό και αν είχα τη δυνατότητα θα το έκανα και εγώ.
Αλλά ποσο πια να δώσεις για το αριστοκρατικό ξαδελφακι του yaris cross ; -
Επιβεβαιώνω ότι τα τσοκ τσκ ήταν από το πίσω μέρος ακριβώς όπως κάνουν τα y/yc. Αντίστοιχο "πρόβλημα" δεν έχει το chr ή το corolla που έχω οδηγήσει.
-
Ρε συ παγωμένε. Χωρίς πλάκα τώρα. Με 50 λεπτά, τόσο έκανε όταν έκανα την θητεία μου και προσπαθούσα να κοιμηθώ δύο τρείς ώρες, αγοραζεις ωραιότατες ωτοασπιδες μιας χρήσεως και κανεις την δουλειά σου. Δεν την βάζεις πολύ μέσα και ακούς τα πάντα αλλά στο βάθος και πολύ καλά ηχομονωμενα. Το κάθε αυτοκίνητο μετατρέπεται σε Rolls Royce.
-
Το οδήγησα....εντυπωσιακά καλό, καμία σχέση με YC. Σύντομα εντυπώσεις...
-
-
Οδήγησα το AWD (μου έδωσαν την επιλογή και είπα να ξεκινήσω με αυτό). Ο πωλητής (ευγενέστατος!!) με πίεσε να πάω να οδηγήσω και το δικίνητο και στο τέλος ενέδωσα, θα πάω μόλις μπορέσω. Και τα 2 λευκά ειναι, οπότε δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιο ειναι ποιό!
Συνδυσασμοί εξοπλισμού έυκολοι, μόλις καταλάβεις πως λειτουργεί. Εγώ έχω φτιάξει το δικό μου (θέλω ανοιχτό εσωτερικό, δεν το συζητάω αυτό) και πάει 38.000...πολλά λεφτά φυσικά, αλλά τα αξίζει και με το παραπάνω.
-
Οδήγησα το AWD (μου έδωσαν την επιλογή και είπα να ξεκινήσω με αυτό). Ο πωλητής (ευγενέστατος!!) με πίεσε να πάω να οδηγήσω και το δικίνητο και στο τέλος ενέδωσα, θα πάω μόλις μπορέσω. Και τα 2 λευκά ειναι, οπότε δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιο ειναι ποιό!
Συνδυσασμοί εξοπλισμού έυκολοι, μόλις καταλάβεις πως λειτουργεί. Εγώ έχω φτιάξει το δικό μου (θέλω ανοιχτό εσωτερικό, δεν το συζητάω αυτό) και πάει 38.000...πολλά λεφτά φυσικά, αλλά τα αξίζει και με το παραπάνω.
tι κινητηρα εχει?
-
tι κινητηρα εχει?
1500 136hp hybrid οτι και YC και Yaris απλα με καλύτερες επιδόσεις
LEXUS LBX