-
Άμεσα αντίπαλος του dacia duster
-
Νέα έκδοση MG ZS 1.0 turbo με μηχανικό κιβώτιο, έκδοση Luxury Pack και τιμή 23950e.
Γρίφος παραμένουν οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες...Το άρθρο τou drive που παραθέτεις αναφέρει στάνταρ τους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες σε αυτή την έκδοση.
Κρατώ μικρό καλάθι. Πολύ μικρό. Παίζουν με τις λέξεις. Δεν τους πιστεύω. Τα ίδια κάνει και η Skoda. Γνωστό το κόλπο.
Το άρθρο:
ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέπτες
Το επίσημο site
Θερμαινόμενοι, αναδιπλούμενοι, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος
Ελάχιστοι κατασκευαστές είναι ξεκάθαροι στους εξοπλισμούς τους.
-
Αφού λέει αναδιπλούμενοι και στα δυο
-
-
-
Το καλό με την mg είναι ότι μπορεί να συγκρατήσει την dacia στην Ελλάδα και τις αυξήσεις των τιμών της.
-
-
Ίσως η τιμή του συγκρατείται χαμηλά επειδή φέρει παρωχημένης τεχνολογίας κινητήριο σύνολο. Σαφώς και είναι ένα πακέτο ελκυστικό οικονομικά, προσφέρει αρκετά πράγματα για τα λεφτά του, όντως σε αυτή την κατηγορία, δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές προτάσεις.
Προσωπικά μιλώντας όμως, στην Ελλάδα συγκεκριμένα, δεν ξέρω πόσο πετυχημένη και αναγνωρίσιμη θεωρείται ως φίρμα, έχω την εντύπωση ότι είναι σχετικά άγνωστη και επίσης, έχει και μια συνάφεια με τη Rover συνεπώς, δεν ξέρω κατά πόσο επιτυχημένος είναι αυτός ο συνειρμός, κατά πόσο ο αγοραστής θα θέλει να μπλέξει με μια εταιρεία αμφιβόλου αξιοπιστίας γιατί η Rover - MG γιατί ας μη γελιομαστε, αυτός είναι ο άμεσος συνειρμός του Έλληνα αγοραστή. Βέβαια, έχουν περάσει αρκετά χρόνια έκτοτε, πιθανόν είναι διαφορετικά τα πράγματα αλλά, ποτέ δεν ξέρεις....
-
Εχω δει και εγώ 2-3 στον δρόμο.
Μου θύμισε λίγο το προηγούμενο SX-4.
Νομίζω το ντάστερ είναι μεγαλύτερο. -
Το καλό με την mg είναι ότι μπορεί να συγκρατήσει την dacia στην Ελλάδα και τις αυξήσεις των τιμών της.
Σπύρος Ντόκος.
24 χρονών παλικαράκι και θεωρεί "ασυναγώνιστη τιμή" τα 19 χιλιάρικα για ένα αμιγώς Κινέζικο αυτοκίνητο.Ο ειδικός τύπος στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη απάτη. Είτε τα παίρνουν χοντρά από τους αντιπροσώπους για να χειραγωγούν την κοινή γνώμη, είτε όλα αυτά τα παλικαράκια έχουν γεμάτες τσεπάρες.
24 χρονών και θεωρεί ο μικρούλης Σπυράκος ότι είναι ασυναγώνιστη τιμή τα 19 χιλιάρικα. Λες και είναι 19 δραχμές.
Υπάρχει κανένας στον ειδικό Ελληνικό τύπο που να κατακρίνει τα αίσχη των αντιπροσώπων; Κανένας.
Λιβάνισμα...
Αν μη τι άλλο, μιλάμε για ένα μοντέλο με σύγχρονη και ελκυστική σχεδίαση, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, υπερπλήρη εξοπλισμό από την βασική έκδοση, εξαιρετικούς για την κατηγορία χώρους και φυσικά ασυναγώνιστη τιμή (από €18.950).
https://www.drive.gr/news/agora/nea-pio-prositi-ekdosi-gia-mg-zs-stin-ellada -
Σπύρος Ντόκος.
24 χρονών παλικαράκι και θεωρεί "ασυναγώνιστη τιμή" τα 19 χιλιάρικα για ένα αμιγώς Κινέζικο αυτοκίνητο.Ο ειδικός τύπος στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη απάτη. Είτε τα παίρνουν χοντρά από τους αντιπροσώπους για να χειραγωγούν την κοινή γνώμη, είτε όλα αυτά τα παλικαράκια έχουν γεμάτες τσεπάρες.
24 χρονών και θεωρεί ο μικρούλης Σπυράκος ότι είναι ασυναγώνιστη τιμή τα 19 χιλιάρικα. Λες και είναι 19 δραχμές.
Υπάρχει κανένας στον ειδικό Ελληνικό τύπο που να κατακρίνει τα αίσχη των αντιπροσώπων; Κανένας.
Λιβάνισμα...
Αν μη τι άλλο, μιλάμε για ένα μοντέλο με σύγχρονη και ελκυστική σχεδίαση, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, υπερπλήρη εξοπλισμό από την βασική έκδοση, εξαιρετικούς για την κατηγορία χώρους και φυσικά ασυναγώνιστη τιμή (από €18.950).
https://www.drive.gr/news/agora/nea-pio-prositi-ekdosi-gia-mg-zs-stin-elladaEdit - Off Topic. Δεν προσφέρονται όλα τα Θέματα για πολιτική προπαγάνδα. Υπάρχουν αντίστοιχα Θέματα για τέτοιες συζητήσεις. {Admin}
-
Σπύρος Ντόκος.
24 χρονών παλικαράκι και θεωρεί "ασυναγώνιστη τιμή" τα 19 χιλιάρικα για ένα αμιγώς Κινέζικο αυτοκίνητο.https://www.drive.gr/news/agora/nea-pio-prositi-ekdosi-gia-mg-zs-stin-ellada
"Ασυναγώνιστη" στα Ελληνικά σημαίνει δεν έχει ανταγωνισμο. Δεν σημαίνει ουτε "ΦΤΗΝΗ" ουτε "ΠΡΟΣΙΤΗ"
just saying....
στα υπόλοιπα που λες για τον Ελληνικό τύπο δεν διαφωνώ ούτε το έγραψα για να υπερασπιστώ τον Ντόκο "λες και τον ξέρω"
Ασυναγώνιστη τιμή μπορεί να έχει και μια Bugatti που ενώ όλες οι άλλες πουλιώνται 2000000 ευρω πχ αυτή να πουλιέται για μόλις 1000000 ευρω ενώ ειναι συλλεκτική και είναι ευκαιρία
-
Ακριβώς έτσι.
Τα ΜG θα κριθούν στην πράξη. Όπως όλοι και όλα.
Προς το παρόν βλέπω προσέγγιση και συμπεριφορά νεοφώτιστου, ήγουν κομπλέ εξοπλισμός σε χαμηλότερη τιμή από τον ανταγωνισμό και με διευρυμένη εγγύηση.
Το ζήσαμε στα σέβεντις με τους σαμουράιδες, το ζήσαμε στα νάιντις με τους κορεάται, τώρα το ξαναβλέπουμε το έγο με τους μανδαρίνοι. -
Ε ναι φυσικά.
Όταν ο ίδιος ο νεαρός θεωρεί "προσιτή τιμή" τα 24 χιλιάρικα, προφανώς τα 19 χιλιάρικα τα βλέπει ως ασυναγώνιστη τιμή.Λεφτά υπάρχουν...
-
Δεν αντιλαμβάνομαι την κριτική. Είναι ή όχι το φθηνότερο της κατηγορίας; Τι θες λοιπόν να γράψει ο Ντόκος; που είναι μια χαρά παλικάρι παρεπιπτόντως.
-
Σπύρος Ντόκος.
Λιβάνισμα...
https://www.drive.gr/news/agora/nea-pio-prositi-ekdosi-gia-mg-zs-stin-elladaΔεκαετίες τώρα ο ειδικός ρύπος, γράφει κατ΄ εντολή και με απόδειξη παραλαβής.
Και όταν κάποιοι έγραφαν με άποψη, είχαν την επίθεση κάποιων ότι θα έκοβαν την διαφήμιση.
Προφανώς δεν είναι τοπικό μόνο το φαινόμενο, ότι αφορά μόνο τον συγκεκριμένο κλάδο.
-
Το φάγατε το παλικαρακι.....
Ένα νέο παιδί είναι που κάνει ωραία ρεπορτάζ σύμφωνα με τα όρια που του θέτει το έντυπο του.
Το οποίο έντυπο το αγαπώ και ήμουν από τους πρώτους που το στήριζα όντας και εγώ παιδάκι, μάλλον πριν γεννηθεί ο περί λόγου δοκιμαστήςΥ.γ Δεν τον ξέρω, απλώς επειδή είναι πολύ μικρος ακόμα δεν θέλω να αποθαρρυνθεί από τις κριτικές μας.
-
Δεν αντιλαμβάνομαι την κριτική. Είναι ή όχι το φθηνότερο της κατηγορίας; Τι θες λοιπόν να γράψει ο Ντόκος; που είναι μια χαρά παλικάρι παρεπιπτόντως.
Δεν περίμενα να αντιληφθείς κάτι. Και δεν υπάρχει και λόγος να αντιληφθείς κάτι. Διαβάζω, είμαι αναγνώστης και κρίνω. Δεν ανήκω στους "ειδικούς του χώρου". Γιόμισε η Ελλάδα "ειδικούς".
-
Το φάγατε το παλικαρακι.....
Ένα νέο παιδί είναι που κάνει ωραία ρεπορτάζ σύμφωνα με τα όρια που του θέτει το έντυπο του.
Το οποίο έντυπο το αγαπώ και ήμουν από τους πρώτους που το στήριζα όντας και εγώ παιδάκι, μάλλον πριν γεννηθεί ο περί λόγου δοκιμαστήςΥ.γ Δεν τον ξέρω, απλώς επειδή είναι πολύ μικρος ακόμα δεν θέλω να αποθαρρυνθεί από τις κριτικές μας.
Σιγά μην αποθαρρυνθεί από την κριτική μου.
Να δω πότε αυτοί (οι "ειδικοί") θα κάνουν κάποια κριτική για όσα συμβαίνουν στο χώρο της αυτοκίνησης στο Ελλάντα. Αλλά ποιος θα τα βάλει με τους εργοδότες του; Κανείς τους.
Πήγαινε τώρα εσύ @lap και δώσε 25 χιλιάρικα για το προσιτό MS ZS. Το μήνυμα έμμεσα ή άμεσα το περνάνε στην κοινωνία. Εμπεδώθηκε.
-
Ναι έτσι όπως έχουν γίνει δεν αγοράζω μέχρι τα εισοδήματα να αυξηθούν ώστε το πραγματικό κόστος κτήσης να φτάσει σε επίπεδα προ πληθωρισμού ή να ρίξουν τιμές. Ήδη ξεκίνησαν να πέφτουν στα nissan και Citroen
Για τους Ευρωπαίους είναι καλές οι τιμές όταν έχουν μέσο μισθό 2000-3000 ευρω
Ακόμα και το full extra MG 8-9 μισθοί είναι για αυτους. Ένα ζευγάρι με έναν διακανονισμό το αγοράζει άνετα.
MG ZS