-
@vagkirk said in VW Tiguan 2024:
Πολύ ωραία!
Ειδικά αυτά για τις πλάτες που με τα παπούτσια τις κάνουν χάλια, για το πίσω κάθισμα βρίσκω στο αλι , για αυτά στην πλάτη δεν μπορώ.
Για δώσε λινκ.Αυτό είναι το κατάστημα που τα αγόρασα (seametal). Είχα πάρει και οδηγού-συνοδηγού για το καλοκαίρι και κάλυμμά πορτ-μπαγκαζ. Όλα με αρκετή χρήση και δεν έχουν φθαρεί .
-
@vagkirk said in VW Tiguan 2024:
@yem said in VW Tiguan 2024:
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Για το πίσω κάθισμα προσανατολίζομαι σε αντίστοιχο αδιάβροχο κάλυμμα ώστε να προστ ατεύσω όσο μπορώ το αμάξι αλλά και να καθαρίζει εύκολα, όσο το παιδί είναι μικρό. Καμιά πρόταση;
Είχα πάρει προστατευτικά για την πλάτη του οδηγού - συνοδηγού από το αλί, στο ίδιο στυλ είχα βάλει και προστατευτικά για κάτω από το καθισματάκι γιατί και ρουκέτα να μην κάνει το παιδί κάτι θα μασουλισει και θα γεμίσει ψίχουλα κάτω από το καθισματάκι.
Καθάρισμα με ένα πέρασμα που λέει και η διαφήμιση...
...
Πολύ ωραία!
Ειδικά αυτά για τις πλάτες που με τα παπούτσια τις κάνουν χάλια, για το πίσω κάθισμα βρίσκω στο αλι , για αυτά στην πλάτη δεν μπορώ.
Για δώσε λινκ.Το ειχα ξαναβαλει στο παρελθον σε αλλο θεμα.
Εγω εχω αυτα.
Κανουν εκπληκτικη δουλεια και καθαριζουν πανευκολα. -
Εμείς το έχουμε τερματίσει το θέμα
https://www.skroutz.gr/s/39197752/Otom-THiki-Platis-Kathismatos-Aytokinitou-27674.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share -
Μέχρι το φούρνο πήγα σήμερα.....τσουπ , μπροστά μου ο σατανάς?!!
-
Εντάξει με τόσα κινέζικα μόνο το σήμα το ξεχωρίζει, γιατί από σχήμα...
-
@criuser said in VW Tiguan 2024:
Θα μπορούσε άνετα εεεε;
-
@a-d-p said in VW Tiguan 2024:
Θα μπορούσε άνετα εεεε;
Είναι αμαξαρα από κοντά ️
-
Άντε πάλι...στον ίδιο φούρνο απέξω.... λέτε να έχει τον φούρνο;
Από μπροστά πιο ωραίο -
Άντε πάλι...στον ίδιο φούρνο απέξω.... λέτε να έχει τον φούρνο;
Από μπροστά πιο ωραίοΤο άισθημά μου...
-
Σαν τα φώτα του κόνα μοιάζει από μπροστά στην μάσκα.
και με το σπόρτατζ...
γενικά μία κορεάτικη λογική την έχει...
-
Αυτά λένε για το νέο Q3, για το οποίο παρεπιπτόντως έψαχνα σχετικό νήμα εδώ αλλά μάλλον δεν έχει ανοίξει.
Γενικά παρθενογένεση δεν υφίσταται. Πλέον λίγο πολύ όλοι αντιγράφουν τα επιτυχημένα (και μη ορισμένες φορές) σχέδια των άλλων. Βέβαια ορισμένες φορές πίσω από τα σχόλια αυτού του τύπου κρύβεται μια υποβόσκουσα πικρόχολη ειρωνεία, αλλά αυτά πλέον θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα.
-
Αυτά λένε για το νέο Q3, για το οποίο παρεπιπτόντως έψαχνα σχετικό νήμα εδώ αλλά μάλλον δεν έχει ανοίξει.
Γενικά παρθενογένεση δεν υφίσταται. Πλέον λίγο πολύ όλοι αντιγράφουν τα επιτυχημένα (και μη ορισμένες φορές) σχέδια των άλλων. Βέβαια ορισμένες φορές πίσω από τα σχόλια αυτού του τύπου κρύβεται μια υποβόσκουσα πικρόχολη ειρωνεία, αλλά αυτά πλέον θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα.
Γιατί πικρόχολη ?
Η πικρόχολη εδράζεται σε ψευδή ή μη αληθή στοιχεία, ενώ η ειρωνία σε αληθή..
Και εδώ η εικόνα δείχνει την αλήθεια...
-
Πικρόχολη είναι γιατί όποιος διαβάζει το forum 6+ μήνες καταλαβαίνει ότι έτσι δεν θα τολμούσες πχ εσύ να χαρακτηρίσεις αντίστοιχα σχέδιο οχήματος του πρώην PSA, ακόμα και αν ήταν σαν το εξώγαμο βραδύποδα με Ουζμπέκα νομά....
Ωστόσο επιπρόσθετα πικρόχολο είναι το γεγονός ότι καθόλου τυχαία δεν παρομοιάζεται το Tig με Hyundai, κάνοντας αναφορά σε ένα προϊόν "κατώτερο".
Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι αυτή τη στιγμή ο κορεατικος όμιλος κατασκευάζει πιο ολοκληρωμένα και σαφώς καλύτερα οχήματα από το PSA, ειδικά στη συγκεκριμένη κατηγορία! Tuscon/Sportage θα επέλεγα (οι περισσότεροι θεωρώ) με κλειστά τα μάτια έναντι των C5ac/3008.
Άρα μιλάμε για την επιτομή του πικρόχολου σχολίου!
ΥΓ: Δεν κάνω τον δικηγόρο της VW ξαφνικά. Υπάρχει γραμμένο το σχόλιο μου ότι δεν θεωρώ όμορφο το Tig, πλην του R-line με το black style pack. Ούτε φυσικά το παρήγγειλα επειδή το είδα και έπαθα σοκ από την ομορφιά του. Όμως δεν ένιωσα και την ανάγκη να πάω να postάρω την πίκρα μου στα νήματα των "ανταγωνιστών" του. Αυτά, καλημέρα.
-
Πικρόχολη είναι γιατί όποιος διαβάζει το forum 6+ μήνες καταλαβαίνει ότι έτσι δεν θα τολμούσες πχ εσύ να χαρακτηρίσεις αντίστοιχα σχέδιο οχήματος του πρώην PSA, ακόμα και αν ήταν σαν το εξώγαμο βραδύποδα με Ουζμπέκα νομά....
Ωστόσο επιπρόσθετα πικρόχολο είναι το γεγονός ότι καθόλου τυχαία δεν παρομοιάζεται το Tig με Hyundai, κάνοντας αναφορά σε ένα προϊόν "κατώτερο".
Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι αυτή τη στιγμή ο κορεατικος όμιλος κατασκευάζει πιο ολοκληρωμένα και σαφώς καλύτερα οχήματα από το PSA, ειδικά στη συγκεκριμένη κατηγορία! Tuscon/Sportage θα επέλεγα (οι περισσότεροι θεωρώ) με κλειστά τα μάτια έναντι των C5ac/3008.
ΥΓ: Δεν κάνω τον δικηγόρο της VW ξαφνικά. Υπάρχει γραμμένο το σχόλιο μου ότι δεν θεωρώ όμορφο το Tig, πλην του R-line με το black style pack. Ούτε φυσικά το παρήγγειλα επειδή το είδα και έπαθα σοκ από την ομορφιά του. Όμως δεν ένιωσα και την ανάγκη να πάω να postάρω την πίκρα μου στα νήματα των "ανταγωνιστών" του. Αυτά, καλημέρα.
Συμφωνώ και επαυξάνω, μια που ήμουν κάτοχος του Sportage My23 και μάλιστα το θεωρούσα πολύ ολοκληρωμένο ως αυτοκίνητο γενικότερα.
Χωρίς να γνωρίζονται ακόμα βέβαια οι παθογένειες που θα είχε αργότερα, αν είχε(υπόψιν με χειροκίνητο κιβώτιο ήμουν). -
Λάθος.
Εχω κράξει τα φώτα που έχει μπροστά το Σε 4, όπως δυστυχώς και το Σε 5 Χ γιατί είναι πανάσχημα.
Ευτυχώς για το 4 αλλάζουν.
Δεν θα έλεγα ότι πλέον τα κορεάτικα είναι κατώτερα ως αυτοκίνητα, αλλά ως αισθητική ναι μας είναι πιο ξένα.
Αρα ως αισθητική και μόνο το κράζω. Και μεταξύ μας θα έπρεπε όλοι να κράζουμε τους γερμανούς που δεν τολμούν να αλλάξουν τα αμάξια, αλλά η βάγκ το έχει ξεσκίσει.
Από την άλλη ακόμα και ο παγωμένος έχει τσαντιστεί με τα σχέδια της μπεμβέ με τα τεράστια νεφρά
Τώρα επειδή το 2020 κυκλοφορούσα στις αντιπροσωπείες ανάμεσα στις επισκέψεις μου στην οικοδομή, αφού ήταν κλειστά όλα λόγω του κόβιντ, το Τουσόν δεν ήταν άσχημο, αλλά καμία σχέση αισθητικής με το γαλλικό. Το είδα και προχτές πίσω μου στον καθρέπτη, με εκείνα τα άπειρα φώτα μπροστά και ήταν σαν νταλίκα. Μόνο τα πλαινά φωτάκια του έλειπαν.
Επίσης είμαι από αυτούς που ΔΕΝ ποστάρω σχεδόν καθόλου στα θέματα των ανταγωνιστών. Τα διαβάζω όλα όμως και όταν δω άδικες επιθέσεις κατά των γαλλικών, αναλαμβάνω να επαναφέρω την τάξη.
Η δε αναφορά μου για το Τιγκουάν, ήταν θέμα αισθητικής και μόνο. Αλλωστε ποτέ το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το έπαιρνες για λόγους αισθητικής. Είχες το κιού 3 για αυτό.
-
Μέχρι το φούρνο πήγα σήμερα.....τσουπ , μπροστά μου ο σατανάς?!!
Έτσι για να quotarw και την πίσω όψη... 1 μήνας πέρασε και 2.200 km ήδη... Ακόμα δεν το έχω μάθει. Έχει πολλά (!) όμορφα "μυστικά"!
Και φυσικά πήγα στην έκθεση γιατί ήθελε φίλη να κάνει έρευνα αγοράς. Μπήκα σε όλα τα SUV (και όχι μόνο). Στεναχωρήθηκα που έλειπε η Toyota και που η Cupra δεν είχε φέρει το Terramar.
Anyway, ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν πήρα το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai (δεν μιλάω για Stellantis, ούτε καν) ενώ νιώθω ότι άξιζε που είχα ως finalist τη BMW Χ1. Ειδικά για το Qashqai, απογοητεύτηκα πολύ από το εσωτερικό του (ποιότητα υλικών & εργονομία).
Η Χ1 νομίζω έχει ένα σημαντικό (κατ' εμέ) λειτουργικό μειονέκτημα σε σχέση με το Tiguan (εκτός από την έλλειψη matrix).
Αναφέρομαι στην κεντρική κονσόλα και επεξηγώ: ο χώρος ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα στον οποίο έχει ενσωματωμένο (εκτός των άλλων) και τον επιλογέα, δε μου άρεσε όσο στο Tiguan που έχει ΟΛΟ αυτό το χώρο ελεύθερο. Ένιωσα τεράστια διαφορά (σε σχέση με την ελευθερία χώρου).Αυτονόητο ότι πηγαίνοντας και φεύγοντας από την έκθεση, τα βλέμματα (και τα σχόλια) κολλάγανε στο ανωτέρω Tiguan...
-
Να επιληφθω επι του ταξιδευτη;;;
Θα κρατηθώ.....Προσωπικά δεν ειδα καμία σχεδιαστική επαφή του kona με το Tiguan. To Tiguan αντιγράφει σε πολλά την cayenne.
Sabas ποτέ θα στο φέρουν?
-
@lap said in VW Tiguan 2024:
Θα κρατηθώ.....Προσωπικά δεν ειδα καμία σχεδιαστική επαφή του kona με το Tiguan. To Tiguan αντιγράφει σε πολλά την cayenne.
Μιλάω για την μάσκα μπροστά, το μαύρο κομμάτι.
-
Σαν τα φώτα του κόνα μοιάζει από μπροστά στην μάσκα.
και με το σπόρτατζ...
γενικά μία κορεάτικη λογική την έχει...
Οι κορεάτες αντιγράφουν τους Γερμανούς, αφού σχεδιάζονται από Γερμανούς. Στην Φρανκφούρτη συγκεκριμένα.
https://www.4troxoi.gr/diafora/kia-neo-ktirio-sti-frankfoyrti/ -
@lap said in VW Tiguan 2024:
Μιλάω για την μάσκα μπροστά, το μαύρο κομμάτι.
Το μαύρο κομμάτι μπροστά, στην έκδοση R-line, έρχεται σχεδόν αυτούσιο από το προηγούμενο R-line.
VW Tiguan 2024