-
Μόνο που έχει λογότυπο JEEP αυτό κοστολογείται +10.000euro...
Εντάξει η JEEP έχει ξεφύγει σε τιμές λόγω σήματος.
-
O εξοπλισμός της πλούσια ηλεκτρικής έκδοσης στην Ιταλία :
Ανάρτηση Citroën Advanced Comfort
Καθίσματα Citroën Advanced Comfort
Αυτόματος κλιματισμός
Ρυθμιστής και περιοριστής ταχύτητας
Πίσω αισθητήρες στάθμευσης
Κάμερα οπισθοπορείας
Αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες
Ηλεκτρικά πίσω παράθυρα
Φωτοχρωμικός εσωτερικός καθρέφτης οπισθοπορείας
Citroën Head up display
Το Citroën Drive μου με οθόνη αφής 10'' και ασύρματη φόρτιση για smartphone (3D Navigation + Wireless mirroring)
Ενεργό φρένο ασφαλείας
Ενεργή προειδοποίηση ακούσιας διέλευσης γραμμής
Αναγνώριση ορίου ταχύτητας και συστάσεις
Ειδοποίηση προσοχής οδηγού
6 Αερόσακοι
Αυτόματη εναλλαγή μεγάλης σκάλας
Πίσω φώτα LED με εφέ 3D
Ηλεκτρικοί και αποψυγμένοι εξωτερικοί καθρέφτες
Ζάντες αλουμινίου 17" Atacamite με διαμάντι
Εσωτερικό ύφασμα Metropolitan Grey TEP/Ύφασμα
Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο καθ' ύψος
60/40 ανακλινόμενα πίσω καθίσματα
Μπροστινά και πίσω προστατευτικά κινητήρα
Δίχρωμη οροφή
Μπάρες οροφής
Φιμέ πίσω παράθυρα
Τιμόνι σε ύφασμα με δερμάτινο εφέ
Ελεύθερο μεταλλικό χρώμα -
Της βασικής
Ανάρτηση Citroën Advanced Comfort
Χειροκίνητος κλιματισμός
Ρυθμιστής και περιοριστής ταχύτητας
Πίσω αισθητήρες στάθμευσης
My Citroën Play with Smartphone σταθμός
Ενεργό φρένο ασφαλείας
Ενεργή προειδοποίηση ακούσιας διέλευσης γραμμής
Αναγνώριση ορίου ταχύτητας και συστάσεις
Ειδοποίηση προσοχής οδηγού
6 Αερόσακοι
Αυτόματο άναμμα των φώτων διασταύρωσης
Μπροστινοί προβολείς LED
Ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέφτες
Πυρίτης 16" καλύμματα τροχών
Θόλοι τροχών Μαύρο ματ
Πίσω αεροτομή
Ανακλινόμενα πίσω καθίσματα, όχι ανεξάρτητα
Citroën Head up display -
Εχει ακουστεί ότι θερμικούς θα έχει δύο κινητήρες. Με 100 άλογα και οι δύο.
Ο ένας θα είναι ο γνωστός χειροκίνητος μάλλον στην βασική έκδοση και ο άλλος θα είναι ο νέος υβριδικός με το αυτόματο κιβώτιο, που λογικά θα το βγάλουν μόνο στην πλούσια έκδοση.
-
Αν ισχύσουν αυτά τότε προφανώς το μάρκετινγκ μάλλον θέλει να θάψει/κάψει τις θερμικές εκδόσεις και πιθανά και τις ηλεκτρικές εκδόσεις.
Αναμένω επίσημους εξοπλισμούς για Ελλάδα. Τότε είτε θα πέσει γέλιο, είτε κλάμα...
Να αγοράζει κάποιος ηλεκτρικό αυτοκίνητο και τα παράθυρα να ανοίγουν με μανιβέλα εμένα μου προκαλεί γέλιο. Το επόμενο είναι να βάλουν αναλογικό FM/AM Tuner με σχοινάκι για εντοπισμό σταθμού....
-
@storm said in Citroen e-C3 2024:
Να αγοράζει κάποιος ηλεκτρικό αυτοκίνητο και τα παράθυρα να ανοίγουν με μανιβέλα εμένα μου προκαλεί γέλιο
Επόμενο βήμα
-
Αν ισχύσουν αυτά τότε προφανώς το μάρκετινγκ μάλλον θέλει να θάψει/κάψει τις θερμικές εκδόσεις και πιθανά και τις ηλεκτρικές εκδόσεις.
Αναμένω επίσημους εξοπλισμούς για Ελλάδα. Τότε είτε θα πέσει γέλιο, είτε κλάμα...
Να αγοράζει κάποιος ηλεκτρικό αυτοκίνητο και τα παράθυρα να ανοίγουν με μανιβέλα εμένα μου προκαλεί γέλιο. Το επόμενο είναι να βάλουν αναλογικό FM/AM Tuner με σχοινάκι για εντοπισμό σταθμού....
H φτηνή έκδοση έχει πρόγραμμα που συνδέεις το κινητό σου με το αυτοκίνητο και έχεις ραδιόφωνο, νάβι κλπ.
-
@antonakis said in Citroen e-C3 2024:
Να αγοράζει κάποιος ηλεκτρικό αυτοκίνητο και τα παράθυρα να ανοίγουν με μανιβέλα εμένα μου προκαλεί γέλιο
Επόμενο βήμα
+στάνταρ εξοπλισμός ασφαλείας ...
-
Πολύ εύστοχες οι παρατηρήσεις του Στορμ και πολύ ωραία σχεδίαση, οι Ευρωπαίοι ξέρουν να σχεδιάζουν καμπίνες και πρακτικά αμαξωματα.
Πιστεύω ότι θα κυκλοφορήσει και σε "Φιατ", είτε rebranded είτε με πολλά κοινά στοιχεία. Αν του αλλάξουν απλά το σήμα και τα φωτιστικά, ταμάμ θα ήταν ως επόμενο Panda ή ακόμα και Punto. -
@criuser said in Citroen e-C3 2024:
Ο ένας θα είναι ο γνωστός χειροκίνητος μάλλον στην βασική έκδοση και ο άλλος θα είναι ο νέος υβριδικός με το αυτόματο κιβώτιο, που λογικά θα το βγάλουν μόνο στην πλούσια έκδοση.
130 άλογα ο δεύτερος
Δεν θες κάτι άλλο στη βασική πέρα από οθόνη
-
H φτηνή έκδοση έχει πρόγραμμα που συνδέεις το κινητό σου με το αυτοκίνητο και έχεις ραδιόφωνο, νάβι κλπ.
Εγώ μόνο μία USB θέλω και να παίζει mp3. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Άλλα πράγματα με ενδιαφέρουν που αφορούν την αυτοκίνηση και την καθημερινότητα.
-
@lap said in Citroen e-C3 2024:
130 άλογα ο δεύτερος
Δεν θες κάτι άλλο στη βασική πέρα από οθόνη
Υποβραχιόνιο + ηλεκτρικά αναδιπλούμενους. Διαφορετικά παίρνει άκυρο από τα αποδυτήρια.
Πάνω από όλα η ευκολία στην καθημερινή αστική μετακίνηση και η ξεκούραστη οδήγηση. Αυτοκίνητο είναι, όχι το Village Center σε ρόδες...
-
Και εμένα μ αρέσει. Φοβάμαι την αξιοπιστία του. Αλλιώς το σκέφτομαι πολύ σοβαρά.
-
Αφήστε τα περί αξιοπιστίας για τα γαλλικά.
Αν και είμαστε αρκετοί κάτοχοι εδώ μέσα που έχουμε καλές εμπειρίες, πήραν αέρα κάποιοι χέητερς από τις ιστορίες του γάτου, αλλά το γκάλοπ που ανέβασα στο θέμα του 3008, έβαλε το θέμα στις πραγματικές του θέσεις.
-
Αφήστε τα περί αξιοπιστίας για τα γαλλικά.
Αν και είμαστε αρκετοί κάτοχοι εδώ μέσα που έχουμε καλές εμπειρίες, πήραν αέρα κάποιοι χέητερς από τις ιστορίες του γάτου, αλλά το γκάλοπ που ανέβασα στο θέμα του 3008, έβαλε το θέμα στις πραγματικές του θέσεις.
ακριβως
ακομη και σε σελιδα προς δοξα του 3008 γινεται της κακομοιρας απο ζημιες
οπως σε ολα τα #gallochrepaντροπες της αυτοκινησης
θα πας και εσυ για ριπορτ στον λιμιτεντ, μολις πληρωσει το αντμπλου του δεν σε βλεπω καλα εδω μεσα.... -
Το αντμπλού είναι αναλώσιμο, σαν τα βιτάρα...
-
Γαλλικά και αξιοπιστία (όπως και εργονομία) είναι 2 έννοιες αμοιβαία αποκλειόμενες!! Δεν πάνε μαζί στην ίδια πρόταση, απλό ειναι και αποδεκτό από όλο τον κόσμο. Άλλα πουλάνε οι Γάλλοι και σίγουρα όχι αξιοπιστία.
-
Και αξιοπιστία και εργονομία. Απλά όταν τα βγάζουν εργονομικά, είναι δύσκολο να το καταλάβουν οι άλλοι, οι οποίοι έχουν 4-5 χρόνια καθυστέρηση για να προσχωρήσουν στην γαλλική εργονομία.
-
είναι δύσκολο να το καταλάβουν οι άλλοι
Αν είσαι από άλλο πλανήτη καταλαβαίνεις αμέσως την εργονομία τους η οποία είναι πάντα κορυφαία αρκεί να έχεις πλοκάμια και τριτο αυτί
-
Έλεγα να γράψω κάτι για το νέο C3 αλλά θα βγω offtopic...
Οπότε θα τα πω σε άλλο φόρουμ. Αυτά.
Citroen e-C3 2024