-
@criuser said in Citroen e-C3 2024:
Οπως μπορούμε να δούμε στα λινκ οι τιμές δεν διαφέρουν ιδιαίτερα μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας, συχνά είναι φτηνότερα εδώ.
Σωστά. Αλλά εδώ μιλάμε για ηλεκτρικό....μακάρι να κάνω λάθος! Εαν έρθει στα 23Κ χωρίς την επιδότηση, θα σπάσει ταμία και ας χαλάει κάθε 2η εβδομάδα!
-
Αυτό σημαίνει εργονομία.
-
Γιατί κατ' ανάγκη να σπάσει ταμεία; Είναι έτοιμη η ελληνική αγορά για ηλεκτρικό όχημα ; Δεν είμαι τόσο σίγουρος. μακάρι πάντως , γιατί οι πόλεις έχουν ανάγκη από φθηνό μαζικό ηλεκτροκίνητο όχημα.
Σίγουρα σε τέτοια τιμή θα σπάσει ταμεία στο leasing.
Προβλέπω , "ταξικό" πόλεμο στους φορτιστές , μεταξύ "πληβείων" με c3 και ηλεκτροκίνητων με τη διπλάσια τιμή! -
@antonakis said in Citroen e-C3 2024:
Σε λίγο θα μας πεις ότι θα είναι φθηνότερο από το aygoX.
Είναι ηλεκτρικό το άιγκο ?
Περιμένεις το ηλεκτρικό C3 να είναι φθηνότερο από θερμικό Aygo. Βρες το λάθος.
-
Από ορθογραφία μου φαίνεται σωστό!
-
Είναι αδιάφορη αυτή η σύγκριση.
Γιατί το 3 με τον σχεδιασμό που έχει χωράει άνετα 4 ενήλικες ψηλού και άνω μεγέθους, ενώ το Αιγκο χωράει 4 πυγμαίους...
Διαφέρουν και στις επιδόσεις, ακόμα και το φτηνό με τα 80 άλογα και τα 13000 θα είναι ανώτερο σε χώρους και στο κόστος λειτουργίας και αυτόματο.
Δεν ξέρω αν το αιγκο είναι αυτόματο. Δεν μπορώ να χωρέσω σε τέτοια αυτοκίνητα.
-
Δεν ξέρω αν το αιγκο είναι αυτόματο. Δεν μπορώ να χωρέσω σε τέτοια αυτοκίνητα.
Χαχαχαχα
Αμάν ρε συ
-
@fanis75 said in Citroen e-C3 2024:
Εαν έρθει στα 23Κ χωρίς την επιδότηση
Αν είναι να έρθει σε αυτή την τιμή, θα περιμένουν να έχει καταργηθεί η επιδότηση ώστε να παραμείνει αυτή η τιμή.
Λες και δεν είναι γνωστό ότι το μονοπωλιακό καθεστώς πώλησης καινούριων αυτοκινήτων δεν επιτρέπει τον τιμολογιακό ανταγωνισμό.
-
Κάπως έτσι βλέπει τον κόσμο...
-
Και συνεχίζω γιατί διαβάζω τώρα τα χαρακτηριστικά του αίγκο.
72 άλογα, από 16270 5τάχυτο και 17370 το αυτόματο σαν ηλεκτρική σκούπα σιβιτι...
Δηλαδή το αυτόματο θα κάνει όσο το πλούσιο με τα 80 άλογα, ή όσο το φτωχό 3 με τα 110.
-
-
Είναι πολύ ακριβο το aygo. Τα ev δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο κόστος κατασκευής εκτός της μπαταρίας. Έχει βρει η psa φθηνές μπαταρίες;
-
Πάντως εγώ τα τελευταία 20 χρόνια που έχουμε διαδίκτυο και είναι εύκολες οι συγκρίσεις, 4 σιτροέν που έχω αγοράσει, οι εδώ τιμές τους δεν ήταν πάντα ακριβότερες από τις γαλλικές. Συχνά φτηνότερες.
-
Εσύ είσαι μέτοχος
-
@lap said in Citroen e-C3 2024:
Είναι πολύ ακριβο το aygo. Τα ev δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο κόστος κατασκευής εκτός της μπαταρίας. Έχει βρει η psa φθηνές μπαταρίες;
Κάτι γράφει για αυτό στην παρουσίαση.
Δεν το παρακολουθώ επισταμένα το θέμα...
-
@lap said in Citroen e-C3 2024:
Εσύ είσαι μέτοχος
Ναι παίρνω τις διαφορές και τις εκπτώσεις σαν μέρισμα...
-
Πάντως ετσι όπως είναι το ταμπλό. Εάν η οθόνη ήταν σε ράγα και μπορούσε να κινηθεί στον διαμήκη άξονα προς τον συνοδηγό. Θα ήταν ο ορισμός του καλύτερου εσωτερικού σε αυτοκίνητο.
Θα μπορούσε να την μετακινεί για να βάλει μουσική ή να μπει το ίντερνετ ως τάμπλετ και μετά θα την μετακινούσε ξανά στην θέση της στο κέντρο.
Και για να σας προλάβω θα μπορούσε όταν πας να το φορτίσεις και είσαι μονάχα ένας ως οδηγός, να πηγαίνεις στην θέση του συνοδηγού, να μετακινείς την οθόνη μπροστά σου, να βάζεις να δεις κάποιο επεισόδιο στο νετφλιξ και να αράζεις ως άρχοντας στο κάθισμα του συνοδηγού, χωρίς το τιμόνι μπροστά σου.
-
Κάποια τέτοια λογική έχει το ΟΛΙ, αλλά μην ξεχνάς ότι το αμάξι το πουλάνε και στην Ινδία που είναι δεξιοτίμονα σε μεγάλους αριθμούς
Mην ξεχνάς και το C4 που έχει θήκη για τάμπλετ στον συνοδηγό, οπότε θα βλέπεις εκεί.
-
Α το έχουν σκεφτεί ηδη; φτου πάλι τελευταίος το σκέφτηκα.
Ε καλά ας την μετακίνηση προς την άλλη πλευρά. Εκεί θα κολλήσουμε;
-
Για να σας δώσω περισσότερο μίσος θα σας βάλω φωτό την βασική έκδοση...
Όλα είναι θέμα τιμής , αν έρθει με τη μεγάλη μπαταρία στα 16.000 ας έχει και μανιβέλες στα παραθυρα.
Για infotainment του κουμπώνεις ένα τέτοιο με ασύρματο carplay / ΑΑ με 90€ και είσαι άρχοντας.
Citroen e-C3 2024