-
Η Citroen teasάρει το e-C3 κόστους κάτω των 25.000 ευρώ
https://www.autoblog.gr/2023/07/27/citroen-teasarei-to-e-c3-kostous-kato-ton-25000-euro/
-
Νωρίς το άνοιξες το θέμα.
Αλλά είναι σίγουρο ότι με αυτή την τιμή θα μας απασχολήσει πολύ.
-
@criuser said in Citroen e-C3 2024:
Νωρίς το άνοιξες το θέμα.
Αλλά είναι σίγουρο ότι με αυτή την τιμή θα μας απασχολήσει πολύ.
Για να αρχίζει από τώρα το teasing η Citroen σημαίνει ότι Σεπτέμβριο / Οκτώβριο, το τέλος του έτους θα έχει παρουσιάσει.
-
Μα νομίζω ότι το γράφει το άρθρο το πότε ακριβώς θα παρουσιαστεί και για παραδόσεις σε 7-8 μήνες, αρχές του 24.
-
Μα νομίζω ότι το γράφει το άρθρο το πότε ακριβώς θα παρουσιαστεί και για παραδόσεις σε 7-8 μήνες, αρχές του 24.
Γράφει "Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί το ερχόμενο φθινόπωρο".
Όπως και να έχει θα αποτελέσει την αρχή για μείωση τιμών στα ηλεκτρικά και ευελπιστώ και στα συμβατικά.
-
Παιδιά εδώ βλέπω υπάρχει έντυπο Online.
https://www.citroen.in/new-ec3Και λέει μέσα ότι η μπαταρία είναι αερόψυκτη, μιλάμε για μεγάλο fail αν ισχύει.
-
@jammamon said in Citroen e-C3 2024:
Παιδιά εδώ βλέπω υπάρχει έντυπο Online.
https://www.citroen.in/new-ec3Και λέει μέσα ότι η μπαταρία είναι αερόψυκτη, μιλάμε για μεγάλο fail αν ισχύει.
Πίστη στις παραδόσεις...και το 2cv αερόψυκτο ήταν...
Πέρα από την πλάκα αυτό είναι για την αγορά της Ινδίας...δεν νομίζω ότι θα έχει μεγάλη σχέση με το ευρωπαϊκό μοντέλο. -
Το Ευρωπαϊκό μοντέλο θα είναι μόνο στην εμφάνιση κοντινό με αυτό της Ινδίας και Λατινικής Αμερικής.
Στα υπόλοιπα θα διαφέρει εντελώς, από το πάτωμα μέχρι τις όψεις.
-
Πιστεύω ότι θα έχει πολλά στοιχεία εμφανισιακά από το πρωτότυπο Citroen Oli...
https://www.citroen.gr/about-citroen/concept-cars/citroen-oli.html
-
Kυκλοφόρησαν κάποιες φωτό σε ένα ξένο φόρουμ, που μοιάζουν εργοστασιακές για την σημερινή επίσημη παρουσίαση.
Το μεσημέρι η παρουσίαση στις 2 ή ώρα.
Πρώτα το ηλεκτρικό με τιμή γύρω στα 23000 πριν την επιδότηση λένε.
Μήκος 4 μ, μεταξόνιο 2,54 δηλαδή ένα γιάρις κρος λίγο πιο μικρό σε μήκος με ανάλογους χώρους.
-
-
Πήραν το T-Cross και του έβαλαν το λογότυπο της Citroen.
-
Μου θυμίζει έντονα και kia stonic.
-
Αν παραμείνει έτσι, σχεδιαστικά είναι εντελώς ισορροπημένο. Ξεφεύγει από την κουλτούρα της Citroen που θέλει να προκαλεί με τα σχέδια της.
Η μανία με τα ψευτοχρωμέ πλαστικά μπρος-πίσω με χαλάει εντελώς. Φτήνιες αυτά τα ψευτοβαμμένα χρωμέ πλαστικά.
-
Μπροστά είναι χάλια με ολίγων από Οπελ και πίσω ειναι αντιγραφή του T Cross. Καμία έμπνευση. Μακάρι να μην είναι έτσι, γιατί αυτό το πράγμα δεν βλέπεται!
-
Εμένα εμφανισιακά δεν με χάλαει.
Άλλωστε και το T-Cross, καλό μου φαίνεται σαν σχέδιο. -
@katafractos17 said in Citroen e-C3 2024:
Άλλωστε και το T-Cross, καλό μου φαίνεται σαν σχέδιο.
Πανέμορφο ειναι, για εμένα από τα πιο όμορφα b suv. Αλλά αυτό ειναι χάλια, δεν βλέπεται!
-
Η citroen στη νέα εποχή επιστρέφει στις ρίζες της στην εποχή του ντεσεβω.
Δηλαδή αυτοκίνητα άνετα ψηλά με χώρους σε μικρό μέγεθος που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολλών με οικονομικό τρόπο.
Τα μεγάλα σεντάν πλέον είναι παρελθόν οπότε θα έχουμε SUV και crossover μόνο που μπορούν εύκολα να χωρέσουν και τις μπαταρίες κάτω από τα καθίσματα -
Καλά αν ισχύει αυτό θα σαρώσει.
Δηλαδή με 18-19κ τελική τιμή μετά την επιδότηση , μόνο AC να έχει και 150χλμ αυτονομία θα είναι το καλύτερο supermini της αγοράς.
Θα το παρατάς 1-2 φορές την εβδομάδα για κάποιες ώρες σε ένα δημόσιο φορτιστή (υπάρχουν δωρεάν φορτιστές έτσι ; ) κοντά στη δουλειά , ψώνια , βόλτα κλπ και θα έχεις μηδενικό κόστος μετακίνησης. -
Δηλαδή αυτοκίνητα άνετα ψηλά με χώρους σε μικρό μέγεθος που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολλών με οικονομικό τρόπο.
Αν ξεκινά από 14 χιλιάρικα πράγματι θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολλών με οικονομικό τρόπο.
Αν ξεκινά από 18 χιλιάρικα θα εξυπηρετεί μόνο τους οπαδούς της Citroen.
Και φυσικά δεν θα ξεκινά από 14 χιλιάρικα. Οπότε και αυτό θα παίζει στις τιμές που θα έχουν και τα υπόλοιπα.
Citroen e-C3 2024