-
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023:
@lap said in Toyota C-HR 2023:
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο.... Σύγχρονο, ποιοτικό, όμορφο, οικολογικό. Well done
Lap λες να το παραγγειλω ή αστο καλυτερα μην παθουν εγκεφαλικο στην toyota
Ναι ναι ναι, βγάζε και selfie με τους πωλητές μετά τις διαπραγματεύσεις
-
@diriras said in Toyota C-HR 2023:
### OLD CHR
### NEW CHR
### Honda HRV
και τα 2 CHR στο πίσω κάθισμα είναι τάφος. Και αυτό με χάλασε όταν είχα πάει να το δω...
-
Μια χαρα ήταν οι χώροι για τα πόδια στο chr. Τώρα αν είσαι 1.95 και αυτοί που θα κάθονται πίσω ειναι αλλο τόσο, ε εντάξει πρέπει να πας σε άλλη κατηγορία.
Το προβλημα πίσω ήταν τα παράθυρα και η μη ύπαρξη τεμπέλη και αεραγωγού. Τα παράθυρα φαίνεται να βελτιώθηκαν, τα άλλα 2 όχι.
-
@gchris7 said in Toyota C-HR 2023:
Μια χαρα ήταν οι χώροι για τα πόδια στο chr. Τώρα αν είσαι 1.95 και αυτοί που θα κάθονται πίσω ειναι αλλο τόσο, ε εντάξει πρέπει να πας σε άλλη κατηγορία.
Το προβλημα πίσω ήταν τα παράθυρα και η μη ύπαρξη τεμπέλη και αεραγωγού. Τα παράθυρα φαίνεται να βελτιώθηκαν, τα άλλα 2 όχι.
Ειδικά η απουσία πίσω τεμπέλη είναι μεγάλο φάουλ, όχι μόνο στο chr. Δίνει μια άλλη αίσθηση ρε παιδιά (τον είχα σε carina2 ρε γμτ).
-
Προσωπικά μιλώντας, νομίζω οτι χάθηκε το σχεδιαστικό highlight του 1ης γενιάς C-HR με τα πίσω παράθυρα, που του έδινε το κουπέ look, χωρίς ουσιαστικό όφελος σε φωτεινότητα, ενώ μαλλον λόγω του νέου σχήματος των πίσω θυρών έγινε και πιο δύσκολη η είσοδος των πίσω επιβατών, όπως εχω αναλύσει σε παλιότερο post.
Η ουσιαστικά ιδια καμπίνα με το υπάρχον C-HR πιστεύω ότι θα ψύχεται/θερμαίνεται μια χαρά και χωρίς τους πίσω αεραγωγούς, όσο για το πίσω υποβραχιόνιο, το θεωρώ επουσιώδες στοιχείο εξοπλισμού, ιδίως σε ένα αυτοκίνητο σπορ προσανατολισμού, όπως το C-HR. -
@v_a said in Toyota C-HR 2023:
Ειδικά η απουσία πίσω τεμπέλη είναι μεγάλο φάουλ, όχι μόνο στο chr. Δίνει μια άλλη αίσθηση ρε παιδιά (τον είχα σε carina2 ρε γμτ).
Carina 2 σαλοναρα τ αλλά είχαν πλαστικές καρέκλες μπροστά του
-
-
-
Xantia citroen
-
@lap said in Toyota C-HR 2023:
Xantia citroen
Και η ξανθιά είχε ναι.
σε σχέση με κάτι πασατ και αουδι 80 τα προσκέφαλα πίσω και τεμπέλης ήταν έξτρα όπως ο δεξιός εξωτερικός καθρέπτης πακέτο πήγαιναν. -
Να ευλογησω τα γενια μου
Xceed -
Είναι nice to have features, που λεν και στο χωριό μου. Μην τρελαθούμε, ανεβάζουν λίγο το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου
Υγ: (για το xceed)
Αμαξαρα,
αν είναι βενζίνη (και δε σε νοιάζει η κατανάλωση)
ή
αν είναι πετρέλαιο (και δε σε νοιάζει ο lap ) -
Και ο γιός μου για αυτό γκρινιάζει στο Γιάρις, ενώ στην Κορόλα κάθεται αρχοντικά και επειδή έχει και ποτηροθήκες, βάζει και το νερό του. Για αυτό λέω, Κορόλα με €22.000 και τα έχει όλα....άντε να βρω με τι να την αλλάξω!?!?
-
Είναι nice to have features, που λεν και στο χωριό μου. Μην τρελαθούμε, ανεβάζουν λίγο το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου
Αντε πες nice to have ο τεμπελης. Οι αεραγωγοί ειναι must. Στο παλιό που δεν ειχε εσταζαν απο τον ιδρωτα τα παιδιά πίσω κάθε καλοκαίρι. Επρεπε να το βάλω στους 18 τέρμα για να γίνει δουλειά...
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
Και ο γιός μου για αυτό γκρινιάζει στο Γιάρις, ενώ στην Κορόλα κάθεται αρχοντικά και επειδή έχει και ποτηροθήκες, βάζει και το νερό του. Για αυτό λέω, Κορόλα με €22.000 και τα έχει όλα....άντε να βρω με τι να την αλλάξω!?!?
CC .
Με 22 το κορολα ηταν επιτυχια.Οχι πως τωρα δεν ειναι αλλα οκ το ξανασκεφτεται ο αλλος.Γενικα ολα τα toyota πριν ανεβασουν τιμες. -
αν είναι πετρέλαιο (και δε σε νοιάζει ο lap )
Δεν με παρεξηγει ο lap ειμαι στην μεση με το mildhybrid
-
CC .
Με 22 το κορολα ηταν επιτυχια.Οχι πως τωρα δεν ειναι αλλα οκ το ξανασκεφτεται ο αλλος.Γενικα ολα τα toyota πριν ανεβασουν τιμες.Εαν πάρω την απόφαση για 2λιτρο, τότε μόνο Lexus UX....αμαξάρα!!
-
αν είναι πετρέλαιο (και δε σε νοιάζει ο lap )
Δεν με παρεξηγει ο lap ειμαι στην μεση με το mildhybrid
Με το mhev ανοίκεις σε ξεχωριστή ελίτ!
-
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
Για αυτό λέω, Κορόλα με €22.000 και τα έχει όλα....άντε να βρω με τι να την αλλάξω!?!?
Bmw 2 active tourer
Toyota C-HR 2023