-
@diriras said in Toyota C-HR 2023:
CHR 2023-2024 Production Line
Επιτελους παρουσιαση και σε μονόχρωμο που ενδιαφερει το 99% των ενδιαφερομενων μιας και σε διχρωμια απο εργοστασιο μιλαμε για τιμές Mercedes
Δίχρωμο είναι και αυτό όπως βλέπεις από την οροφή. Απλά δεν έχει το έξτρα μαύρο στο πίσω μέρος που λογικά το έχουν οι top εξοπλιστικά εκδόσεις. Μονόχρωμο σε παρουσίαση δεν έχω βρει ακόμα.
-
Σωστά, διχρωμο ειναι. Το αλλο ειναι τριχρωμο και ειναι αηδία!! Μόνο διχρωμο ή μονοχρωμο. Προσωπικά δεν μου αρέσουν ουτε οι διχρωμίες.
-
Συμφωνώ, απλά στο C-HIC δεν έχεις καν επιλογή... Μόνο bi-tone και πληρώνεις και το έξτρα κόστος φυσικά κρυμμένο στη διαφορά τιμής από το C-LUB
-
-
Δεν σου έκατσε το προηγούμενο μοντέλο...
Σε βλέπω να ψήνεσαι όμως
-
Ασχημο είναι εξωτερικά!
-
Μου αρέσει που λέει ότι είναι όχημα ελεύθερου χρόνου. Λες και τα υπόλοιπα είναι οχήματα σκλαβωμένου χρόνου.
Το προηγούμενο ποιο τούμπανο και μπρούταλ. Αυτό είναι κάπως περίεργο μπροστά. Το σημείο του καπό που συνεχίζει στη μάσκα δεν μου αρέσει. Θα προτιμούσα φουλ μαύρη μάσκα μπροστά.
Όπως και να έχει ένα πρισμένο τογιότα είναι, πανάκριβο άνευ λόγου και αιτίας. -
Εξωτερικά δεν μου αρέσει, είναι χειρότερο από το προηγούμενο.
Το εσωτερικό είναι ωραίο και απλό. -
Τέλειο
-
@antoniokon said in Toyota C-HR 2023:
Σε βλέπω να ψήνεσαι όμως
Χαχα στο τσακ ειμαι.Σκεφτομαι αλλαγη σε αυτοκινητο και διαζυγιο απο την γυναικα ή να μεινω στα ιδια
-
Αυτό το τσάκ προς τα που πέφτει που πάτε όλοι σας;
-
Άλεξ πάρτο, πούλα το βρωμοντιζελ, πάρε ένα hi tech όχημα.
-
Σε βροχερό τοπίο.
-
Αμαξαρα είναι το άτιμο.
Φοβερή αυτή η νέα σχεδιαστική γραμμή της Τογιότα.
Μοιάζει λίγο και το ηλεκτρικό της, δεν θυμάμαι πως λέγεται, αυτό με την ονομασία σαν βρισιά
-
Αυτό το κόκκινο που το λανσάρουν είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ χρώμα!! Θα το αγόραζα (εαν είχα τα χρήματα....χαχαχα!!) μόνο και μόνο για το χρώμα (όπως και ένα ματσούντα σε soul red).
-
Όσο το βλέπω τόσο μου αρέσει.
-
-
Αυτές οι δύσχρηστες χειρολαβές στις πόρτες αλά Tesla... τείνουν να γίνουν μόδα.
Κατά τα άλλα ωραίο είναι μέσα έξω!!!Θυμήθηκα και το Barchetta που είχε αντίστοιχες...
-
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023:
@antoniokon said in Toyota C-HR 2023:
Σε βλέπω να ψήνεσαι όμως
Χαχα στο τσακ ειμαι.Σκεφτομαι αλλαγη σε αυτοκινητο και διαζυγιο απο την γυναικα ή να μεινω στα ιδια
Θα κρατούσα το αυτοκίνητο και θα άλλαζα γυναίκα.
-
@gtsartsal said in Toyota C-HR 2023:
@lap said in Toyota C-HR 2023:
Όσο το βλέπω τόσο μου αρέσει.
Μη το κοιτάς άλλο
Μα δεν μπορώ.... Θα δω κάποιο multipla.
Toyota C-HR 2023