-
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Γνώμη μου είναι ότι δεν έπρεπε να βασιστούν στο αρχέτυπο σχέδιο του 1ης γενιάς C-HR, αλλά να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό.
Προφανώς, τα τεχνικά χαρακτηριστικά (πάτωμα, μεταξονιο κλπ.), που παρέμειναν ίδια με το πρώτο C-HR τους περιόρισαν αρκετά.Έτσι είναι, facelift είναι και ο στόχος του ήταν το wow effect που το πέτυχαν, εσωτερικά και εξωτερικά το παλιό είναι ένα πολύ πιο δουλεμένο σχέδιο το οποίο από όποια γωνία και αν το κοιτάξεις δείχνει διαφορετικό, είναι πραγματικά μια εξαιρετική μελέτη όγκων και αναλογιών.
Πάντως εμένα με ψήνει ακόμα και το cult, μακάρι να είχε smart entry και αναδιπλούμενους καθρέφτες και θα ήμουν κομπλέ.
-
Τρεις φορές αγόρασα το 1ης γενιάς C-HR, και τις τρεις φορές απέφυγα το 2λιτρο για ευνόητους λόγους.
Τώρα όμως έχει PHEV 2λιτρο, που δεν έχει τεκμήρια, ΦΠ κλπ - δελεαστικό. Για εμένα όποιος πάρει 2λιτρο, μόνο το phev αξίζει.
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Τρεις φορές αγόρασα το 1ης γενιάς C-HR, και τις τρεις φορές απέφυγα το 2λιτρο για ευνόητους λόγους.
Τώρα όμως έχει PHEV 2λιτρο, που δεν έχει τεκμήρια, ΦΠ κλπ - δελεαστικό. Για εμένα όποιος πάρει 2λιτρο, μόνο το phev αξίζει.
κανονικά έχει και τεκμήριο και ΦΠ και ενώ στην αρχή είχαν τα phev στην επιδότηση τώρα έχουν μόνο ev, γιατί λες ότι δεν έχει τεκμήριο;
-
@ataim said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Πείτε μου σοβαρά τώρα, σας αρέσει το νέο C-HR?
κανείς άλλος; οι παραπάνω καλό θα είναι να δουν οφθαλμίατρο.
-Γιατρέ βλέπω κόκκινους και μπλε κύκλους
-Έχετε δει οφθαλμίατρο;
-Όχι μόνο κόκκινους και μπλε κύκλους....@ataim said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Κυρίες κ κύριοι έχουμε αυτό:
Πάντως εμένα με ψήνει ακόμα και το cult, μακάρι να είχε smart entry και αναδιπλούμενους καθρέφτες και θα ήμουν κομπλέ.
Με βάση τα τελευταία σου ποστ, φαίνεται πως άλλαξες γνώμη μόλις ανακοινώθηκαν οι τιμές.
Άντε καλοτάξιδο! -
Ε ρε τι κάνουν τα euro. Διορθώνουν την όραση
-
@nasosto said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Πείτε μου σοβαρά τώρα, σας αρέσει το νέο C-HR?
κανείς άλλος; οι παραπάνω καλό θα είναι να δουν οφθαλμίατρο.
-Γιατρέ βλέπω κόκκινους και μπλε κύκλους
-Έχετε δει οφθαλμίατρο;
-Όχι μόνο κόκκινους και μπλε κύκλους....@ataim said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Κυρίες κ κύριοι έχουμε αυτό:
Με βάση τα τελευταία σου ποστ, φαίνεται πως άλλαξες γνώμη μόλις ανακοινώθηκαν οι τιμές.
Άντε καλοτάξιδο!χαχα ναι, είμαι μεταξύ chr/lbx/nx με αντικατάσταση yaris/chr αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει!
-
Chr, ανώτερη κατηγορία πιο προσεγμένο αυτοκινήτο. Χώροι από corolla με προσοχή από lexus
-
κανονικά έχει και τεκμήριο και ΦΠ και ενώ στην αρχή είχαν τα phev στην επιδότηση τώρα έχουν μόνο ev, γιατί λες ότι δεν έχει τεκμήριο;
Γιατί έκανα λάθος!!! Έτσι θυμόμουν ( ή νόμιζα!), αλλά είναι μόνο για όσα είναι εταιρικής χρήσης. Ζητώ συγνώμη για το μπέρδεμα.
-
Πολύ καλό...και τσάμπα το CH-R.
Θα το προτείνω στον φίλο @iceman για να αυξηθούν οι πωλήσεις...και το πρεστίζ της Τογιότα ... -
Είναι δηλαδή στο χέρι μας η συγχώρεση σου;
-
@lap said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Chr, ανώτερη κατηγορία πιο προσεγμένο αυτοκινήτο. Χώροι από corolla με προσοχή από lexus
Ναι, αλλά θα το ήθελα ελάχιστα toned down, ειδικά τα διπλά φωτιστικά σώματα δεν τα έχω συνηθίσει, και ενώ στο prius φαίνονται τέλεια, εδώ δεν ξέρω, δεν μου κάνουν
-
Όλα μια συνήθεια είναι. Εμείς θα τα βλέπουμε. Εσύ οχι
-
Εμαθα δινουν και δωρα αν παραγγειλεις ενα CHR !!!!
Φεσι ή φερετζε . Οτι προτιμαει ο καθενας
-
Πωωω αυτό το 55αρι προφιλ στην 18αρα την κάνει να φαίνεται 17αρα
και δεν έχει και ωραίο σχέδιο.
ffs! -
Δεν πειράζει θα είναι άνετο
-
@lexota said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Πωωω αυτό το 55αρι προφιλ στην 18αρα την κάνει να φαίνεται 17αρα
ffs!Καλό είναι που μεγάλωσε λίγο ο τροχός στο προηγούμενο ήταν αρκετά μικροί.
Το 225/55/18 το φοράνε το 3008, το grandland, το eclipse cross, το ds4, η Χ1, κλπ, για τους γεμάτες λακούβες δρόμους μας είναι καλύτερο από το παλιό 50- και που να δεις το 215/65/17 που θα του φορέσω εγώ! (Q3, Tiguan, QQ)
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Σαν τις εκδόσεις GR (απλή και Ultimate) δεν είναι καμία άλλη έκδοση
Μαζί σου, αλλά όπως είπες μόνο 2λιτρα και πάνε πολύ ψηλά σε τιμή (για εμένα). Πάντως σε εταιρικό μόνο τέτοιο PHEV θα έπαιρνα, δεν το συζητάω! Δυστυχώς εκεί που δουλεύω δεν δίνουν αμάξια.
Με μια συμφωνια...Θα σου διαλεξω εγω το χρωμα
-
@alexandros-k said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Εμαθα δινουν και δωρα αν παραγγειλεις ενα CHR !!!!
Φεσι ή φερετζε . Οτι προτιμαει ο καθενας
Για αυτό είναι και τόσο φθηνό, γιατί η τουρκία είναι έτοιμη για δντ
-
Στο 2λιτρο, ακόμη και αν είναι PHEV, τον φόρο πολυτελείας δεν τον γλυτώνεις, σωστά;
-
@katafractos17 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Στο 2λιτρο, ακόμη και αν είναι PHEV, τον φόρο πολυτελείας δεν τον γλυτώνεις, σωστά;
θα καταργηθεί από στιγμή σε στιγμή, μαζί με το τέλος επιτηδεύματος και άλλους φόρους
Toyota C-HR 2023