-
C lub με τα μπούνια..... Πιο ωραίο από το chic. Χωρίς τη μαύρη οροφή
Edit οκ δεν είναι κακό το chic. Αλλά, χάνει κάπως τις γραμμές της οροφης
-
Για άλλη μια φορά, η εκδοση C-LUB θα αποτελέσει την συντριπτική πλειοψηφία των ιδιωτικών πωλήσεων του C-HR και στα leasing η εκδοση C-ULT ή κάποια τυχόν φτωχότερη έκδοση Business.
Βέβαια, από τα 26-27 και αργότερα τα 29-30 που κόστιζε η εκδοση C-LUB, πλέον έφθασε τα 33-35 χιλιάρικα.
Από εκεί και πάνω, ό,τι πληρώνεις παίρνεις (παραπάνω σε εξοπλισμό). -
Σωστα τα λες, και θα βλεπουμε που και που καποιον με CHR και τα full LED και θα του ζηταμε αυτογραφο και selfie.
Και φυσικα για test drive θα μας φερουν την Ultimate Edition, θα το οδηγησουμε, θα παρουμε μια γερη τζουρα και μετα να σε δω μεσα στην C-LUB πως θα νιωσεις
-
@diriras said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Σωστα τα λες, και θα βλεπουμε που και που καποιον με CHR και τα full LED και θα του ζηταμε αυτογραφο και selfie
Έτσι αισθάνομαι συχνά με το C-HR GR-S Ultimate που έχω, από τα σχόλια που μου κάνουν στον δρόμο...
Έχοντας πέρασει και από τις τρεις εκδόσεις (C-LUB, C-HIC και GR-S Ultimate), κακά τα ψέματα, πιστεύω οτι η πιο πλούσια έκδοση δίνει εντελώς άλλη αίσθηση και στο μάτι και στην οδήγηση και το C-HR, λόγω φιλοσοφίας μοντελου, τον θέλει τον πλούσιο εξοπλισμό. -
Και φυσικα για test drive θα μας φερουν την Ultimate Edition, θα το οδηγησουμε, θα παρουμε μια γερη τζουρα και μετα να σε δω μεσα στην C-LUB πως θα νιωσεις
Δεν νομίζω να βγάλουν για test drive Ultimate Edition, που βγαίνει μόνο σε δίλιτρο πλέον και κοστίζει απο 44500 έως 49000€.
Καμία C-LUB και πολύ είναι... -
τωρα ποσοι θα παρουν το βασικο C-ULT με 17αρες και 8αρα οθονη μεσα βασικη εκδοση δεν ξερω μαλλον οι λιγοτεροι, θα χανει πολυ το αμαξι...
Εγώ
1-0 -
@gchris7 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Το ασημί έτσι όπως το βλέπω στα βίντεο και στις φωτο δείχνει να είναι matt τύπου cybertrack και του παει πολύ. Δεν μοιάζει με το ασημί του παλιού chr
Σιχαίνομαι (πλέον) το ασημί χρώμα στα αμάξια, άστε που το κάνει ένα με την άσφαλτο!
-
2-0 ασημί με 215/65/17
Μήπως να κάνουμε poll τι θα πάρουμε και σε τι χρωμα
(Club bitone 2017 ασημί έχει ο dad)
-
@ataim said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
2-0 ασημί με 215/65/17
Μήπως να κάνουμε poll τι θα πάρουμε και σε τι χρώμα;
Συμφωνώ στο poll και συμμετέχω.
1.8L, C-HIC, Bi-tone σκούρο πετρόλ. -
@nasosto said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
1.8L, C-HIC, Bi-tone σκούρο πετρόλ.
Εξαιρετικό, η 2η μου επιλογή μετά το κόκκινο.
-
Ελλάδα = λευκό, μαύρα φιμε και έγινες.
Μου έχει μείνει η ατάκα ενός πωλητή, που μου είχε πει "σου αρέσει το μπλε σκούρο; πάρτο αλλά να σκεφτείς αν θα σου αρέσει το ίδιο με την πρώτη χαρακια που θα σου κάνει ο κάθε ψυχακιας εκεί έξω" -
Όχι ρε σε σκούρο χρώμα χάνονται όλες οι νευρώσεις του αμαξώματος. Τόση δουλειά έγινε για αυτές.
-
@lap said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Όχι ρε σε σκούρο χρώμα χάνονται όλες οι νευρώσεις του αμαξώματος. Τόση δουλειά έγινε για αυτές.
Ισχύει. Το έγραψα κι εγώ παραπάνω.
-
Που τα βρίσκετε αυτά τα σχέδια;
-
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Βέβαια, από τα 26-27 και αργότερα τα 29-30 που κόστιζε η εκδοση C-LUB, πλέον έφθασε τα 33-35 χιλιάρικα.
Έτσι, τα 26-27 τα έδινες σίγουρα για ένα chr. Όποιος το έχει οδηγήσει καταλαβαίνει ότι είναι πριμιουμ αυτοκίνητο. Πάτημα ποιότητα κύλισης κτλ είναι εξαιρετικά για 26Κ
Τώρα τα 33-35Κ Χμμμ το κακό είναι πως δεν αυξήθηκαν τόσο πολύ τα εισοδήματα όσο το κοατος του αυτοκινήτου
-
Στο παλιό σε μονόχρωμο πάντως κατά την γνώμη μου το μοναδικό χρώμα που το αμάξι είναι ομορφο είναι το σκούρο γκρι, σε όλα τα άλλα χάνει πάρα πολύ.
Σε bitone πέρλα, κοκκινο και γκρι είναι τοπ άλλα γενικά και σε όλα τα υπόλοιπα καλά είναι.Τώρα στο καινούριο θα δείξει.
-
@gchris7 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Στο παλιό σε μονόχρωμο πάντως κατά την γνώμη μου το μοναδικό χρώμα που το αμάξι είναι ομορφο είναι το σκούρο γκρι, σε όλα τα άλλα χάνει πάρα πολύ.
Σε bitone πέρλα, κοκκινο και γκρι είναι τοπ άλλα γενικά και σε όλα τα υπόλοιπα καλά είναι.Τώρα στο καινούριο θα δείξει.
Στο 1ης γενιάς C-HR (με τόσο μοντέρνο σχεδιασμό που έχει, δεν μπορώ να το αποκαλέσω "παλιο"), εξαιρετικό χρώμα ήταν και και το σαμπανιζέ Grey Metalstream (1KO), που ήταν και το χρώμα λανσαρισματος.
Μια φώτο από το C-HIC που είχα στο παρελθόν σε Grey Metalstream, για να καταλάβετε για ποιο χρώμα μιλάω:Προσωπικά, το γκρι (1G3) το θεωρώ πολυφορεμένο στα Toyota και, πέραν του ότι λερώνεται σαν μαύρο, σε όσα Toyota το βλέπω (Yaris, C-HR, RAV4) έχω την αίσθηση ότι τα κάνει λίγο "μουντά" και δεν αναδεικνύει τις σχεδιαστικές λεπτομέρειές τους.
Βέβαια, οι χρωματικές προτιμήσεις του καθενός είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. -
Τώρα το πρόσεξα. Δεν έχει πίσω υαλοκαθαριστήρα.
Κουφό; -
@nasosto said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Τώρα το πρόσεξα. Δεν έχει πίσω υαλοκαθαριστήρα.
Κουφό;Μηπως ειναι κρυμμενος?
-
Τα διαστημόπλοια της τογιοτα δεν χρειάζονται συμβατικές λύσεις οπως οι υαλοκαθαριστηρες
Toyota C-HR 2023