-
C-HR 1.8 C-LUB με μεταλλικό χρώμα (οχι Bi-Tone) στα 33.150€ (υπάρχει και φτηνότερη έκδοση C-ULT, αλλά προσωπικά τη θεωρώ πολύ basic).
Έκδοση GR Sport διαθέσιμη ΜΟΝΟ για το 2.0
(απλή GR Sport στα 39.950€ με μεταλλικό
GR Sport Ultimate Edition στα 44.550€ με μεταλλικό)Δίλιτρο PHEV C-LUB με μεταλλικό από 39.850€ (C-LUB) μέχρι 48.750 € (GR Sport Ultimate Edition).
-
Άρα τελικά ο τιμοκατάλογος έχει και το cult αλλά δεν το έχουν για online παραγγελία;
-
Τέτοια αμαξαρα με 33 και 140 άλογα και αυτόματο, και και και....
Δεν είναι άσχημη τιμή.
26-27 έχει το duster σε μια μεσαία έκδοση. Χωρίς τετρακίνηση.
-
Τα PHEV εχουν επιδοτηση?
-
-
@pp said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Εκνευριστικό που δεν μπορούμε να βρούμε τις πλήρεις διαφορες στις εκδόσεις.
https://www.gcdata.gr/data/files/7c9dd39a78092db96878f6acc291e1fb.pdf
-
@techguru said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Πάω να δω το CRV και τα έχω στο πιάτο. Στην σειρά όλα.
Μόλις παρουσιάστηκε ως μοντέλο το νέο C-HR.
Ακόμα δεν έχει μπει καν σε παραγωγή, οπότε προφανώς και δεν έχει βγει και το αντίστοιχο φυλλάδιο με τις λίστες εξοπλισμών ανά έκδοση. -
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
@techguru said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Πάω να δω το CRV και τα έχω στο πιάτο. Στην σειρά όλα.
Μόλις παρουσιάστηκε ως μοντέλο το νέο C-HR.
Ακόμα δεν έχει μπει καν σε παραγωγή, οπότε προφανώς και δεν έχει βγει και το αντίστοιχο φυλλάδιο με τις λίστες εξοπλισμών ανά έκδοση.Και στα παλιά όπως Yaris και στο Aygo, που είναι χρόνια δεν υπάρχουν.
Έψαχνε μια συνάδελφος για αυτοκίνητο και ταλαιπωρηθήκαμε χωρίς λόγο.Μια χαρά υπάρχουν λίστες εξοπλισμών στα prospectus των Aygo και Yaris.
Και στα στέλνει άμεσα η Toyota στο e-mail που θα της δηλώσεις, πατώντας το "Ζητήστε έντυπο" μέσα στην ενότητα του κάθε μοντέλου στο site της. -
Κάπου έχει λάθος αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω.
Ίσως που αυγουλοφερνει σαν το prius.
Ίσως σε αυτά τα χρώματα και με την μούρη έτσι μου φέρνει λίγο σε picachu.
Κάτι με ενοχλεί.
-
@yem said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Κάτι με ενοχλεί.
Σε ενοχλεί η ανεπάρκεια απεικόνισης της τρισδιάστατης πραγματικότητας σε δυο διαστάσεις
-
Κάτι με ενοχλεί.
Πω, πω δράμα. Σαν να έχεις πάρει αυτούς τους φουσκωτούς καρχαρίες που έχουν τα πιτσιρίκια στη θάλασσα και να τους έχεις παραφουσκώσει.
Άμα τρυπήσεις τη μούρη με μια καρφίτσα θα σκάσει? χα,χα,χα -
@ataim said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
επίσης! βλέπω όπως και στο lbx δεν υπάρχει entry level 17in έκδοση με αποτέλεσμα να ξεκινάει από 30+
Yπάρχει με 17αρες και €29.000 (C-ULT), απλά δεν είναι διαθέσιμη για online παραγγελία. Θα είναι διαθέσιμη για την κανονική παραγγελία. Στην online είναι συγκεκριμένα μοντέλα διαθέσιμα, αυτά που το εργοστάσιο έχει αποφασίσει να συναρμολογήσει πρώτα.
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
επίσης! βλέπω όπως και στο lbx δεν υπάρχει entry level 17in έκδοση με αποτέλεσμα να ξεκινάει από 30+
Yπάρχει με 17αρες και €29.000 (C-ULT), απλά δεν είναι διαθέσιμη για online παραγγελία. Θα είναι διαθέσιμη για την κανονική παραγγελία. Στην online είναι συγκεκριμένα μοντέλα διαθέσιμα, αυτά που το εργοστάσιο έχει αποφασίσει να συναρμολογήσει πρώτα.
Είναι πολύ basic η C-ULT, Φάνη.
Στο C-HR, ειδικά λόγω high tech σχεδίασης και εν γένει προσανατολισμού, θες όσο το δυνατόν καλύτερο εξοπλισμό.
Μεταξύ μας και η C-LUB δεν με ικανοποιεί εξοπλιστικά. -
Ακριβό είναι, πλησιάζει το Kona σε τιμές
-
Στο C-HR, ειδικά λόγω high tech σχεδίασης και εν γένει προσανατολισμού, θες όσο το δυνατόν καλύτερο εξοπλισμό.
Μεταξύ μας και η C-LUB δεν με ικανοποιεί εξοπλιστικά.Δεν διαφωνώ, η απάντησή μου όμως είναι στο ότι υπάρχει και πιο απλή έκδοση με 17αρες, η οποία και πάλι είναι πιο πλούσια από την C-ENTER του προηγούμενου. Η C-LUB είναι VFM, αφού έχει και αισθητήρες και ηλεκτρ. αναδιπλ. καθρέπετες και τα περισσότερα που κάποιος θέλει. Η C-HIC είναι η καλύτερη (αυτήν θέλω!!!), που έχει και το πολύ βασικό ηλεκτρ. άνοιγμα χώρου αποσκευών και προσθέτει και πινελιές όπως ηλεκτρ. καθίσματα και αναβαθμισμένο σύστημα κλιματισμού.
Πάντως σε σχέση με το Lexus LBX, πολύ καλύτερη επιλογή το CHR στα ίδια (ή και λιγότερα) χρήματα....χμμμ...
@jamesd said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Ναι αλλά ειναι καλύτερο και πολύ πιο όμορφο!
-
@andya3 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Κάτι με ενοχλεί.
Πω, πω δράμα. Σαν να έχεις πάρει αυτούς τους φουσκωτούς καρχαρίες που έχουν τα πιτσιρίκια στη θάλασσα και να τους έχεις παραφουσκώσει.
Άμα τρυπήσεις τη μούρη με μια καρφίτσα θα σκάσει? χα,χα,χαλίγο plastidip θέλει και γίνεται μια χαρά! όντως έχει φουσκώσει αρκετά και θυμίζει αγγλικό civic ειδικά στο καπό το οποίο έχει πλέον έντονη κλίση για λόγους αεροδυναμικής/προστασίας πεζών πιθανώς.
-
Μεταξύ μας και η C-LUB δεν με ικανοποιεί εξοπλιστικά.Δεδν διαφωνώ, η απάντησή μου όμως είναι στο ότι υπάρχει και πιο απλή έκδοση με 17αρες, η οποία και πάλι είναι πιο πλούσια από την C-ENTER του προηγούμενου. Η C-LUB είναι VFM, αφού έχει και αισθητήρες και ηλεκτρ. αναδιπλ. καθρέπετες και τα περισσότερα που κάποιος θέλει. Η C-HIC είναι η καλύτερη (αυτήν θέλω!!!), που έχει και το πολύ βασικό ηλεκτρ. άνοιγμα χώρου αποσκευών και προσθέτει και πινελιές όπως ηλεκτρ. καθίσματα και αναβαθμισμένο σύστημα κλιματισμού.
Πάντως σε σχέση με το Lexus LBX, πολύ καλύτερη επιλογή το CHR στα ίδια (ή και λιγότερα) χρήματα....χμμμ...
@jamesd said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Ναι αλλά ειναι καλύτερο και πολύ πιο όμορφο!
Σαν τις εκδόσεις GR (απλή και Ultimate) δεν είναι καμία άλλη έκδοση (είχα και C-LUB και C-HIC, πριν πάρω το GR Ultimate), αλλά δυστυχώς οι GR εκδόσεις δεν βγαίνουν πλέον σε 1800cc.
Συμφωνώ ότι δεν έχει καμία σχέση το Kona με το C-HR (τωρινό και νεό), άλλη κατηγορία απλά το C-HR. -
@andya3 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Κάτι με ενοχλεί.
Άμα τρυπήσεις τη μούρη με μια καρφίτσα θα σκάσει? χα,χα,χαλίγο plastidip θέλει και γίνεται μια χαρά! όντως έχει φουσκώσει αρκετά και θυμίζει αγγλικό civic ειδικά στο καπό το οποίο έχει πλέον έντονη κλίση για λόγους αεροδυναμικής/προστασίας πεζών πιθανώς.
Φουσκωμένο ήταν και το προηγούμενο C-HR, αλλά πλέον "παραφούσκωσε" σχεδιαστικά.
Γνώμη μου είναι ότι δεν έπρεπε να βασιστούν στο αρχέτυπο σχέδιο του 1ης γενιάς C-HR, αλλά να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό.
Προφανώς, τα τεχνικά χαρακτηριστικά (πάτωμα, μεταξονιο κλπ.), που παρέμειναν ίδια με το πρώτο C-HR τους περιόρισαν αρκετά. -
Σαν τις εκδόσεις GR (απλή και Ultimate) δεν είναι καμία άλλη έκδοση
Μαζί σου, αλλά όπως είπες μόνο 2λιτρα και πάνε πολύ ψηλά σε τιμή (για εμένα). Πάντως σε εταιρικό μόνο τέτοιο PHEV θα έπαιρνα, δεν το συζητάω! Δυστυχώς εκεί που δουλεύω δεν δίνουν αμάξια.
-
Σαν τις εκδόσεις GR (απλή και Ultimate) δεν είναι καμία άλλη έκδοση
Μαζί σου, αλλά όπως είπες μόνο 2λιτρα και πάνε πολύ ψηλά σε τιμή (για εμένα). Πάντως σε εταιρικό μόνο τέτοιο PHEV θα έπαιρνα, δεν το συζητάω! Δυστυχώς εκεί που δουλεύω δεν δίνουν αμάξια.
Συμφωνώ.
Τρεις φορές αγόρασα το 1ης γενιάς C-HR, και τις τρεις φορές απέφυγα το 2λιτρο για ευνόητους λόγους.
Toyota C-HR 2023