-
Τζάμπα αυτό το ΚΚ. Ενα καλαμάκι την ημέρα είναι ο ΦΠ...
Ακόμα καλύτερα μπορεί να τα πει ο κάτοχος της παλαιάς μπέμπας που πληρώνει πια μόνο ένα τυλιχτό την ημέρα για τα 690 τέλη που έχει...
Τι διαβάζουμε για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα...
-
Αυτονόητο. Το cc απευθύνεται σε αγοραστές που μπορούν πληρώσουν 440 ευρώ ετησίως, συνυπολογίζοντας την απαλλαγή από τέλη κυκλοφορίας παρά το μέγεθος του αυτοκινήτου. Οπότε εάν κάποιος δεν μπορεί να δώσει 300 ευρώ ετησίως (αφού συμψηφίσεις τα τέλη κυκλοφορίας που δεν πληρώνει, πράγμα σπάνιο για c suv μη plug in), είναι εκτός συζήτησης, πρέπει να ψάξει κάτι άλλο. Από άποψη αυτοκινητιστικου ενδιαφέροντος, ωστόσο πρέπει να διευκρινήσουμε ότι απέχει πολύ από τα άλλα δυο, οπότε περί ορέξεως...
-
@elteo said in Leasing vw troc vs Peugeot 2008 vs Toyota corolla ύ:
To TRoc βασίζεται στο Golf.
Το ΤCross βασίζεται στο Polo.Νομίζω και τα δύο βασίζονται στο Polo, οπως και το Taigo.
Το Tiguan είναι "Golf".Προσωπικά, αν δεν υπάρχει θέμα με τον φόρο, Corolla Cross. Πολύ πιο δυνατό από τα άλλα δύο και λόγω leasing δεν έχεις να ανησυχείς για μπαταρίες κλπ. Θα έχεις και οικονομία στην πόλη.
Για τα άλλα δύο πρέπει να δεις αν θέλεις πετρέλαιο για οικονομία ή βενζίνη για ομαλότερη λειτουργία.
-
Να σημειώσω, ότι τα τέλη του 2008 ήταν περίπου 86€, δεν ξέρω αν υπάρχει αλλαγή, πάντως 140€ που υπαινίχθηκε δεν είναι, και νομίζω μπαίνει και δακτύλιο κανονικά.
Αφού μετράμε τα πάντα είπα να το αναφέρω και αυτό να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.
-
Αν μιλάμε για Leasing τέλη κυκλοφορίας και φόρος πολυτελείας δε σε αφορουν. Κοιτάς μόνο το μίσθωμα.
Οπότε χαλαρα σε Ιαπωνα. -
CC εννοείται!
-
ψψ
αστο - κριμα ειναι να σου δινουν αμαξι και τα παιρνεις τουοτα
2008
κουκλα μεν, αναλογα την εκδοση, #chrepi δε. να θυμασαι το τηλεφωνο της ιντεραμερικαν βοηθειας και να γραφτεις στο φρι νάου (μπιτ) για ταξι, ερχονται γρηγορα
T-Roc
αναμεσα στα 3 θα το προτιμουσα. εαν υπηρχαν 4 οχι. -
@kostis20 said in Leasing vw troc vs Peugeot 2008 vs Toyota corolla cross:
Αν μιλάμε για Leasing τέλη κυκλοφορίας και φόρος πολυτελείας δε σε αφορουν. Κοιτάς μόνο το μίσθωμα.
Οπότε χαλαρα σε Ιαπωνα.Ο φόρος πολυτέλειας πληρώνεται από αυτόν που το χρησιμοποιεί.
Tα τέλη από την εταιρεία leasing..
Ψαξτε το λίγο στους ειδικούς όρους -
Τι να το ψαξω?Αφου εχω διλιτρο με leasing και δε πληρώνω τίποτα.
-
μη μαλωνετε, εξαρταται απο το συμβολαιο
γενικα τα πληρωνει ο χρηστης αλλα εαν κανεις πριμιουμ το πληρωνει η ληζινγκ -
@gatoz said in Leasing vw troc vs Peugeot 2008 vs Toyota corolla cross:
μη μαλωνετε, εξαρταται απο το συμβολαιο
γενικα τα πληρωνει ο χρηστης αλλα εαν κανεις πριμιουμ το πληρωνει η ληζινγκΈτσι ξέρω και εγώ.
-
Από το faq της AVIS:
Ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης αφορά αυτοκίνητα με κυβισμό μεγαλύτερο των 1800 κυβικών και τον επιβαρύνεται εκείνος που δηλώνει το όχημα στον αντίστοιχο πίνακα τεκμηρίων με τα αυτοκίνητα της φορολογικής δήλωσης.
-
@iceman7 said in Leasing vw troc vs Peugeot 2008 vs Toyota corolla cross:
Από το faq της AVIS:
Ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης αφορά αυτοκίνητα με κυβισμό μεγαλύτερο των 1800 κυβικών και τον επιβαρύνεται εκείνος που δηλώνει το όχημα στον αντίστοιχο πίνακα τεκμηρίων με τα αυτοκίνητα της φορολογικής δήλωσης.
και 300 απαλλαγη λεει - εχω 100
και στην αβις για επισκευες και σερβις λεει, το παω αντιπροσωπειες
και το πας για σερβις κλπ λεει και ερχονται και το παιρνουν-φερνουν αυτοι....
διαπραγματευση.... -
Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι leasανθρωπος.
-
Δεν είδα κανέναν να μαλώνει.Αλλά να μη γραψω τι συμβαίνει στη περίπτωση μου που είναι ακριβώς αυτό που συζητάμε?
Εγω δε ξέρω κανέναν με leasing που να πληρώνει φόρο πολυτελούς διαβίωσης πάντως.
Εσυ ξέρετε καποιον που πληρώνει?Πώς το δηλώνει στην εφορία δηλαδή? -
2008 από μένα
-
Δεν είδα κανέναν να μαλώνει.Αλλά να μη γραψω τι συμβαίνει στη περίπτωση μου που είναι ακριβώς αυτό που συζητάμε?
Εγω δε ξέρω κανέναν με leasing που να πληρώνει φόρο πολυτελούς διαβίωσης πάντως.
Εσυ ξέρετε καποιον που πληρώνει?Πώς το δηλώνει στην εφορία δηλαδή?του το δηλωνει η εταιρεια στη δηλωση του οταν ειναι εργαζομενος - εχω τετοια περιπτωση
υπαρχει αντιμετωπιση για ολα της εφοριας
μονο κατω απο <16000 λτπφ (ή 12 σε κατι παλιοτερα) και φεβ ή ηλεκτρικα δεν -
Εγω είμαι ελευθερος επαγγελματίας.
-
Εγω είμαι ελευθερος επαγγελματίας.
ναι, ξερω
λογιστικα πως παει δεν ξερω σε αυτη τη περιπτωση
εχω αλεργια με το 'ελευθερος επαγγελματίας' στις επιχειρησεις που σημαινει μπλοκακι και μειωμενα εργασιακα δικαιωματα. Και αν και σκεφτομαι συχνα να τα παρατησω ολα δεν θα προτιμησω το 'ελευθερος επαγγελματίας' αλλα το 'σε ενα βουνο επανω να μην βλεπω κανενα' -
@gatoz said in Leasing vw troc vs Peugeot 2008 vs Toyota corolla cross:
Εσυ ξέρετε καποιον που πληρώνει?Πώς το δηλώνει στην εφορία δηλαδή?του το δηλωνει η εταιρεια στη δηλωση του οταν ειναι εργαζομενος - εχω τετοια περιπτωση
υπαρχει αντιμετωπιση για ολα της εφοριας
μονο κατω απο <16000 λτπφ (ή 12 σε κατι παλιοτερα) και φεβ ή ηλεκτρικα δενΜισο λεπτό.Τι σχέση εχει η ΛΤΠΦ και τα PHEV με το φόρο πολυτελούς διαβίωσης?
Leasing vw troc vs Peugeot 2008 vs Toyota corolla cross