-
Καλησπέρα σε όλους.
Αν έχει κάποιος διάθεση να με βοηθήσει να επιλέξω ανάμεσα σε 3 μοντέλα για εταιρικό αυτοκίνητο από εταιρεία Leasing. Οι επιλογές είναι- Peugeot 2008 BLUEHDI 130 S&S EAT8 ACTIVE PLUS
- VW T-Roc 1.5 TSI 150PS DSG Life
- Toyota corolla cross active plus
Ευχαριστώ
-
Ωχ θα γίνει πόλεμος πάλι.
Corolla από μένα.Στο τέλος του leasing θα κρατήσεις το αμάξι ή θα πάρεις άλλο;
-
@antonakis said in Leasing vw troc vs Peugeot 2008 vs Toyota corolla cross:
Ωχ θα γίνει πόλεμος πάλι.
Corolla από μένα.Στο τέλος του leasing θα κρατήσεις το αμάξι ή θα πάρεις άλλο;
Άλλο θα πάρω.
Γιατί πόλεμος; ο καθένας έχει την γνώμη του -
Είσαι καινούργιος δεν ξέρεις. Πάρε ποπ κορν.
Σε αστικό περιβάλλον η Corolla θα είναι πιο ήσυχη. Και είναι και το πιο δυνατό.
Από εκεί και πέρα, το ένα έχει γαλλική εμφάνιση με θέση οδήγησης που πρέπει να δοκιμάσεις πριν αποφασίσεις. Το άλλο έχει γερμανικό όνομα.
Καλές επιλογές όλα.
-
Βασικά και leasing να είναι το φόρο πολυτελείας θα τον πληρώνεις εσυ.
Οποτε μην ασχολείσαι με το διλιτρο. -
Έχεις ένα πετρέλαιο, ένα υβριδικό κι ένα βενζινοκίνητο. Εσένα τι σου ταιριάζει πιο πολύ?
Το πιο σβέλτο αν κάνεις και ταξίδια το T-Roc.
Το πιο οικονομικό για ταξίδια το 2008.
Το πιο οικονομικό στην πόλη το Corolla.Αν δε σε νοιάζει τίποτα από τα παραπάνω κι αφού είναι και leasing οπότε δε σε πολυνοιάζει, όποιο σ' αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά και στην οδήγηση. Θα κάνεις ένα test drive υποθέτω.
-
@iceman7 said in Leasing vw troc vs Peugeot 2008 vs Toyota corolla cross:
Οποτε μην ασχολείσαι με το διλιτρο.Εκτιμώ ότι σε ένα χρόνο που θα έρθει θα έχει καταργηθεί ο φόρος πολυτελείας
-
@jamesjoyce1 said in Leasing vw troc vs Peugeot 2008 vs Toyota corolla cross:
Οποτε μην ασχολείσαι με το διλιτρο.Εκτιμώ ότι σε ένα χρόνο που θα έρθει θα έχει καταργηθεί ο φόρος πολυτελείας
Και το NewsAuto την ίδια εκτίμηση κάνει...
Κάθε χρόνο εδώ και μια δεκαετία...
Μακάρι πάντως...
-
@andya3 said in Leasing vw troc vs Peugeot 2008 vs Toyota corolla cross:
Έχεις ένα πετρέλαιο, ένα υβριδικό κι ένα βενζινοκίνητο. Εσένα τι σου ταιριάζει πιο πολύ?
Το πιο οικονομικό στην πόλη το Corolla.Αν δε σε νοιάζει τίποτα από τα παραπάνω κι αφού είναι και leasing οπότε δε σε πολυνοιάζει, όποιο σ' αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά και στην οδήγηση. Θα κάνεις ένα test drive υποθέτω.
Να είμαι ειλικρινής όλα τα έχω κάνει test drive. Το VW Troc το βρήκα λίγο βαρετό ίσως να φταίει ότι όλο golf έπαιρνα.
Το Peugeot όμορφο, ωραίο περιβάλλον καμπίνας μου φάνηκε λίγο μικρό σε χώρους για την οικογένεια.
Το Toyota corolla cross δεν είναι εντυπωσιακό στο μάτι, μου άρεσε σε χώρους και τα γκαζάκια του έχει που με εξέπληξε ευχάριστα, λένε για θόρυβο στην καμπίνα σε ταξίδι και μου φάνηκε και παράξενο να έχει κάμερα οπισθοπορειας και όχι αισθητήρες παρκαρίσματος πάρα μόνο στην top έκδοση -
Και εμείς το ίδιο εκτιμούσαμε κάθε χρόνο από το 2010....
Και τον πληρώναμε μέχρι το 2020 που τελείωσε...
-
@andya3 said in Leasing vw troc vs Peugeot 2008 vs Toyota corolla cross:
Να είμαι ειλικρινής όλα τα έχω κάνει test drive. Το VW Troc το βρήκα λίγο βαρετό ίσως να φταίει ότι όλο golf έπαιρνα.
Το Peugeot όμορφο, ωραίο περιβάλλον καμπίνας μου φάνηκε λίγο μικρό σε χώρους για την οικογένεια.
Το Toyota corolla cross δεν είναι εντυπωσιακό στο μάτι, μου άρεσε σε χώρους και τα γκαζάκια του έχει που με εξέπληξε ευχάριστα, λένε για θόρυβο στην καμπίνα σε ταξίδι και μου φάνηκε και παράξενο να έχει κάμερα οπισθοπορειας και όχι αισθητήρες παρκαρίσματος πάρα μόνο στην top έκδοσηΔεν έχω ίδια άποψη για το Corolla, αλλά κρίνοντας από τα στάνταρ της Toyota και εφόσον είσαι μαθημένος σε Golf, πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα σου ξυνίσει.
Από την άλλη το T-Roc ένα υπερυψωμένο Golf είναι, οπότε λογικό να μη σου κάνει ιδιαίτερη αίσθηση αφού είσαι συνηθισμένος. -
Καλησπέρα σε όλους.
Αν έχει κάποιος διάθεση να με βοηθήσει να επιλέξω ανάμεσα σε 3 μοντέλα για εταιρικό αυτοκίνητο από εταιρεία Leasing. Οι επιλογές είναι- Peugeot 2008 BLUEHDI 130 S&S EAT8 ACTIVE PLUS
- VW T-Roc 1.5 TSI 150PS DSG Life
- Toyota corolla cross active plus
Ευχαριστώ
Χαχα! Ούτε βαλτος να ήσουν!
Και τα 3 είναι πολύ καλές επιλογές και αντιπροσωπεύουν διαφορετικές σχολές και διαφορετικής φιλοσοφίας κινητήρια σύνολα.
Λόγω του Φ.Π το CC χάνει το πλεονέκτημα οικονομίας που προσφέρει μέσα στην πόλη, και γενικά νομίζω το T - Roc θα καίει αρκετά.
Αν το 2008 ήταν Allure θα ήταν ξεκάθαρα ο νικητής για μένα.
Ό τι σε φωτίσει ο Θεός..και τα 3 στην φάση τους είναι πολύ καλά αυτοκίνητα.
-
Εν τω μεταξύ ήμουν έτοιμος να απαντήσω αφού είναι Leasing πάρε το 2008 , αυτόματο και πετρέλαιο θα είναι πιο οικονομικό από το Troc και σιγουρα πιο ενδιαφέρον από το Yaris Cross ας είναι λιγο πιο ενεργοβορο και δεν θα το παντρευτείς αφού σε 4 χρόνια το δίνεις πίσω.
Και ...μετά αντιλαμβάνομαι πως λες για το Corolla Cross!
Εννοείται άνθρωπε μου το CC σε σχέση με τα άλλα 2!!!
-
Μην περιμένετε να καταργηθεί ο φόρος πολυτελείας.
Απλά δεν πρόκειται να γίνει. -
@thanassis33 said in Leasing vw troc vs Peugeot 2008 vs Toyota corolla cross:
Μην περιμένετε να καταργηθεί ο φόρος πολυτελείας.
Απλά δεν πρόκειται να γίνει.Eδώ δεν καταργήθηκε τώρα που είναι προεκλογική περίοδος και θα καταργηθεί σε ένα χρόνο που θα έχουν σφίξει τα γάλατα της νέας κυβέρνησης? Μην ελπίζετε.....
-
Εγώ θα έλεγα να μην ψωνίζεις με εκτιμήσεις αλλά με τα δεδομένα που έχεις τώρα.
-
Καλημέρα . Και να πεις ότι κερδίζει και το κράτος. Ποιος αγοράζει δίλιτρο ? Το έσοδα έχει το κράτος ? Ας βάλει φόρο στην εργοστασιακή αξια του αυτοκινήτου. Πάνω από 50000 χιλιάδες .
-
Καθαρά αυτοκινητιστικά corolla cross. Καλύτερο σε όλα από τα άλλα δυο ( εκτός της υποκειμενικής εμφάνισης)
Καθαρά οικονομικά για την τσέπη σου ένα από τα άλλα δυο.
-
Εάν το troc είναι σαν το polo (και όχι σαν το golf), σου συνιστώ να το αποφύγεις. Οδήγησα καινούργιο polo με 7.000 χλμ. πριν από μια εβδομάδα και σαν κάτοχος golf 6 (που έχει παλίωσει πλέον) το polo μου φάνηκε, πέραν του εσωτερικού και χώρων που είναι άνετο, πολύ μέτριο, έχει τόσο ασαφές τιμόνι που στην εθνική νιώθεις ανασφάλεια (σαν βαρκάρης αισθάνεσαι), φρένα κάτω του μετρίου αλλά αναμενόμενο, ηλεκτρονικά βοηθήματα λειτουργούν υποτυπωδώς υπάρχουν για να υπάρχουν ( τελείως non sophisticated). Ως κάτοχος και του cc εάν αντέχεις φ.π. (35 ευρώ μηνιαίως δηλαδή εάν το επιμερίσεις) το αυτοκίνητο θα σε ανταμείψει (ροπή, κατανάλωση, ανάρτηση, λειτουργία ηλεκτρονικών βοηθημάτων). Για το 2008 δεν έχω άποψη γιατί δεν το έχω οδηγήσει.
-
To TRoc βασίζεται στο Golf.
Το ΤCross βασίζεται στο Polo.
Leasing vw troc vs Peugeot 2008 vs Toyota corolla cross