-
@teo-mak said in MAZDA 2 Facelift 2023:
@alexandros-k said in MAZDA 2 Facelift 2023:
@petp3624 said in MAZDA 2 Facelift 2023:
ναι, αυτό σκέφτομαι - να φύγει το φελιζόλ με το κιτ επισκευής και εκεί να φωλιάσει η ρεζέρβα ανάγκης. Η διάμετρος της "φωλιάς" είναι 580mm στο κατώτερο σημείο και 620mm στο ανώτερο. Η ρεζέρβα που μου προτείνεις έχει διάμετρο 15'', δλδ 380 mm και με προφίλ ελαστικού 70mm, η συνολική διάμετρος ανέρχεται στα 380+70*2=520mm, επομένως θα χωρέσει...
Εχεις κανει λαθος στον υπολογισμο . Το 70 στο προφιλ δεν ειναι 70mm . Ειναι το 70% του πελματος
Καλοταξιδα σε ολους παιδια !!!
Το δικό σου το παρελαβες ;
Οχι. Το ακυρωσα
Με ειχε καθυστερησει πολυ καιρο , οταν τον ρωταγα ποτε θα ερθει ελεγε Σεπτεμβριο (2023) μετα ελεγε πιο μετα , μετα δεν ξερω. Οταν τον ρωταγα το Πεζω θα το κρατησεις οσο συμφωνησαμε , ετσι ? Ναι ναι μου ελεγε, αφου τα ειπαμε !!!!Μαθαινω καποια στιγμη απο ενα αλλο παιδι , οτι με ψαχνει και καλα και δεν με βρισκει στο τηλ . Πιπες .Δεν με πηρε ποτε . Τον παιρνω , μου λεει το αμαξι ηρθε Αθηνα (τελη Νοεμβρη) τι θα κανεις δεν θα το παρεις? Βιαζονται απο Αθηνα, γιατι με την τρεχουσα κατασταση αν δεν το παρεις θα το δωσουμε αλλου. Λεω , με δουλευεις? Ουτε με ενημερωσες ουτε τιποτα.Θα το παρω εννοειται του λεω . Ωραια μου λεει ξαναφερε το Πεζω να το δω στο συνεργειο γιατι περασε καιρος. Το παω , το βλεπουν , θα σε παρω τηλ μου λεει . Κοιτα μην μου αλλαξεις την τιμη λεω, γιατι ολο τον καιρο οσο ειχαμε πει ελεγες (6,000€ ) . Με παιρνει μετα απο 3 βδομαδες (ηταν που βιαζοταν) και μου λεει δεν μπορω να στο κρατησω πανω απο 5,200 € . Λεω τοσο καιρο αυτο λεγαμε? Ε μου λεει υπαρχουν πολλλά μεταχειρισμενα στην αγορα , δεν μπορω να στο κρατησω παραπανω.
Καλα του λεω θα το σκεφτω . Δεν τον ξαναπηρα ποτε , με ξαναπηρε μετα απο καιρο , θα θελει να με ρωτησει τι θα κανω σκεφτομαι. Μου λεει θα σου στειλω την προκαταβολη πισω. Στειλτη λεω και εκει τελειωσε το θεμα
Ημουν κρυος ηδη απο την αρχη , με αποτελειωσε κι αυτος με την συμπεριφορα του . Ηταν στραβο το κλιμα το εφαγε κι ο γαιδαρος. Προφανως ηθελε να το δωσει αλλου , γιατι εγω ειχα και κλειδωμενη τιμη, και αυτο ειχε ανεβει 1,500€ απο τοτε που το παραγγειλα . Δεν με στεναχωρησε, ποτε δεν το ηθελα πραγματικα. αλλά τζαμπα η ενασχοληση με το θεμα , αυτο με πειραξε πιο πολυ. Ασχολιομουνα τζαμπα τοσο καιρο -
ναι, αυτό σκέφτομαι - να φύγει το φελιζόλ με το κιτ επισκευής και εκεί να φωλιάσει η ρεζέρβα ανάγκης. Η διάμετρος της "φωλιάς" είναι 580mm στο κατώτερο σημείο και 620mm στο ανώτερο. Η ρεζέρβα που μου προτείνεις έχει διάμετρο 15'', δλδ 380 mm και με προφίλ ελαστικού 70mm, η συνολική διάμετρος ανέρχεται στα 380+70*2=520mm, επομένως θα χωρέσει...
Εχεις κανει λαθος στον υπολογισμο . Το 70 στο προφιλ δεν ειναι 70mm . Ειναι το 70% του πελματος
Οχι. Το ακυρωσα
Με ειχε καθυστερησει πολυ καιρο , οταν τον ρωταγα ποτε θα ερθει ελεγε Σεπτεμβριο (2023) μετα ελεγε πιο μετα , μετα δεν ξερω. Οταν τον ρωταγα το Πεζω θα το κρατησεις οσο συμφωνησαμε , ετσι ? Ναι ναι μου ελεγε, αφου τα ειπαμε !!!!Μαθαινω καποια στιγμη απο ενα αλλο παιδι , οτι με ψαχνει και καλα και δεν με βρισκει στο τηλ . Πιπες .Δεν με πηρε ποτε . Τον παιρνω , μου λεει το αμαξι ηρθε Αθηνα (τελη Νοεμβρη) τι θα κανεις δεν θα το παρεις? Βιαζονται απο Αθηνα, γιατι με την τρεχουσα κατασταση αν δεν το παρεις θα το δωσουμε αλλου. Λεω , με δουλευεις? Ουτε με ενημερωσες ουτε τιποτα.Θα το παρω εννοειται του λεω . Ωραια μου λεει ξαναφερε το Πεζω να το δω στο συνεργειο γιατι περασε καιρος. Το παω , το βλεπουν , θα σε παρω τηλ μου λεει . Κοιτα μην μου αλλαξεις την τιμη λεω, γιατι ολο τον καιρο οσο ειχαμε πει ελεγες (6,000€ ) . Με παιρνει μετα απο 3 βδομαδες (ηταν που βιαζοταν) και μου λεει δεν μπορω να στο κρατησω πανω απο 5,200 € . Λεω τοσο καιρο αυτο λεγαμε? Ε μου λεει υπαρχουν πολλλά μεταχειρισμενα στην αγορα , δεν μπορω να στο κρατησω παραπανω.
Καλα του λεω θα το σκεφτω . Δεν τον ξαναπηρα ποτε , με ξαναπηρε μετα απο καιρο , θα θελει να με ρωτησει τι θα κανω σκεφτομαι. Μου λεει θα σου στειλω την προκαταβολη πισω. Στειλτη λεω και εκει τελειωσε το θεμα
Ημουν κρυος ηδη απο την αρχη , με αποτελειωσε κι αυτος με την συμπεριφορα του . Ηταν στραβο το κλιμα το εφαγε κι ο γαιδαρος. Προφανως ηθελε να το δωσει αλλου , γιατι εγω ειχα και κλειδωμενη τιμη, και αυτο ειχε ανεβει 1,500€ απο τοτε που το παραγγειλα . Δεν με στεναχωρησε, ποτε δεν το ηθελα πραγματικα. αλλά τζαμπα η ενασχοληση με το θεμα , αυτο με πειραξε πιο πολυ. Ασχολιομουνα τζαμπα τοσο καιροΚλασική συμπεριφορά «πωλητή»…
Το ίδιο ΙΕΚ έχουν βγάλει όλοι -
Μπορουσα να το συνεχισω και να κανω φασαρια , αλλά ειχα ξενερωσει και δεν ηθελα να το παρω καν, ουτε και με οσα ειχαμε συμφωνησει αρχικα .
-
Μπορουσα να το συνεχισω και να κανω φασαρια , αλλά ειχα ξενερωσει και δεν ηθελα να το παρω καν, ουτε και με οσα ειχαμε συμφωνησει αρχικα .
Και τώρα; πάλι στο ψάξιμο ή θα παραμείνεις με το ραλί;
-
Θες να στείλουμε τον @alex-mix να τους ανακατέψει;
-
@civil357 said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Και τώρα; πάλι στο ψάξιμο ή θα παραμείνεις με το ραλί;
Με το ραλλυ προς το παρον. Που σημαινει οτι μπορει να το κρατησω καποια 2-3-4 χρονια ακομα
-
Θες να στείλουμε τον @alex-mix να τους ανακατέψει;
Καλη ιδεα , δεν το σκεφτηκα -
Σχετικά με τη ρεζέρβα ανάγκης, με ενημέρωσαν πως δεν διατίθεται σετ ρεζέρβας, ούτε μεμονωμένη, ούτε πλήρες σετ. Τα μοντέλα από το καλοκαίρι του 2023 και εξής δεν παίρνουν ρεζέρβα... Για αντιπρόταση μου για αγορά από ανεξάρτητο έμπορο, μου είπαν πως "δεν θα ταιριάζει στο καρέ"... είναι δυνατόν;
-
Χαχα οποιος θελει βοηθεια ερχομαι.Ειδικα για το πατριωτακι.
Σημερα αμαρτησα (λογο ασιατικης φιλοσοφιας οχι εταιρειας) πηγα στους vagelides.Ειδα νεο tiguan και t rok rline.Το 1ο μου φανηκε υπερβολικα μεγαλο σε σχεση με το προηγουμενο,ρωταω για trok 34000 με την εκπτωση 2500.
Που παμε ωρε ?Που παμε? -
Οχι. Το ακυρωσα
Ημουν κρυος ηδη απο την αρχη , με αποτελειωσε κι αυτος με την συμπεριφορα του . Ηταν στραβο το κλιμα το εφαγε κι ο γαιδαρος. Προφανως ηθελε να το δωσει αλλου , γιατι εγω ειχα και κλειδωμενη τιμη, και αυτο ειχε ανεβει 1,500€ απο τοτε που το παραγγειλα . Δεν με στεναχωρησε, ποτε δεν το ηθελα πραγματικα. αλλά τζαμπα η ενασχοληση με το θεμα , αυτο με πειραξε πιο πολυ. Ασχολιομουνα τζαμπα τοσο καιροΓτπ εντελως. Ειναι να μην ξενερωνεις μετα...?
-
Να στείλουμε τον alex να ρωτήσει αν έχουν κάποιο αυτοκίνητο σαν του alex βου με τιμή γύρω στα 6000 ευρώ. Ούτε ευρώ παρακάτω!!!
Να χτυπούνται από τα νεύρα τους
-
@alex-mix said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Σημερα αμαρτησα (λογο ασιατικης φιλοσοφιας οχι εταιρειας) πηγα στους vagelides.Ειδα νεο tiguan και t rok rline.Το 1ο μου φανηκε υπερβολικα μεγαλο σε σχεση με το προηγουμενο,ρωταω για trok 34000 με την εκπτωση 2500.
Που παμε ωρε ?Που παμε?Είπαμε: πάρτο!! Ευκαιρία ειναι
-
@alex-mix said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Που παμε ωρε ?Που παμε?34Κ το T-Roc?
Όπως είσαι πήγαινε στην Mazda και πάρε ένα CX-30 με τα ίδια ακριβώς λεφτά και πες ευχαριστώ. -
@fanis75 said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Είπαμε: πάρτο!! Ευκαιρία ειναι
Ειπαμε δεν παιρνω στοιχειωμενα αυτοκινητα
-
Σχετικά με τη ρεζέρβα ανάγκης, με ενημέρωσαν πως δεν διατίθεται σετ ρεζέρβας, ούτε μεμονωμένη, ούτε πλήρες σετ. Τα μοντέλα από το καλοκαίρι του 2023 και εξής δεν παίρνουν ρεζέρβα... Για αντιπρόταση μου για αγορά από ανεξάρτητο έμπορο, μου είπαν πως "δεν θα ταιριάζει στο καρέ"... είναι δυνατόν;
στη mazda Ρεθύμνου μου είπαν οτι διατίθεται αν θέλω αλλα δεν το προτείνει.
btw παρατήρησα ότι το start stop ( istop) σταματάει τον κινητήρα και όταν είναι κρύο το αμάξι. αυτό ειναι φυσιολογικό;
-
Οδηγούσα σήμερα και ξαφνικά άρχισε να κάνει κάτι περίεργα το τιμόνι και εμφάνισε μια ένδειξη στο ταμπλό. Λέω ώπα. Κοιτάω μανουαλ και λέει power steering malfunction. Ασπρισα. Μετά λέω ώπα. Εμένα δεν είχε θαυμαστικό η ένδειξη. Μετά θυμήθηκα ότι ο δρόμος που έγινε είναι με έργα και οδηγάμε πάνω στις διαχωριστικές γραμμές.
Αποτι καταλάβατε είναι το lane assist.
Επίσης αποσο καταλάβατε είναι το πρώτο αυτοκίνητο που οδηγώ με τέτοια λειτουργία.Πώς να τρομάξεις το κόσμο έτσι; Χαχαχα
-
Που να δεις το αυτόματο κάρφωμα των φρενων από λάθος
Ούτε σε θρίλερ τέτοια τρομάρα!
-
@lap said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Που να δεις το αυτόματο κάρφωμα των φρενων από λάθος
Ούτε σε θρίλερ τέτοια τρομάρα!
Ω θεοί
-
Το έζησα! Με τον φάρο απο πυροσβεστικό που περνούσε από απέναντι να ρίχνει το φως του πάνω στην κάμερα αυτό να το διαβάζει για φρενάρισμα και να καρφώνεται στα φρένα μόνο του! Ευτυχώς για ένα δλ αλλά οντως παθαίνεις σοκ διότι δεν το περιμένεις και δεν έχεις τον έλεγχο!
Το έζησα και άλλες δυο τρεις φορές ίδια ωρα σε είσοδο τούνελ όπου έπεφτε και ο ήλιος της Ανατολής από το πλάι πολύ πρωί, και εκεί μ καρφώνεται στα φρένα μόνο του για ένα δλ κάθε φορά ακριβώς στο ίδιο σημείο διότι το τούνελ μέσα ήταν σκοτεινό και μάλλον επειδή έπεφτε ο ήλιος από τα πλαγιά πάνω στο παρμπρίζ!
Αλλά μετά τος πρώτες φορές δεν πολύ αγχώνομαι αν ποτε το κάνει, σε σημείο να μη δίνω σημάσια!
Βασικά μετά ένα update δεν το έχει ξανακάνει
-
Πες μας πως σου φαίνεται;;;
MAZDA 2 Facelift 2023