-
@dublin said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
@vagkirk said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
@criuser said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
28900 έχει το ντίζελ 2008 ΕΑΤ8 και έχει την ίδια κατανάλωση, αν όχι μικρότερη και λιγότερα ευρώ κόστος και μεγαλύτερους χώρους και πιο μπάνικο...
Α..δεν το είχα δει , και με τα 130 άλογα μάλιστα.
Θυμόμουν το βενζίνης 130 active πάνω απο 30κ οπότε θεωρούσα το HDI και μάλιστα το 130 αυτόματο θα ξεφεύγει.Οκ , αυτό εκει που έχουν φτάσει οι τιμές το λές και ευκαιρία , σίγουρα μπαίνει έτσι σε αρκετές shortlist υποψήφιων αγοραστών λιανικής.
Είσαι άρρωστος;?! Η ειρωνεύεσαι τόσο λεπτά που δεν το κατέγραψε το ειρωνόμετρό μου;?!
Όχι ρε συ.
Ειλικρινά το λέω.
Αυτόματο το καλό EAT8 , και 130 αλογάκια - άσχετα αν δεν είναι βαρβάτα βενζινάτα- active pack με καλούτσικο εξοπλισμό , με τα οφέλη της κατανάλωσης ειδικά για κάποιον που μένει στην επαρχία , και με το 2008 που είναι απο τα πιο όμορφα της κατηγορίας , στα 28.900 είναι λογική επιλογή εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές.Νόμιζα πως 130 άλογα eat 8 2008 στην Peugeot πάνε πάνω απο 32κ τουλάχιστον.
Ένα αντίστοιχο Puma αυτόματο πόσο έχει;
Αντίστοιχο Captur;
T roc ;
Νομίζω πιο ακριβά.(Εγώ απο την άλλη ΧCeed 1.5T 160ps 7DCT EX Platinum 48V Hybrid θα έπαιρνα στα ίδια χρήματα αλλά μην το μπλέκουμε )
Απο την άλλη ο νηματοθέτης έφτασε τα 26χιλιάρικα τα οποία έχουν μια σεβαστή διαφορά απο τα 29 χιλιάρικά του 2008 , ακόμη και με τις αυξήσεις και το χρώμα να φτάσει τα 28κ όταν θα παραλάβει και πάλι πιο φθηνό είναι και λογικά τότε δεν θα υπάρχει επιλογή για HDI στo 2008 και μάλλον το νέο Puretech mild hybrid αυτόματο active pack θα έχει κοντά στα 33κ οπότε και πάλι η διαφορά είναι μεγάλη απο τα 28κ του YC.
-
Ακτιβ πλας είναι το 2008. Εχει περισσότερα ακόμη.
Απλά όταν το κοίταγα πριν 2,5 μήνες είχε ετοιμοπαράδοτα ή που έρχονταν.Τώρα δεν έχει.
Και ήταν φτηνότερο από αυτά που αναφέρεις.
-
Edit: τώρα είδα πως ο νηματοθέτης παράγγειλε το style .
To active plus που θα ήταν το σωστό να το συγκρίνουμε με το 2008 active plus έχει 24 χιλιάρικα , άντε να φτάσει στα 26 χιλιάρικα με χρώμα και τις αυξήσεις μέχρι την παραλαβή.Άρα παραμένει αδιανόητα VFM επιλογή το Hybrid YC
To 2008 hdi 130 EAT8 active plus στα 28.900 είναι όμως όντως συμφέρουσα επιλογή σε σχέση με τα υπερτιμημένα πλέον capture , puma για όσους βγάζουν σπυριά με τα toyota και φυσικά κάνουν τα ταξιδάκια τους συχνά καθώς κανένα απο τα άλλα δεν βγαίνει σε diesel αν δεν κάνω λάθος.
-
Ακτιβ πλας είναι το 2008. Εχει περισσότερα ακόμη.
Απλά όταν το κοίταγα πριν 2,5 μήνες είχε ετοιμοπαράδοτα ή που έρχονταν.Τώρα δεν έχει.
Και ήταν φτηνότερο από αυτά που αναφέρεις.
Δεν υπάρχει δηλαδή τώρα ούτε για παραγγελία αυτή η επιλογή;
-
Υπάρχει για παραγγελία
https://onlinestore.peugeot.gr/cars/2008-1-5-bluehdi-130-ss-eat8-active-plus/Εξοπλισμός
Καθίσματα τύπου Comfort με επένδυση από ύφασμα 'Pneuma 3D' Μαύρο με ραφές πορτοκαλί Intense
ABS με EBD (ηλεκτρονικό κατανεμητή πέδησης) και Brake Assist (Σύστημα ενίσχυσης πέδησης)
Πίσω κάθισμα αναδιπλούμενο σε διάταξη 2/3 – 1/3
Σύστημα διεύθυνσης μεταβλητής ηλεκτρικής υποβοήθησης
Φώτα ημέρας LED στον εμπρός προφυλακτήρα με φωτεινή υπογραφή Peugeot ("δόντι λιονταριού")
Πίσω φώτα τεχνολογίας LED με φωτεινή υπογραφή PEUGEOT
PEUGEOT i-Cockpit :
– Υπερυψωμένος αναλογικός πίνακας οργάνων με οθόνη TFT 3,5"
– Έγχρωμη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό
– Τιμόνι μικρής διαμέτρου με ενσωματωμένα χειριστήρια
– Διακόπτες αεροπορικού τύπου
Σύστημα στήριξης παιδικού καθίσματος ISOFIX με 3ο σημείο στήριξης (Top Tether) στις πίσω πλευρικές θέσεις
Θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι & αναδιπλούμενοι
Κάθισμα οδηγού με μηχανική ρύθμιση ύψους
Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός / πίσω με μηχανισμό one touch & λειτουργία αναγνώρισης εμποδίου
6 αερόσακοι: μετωπικοί οδηγού και συνοδηγού αυτο-προσαρμοζόμενοι (συνοδηγού με δυνατότητα απενεργοποίησης), πλευρικοί εμπρός και οροφής εμπρός/πίσω
Pack 'Style Active' :
– Μάσκα με οριζόντιες γρίλιες με φινίρισμα μαύρο ματ
– 'Φρύδια' στους θόλους των τροχών με μαύρο φινίρισμα
– Κάλυμμα εξωτερικών καθρεπτών με μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα
– Μαύρη γυαλιστερή φάσα μεταξύ των πίσω φωτιστικών σωμάτων
Αυτόματος κλιματισμός ρυθμιζόμενος από την οθόνη αφής, με φίλτρο γύρης και φίλτρο ενεργού άνθρακα
Cruise control / Speed limiter (ρυθμιστής / περιοριστής ταχύτητας)
Δάπεδο χώρου αποσκευών ρυθμιζόμενο σε δύο θέσεις
Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών
ESP με λειτουργία απενεργοποίησης, λειτουργία Hill Assist (σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε δρόμο με κλίση), ASR, Dynamic Stability Control και TSC
Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό
Τιμόνι με δερμάτινη επένδυση, ενσωματωμένα χειριστήρια και διακοσμητικές ραφές σε χρώμα γκρι Concrete
Προβολείς PEUGEOT LED Technology με αυτόματη ενεργοποίηση (Autolight) & αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων
Visio Park 1 :
– Αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης πίσω με οπτική και ηχητική ειδοποίηση
– Κάμερα οπισθοπορείας 180° (παρέχει στην οθόνη αφής την εικόνα και μια προβολή του περιβάλλοντος χώρου πίσω από το 2008 σας)
Ζάντες αλουμινίου 16'' ELBORN & κιτ προσωρινής επισκευής ελαστικού
Σύστημα multimedia με έγχρωμη οθόνη αφής 7'' χωρητικής τεχνολογίας, λειτουργία Mirror Screen, Bluetooth, θύρα USB Data Type A στην κεντρική κονσόλα, ραδιόφωνο με λειτουργία DAB και 6 ηχεία (4 εμπρός & 2 πίσω)
– Driver Attention Alert (ενεργό σύστημα ανίχνευσης έλλειψης προσοχής οδηγού) & Coffee Break Alert (ειδοποίηση υπέρβασης χρόνου οδήγησης χωρίς στάση)
– Εκτεταμένη αναγνώριση οδικής σήμανσης (STOP, απαγορευτικό εισόδου κ.α)
Pack 'Safety Plus' :
– Active Safety Brake με camera & Radar (αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με νυχτερινή λειτουργία, αναγνώριση πεζού & ποδηλάτη)
– Distance Alert / Forward collision warning (Προειδοποίηση για κίνδυνο σύγκρουσης)
– Lane Keeping Assist (προειδοποίηση & διόρθωση σε περίπτωση ακούσιας απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας)
– Αναγνώριση και ειδοποίηση υπέρβασης ορίου ταχύτητας -
Ωραίο είναι. Θα υπάρχει ή πάλι θα έχουν τελειώσει όλα τα κομμάτια;
-
Δεν ξέρω. Οσοι ενδιαφέρονται παίρνουν και ρωτάνε. Ετοιμοπαράδοτα δεν έχει τώρα.
-
Υπάρχει για παραγγελία
https://onlinestore.peugeot.gr/cars/2008-1-5-bluehdi-130-ss-eat8-active-plus/Εξοπλισμός
Καθίσματα τύπου Comfort με επένδυση από ύφασμα 'Pneuma 3D' Μαύρο με ραφές πορτοκαλί Intense
ABS με EBD (ηλεκτρονικό κατανεμητή πέδησης) και Brake Assist (Σύστημα ενίσχυσης πέδησης)
Πίσω κάθισμα αναδιπλούμενο σε διάταξη 2/3 – 1/3
Σύστημα διεύθυνσης μεταβλητής ηλεκτρικής υποβοήθησης
Φώτα ημέρας LED στον εμπρός προφυλακτήρα με φωτεινή υπογραφή Peugeot ("δόντι λιονταριού")
Πίσω φώτα τεχνολογίας LED με φωτεινή υπογραφή PEUGEOT
PEUGEOT i-Cockpit :
– Υπερυψωμένος αναλογικός πίνακας οργάνων με οθόνη TFT 3,5"
– Έγχρωμη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό
– Τιμόνι μικρής διαμέτρου με ενσωματωμένα χειριστήρια
– Διακόπτες αεροπορικού τύπου
Σύστημα στήριξης παιδικού καθίσματος ISOFIX με 3ο σημείο στήριξης (Top Tether) στις πίσω πλευρικές θέσεις
Θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι & αναδιπλούμενοι
Κάθισμα οδηγού με μηχανική ρύθμιση ύψους
Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός / πίσω με μηχανισμό one touch & λειτουργία αναγνώρισης εμποδίου
6 αερόσακοι: μετωπικοί οδηγού και συνοδηγού αυτο-προσαρμοζόμενοι (συνοδηγού με δυνατότητα απενεργοποίησης), πλευρικοί εμπρός και οροφής εμπρός/πίσω
Pack 'Style Active' :
– Μάσκα με οριζόντιες γρίλιες με φινίρισμα μαύρο ματ
– 'Φρύδια' στους θόλους των τροχών με μαύρο φινίρισμα
– Κάλυμμα εξωτερικών καθρεπτών με μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα
– Μαύρη γυαλιστερή φάσα μεταξύ των πίσω φωτιστικών σωμάτων
Αυτόματος κλιματισμός ρυθμιζόμενος από την οθόνη αφής, με φίλτρο γύρης και φίλτρο ενεργού άνθρακα
Cruise control / Speed limiter (ρυθμιστής / περιοριστής ταχύτητας)
Δάπεδο χώρου αποσκευών ρυθμιζόμενο σε δύο θέσεις
Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών
ESP με λειτουργία απενεργοποίησης, λειτουργία Hill Assist (σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε δρόμο με κλίση), ASR, Dynamic Stability Control και TSC
Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό
Τιμόνι με δερμάτινη επένδυση, ενσωματωμένα χειριστήρια και διακοσμητικές ραφές σε χρώμα γκρι Concrete
Προβολείς PEUGEOT LED Technology με αυτόματη ενεργοποίηση (Autolight) & αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων
Visio Park 1 :
– Αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης πίσω με οπτική και ηχητική ειδοποίηση
– Κάμερα οπισθοπορείας 180° (παρέχει στην οθόνη αφής την εικόνα και μια προβολή του περιβάλλοντος χώρου πίσω από το 2008 σας)
Ζάντες αλουμινίου 16'' ELBORN & κιτ προσωρινής επισκευής ελαστικού
Σύστημα multimedia με έγχρωμη οθόνη αφής 7'' χωρητικής τεχνολογίας, λειτουργία Mirror Screen, Bluetooth, θύρα USB Data Type A στην κεντρική κονσόλα, ραδιόφωνο με λειτουργία DAB και 6 ηχεία (4 εμπρός & 2 πίσω)
– Driver Attention Alert (ενεργό σύστημα ανίχνευσης έλλειψης προσοχής οδηγού) & Coffee Break Alert (ειδοποίηση υπέρβασης χρόνου οδήγησης χωρίς στάση)
– Εκτεταμένη αναγνώριση οδικής σήμανσης (STOP, απαγορευτικό εισόδου κ.α)
Pack 'Safety Plus' :
– Active Safety Brake με camera & Radar (αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με νυχτερινή λειτουργία, αναγνώριση πεζού & ποδηλάτη)
– Distance Alert / Forward collision warning (Προειδοποίηση για κίνδυνο σύγκρουσης)
– Lane Keeping Assist (προειδοποίηση & διόρθωση σε περίπτωση ακούσιας απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας)
– Αναγνώριση και ειδοποίηση υπέρβασης ορίου ταχύτηταςΈχει ΚΑΙ ηχητική ειδοποίηση;! Πριμιο θα είναι..
-
Και μια και το ανέφερες, έχουμε 7,5 % στο 2008 επιτόκιο και πάνω από 10 στο ψηλό γιάρις,
6.75% (τόσο πληρώνω), το έχω γράψει πολλές φορές....υβρίδιο βλέπεις.
-
Οι stellantis fanboys τρώνε τα γκολακια δέκα δέκα και το καλύτερο είναι ότι νομίζουν ότι κερδανε.....
-
https://www.toyota.gr/buy-and-offers/financing/toyota-easy
Από 8,9% πλέον εισφοράς….τζάμπα πράμα…
-
Ρε παιδιά....ρε παιδιά... πραγματικά σας το λέω βλέπω να λέτε για 28.000 λογικές τιμές για αυτά τα αυτοκίνητα και πραγματικά.... τρελενομαιιιιιι
Θυμηθείτε λιγάκι πριν μερικά χρόνια πόσο κόστιζαν...μας έχουν βάλει στο τρυπακι και πάμε σαν χαιβανια...τώρα θα μου πεις γιατί το παρήγγειλα;;; γιατί όπως είπε ένας γνωστής
Ναι, αξίζει η αναμονή του Yaris Cross για τους εξής λόγους:- Τεράστια διαφορά στο κόστος χρήσης. Το υβριδικό είναι πολύ πιο οικονομικό από το LPG.
- Αυτόματο κιβώτιο που το Captur δεν έχει, συνεπώς μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινή χρήση.
- Αξιοπιστία σε βάθος χρόνου.
- Μεταπωλητική ικανότητα των μοντέλων Toyota, ειδικά στην Ελλάδα
Βέβαια θα με δυσκολέψουν ενδεχομένως τα μικρά ανοίγματα στις πίσω πόρτες και η απουσία πλαφονιέρας οροφής πίσω.
Αλλά σας το λέω ειλικρινά δε περίμενα ποτέ να δωσω τόσα λεφτά για αυτό το size αυτοκίνητου...ναι έχουν ακριβυνει όλα είναι αλήθεια δεν τα αξίζουν τόσα λεφτά δεν τα αξίζουν αλήθεια...
Πετάμε από τα 25 στα 28 στα 30...αν ήταν έτσι θα έκλεινα Lexus NX και θα ησυχαζα...
Δεν είναι πορτοκάλια...και βγαίνουν δύσκολα..και το ξέρω καλά...είναι όλα υπερτιμημένα...
Υπό άλλες συνθήκες δε θα το αγόραζα...
Peugeot 28.000 απαπαπαπαπα και ντίζελ...
Να φας την απαγόρευση τα επόμενα χρόνια μέσα στην Αθήνα να κλαίς...τα ντίζελ θέλουν χλμ και πάνω από 15.000χλμ/έτος χρήσης για να να αξίζουν...για μέσα στη πόλη ποτέ...
Βέβαια ο καθένας έχει τη δική του άποψη...
-
Καλά ο Φάνης έχει άκρες στην Αττικής ως τραπεζικός.
Αν δούλευαν μόνιμα αυτά, δεν θα είχε χρηματοδότηση η τογιότα.
https://www.atticabank.gr/el/individuals/loans/eco-katanalotika-daneia#attica-my-eco-car
20 % ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ προκαταβολή.
Της τογιότα από 0 αλλά 3 μονάδες πάνω.
Της πιεσει από 7,5 με μικρή προκαταβολή δεν θυμάμαι ακριβώς.
Εγώ έδωσα 21 %.
-
https://www.atticabank.gr/el/individuals/loans/eco-katanalotika-daneia#attica-my-eco-car
Μην παραπλανείς τον κόσμο για να βγεις σώνει και ντε σωστός...παραδέξου το λάθος σου. Άκρη δεν έχω καμία και όποιος θέλει πάει στην Αττικής και το παίρνει. Και σε PSA από Ελληνική τράπεζα το παίρνεις το δάνειo, όχι από την Stellantis ούτε απο τον κυρ-Πολυχρόνη!
Της Τογοτα ειναι 8.9% στον έμπορο και έχει και με 7.5% balloon (συμφέρει).
-
@cptm said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Ρε παιδιά....ρε παιδιά... πραγματικά σας το λέω βλέπω να λέτε για 28.000 λογικές τιμές για αυτά τα αυτοκίνητα και πραγματικά.... τρελενομαιιιιιι
Θυμηθείτε λιγάκι πριν μερικά χρόνια πόσο κόστιζαν...μας έχουν βάλει στο τρυπακι και πάμε σαν χαιβανια...τώρα θα μου πεις γιατί το παρήγγειλα;;; γιατί όπως είπε ένας γνωστής
Ναι, αξίζει η αναμονή του Yaris Cross για τους εξής λόγους:- Τεράστια διαφορά στο κόστος χρήσης. Το υβριδικό είναι πολύ πιο οικονομικό από το LPG.
- Αυτόματο κιβώτιο που το Captur δεν έχει, συνεπώς μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινή χρήση.
- Αξιοπιστία σε βάθος χρόνου.
- Μεταπωλητική ικανότητα των μοντέλων Toyota, ειδικά στην Ελλάδα
Βέβαια θα με δυσκολέψουν ενδεχομένως τα μικρά ανοίγματα στις πίσω πόρτες και η απουσία πλαφονιέρας οροφής πίσω.
Αλλά σας το λέω ειλικρινά δε περίμενα ποτέ να δωσω τόσα λεφτά για αυτό το size αυτοκίνητου...ναι έχουν ακριβυνει όλα είναι αλήθεια δεν τα αξίζουν τόσα λεφτά δεν τα αξίζουν αλήθεια...
Πετάμε από τα 25 στα 28 στα 30...αν ήταν έτσι θα έκλεινα Lexus NX και θα ησυχαζα...
Δεν είναι πορτοκάλια...και βγαίνουν δύσκολα..και το ξέρω καλά...είναι όλα υπερτιμημένα...
Υπό άλλες συνθήκες δε θα το αγόραζα...
Peugeot 28.000 απαπαπαπαπα και ντίζελ...
Να φας την απαγόρευση τα επόμενα χρόνια μέσα στην Αθήνα να κλαίς...τα ντίζελ θέλουν χλμ και πάνω από 15.000χλμ/έτος χρήσης για να να αξίζουν...για μέσα στη πόλη ποτέ...
Βέβαια ο καθένας έχει τη δική του άποψη...
Κοίτα να τα λέμε όλα. Την κοροϊδεύουμε τη στελαντις γιατί μερικοί εδώ μέσα της κάνουν διαφήμιση με τις βλακειες που γράφουν και ο κόσμος απομακρύνεται από αυτήν ενώ αυτοί νομίζουν ότι την στηρίζουν, τρου στορυ σε συνομιλίες στα τσατ, αλλά....τα 28Κ είναι μια τιμή που είχε το 2008 αυτόματο με diesel πριν τον πληθωρισμό. Οπότε κράτησε τιμές!!!! Είναι πολύ καλή η τιμή του.
-
@fanis75 said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Μην παραπλανείς τον κόσμο για να βγεις σώνει και ντε σωστός...παραδέξου το λάθος σου. Άκρη δεν έχω καμία και όποιος θέλει πάει στην Αττικής και το παίρνει. Και σε PSA από Ελληνική τράπεζα το παίρνεις το δάνειo, όχι από την Stellantis ούτε απο τον κυρ-Πολυχρόνη!
Της Τογοτα ειναι 8.9% στον έμπορο και έχει και με 7.5% balloon (συμφέρει).
Δεν είναι έτσι. Είναι +0,6 ήτοι 9,5 και 8,1 και το μπαλούν έχει πολύ τόκο μέσα.
Επίσης της πιεσει είναι μπάνκ οφ σαταντέρ..
-
Απ' ότι κατάλαβα η Toyota κάνει αυξήσεις Ιούνιο και Ιανουαρίο...η τελευταία ήταν συγκεκριμένα 13/1/23 οπότε...τη μια την έχω στο τσεπακι...αν δω ότι πάω και για τη δεύτερη θα ξανακάνουμε eurogroup να δούμε τι συμφέρει τότε...
-
Απ' ότι κατάλαβα η Toyota κάνει αυξήσεις Ιούνιο και Ιανουαρίο...η τελευταία ήταν συγκεκριμένα 13/1/23 οπότε...τη μια την έχω στο τσεπακι...αν δω ότι πάω και για τη δεύτερη θα ξανακάνουμε eurogroup να δούμε τι συμφέρει τότε...
ευτυχώς που δεν χρεώνουν την Ανοικτή Τιμή Προ Εκτελωνισμου! Θα είχε γέλιο να είχαν βάλει, ξέρω εγώ, 1.99€, έτσι για την πορωση!
Τα χρώματα είναι ακριβά; Θα έλεγε ένα χρωματακι να σπάει λίγο την μονοτονία..
-
Στο eurogroup σε θέλω Σοιμπλε. Μη πεταχτεί κανένας βαρουφάκης (σύζυγος) και σε πάει σε dacia...
-
Πριν ενάμιση χρόνο που παρήγγειλα το δικό μου YC πέρασα να ρωτήσω για 2008 ντίζελ και puma ντίζελ ...δεν υπάρχουν δεν ξέρω αν ξαναφέρουν, ουτε τιμή δεν μου δίναν.
Έρχεται φεύγει σαν φάντασμα , βγάλτε μόνο καμμία προσφορά φωτογραφία ή έστω μια άδεια για να παει κάποιος στην έκθεση με ενα αντίγραφο να το πιστέψουν οι άμοιροι πωλητές
Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???