-
Αυτές είναι οι επιλογές που έχει αναφέρει ο ενδιαφερόμενος.
Εσύ τι έχεις να προτείνεις?
-
Αν θες αποκλειστικα πολη και 2-3 ταξιδακια το 95αρη ειναι τζετ αν θες να περιορισεις το κοστος. Αν σε παιρνει σαφως πας σε 110 που με dsg ειναι σαφως ανωτερο.
Εγω επειδη δεν ειχα πολλες απαιτησεις και δε θελω να μπλεκω με δανεια πηρα το t cross με τα 95 (με αυτοματο κλιμα) γιατι ως εκει με έπαιρνε η αποταμιευση του covid .
Για all around χρηση ειμαι κομπλε. Καταναλωση οσο ενα τυπικο συμβατικο εσωτ καυσης. Αυτο που μπορω να σου πω ειναι πως το αμαξι λεει για 3500κμ που εχει κρατησει στοιχεια μεση καταναλωση 6.8 και επειδη παω και γεμιζω καθε φορα απο τη πρωτη γραμμη βαζω σχεδον παντα 35 λιτρα και διανυω απο 480 εως και 600χλμ που το θεωρω οκ.
Το juke ηταν το πρωτο που απερριψα τον περασμενο αυγουστο κυριως λογω χωρων και ορατοτητας των πισω. Λογω παιδιων νομιζω δε θα σε καλυψει.
Η παραδοση σε ενα μηνα μεγαλο πλεονεκτημα φιλε……. Το εκτιμας πολυ!!
-
Ανάμεσα στα 3 Ταιγος Ντι Εσ Τζι, τι να την κάνει την κουτάλα στο αμάξι. Μονο στην κουζίνα για φασολάδα, φακές.
-
@netgeo said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Ανάμεσα στα 3 Ταιγος Ντι Εσ Τζι, τι να την κάνει την κουτάλα στο αμάξι. Μονο στην κουζίνα για φασολάδα, φακές.
αυτό να το θυμηθείς όταν χαλάσει η αυτοματίλα.
γιατί θα χαλάσει είναι σίγουρο. -
@i-hasu said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
γιατί θα χαλάσει είναι σίγουρο.Ολα χαλάνε, θα το φτιάξουν απλά αντί για 400 θα δώσουν 1,400 so?
-
@zaxosm said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Αν θες αποκλειστικα πολη και 2-3 ταξιδακια το 95αρη ειναι τζετ αν θες να περιορισεις το κοστος. Αν σε παιρνει σαφως πας σε 110 που με dsg ειναι σαφως ανωτερο.
Εγω επειδη δεν ειχα πολλες απαιτησεις και δε θελω να μπλεκω με δανεια πηρα το t cross με τα 95 (με αυτοματο κλιμα) γιατι ως εκει με έπαιρνε η αποταμιευση του covid .
Για all around χρηση ειμαι κομπλε. Καταναλωση οσο ενα τυπικο συμβατικο εσωτ καυσης. Αυτο που μπορω να σου πω ειναι πως το αμαξι λεει για 3500κμ που εχει κρατησει στοιχεια μεση καταναλωση 6.8 και επειδη παω και γεμιζω καθε φορα απο τη πρωτη γραμμη βαζω σχεδον παντα 35 λιτρα και διανυω απο 480 εως και 600χλμ που το θεωρω οκ.
Το juke ηταν το πρωτο που απερριψα τον περασμενο αυγουστο κυριως λογω χωρων και ορατοτητας των πισω. Λογω παιδιων νομιζω δε θα σε καλυψει.
Μόνο ένα μήνα έχει χρόνο αναμονής παράδοσης;
Με βάζεις σε σκέψεις...
Ερώτηση, γιατί δεν έχω πάει να το δω. Η θέση οδήγησης είναι σχετικά ψηλά ή θυμίζει χάτσμπακ;
-
@i-hasu said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
γιατί θα χαλάσει είναι σίγουρο.Ολα χαλάνε, θα το φτιάξουν απλά αντί για 400 θα δώσουν 1,400 so?
Οχι δεν χαλάνε τα manual όπως χαλάνε τα αυτόματα και όχι δεν είναι τόσο μικρή η διαφορά.
-
@storm said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Μόνο ένα μήνα έχει χρόνο αναμονής παράδοσης;
Με βάζεις σε σκέψεις...
Ερώτηση, γιατί δεν έχω πάει να το δω. Η θέση οδήγησης είναι σχετικά ψηλά ή θυμίζει χάτσμπακ;
Όταν κοίταζα για το t-cross είχα δει κατά τύχη το taigo. Στο taigο η θέση οδήγησης είναι όπως στο polo δηλαδή χατσμπακ. Πιο χαμηλά και από το t-roc.
Από όσο γνωρίζω οι παραδόσεις στη σειρά t είναι από άμεσα έως 3 μήνες μαξ αν θες κάτι ιδιαίτερο από έξτρα εξοπλισμό.
-
Στο t-cross τελικά, η θέση οδήγησης πως είναι; Το t-cross με ενδιαφέρει.
-
Στο t-cross κάθεσαι πάνω στο αμάξι και αυτό του δίνει ασύγκριτο πλεονέκτημα εντός πόλης. Δίνει μία φοβερή ορατότητα συνολικά.
Γενικά μιλάμε για 2 παραλλαγές του Polo:
Taigo - Μακρύ Polo
T-cross - Ψηλό Polo -
Καλή φάση! Thank you!!!!
-
Παιδιά πάει για πολύ μπέρδεμα η φάση...το taigo dsg είναι πολύ καλό κιβώτιο για να μη πω φανταστικό αλλά μόλις αρχίσουν τα προβλήματα είναι λεφτά...κοστίζει...απ' την άλλοι οι μαλακές χειροκίνητο με 95....ξέρω γω...και το juke πέραν τους χώρους ο.κ...και Yaris cross δεν έχει χώρους...λένε ότι τσιμπάει παραπάνω βενζίνη για τη κατηγορία του...πολύ μπέρδεμα...πολύ...είπα να ξανακοίταξω το duster το 1.3 130hp αλλά η ασφάλεια για μένα παίζει μεγάλο ρολο λογω των παιδιών μέσα...σαν θέση οδήγησης που συζητάτε χθες που μπήκα και στα 3 taigo t cross t roc το taigo είναι στη ίδια θέση οδήγησης με το t cross τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα
-
@cptm said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Παιδιά πάει για πολύ μπέρδεμα η φάση...το taigo dsg είναι πολύ καλό κιβώτιο για να μη πω φανταστικό αλλά μόλις αρχίσουν τα προβλήματα είναι λεφτά...κοστίζει...απ' την άλλοι οι μαλακές χειροκίνητο με 95....ξέρω γω...και το juke πέραν τους χώρους ο.κ...και Yaris cross δεν έχει χώρους...λένε ότι τσιμπάει παραπάνω βενζίνη για τη κατηγορία του...πολύ μπέρδεμα...πολύ...είπα να ξανακοίταξω το duster το 1.3 130hp αλλά η ασφάλεια για μένα παίζει μεγάλο ρολο λογω των παιδιών μέσα...
Juke...
-
Στο t-cross κάθεσαι πάνω στο αμάξι και αυτό του δίνει ασύγκριτο πλεονέκτημα εντός πόλης. Δίνει μία φοβερή ορατότητα συνολικά.
Γενικά μιλάμε για 2 παραλλαγές του Polo:
Taigo - Μακρύ Polo
T-cross - Ψηλό PoloΤο t-cross ειναι το πιο σωστό και βολικό b-suv.
Ευρυχωρο, σωστές διαστάσεις, χώροι, ευαερο, ευήλιο χωρις σχεδιαστικές τσαχπινιές, χωρις τσιπιές οπως η Τογιοτα.
Aλλά σε αυτόματο και με σωστό εξοπλισμό είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ πια (28 χωρις μεταλλικό), χωρις να έχει την παραμικρη υβριδικότητα για κινηση σε πόλη όπου και προορίζεται (αρά το τουρμπάκι τσιμπάει) ενώ ο συνδυασμός VAG και DSG αρκει για να μην μην κοιμάσαι ησυχος τα βράδια. -
...είπα να ξανακοίταξω το duster το 1.3 130hp αλλά η ασφάλεια για μένα παίζει μεγάλο ρολο λογω των παιδιών μέσα...Kαι εγώ γι αυτό το απέρριψα. Λες σιγά μην τύχει, αλλά δεν ξέρεις ποτέ.
-
@dublin said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Παιδιά πάει για πολύ μπέρδεμα η φάση...το taigo dsg είναι πολύ καλό κιβώτιο για να μη πω φανταστικό αλλά μόλις αρχίσουν τα προβλήματα είναι λεφτά...κοστίζει...απ' την άλλοι οι μαλακές χειροκίνητο με 95....ξέρω γω...και το juke πέραν τους χώρους ο.κ...και Yaris cross δεν έχει χώρους...λένε ότι τσιμπάει παραπάνω βενζίνη για τη κατηγορία του...πολύ μπέρδεμα...πολύ...είπα να ξανακοίταξω το duster το 1.3 130hp αλλά η ασφάλεια για μένα παίζει μεγάλο ρολο λογω των παιδιών μέσα...
Juke...
Το οδηγησες;
-
Παιδιά πάει για πολύ μπέρδεμα η φάση...το taigo dsg είναι πολύ καλό κιβώτιο για να μη πω φανταστικό αλλά μόλις αρχίσουν τα προβλήματα είναι λεφτά...κοστίζει...απ' την άλλοι οι μαλακές χειροκίνητο με 95....ξέρω γω...και το juke πέραν τους χώρους ο.κ...και Yaris cross δεν έχει χώρους...λένε ότι τσιμπάει παραπάνω βενζίνη για τη κατηγορία του...πολύ μπέρδεμα...πολύ...είπα να ξανακοίταξω το duster το 1.3 130hp αλλά η ασφάλεια για μένα παίζει μεγάλο ρολο λογω των παιδιών μέσα...σαν θέση οδήγησης που συζητάτε χθες που μπήκα και στα 3 taigo t cross t roc το taigo είναι στη ίδια θέση οδήγησης με το t cross τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα
Θα το καταλάβεις στο μπες και βγες γενικα όπου στο t-cross δε σκυβεις καθόλου σε αντίθεση με τα άλλα 2. Τoυλάχιστον αυτο φαίνεται σε μένα που είμαι 1.86. Επίσης οι πίσω έχουν απίστευτη ορατότητα. Το λέω επιεδή έχεις παιδάκια και γενικά βοηθάει πάρα πολύ. Δεν είναι καθόλου κλειστοφοβικά.
-
Δυστυχώς το 1.0 το Juke δεν το έχουν διαθέσιμο για test drive...θέλουν τηλ 4 μέρες πριν...
-
Δυστυχώς το 1.0 το Juke δεν το έχουν διαθέσιμο για test drive...θέλουν τηλ 4 μέρες πριν...
Το έχεις δει όμως από κοντά, έτσι δεν είναι; Δηλαδή από το Taigo και Duster δεν σου φάνηκε καλύτερο έστω σε απτη ποιότητα;
Να τα κάνεις τεστ πρώτα, αυτοκίνητο παίρνεις..
-
Γιατί δεν κοιτάς και τα ξαδέρφια του T-Cross;
Δηλαδή το Seat Arona και το Skoda Kamiq;
Αμφότερα διατίθενται σε έκδοση με τον κινητήρα των 110 ίππων και με 6άρι σασμάν. Το Arona υπάρχει και σε 95άρι (δεν αξίζει, άσε που πληρωνει και τέλη).
Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???