-
@dublin said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
@criuser said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
23000 το πλούσιο C-series ντίζελ αιρκρος χειροκίνητο και 28900 το αυτόματο ντίζελ άκτιβ πλάς 2008.
Υπάρχει Aircross diesel μόνο με 23; Δεν είχε πάει πάνω από 25; Πολύ καλό value, αν σκεφτείς ότι όλα τα φθηνά έχουν πάει πλέον στο 20αρικο με τους βασικούς βενζινατους..
Το δίνουν σε καλή τιμή για να έχεις καβατζα χρήματα για τις δεξαμενές του adblue!!!
-
@cptm said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Ναι το καινουργειο,το 1.0 στην εκδοση Accenta γιατι η Energy ειναι για τα πανηγυρια...23.900E,καμια σχεση με το Duster...υστερει σε χωρους βεβαια...αλλα ο.κ B SUV ειναι...
Περασα και απο τη Suzuki S Cross....28.000 για το 1.4 το mild hybrid χειροκίνητο...τίμιο αλλά...πανάκριβο...περιττό να σας πω ότι η Suzuki εκανε ηδη 600 Ευρω ανατιμηση προς τα πανω...και γενικα απο το Μάρτιο αναμένεται να ανέβουν κι άλλο ολα τα επιτόκια....με λίγα λογια...αυτοι που το κινούν ολο αυτό,γιατι κάποιοι το κινουν σίγουρα καλα το πανε....
Ηλεκτροκινηση μας εφαγε!!!!!Αν κοιτάς το Juke και σε καλύπτει χωροταξικά, τοτε δες και το Vitara.
-
Τσίμπισαν και εδώ οι τιμούλες λίγο από τον περασμένο μήνα 24400 πλέον.
https://configurator.citroen.gr/models/new-c3-aircross-suv/configurator.html/equipements
Στον τιμοκατάλογο είναι λίγο πιο κάτω.
Στις τιμές βάζω την έκπτωση 1300 χωρίς δική σου απόσυρση, που γίνεται 1800 αν έχεις δική σου απόσυρση.
-
Υποκειμενικά λοιπόν...θα σου πω την άποψή μου.
Πάρε ΥC hybrid αν θες οικονομία, εγγυήσεις Toyota και εν δυνάμει μεταπωλητικη αξια.
Πάρε Duster αν θες να πατήσεις χώματακι (λίγο, οχι σοβαρό off road, και αυτο γιατί θα το λυπάσαι λιγότερο μετά κάποιους μήνες έναντι του YC), αν θες μεγαλύτερους χώρους κλπ
Προσωπικά δύσκολα θα επελεγα Duster κόντρα σε ένα σαφώς πιο τεχνολογικά προηγμένο Toyota. Μόνο εάν εξυπηρετούσε πχ ένα σκοπό που δεν θα μπορούσε να εκπληρώσει το YC. -
Αν η συγκριση αφορουσε το ντουστ ντιζελ θα το επελεγα γνωριζοντας τι μου εχει προσφερει αυτο που εχω. Για cng κλπ δεν ασχοληθηκα ποτε και ουτε θα το κανω. ΓΚ με κλειστα τα ματια.
-
Παιδια σας ευχαριστώ πολύ όλους για ολα τα σχολια και γενικα το ενδιαφερον...απ την αρχη ηθελα το Yaris Cross...Αλλα 10μηνο μινιμουν αναμονη και ανοιχτη τιμη δεν αξιζει...δυστυχώς μονο για αυτο χανει σε ολα τα αλλα ειναι νικητης και σαν αμαξι-τεχνολογια-τεχνογνωσια Toyota-αξιοπιστία...
Αυτη τη στιγμη είμαι μεταξυ Nissan Juke 1.0\VW Taigo 1.0 και βλέπουμε...
Το μεταχειρισμένο απορρίπτεται εκτός σοβαρων περιπτώσεων αλλα επειδη σοβαρη περιπτωση δε θα βρεθει απορρίπτεται -
Παιδια σας ευχαριστώ πολύ όλους για ολα τα σχολια και γενικα το ενδιαφερον...απ την αρχη ηθελα το Yaris Cross...Αλλα 10μηνο μινιμουν αναμονη και ανοιχτη τιμη δεν αξιζει...δυστυχώς μονο για αυτο χανει σε ολα τα αλλα ειναι νικητης και σαν αμαξι-τεχνολογια-τεχνογνωσια Toyota-αξιοπιστία...
Το μεταχειρισμένο απορρίπτεται εκτός σοβαρων περιπτώσεων αλλα επειδη σοβαρη περιπτωση δε θα βρεθει απορρίπτεταιΈχε υπόψη σου ότι το Juke καίει πολύ. Είχα για δοκιμή το αυτόματο χιλιάρι. Το χειροκίνητο θα είναι ένα κλικ πιο οικονομικό.
-
@dimsabas said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Το μεταχειρισμένο απορρίπτεται εκτός σοβαρων περιπτώσεων αλλα επειδη σοβαρη περιπτωση δε θα βρεθει απορρίπτεταιΈχε υπόψη σου ότι το Juke καίει πολύ. Είχα για δοκιμή το αυτόματο χιλιάρι. Το χειροκίνητο θα είναι ένα κλικ πιο οικονομικό.
πόσο καίει δηλ?
-
Ζητώ συγγνώμη από τη Διαχείριση, αλλά νομίζω ότι αξίζει να διαβάσεις μια ολοκληρωμένη γνώμη κι όχι απλώς ένα νούμερο.
-
Το μεταχειρισμένο απορρίπτεται εκτός σοβαρων περιπτώσεων αλλα επειδη σοβαρη περιπτωση δε θα βρεθει απορρίπτεταιΠλάκα κάνεις...Juke με κλειστά μάτια...το Taigo είναι καλό για Βραζιλίες και Δομινικανες Δημοκρατίες, αλλά εδώ είναι Ευρώπη και πολιτισμένος κόσμος..
-
Θα έδινα μια ευκαιρία να κάνω τεστ ντραιβ το ταϊγκο. Έχει και χώρους και καλό εξοπλισμό. Το juke είναι πολύ όμορφο. Το είχα οδηγήσει μόλις βγήκε. Μέση κατανάλωση με απλή βόλτα με τις 19αρες ζάντες αν θυμάμαι καλά ήταν 7, κάτι. Χμμμμμ
Θέλει στροφαρισμα ο χιλιάρης του.
Το hybrid φαινεται, μάλλον έχει το ίδιο σύστημα με τα Ρενώ. Δεν το οδήγησα -
Να ήθελα εγώ να πάρω το Juke ίσως θα μπορούσε να δικαιολογηθεί σαν αγορά. Που φυσικά δεν πρόκειται να αγόραζα αυτό το Juke. Δεν βρίσκω κάτι το ιδιαίτερο σε αυτό το αυτοκίνητο.
Να το θέλει κάποιος με γυναίκα και δύο παιδιά...δεν μου κάθεται και πολύ καλά σαν αγορά.
Το Taigo προφανώς βολεύει περισσότερο, βγαίνει σε τιμή δέλεαρ και από εξοπλισμό μια χαρά.
-
@storm said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Να ήθελα εγώ να πάρω το Juke ίσως θα μπορούσε να δικαιολογηθεί σαν αγορά. Που φυσικά δεν πρόκειται να αγόραζα αυτό το Juke. Δεν βρίσκω κάτι το ιδιαίτερο σε αυτό το αυτοκίνητο.
Να το θέλει κάποιος με γυναίκα και δύο παιδιά...δεν μου κάθεται και πολύ καλά σαν αγορά.
Το Taigo προφανώς βολεύει περισσότερο, βγαίνει σε τιμή δέλεαρ και από εξοπλισμό μια χαρά.
Όπως έχουμε πει πολλές φορές, there is no free lunch.. ειδικά σε αυτήν την την οικονομία οι "ευκαιρίες" πρέπει να σε προβληματίζουν..
Το Taigo είναι επιπέδου παλιού Juke σε ποιότητα. Το καινούργιο Juke είναι από τα καλύτερα σε χώρους Β suv και πιάνει τα νέα λίγο ανώτερα επίπεδα που έχει πλέον η Nissan. Χαντακωθηκε το αυτοκίνητο γιατί δεν είχε επιλογές σε κινητήρια σύνολα όταν ακόμη τα diesel έκαναν καλές πωλήσεις, αλλά για εισαγωγικούς κινητήρες είναι καλή επιλογή.
Δεν είναι πολύ φθηνό, αλλά είναι αρκετά καλό, και απείρως καλύτερο από το προηγούμενο.
-
Το οποίο Taigo, αν δεν κάνω λάθος, το δινει υποχρεωτικά με dsg εφόσον επιλέξεις το μοτέρ με τα 110 άλογα. Αν θες manual, πας στο 95άρι με μάλλον 5άρι σασμάν. Ακαταλαβιστικα πράγματα...
-
@storm said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Όπως έχουμε πει πολλές φορές, there is no free lunch.. ειδικά σε αυτήν την την οικονομία οι "ευκαιρίες" πρέπει να σε προβληματίζουν..
Το Taigo είναι επιπέδου παλιού Juke σε ποιότητα. Το καινούργιο Juke είναι από τα καλύτερα σε χώρους Β suv και πιάνει τα νέα λίγο ανώτερα επίπεδα που έχει πλέον η Nissan. Χαντακωθηκε το αυτοκίνητο γιατί δεν είχε επιλογές σε κινητήρια σύνολα όταν ακόμη τα diesel έκαναν καλές πωλήσεις, αλλά για εισαγωγικούς κινητήρες είναι καλή επιλογή.
Δεν είναι πολύ φθηνό, αλλά είναι αρκετά καλό, και απείρως καλύτερο από το προηγούμενο.
Γιατί να είναι χειρότερο σε ποιότητα. Απλά το εργατικό κόστος στην χώρα κατακσευης του είναι υποπολλαπλάσιο από την Ευρώπη.
-
Το ευρωπαϊκό Taigo φτιάχνεται στην Ευρώπη (Ισπανία).
-
@super-t said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Ναι, θα έχει 2 βίδες παραπάνω!
Το μόνο που θα πω είναι ότι το Polo ξεκινάει από 20.900 και το Taigo από 22.100! Μόνο την έξτρα λαμαρίνα να βάλεις, παίρνεις πρέφα τι συμβαίνει..
-
Το μόνο που θα πω είναι ότι το Polo ξεκινάει από 20.900 και το Taigo από 22.100! Μόνο την έξτρα λαμαρίνα να βάλεις, παίρνεις πρέφα τι συμβαίνει..
Η Mercedes βλέπω έχει εργοστάσιο στην Βραζιλία και φτιάχνει C Class και GLA. Να φανταστώ τα ίδια μοντέλα που βγαίνουν από το εργοστάσιο της στην Γερμανία είναι ίδια ποιότητα με Βραζιλία με 2 βίδες παραπάνω;
Αντίστοιχη ερώτηση και για την Peugeot. Φτιάχνει 208 και 2008 στην Βραζιλία.
-
Η Mercedes βλέπω έχει εργοστάσιο στην Βραζιλία και φτιάχνει C Class και GLA. Να φανταστώ τα ίδια μοντέλα που βγαίνουν από το εργοστάσιο της στην Γερμανία είναι ίδια ποιότητα με Βραζιλία με 2 βίδες παραπάνω;
Αντίστοιχη ερώτηση και για την Peugeot. Φτιάχνει 208 και 2008 στην Βραζιλία.
Φίλε, η Peugeot έχει εργοστάσιο και φτιάχνει αγροτικά στο Nirobi!
https://www.kenyans.co.ke/news/85995-price-features-new-peugeot-landtrek-assembled-kenyan-company
Μιλάω για συγκεκριμένα μοντέλα που το έχω ψάξει. Φυσικά και για το C3 που γνωρίζω πολύ καλά είναι διαφορετικό για τις ανεπτυσσόμενες οικονομίες και διαφορετικό για την Ευρώπη φυσικά..
Και ορίστε..
Και ορίστε...
https://www.motoroids.com/news/citroen-c3-automatic-launched-in-brazil/
Να τονίσω εδώ ότι η Ινδική έκδοση φαίνεται να είναι lesser από την Βραζιλιάνικη! Δηλαδή υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες και διαφοροποιήσεις ακόμη και ακριβώς στα ίδια μοντέλα..με λίγα λόγια, αν έχετε ένα Ινδικό και ένα Βραζιλιάνικο, προτιμήστε το Βραζιλιάνικο.
Από ότι λένε στην Citroen, το Ευρωπαϊκό C3 θα είναι fully electric, οπότε καινούργιες πλατφόρμες and whatnot..
Τα ίδια έκαναν και στην Κίνα σε μοντέλα που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ Ευρώπη, και την πάτησε η Ford με το πρώτο EcoSport που είχε προδιαγραφές Βραζιλίας, ενώ στο facelift το περιποιήθηκε η Ford Europe και θεωρείται από τους ειδικούς πολύ καλύτερο από το πρώτο..
-
Το "Βραζιλιάνικο" Ecosport στα reviews στο Youtube τόνιζαν ότι είχε θεματάκια "φτήνιας" και χαμηλότερης ποιότητας. Το επόμενο Ecosport (αυτό που κυκλοφορεί ακόμη στην Ευρώπη) και ήθελα να αγοράσω είναι βελτιωμένο.
Για το Taigo, όσα review έχω δει δεν είδα κάπου αναφορά για χαμηλή ποιότητας τύπου "Βραζιλίας". Το αντίθετο.
Εγώ σαν αρνητικό θα έλεγα ότι σχεδιαστικά είναι ένα τυπικό VW. Και εξωτερικά και εσωτερικά "βρωμάει" VW. Θα έλεγα ότι μπορεί να είναι και ένα βαρετό αυτοκίνητο. Αλλά σε αυτήν την κατηγορία και ειδικά για χρήση οικογενειακού μάλλον προτεραιότητα έχουν άλλα στοιχεία. π.χ. οι χώροι, τα μεγάλα τζάμια, η κύλιση, η ηχομόνωση, το πάτημα στο δρόμο και φυσικά η άνεση.
Η γραμμή κουπέ που έχει η σχεδίαση του Taigo θεωρώ ότι κάπως το κάνουν να ξεχωρίζει λίγο και να μην είναι το τυπικό "κουτί" SUV όπως τα υπόλοιπα όλου του ομίλου.
Τώρα ποιο είναι καλύτερο αυτοκίνητο ή χειρότερο ή ποιο αξιόπιστο ή ποιο προβληματικό εγώ δεν γνωρίζω. Για κανένα αυτοκίνητο ή κατασκευαστή δεν θα γράψω ότι είναι αξιόπιστος, ή ο καλύτερος ή ο χειρότερος.
Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???