-
Είπε ο άνθρωπος που έχει πλούσιους τους συνεργειάδες της σουζούκι...
-
@criuser said in Suv Leasing:
Οτι από τότε που έγιναν γαλλικά βγάζουν πολλά περισσότερα προβλήματα.
Εεε ναι, αλήθεια είναι και όλοι το γνωρίζουν αυτό....δεν είναι κάτι νέο.
-
To γνωρίζετε καλά εσείς εκεί στον ΗΛΠΑΠ που τα κουβεντιάζετε στα αμαξοστάσια, όταν σκέφτεστε πόσο θα κάνουν οι μπαταρίες σας...
-
Δηλαδή πάει και η Opel , την εκμαυλίσανε και αυτή οι PSAαίοι...
RIP Opel.
Μετά τον διασυρμό της BMW - Mini που έκανε το λάθος να συνεργαστεί μαζί τους με τον 1.6 ΤΗP , μετά την πρόσφατη ανηλεή συκοφάντηση μια τεράστιας Γερμανικής εταιρείας όπως η Bosch τάχα τάχα μου πως φταίει αυτή για τα blue δοχεία , έρχεται από ότι βλέπω και ο εξευτελισμός της AISIN απο τότε που ανέλαβαν να τα κατασκευάζουν οι ίδιοι οι Γάλλοι καθώς σπάνε σαν καρυδότσουφλα απο ότι φαίνεται.
Δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο την τελευταία τριετία στα πλαισία του χυδαίου κυνηγητου για μερίδιο αγοράς κυριως μέσω leasing αφού δεν τους παίρνει για απευθείας πωλήσεις , θα τρώγανε πολύ ξύλο απο τους καταναλωτές.
Η ταφόπλακα τους για όλους όσους σέβονται και αγαπούν την αυτοκίνηση θα είναι όταν κάνουν σαν τα μούτρα τους την ιστορική ΑR.
Τότε θα τους σιχαθεί το σύμπαν.
Μόνο woke lgbt+ αυτοκινητάκια τύπου AMI θα καταντήσουν να πουλάνε , να μου το θυμηθείτε αυτό.
-
Τι παθαίνουν τα aisin?
-
Kαι το adbluε ένα addon σύστημα είναι (ίσα για να βγάλουν λίγα χρόνια παραπάνω τα diesel), δε νομίζω ότι τα κατασκευάζει η πεζώ.
-
@xenos said in Suv Leasing:
Kαι το adbluε ένα addon σύστημα είναι (ίσα για να βγάλουν λίγα χρόνια παραπάνω τα diesel), δε νομίζω ότι τα κατασκευάζει η πεζώ.
Bosch είναι.. Γερμανικές παπαριτσες!
-
This post is deleted! -
@super-t said in Suv Leasing:
Όλα addon είναι τότε αφού μπαίνουν πάνω εξωτερικά στον κινητήρα.
Άλλο να καίει λάδια, άλλο να σου χαλάσει το adblue, άλλο να σου χαλάσει η κλειδαριά. Λογικό δεν είναι;
-
This post is deleted! -
Ολόκληρη Valeo δεν μπορούσε να κάνει τα δοχεία AdBlue; Έπρεπε να τα πάρουν από Bosch; Εκτός αν παίζει θέμα copyright και τα λοιπά..
-
@dublin said in Suv Leasing:
Ολόκληρη Valeo δεν μπορούσε να κάνει τα δοχεία AdBlue; Έπρεπε να τα πάρουν από Bosch; Εκτός αν παίζει θέμα copyright και τα λοιπά..
Απορία το έχω και εγώ...Adblue χρησιμοποιούν τόσες εταιρείες, όλων τα δοχεία είναι της BOSCH?Υπόψη οτι Abblue χρησιμοποιείται και ΗΠΑ, Αυστραλία...
-
@araxnis said in Suv Leasing:
@dublin said in Suv Leasing:
Απορία το έχω και εγώ...Adblue χρησιμοποιούν τόσες εταιρείες, όλων τα δοχεία είναι της BOSCH?Υπόψη οτι Abblue χρησιμοποιείται και ΗΠΑ, Αυστραλία...
..και η μεγαλύτερη κατανάλωση είναι σε γεωργικά και γενικώς επαγγελματικά μηχανήματα να ξέρεις.. βρήκα κάποια δοχεία άλλης μάρκας, πολύ φθηνότερα, αλλά μάλλον Ευρώπη βάζουν όλοι Bosch..τα έβαλα στο γενικό της Peugeot.
-
This post is deleted! -
Βασικά ουρία χρησιμοποιεί σχεδόν κάθε κινητήρας που καίει πετρέλαιο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, δεν είναι πρωτοτυπία της Ευρώπης.
Παρόμοιο σύστημα έχει και η MB, BMW, VW, Ford κ.τ.λ. αυτές δεν έχουν θέμα; Ή απλά δεν το έχουμε μάθει ακόμα;Τώρα που το σκέφτομαι, ένας γνωστός μου δουλεύει Σκλαβενίτη στην πόλη που βρίσκομαι και έχουν 2 van για τις παραδόσεις, ένα Mercedes Vito και ενα Peugeot Partner, τα τελευταία μοντέλα και τα 2. Όπως με είπε, το Vito τους έχει αγανακτήσει με το adblue (αλλά και πολλες άλλες πανάκριβες βλάβες)..Χαρακτηριστικά, πιο πολύ είναι συνεργείο παρά διαθέσιμο...Το Partner, μέχρι στιγμής, τίποτα..Δεν αναφέρθηκαν χρονολογίες μοντέλων καθώς και χιλιόμετρα αυτών.
-
Βασικά ουρία χρησιμοποιεί σχεδόν κάθε κινητήρας που καίει πετρέλαιο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, δεν είναι πρωτοτυπία της Ευρώπης.
Παρόμοιο σύστημα έχει και η MB, BMW, VW, Ford κ.τ.λ. αυτές δεν έχουν θέμα; Ή απλά δεν το έχουμε μάθει ακόμα;Ναι, είναι γενικό θέμα, ειδικά στα αγροτικά μηχανήματα (λόγω δυσμενών συνθηκών συντήρησης και προφύλαξης των οχημάτων αυτών) αλλά και σε άλλα αυτοκίνητα. Απλά δεν είχε τέτοια ο Γάτος να το αναγάγει σε Μεσανατολικό!
-
@araxnis said in Suv Leasing:
Παρόμοιο σύστημα έχει και η MB, BMW, VW, Ford κ.τ.λ. αυτές δεν έχουν θέμα; Ή απλά δεν το έχουμε μάθει ακόμα;Τώρα που το σκέφτομαι, ένας γνωστός μου δουλεύει Σκλαβενίτη στην πόλη που βρίσκομαι και έχουν 2 van για τις παραδόσεις, ένα Mercedes Vito και ενα Peugeot Partner, τα τελευταία μοντέλα και τα 2. Όπως με είπε, το Vito τους έχει αγανακτήσει με το adblue (αλλά και πολλες άλλες πανάκριβες βλάβες)..Χαρακτηριστικά, πιο πολύ είναι συνεργείο παρά διαθέσιμο...Το Partner, μέχρι στιγμής, τίποτα..Δεν αναφέρθηκαν χρονολογίες μοντέλων καθώς και χιλιόμετρα αυτών.
Και εμένα φίλος έχει 3 εννεαθέσια βανάκια. Ενα Σιτροέν και 2 Βίτο. Το Σιτροέν είναι το παλιότερο, έχει 140000 χλμ και καμία βλάβη. Τα Βίτο το θέλουν το χάιδεμα τους από την τσεπούλα του...
Suv Leasing