-
@realzeus said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Κάτι θα ξέρεις για καμπούρες, βακτριανές...
Ε ναι έχω για κατοικίδιο καμηλα. Την ταιζω σε ανοιχτη θέση πάρκινγκ αλλά φοβάμαι μη μου την κλέψουν. Για αυτό δεν αγοράζω ακόμα Τέσλα.
-
@lap said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
@racefun1971 said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά ΔΕΝ έχουν tesla.
Δώσε μας το σπίτι σου με κλειστό πάρκινγκ και αύριο αγοράζουμε.
Δηλαδή θα αγοράσετε αν αποκτήσετε και μονοκατοικία. Είστε πολύ τυχεροί. Η tesla ανακοίνωσε ήδη πρόγραμμα όπου με 1 δολλάριο θα φορτίζεις όσο θέλεις. Νομίζω ότι είναι 30 το μήνα αν και το είδα στα γρήγορα. Πάντως ειδικά για εσένα θα επιτρέπω να έρχεσαι στην πυλωτη καλά μαντέψεις σε μονοκατοικία μένω και να φορτίζεις τσάμπα. Θα βάλω και wall box και όσο κρατάει η φόρτιση θα κερνάω και καφέ με κόκκους που τους συλλέγει κάθε πρωί συγκεκριμένη ώρα ένας παππούς στην Κολομβία. Τι άλλο να σας κάνουμε πια εμείς. Αντί να χαίρεστε που έχετε φίλους πετρελαιαδες όλο γκρίνια.
-
Μικρή κύστη έχεις lap. Στην ηλικία σου έπινα 10 μπύρες (5 λίτρα) πριν να χρειαστώ τουαλέτα...
-
@monman2 said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Προτιμώ την λύση @lap
Τουλάχιστον όποιος του λείπει ο ήχος πληρώνει και τον εχει αφτερ μάρκετ
και δεν τον χρεώνεται στην τιμή του αυτοκινήτου όπως γινόταν μέχρι τώρα στους παραδοσιακούς κατασκευαστές που χάλαγαν χρήμα και γραμμές κώδικα για να φτιάξουν ήχο με σκασίματα
Χθες που ήμασταν παρέα και ήπια 1000 ml ρετσίνα, πήγα για ούρηση;
Σε εχω νικήσει κατά κράτος πάω Αθήνα απο τις παρακάμψεις για να γλυτώσω διόδια πεντέμιση ώρες χωρίς στάση.
Το ίδιο θα κάνω αν αξιωθώ και πάρω Μ3 LR
απο τις παρακάμψεις και θα ανεβάζω βίντεο Θεσ/νικη -Αθήνα χωρίς φόρτιση και θα αναρωτιούνται μεχρι και στα κεντρικά στο Ώστιν. -
@storm said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
@dublin said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Πρόσφατα έψαξα για scooter, φυσικά φλέρταρα την ιδέα, αλλά εντέλει ούτε καν.. τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμη να δούμε που θα πάνε και όπως το βλέπω κάποιο πολύ μικρό για γύρω γύρω..
Ξανασκέψου το αυτό. Είναι πολύ επικίνδυνα τα ηλεκτρικά δίκυκλα. Χθες παραλίγο ένας ταξιτζής να σκοτώσει κοπελίτσα με σκουτεράκι ηλεκτρικό. Αν δεν ήμουν εγώ από πίσω να πατήσω τρελό γκάζι για να ακουστεί η εξάτμιση στην μηχανή μου, θα την είχε ρίξει κάτω. Πήγε ο τύπος να περάσει με STOP. Το ηλεκτρικό ήταν εντελώς αθόρυβο.
Όχι, δεν συνέφερε ακόμη.. πήρα 350αρι βενζινουλα, και ηλεκτρικά πατάει στην εκκίνηση! Έχω και μικρό άλλωστε, ξεχνάω πότε τους βάζω βενζίνη, για κέντρο παίρνω το μικρό, για πιο έξω το μεγάλο, και για κουβαληματα ή μακρύτερα έχω diesel-αρες!
-
Σε πάω κόντρα όποτε θες Τάσο!!! Εγώ με 5 μπύρες κιόλας!
-
Προτιμώ την λύση @lap
και δεν τον χρεώνεται στην τιμή του αυτοκινήτου όπως γινόταν μέχρι τώρα στους παραδοσιακούς κατασκευαστές που χάλαγαν χρήμα και γραμμές κώδικα για να φτιάξουν ήχο με σκασίματα
Μπορούσες να σηκωθείς ?
-
@criuser said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Προτιμώ την λύση @lap
Μπορούσες να σηκωθείς ?
Οδήγησα κιόλας, χειροκίνητο, 20 χιλιίμετρα μέχρι το σπίτι μου.
-
μετά τις κόντρες στις επιδόσεις των 4τροχων τώρα διαβάζω και κόντρες στις κύστες!!!
-
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά ΔΕΝ έχουν tesla.
Δώσε μας το σπίτι σου με κλειστό πάρκινγκ και αύριο αγοράζουμε.
Δηλαδή θα αγοράσετε αν αποκτήσετε και μονοκατοικία. Είστε πολύ τυχεροί. Η tesla ανακοίνωσε ήδη πρόγραμμα όπου με 1 δολλάριο θα φορτίζεις όσο θέλεις. Νομίζω ότι είναι 30 το μήνα αν και το είδα στα γρήγορα. Πάντως ειδικά για εσένα θα επιτρέπω να έρχεσαι στην πυλωτη καλά μαντέψεις σε μονοκατοικία μένω και να φορτίζεις τσάμπα. Θα βάλω και wall box και όσο κρατάει η φόρτιση θα κερνάω και καφέ με κόκκους που τους συλλέγει κάθε πρωί συγκεκριμένη ώρα ένας παππούς στην Κολομβία. Τι άλλο να σας κάνουμε πια εμείς. Αντί να χαίρεστε που έχετε φίλους πετρελαιαδες όλο γκρίνια.
Εγώ ηξερα πως είναι δωρεάν σε φορτιστές Τέσλα. Αν ειναι άκυρο το τεσλα. Εμείς στο τζάμπα έχουμε μαθει. Και εγώ σε πυλωτη είμαι αλλά σε πολυκατοικία. Όπου κάθε λίγο και λιγάκι περίεργοι τύποι κόβουν βόλτες. Άλλοι κατουράνε κιόλας.
Ε δεν αφήνω Τέσλα με καλώδια εκεί πέρα. Εδώ φοβάμαι να πάρω full hybrid.
Εάν ήμασταν πολιτισμένη χώρα, και σε πυλωτη πολυκατοικίας θα αγόραζα.Οπότε όποιος έχει μονοκατοικία, και ψηλο ελέγχει τον χώρο και έχετε δύο τουλάχιστον αυτοκίνητα. Ένα θερμικό δηλαδή, έχετε ΟΛΕΣ τις προϋποθέσεις για ev.
Εσύ ακόμα και στην πυλωτη μπορείς να βάλεις ρόλλα ασφαλείας στο σημείο που θα έχεις το ev. Δεν είναι παράνομο.
-
Και εγώ όταν ταξιδεύω 500-600 χλμ δεν πάω τουαλέτα, ούτε η γυναίκα. Αλλά όταν φτάνω τρέχω.
-
-
Προτιμώ την λύση @lap
Το θέμα είναι ότι αλλάζεις ήχο από κανονική εξάτμιση που πετάει και αέρα. Όχι μονάχα από ένα απλό ηχείο. Ας πούμε σήμερα θες να έχεις ήχο από v12, αύριο από diesel psa.
-
Καλύτερα το φυσικό παρά το υποκατάστατο αλλά από έναν άνθωπο που κάνει σταυροφορία για το κρέας εργαστηρίου δεν περίμενα διαφορετικά! Ως τότε θα προτιμήσω ΚΕΚ ευχαριστώ. Εκεί η εξάτμιση και η μηχανή είναι 100% αληθινές και λειτουργικές as they should be.
ΥΓ: Ενα από τα αστεία επιχειρήματα των ηλεκτροζηλωτών είναι και η...ηχορρύπανση όπως ξέρεις οπότε θα βρουν τρόπο να μην προχωρήσουν καν αυτές οι λύσεις. Μόνο ξενερίλα έχει το μενού!
-
Ενω τωρα, που τρως μεταλλαγμένο κρέας ποτισμένο με ορμόνες είσαι μια χαρά. Το εργαστήριο σε πείραξε.
Το ψωμί που τρως είναι μεταλλαγμένο εδώ και δεκαετίες. Παράχθηκε σε εργαστήριο.Ενώ τώρα που δεν θα μπορέσεις λογικά ούτε καν να πλησιάσεις απ' έξω από v12 κινητήρα δεν σε πείραξε.
Αλλά τι θα κάναμε και εμείς αν δεν υπηρχατε εσείς; Υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης.
-
Προτιμώ την λύση @lap
Το θέμα είναι ότι αλλάζεις ήχο από κανονική εξάτμιση που πετάει και αέρα. Όχι μονάχα από ένα απλό ηχείο. Ας πούμε σήμερα θες να έχεις ήχο από v12, αύριο από diesel psa.
Συμφωνώ και εχει την πλάκα του
ενω δεν ήταν καθόλου πλάκα αλλα μέγιστη ανοησία και σπατάλη πόρων η τακτική την τελευταία δεκαετία να υπάρχει πρόγραμμα με σκασίματα στην εξάτμιση , ψεύτικες απολήξεις και κλαπέτα για πιο πολύ θόρυβο (εργοστασιακά έτσι) μπας και τα down sized μοτόρια αποκτήσουν χαρακτήρα και ψυχή .
Ξεφτίλα! και μερικοί λένε μειονέκτημα την ησυχία των ηλεκτρικών
-
Οχι δε γουστάρω μεταλλαγμένο κρέας αλλά από αυτό ως το 100% ψεύτικο υπάρχει διαφορά. Όσο πιο φυσικό τόσο το καλύτερο.
Προφανώς δε μπορώ να πλησιάσω V12 αλλά αν ήθελα 100% ψεύτικο ήχο υπάρχει το Gran Turismo το οποίο λατρεύω και το οποίο υποθέτω οτι θα μπορώ να το παίξω στην οθόνη του τάμπλετ σύντομα και αυτό θα θεωρείται....πρόοδος για την αυτοκίνηση! Μαζί με το application με τις κλανιές γιατί εκεί καταντήσαμε.
Προφανώς υπάρχει μέτρο σύγκρισης, "εμείς" ή μάλλον εγώ δε θα βγάλω σώνει και καλά ό,τι σκουπίδι μας πετάνε ως καινοτομία και υπέροχο με μόνο επιχείρημα το sustainability εφόσον ήδη υπάρχει κάτι στην αγορά που γουστάρω και με καλύπτει. Η ζωή θέλει κ@ύλα όχι φόβο και κανόνες αλλιώς θα μετράγαμε όλοι την κατανάλωση, τη θέρμανση, θα παίρναμε ξενέρωτα κουτιά με ρόδες σαν το YC, θα μέναμε στο μικρότερο δυνατό σπίτι, με τα λιγότερα ρούχα και θα τρώγαμε σαλιγκάρια και μαργαρίτες για να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον. Ε αν είναι έτσι γιατί δε βουτάμε από κάνα γκρεμό κατευθείαν γιατί αυτό δε λέγεται ακριβώς ζωή.
-
-
Όλα αυτά είναι μια παραδοχή οτι στη νέα θλιβερή και αποστειρωμένη εποχή με τα τροχήλατα ψυγεία, ο ήχος και το συναίσθημα λείπουν. Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι ένα ψέμα, το οποίο ξεθωριάζει όταν περάσει δίπλα ένα πραγματικό V8, V10 κτλ.
-
@diego1960 said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Πιστεύω να εχεις ακούσει τις κριτικές για τον ήχο του κινητήρα των mx-5... κάτι σαν νοικοκυρά σε απόγνωση εχει χαρακτήρα δεν μπορώ να πω
Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση