-
@iceman7 said in Παραλαβη καινούργιου αυτοκινήτου με χτύπημα:
@dimitris75 said in Παραλαβη καινούργιου αυτοκινήτου με χτύπημα:
@ektoras said in Παραλαβη καινούργιου αυτοκινήτου με χτύπημα:
Υπάρχει αυτή η μέθοδος αποκατάστασης, με 100% αποτέλεσμα και από προσωπική εμπειρία.
Αρκεί να μην έχει φύγει το χρώμα.
Μου κάνει εντύπωση που δεν το επισκεύασαν πριν στο δείξουν, δεν τό είχαν προσέξει οι ίδιοι;
Κ εμένα εντύπωση μου έκανε που δεν το είδαν. Ο συνεργάτης τους για το PDR λείπει εξωτερικό. Σε 2 εβδομάδες επιστρέφει. Πήγα σήμερα και το είδα πάλι καλλίτερα ευτυχώς δεν έχει τίποτα άλλο. Η λακκούβα είναι μικρή αλλά φαίνεται.
Αν ο συνεργάτης τους είναι ο Μαράκης (το συμπεραίνω λόγω εξωτερικού που γραφεις) θα στο κάνει σαν να μην υπήρχε ποτέ, αλλά πιο εύκολο είναι να βρεις να δεις το Μητσοτακη παρα τον Ανδρέα.
Αν το πάρεις γραπτως ότι θα στο επισκευάσει αυτός όταν μπορεσει και σου κάνουν ένα επιπλέον δωρο για την ψυχική οδύνη, παρτο φυγε και μην χαλιεσαι και γκαντεμιάζεις τη φάση με το καινούργιο αμάξι.Ευχαριστώ για την πληροφορία. Σήμερα ήταν κλειστό το συνεργείο κ ο πωλητής δεν γνώριζε το όνομα. Την Δευτέρα θα τους ρωτήσω. Ήξερε ότι είναι Ελβετία για να εκπαιδεύσει. Ευχαριστώ.
-
Έχει έρθει το αυτοκίνητο yaris hybrid που παρήγγειλα κ πριν την εξόφληση πάμε το βλέπουμε κ με την πρώτη ματιά έχει λακουβα σε πορτα κ μάλιστα σε νεύρο. Ο πωλητής ισχυρίζεται ότι έρχεται χωρίς βαψιμο. Ζητάω μείωση τιμής λόγω χτυπήματος. Κάνει το αίτημα στην toyota αλλά μου αναφέρει αποκλείεται να είναι θετικοί. Στην toyota δεν σηκώνουν τηλέφωνα δεν απαντούν σε mail. Τι μπορώ να κάνω;
Επίσης τα τέλη ταξινομησης όλο τα αυξάνουν. Έχω ζητήσει αναλυτικά πως τα υπολογίζουν αλλά καμία απάντηση.Να ρωτήσω: απο ποιον αντιπρόσωπο το πήρες; Αν μπορείς και θέλεις να πεις βέβαια
-
Θα σου φανεί ακράιο αλλά το έκανα 2 φορές με Ιαπωνικές εταιρείες. Ψάξε τρόπο επικοινωνίας με Ιαπωνία.
Ειτε μεσω linkedin, είτε μεσω γοογλι-μετάφραση, να τους στείλεις μειλ.- Σονυ 1999. Αγορά κάμερας 500.000δρχ. Χαλάει μετά από λίγους μήνες. Σονυ Ελλας άφαντη. Στελνω μειλ στη Σονυ Ιαπωνίας και μετά απο 2 μέρες επικοινωνούν μαζί μου από Σονυ Ελλάδας για αντικατάσταση.
- Νταϊκιν 2021. Για συστημα 14.000 ευρώ δε μου δίναν εργολάβος και επισημος εγκαταστάτης γραπτή εγγύση. Η δε Νταικιν ελλας, που επικοινώνισα, κάτι μου μάσαγε οτι αυτοι δε μπορούν να κάνουν κάτι. Οκ, μεσω linkedin βρίκσω 2-3 ιαπωνες της εταιρείας, στέλνω μηνυμα προσωπικό Παρασκευή, Δευτέρα οι 2 μου απάντησαν και Τρίτη επικοινωνισε Διευθυντής απο τη Νταικιν Ελλας.
Πές πόσο τους εκτιμάς και πόσο καλαβαίνεις οτι κάτι μπορει να συμβέι κατα τη μεταφορά, αλλά τουλάχιστον περίμενες απο Ιαπωνική αντιπροσωπεία να σεβαστεί τα χρήματα του αγοραστή. Κοινώς, με ήρεμο τρόπο, πιάσε τους το φιλότιμο.
-
Έχει να κάνει και με το ποιος δίνει την εγγύηση.
Να γίνω πιο σαφής... Την εγγύηση τη δίνει ή το εργοστάσιο ή η αντιπροσωπεία.
Αν η αντιπροσωπεία επιλέξει να καλυπτει η ίδια τις εγγυήσεις, παίρνει τα αυτοκίνητα σε καλύτερη τιμή. Συνήθως από όσο γνωρίζω οι αντιπρόσωποι της ΤΟΥΟΤΑ ποντάρουν στην αξιοπιστία των αυτοκινήτων και καλύπτουν οι ίδιοι την εγγύηση.
Σε κάθε περίπτωση όμως είναι μια λύση, ίσως τους τραβήξουν το αυτί. -
Παντως το οτι ο αντιπροσωπος θέλει να παραδοσει χτυπημενο αμάξι και τον παρακαλάμε να το επισκευασει ειναι τουλαχιστον τραγικο.... Οπως γραφει ο φιλος παραπάνω θα έφευγε επιστολή στην κεντρικα της TOYOTA στην Ευρώπη και Japan...
-
Πάντως αυτό το "κτυπημένο' αυτοκίνητο από ότι κατάλαβα έχει στην ουσία το λακουβάκι που γίνεται όταν ανοίξει κάποιος ατσούμπαλα την πόρτα και κτυπήσει το διπλανό .
-
-
Κάποιος κακοπληρωμένος/ αδικημένος / του μάγκα του πολλαβαρύ μη του μιλάτε το πρωί / αν δεν πιεί δυο γλυκούς με γάλα και καπνίσει μισό πακέτο τσιγάρα μη τον βάλετε να μετακινήσει αυτοκίνητο ...υπάλληλος σε λιμάνι ,τελωνείο μεταφορική ,αντιπροσωπεία
-
Ξεκάθαρα άνοιξε κάποιος την πόρτα και το χτύπησε.
Και σε εμένα είχε ένα χτυπηματακι από μικρό κολονακι, το έκανε ο πωλητής διότι είχε το χρώμα του κολονακιου στην άκρη της πόρτα του οδηγού. Τους το ανέφερα, άρχισαν τα πως και γιατί, και είπα ασ'το... το πήρα και έφυγα. Τους φοβάμαι περισσότερο αν το φτιαξουν.
Αυτό που έχει βαθούλωμα όμως είναι θεματακι.
-
@lap said in Παραλαβη καινούργιου αυτοκινήτου με χτύπημα:
Ξεκάθαρα άνοιξε κάποιος την πόρτα και το χτύπησε.
Και σε εμένα είχε ένα χτυπήματα κι από μικρό κωλονακι, το έκανε ο πωλητής διότι είχε το χρώμα του κωλονακιου στην άκρη της πόρτα του οδηγού. Τους το ανέφερα, άρχισαν τα πως και γιατί, και είπα ασ'το... το το πήρα και έφυγα. Τους φοβάμαι περισσότερο αν το φτιαξουν.
Αυτό που έχει βαθούλωμα όμως είναι θεματακι.
Ξέρω...
Άτιμο Τ9...
-
Με έχει κάνει ρεζίλι αυτό το Τ9
-
Το πως έγινε το χτύπημα είναι αρμοδιότητα του Ηρακλή (Πουαρώ).
Η στάση της αντιπροσωπείας, που ενδιαφέρει τον πελάτη, είναι απαράδεκτη.Εδώ αυτοκίνητο νοικιάζεις και πριν στο δώσουν και όταν το επιστρέφεις γίνεται έλεγχος μήπως έχει κάποιο χτύπημα ή φθορά.
Παραδίδουν καινούργιο αυτοκίνητο με λακουβάκι, σοβαρά τώρα?
-
Ρε τι καθόμαστε και συζητάμε.
Κοίτα να δεις τι κάνει η έλλειψη αυτοκινήτων.
-
@v_a said in Παραλαβη καινούργιου αυτοκινήτου με χτύπημα:
Έχει έρθει το αυτοκίνητο yaris hybrid που παρήγγειλα κ πριν την εξόφληση πάμε το βλέπουμε κ με την πρώτη ματιά έχει λακουβα σε πορτα κ μάλιστα σε νεύρο. Ο πωλητής ισχυρίζεται ότι έρχεται χωρίς βαψιμο. Ζητάω μείωση τιμής λόγω χτυπήματος. Κάνει το αίτημα στην toyota αλλά μου αναφέρει αποκλείεται να είναι θετικοί. Στην toyota δεν σηκώνουν τηλέφωνα δεν απαντούν σε mail. Τι μπορώ να κάνω;
Επίσης τα τέλη ταξινομησης όλο τα αυξάνουν. Έχω ζητήσει αναλυτικά πως τα υπολογίζουν αλλά καμία απάντηση.Να ρωτήσω: απο ποιον αντιπρόσωπο το πήρες; Αν μπορείς και θέλεις να πεις βέβαια
Polis Σταυρού. Πιστεύω ότι είναι πολιτική της Toyota Hellas.
-
-
Αν και η φωτογραφία και το χρώμα του αυτοκινήτου δεν βοηθάει για ακριβής τηλεδιαγνωση, την έχει φάει κανονικά..δεν νομίζω ότι μπορείς να το αφήσεις έτσι, είναι εντελώς αντί -επαγγελματικο από την πλευρά της εταιρείας. Μάλλον έχουν εκτραχυνθει τα πράγματα και στις αντιπροσωπείες και δεν νοιάζονται ποια.. παρακαλάμε, σχεδόν, κυριολεκτικά για αυτοκίνητα..
Και είναι και ψηλά και θα φαίνεται/το βλέπεις..
-
Ρε μπας και επέλεξες κάποιο έξτρα "χτυπηματακι για το μάτι" και δεν το κατάλαβες; Το πήρες φουλ έξτρα;
-
Εγω παντως καινουριο αυτοκινητο με χτυπημα δεν παραλαμβανα ουτε κατα διανοια εκτος κι αν μου εκοβαν ποσο ανω του 15% της αξιας του.
Ειδαλλως θα το θεωρουσα μεγιστη κοροιδια να εχω δωσει ενα καρο χρηματα για κατι καινουριο και να μη με σεβεται η εταιρεια και η αντιπροσωπεια και να μου δινει ελαττωματικο προιον το οποιο εχει ηδη χασει μερος της μεταπωλησης του αν βαφτει χωρις την παραμικρη υπαιτιοτητα του κατοχου.Αν λοιπον δεν σου κανουν εκπτωση ανω των 1500 ευρω, για'μενα ας το οπως ειναι και μην ξανασχοληθεις καν με toyota γιατι δειχνει τουλαχιστον ασεβεια κι ελλειψη σοβαροτητας να σου δινουν καινουριο, αυτοκινητο αδιαφορωντας πληρως για το χτυπημα του.
Ειναι που φημιζεται και για το aftersales της... -
@andya3 said in Παραλαβη καινούργιου αυτοκινήτου με χτύπημα:
Η στάση της αντιπροσωπείας, που ενδιαφέρει τον πελάτη, είναι απαράδεκτη.Εδώ αυτοκίνητο νοικιάζεις και πριν στο δώσουν και όταν το επιστρέφεις γίνεται έλεγχος μήπως έχει κάποιο χτύπημα ή φθορά.
Εδώ το γκρουπ βαγκ παραδίδει καινούργια αυτοκίνητα που καίνε λάδια,βαράνε οι καδένες και πέφτουν τα παράθυρα. Το λακκουβακι στην πόρτα ενός ντουγιοτα είναι ψήγμα!
-
@ggab said in Παραλαβη καινούργιου αυτοκινήτου με χτύπημα:
@andya3 said in Παραλαβη καινούργιου αυτοκινήτου με χτύπημα:
Εδώ το γκρουπ βαγκ παραδίδει καινούργια αυτοκίνητα που καίνε λάδια,βαράνε οι καδένες και πέφτουν τα παράθυρα. Το λακκουβακι στην πόρτα ενός ντουγιοτα είναι ψήγμα!
Προειδοποίηση είναι. Toyota? Χάιδεμα στη λαμαρίνα, στοργή και προδερμ. Αλλιώς, ξέρεις τι σε περιμένει...
Παραλαβη καινούργιου αυτοκινήτου με χτύπημα