-
@lap said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
@iceman7 said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Δυστυχώς το πιο καλό και στα μέτρα μας αμάξι, το t-cross δεν έχει αυτόματα ετοιμοπαράδοτα.
Μόνο κουτάλα και σε πολλά χρώματα.
Απορώ ρε γαμωτο ποιοι αγοράζουν χειροκίνητα εν ετει 2022. Έχει μια ανόητη ψύχωση ο Έλληνας με το «ανδρικό» χειροκίνητο. Λες και θα τον πούμε φουστη αν πάρει αυτόματο.Χλατς χλουτς
Είναι αηδία ρε συ φίλε.
Ειλικρινά μια φορα να οδηγήσεις αυτόματο δεν γυρνάς πίσω.
Έτσι την πάτησα και εγώ που μου έδωσε ένας φίλος ένα γκολφ με dsg ένα βράδυ και ανέβοκατεβαίναμε την Κηφισιας κάνοντας βόλτες.
Μετά από αυτό τα πούλησα όλα και τα γύρισα σε αυτόματα.
Και τις προαλλες είχε μπει η γυναίκα σε ένα μοκκα φίλης και ενώ μου έλεγε ότι της άρεσε το αμάξι, της έκανε εντύπωση που πάλευε η άλλη με την κουτάλα.
Και που να οδηγήσει κανα αυτόματο της προκοπής όπως το dsg τι θα λέει σε σχέση με το αστείο cvt της Τογιότα.
Ο βασικός λόγος που θέλει να το αλλάξει το γιαρις είναι ότι δεν έχει γκάζι και την τσαντίζει ο θόρυβος ψηλά.
Μάλιστα δεν με πιστεύει όταν της λέω για τα νέα υβριδικά της Τογιότα που έχουν καπως καλύτερο γκάζι.
Ειναι χαμηλά και θα έχουν πάλι αυτό το ηλιθιο σύστημα που πατινάρει μου λέει και αρνείται πεισματικά να τα εξετάσει.
Εμένα με απωθεί απλά η τεράστια αναμονή.
Άλλωστε Τογιότα θα έπαιρνα και με κανονική αγορά. -
Η Skoda δεν έχει ετοιμοπαραδοτο;
Το αντίστοιχο Kamiq είναι πολύ καλή αγορά.
Και το περσινό ήταν ανώτερο εσωτερικά.
Ακόμη και την πλούσια dsg diesel έκδοση του Scala παραλίγο να παραγγείλω κάποτε (ας όψεται η φήμη του DSG). -
@piliourits said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Η Skoda δεν έχει ετοιμοπαραδοτο;
Το αντίστοιχο Kamiq είναι πολύ καλή αγορά.
Και το περσινό ήταν ανώτερο εσωτερικά.
Ακόμη και την πλούσια dsg diesel έκδοση του Scala παραλίγο να παραγγείλω κάποτε (ας όψεται η φήμη του DSG).Είναι περισσότερο προς το t roc το Kamiq.
Λίγο αχρείαστα μεγάλο για πόλη.
Κα χαμηλότερο.
Δεν μπορείς να φανταστεις τους χώρους του t cross. -
Παγωμένε το ignis cvt;
Θυμάμαι μια φουρνιά που είχε πολλά ετοιμοπαραδωτα. Μάλλον τα έδωσαν από τότε αλλά μπορεί να ξαναεφεραν. Αυτοί έτσι κάνουν... Γεμίζουν τις καραβιες από Ιαπωνία με διάφορες εκδόσεις και χρώματα και τα κλείνεις καθώς είναι στο ταξίδι. Το καλό είναι ότι δεν δέχονται έξτρα. Αν πάρεις glx τα έχει όλα μέσα. Τίποτα έξτρα.
-
@lap said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Παγωμένε το ignis cvt;
Θυμάμαι μια φουρνιά που είχε πολλά ετοιμοπαραδωτα. Μάλλον τα έδωσαν από τότε αλλά μπορεί να ξαναεφεραν. Αυτοί έτσι κάνουν... Γεμίζουν τις καραβιες από Ιαπωνία με διάφορες εκδόσεις και χρώματα και τα κλείνεις καθώς είναι στο ταξίδι. Το καλό είναι ότι δεν δέχονται έξτρα. Αν πάρεις glx τα έχει όλα μέσα. Τίποτα έξτρα.
Να βλέπεται ρε συ το αμάξι.
Όχι σαν ανάποδο γαμωτο όπως το ignis που είναι κιολας και segment A, ενώ θέλουμε Β.
Από σουζουκι το vitara θα έβλεπα. -
Θα ήθελα να δοκιμάσω να κάνω custom παραγγελία Yaris cross αλλά θα απογοητευτώ σίγουρα με τα χαλια και τη δυσκαμψία τους και θα με χάσει εντελώς μετά από 25 χρονια από πελάτη.
Πανεύκολο είναι....το έχει κάνει φίλος μου και μάλιστα επειδή είναι και ελάχιστα τα τόσο τούμπανα ο χρόνος αναμονής είναι ελάχιστος. Αλλά θα πρέπει να πλερώ αρκετά!!
ΥΓ: Το Τ Κρος πολύ καλό, το μοναδικό από τα φαου βε που μου αρέσει και θα το έπαιρνα εαν δεν ήταν τόσο ακριβό....και φυσικά δεν ήταν φαου βε, δεν μπλέκω με δαύτους!
-
@fanis75 said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Θα ήθελα να δοκιμάσω να κάνω custom παραγγελία Yaris cross αλλά θα απογοητευτώ σίγουρα με τα χαλια και τη δυσκαμψία τους και θα με χάσει εντελώς μετά από 25 χρονια από πελάτη.
Πανεύκολο είναι....το έχει κάνει φίλος μου και μάλιστα επειδή είναι και ελάχιστα τα τόσο τούμπανα ο χρόνος αναμονής είναι ελάχιστος. Αλλά θα πρέπει να πλερώ αρκετά!!
ΥΓ: Το Τ Κρος πολύ καλό, το μοναδικό από τα φαου βε που μου αρέσει και θα το έπαιρνα εαν δεν ήταν τόσο ακριβό....και φυσικά δεν ήταν φαου βε, δεν μπλέκω με δαύτους!
Θελω τους αναδιπλουμενους στη style και το blind spot ιδανικά με 16αρες ζαντες (για γυναίκα προορίζεται)!
Καλά τις γυφτιές να μην έχει φως πίσω ή συρόμενο κάθισμα και τις τόσες έξυπνες ευκολίες για το χαρακτήρα του αμαξιού που έχουν οι γερμανοί δεν τις σχολιάζω...
Με το VW θα εμπλεκα και εγώ μόνο μεσω leasing. Αλλά δυστυχώς έχουν μόνο κουτάλα!
Σε Toyota παίζει και αγορά γιατι αντέχουν να τα κρατάς 6-7 χρόνια και διατηρούν μεταπωλητική, χώρια την εγγυηση.Θυμησε μου τα πακέτα τα βάζεις σε οποιαδήποτε έκδοση στο yaris cross;
-
Θυμησε μου τα πακέτα τα βάζεις σε οποιαδήποτε έκδοση στο yaris cross;
Όχι φυσικά, για Τογιότα μιλάμε. Από Style μπορείς να βάλεις κάποια πράγματα και όλα από Adventure και πάνω. Και θα φορτωθείς τις 18αρες που φυσικά δεν μπορείς να το παραγγείλεις με 16", οπότε μετά πρέπει να ψάξεις για ανταλλαγή. Εγώ ευτυχως δεν έλω να δώσω τόσα χρήματα, οπότε κοιτάω μόνο Active, τίποτε άλλο και έχω ξενοιάσει από σκοτούρες! Η Κορόλα έχει όλα όσα θέλω, οπότε το 2ο δεν με απασχολεί.
-
Θυμησε μου τα πακέτα τα βάζεις σε οποιαδήποτε έκδοση στο yaris cross;
Όχι φυσικά, για Τογιότα μιλάμε. Από Style μπορείς να βάλεις κάποια πράγματα και όλα από Adventure και πάνω. Και θα φορτωθείς τις 18αρες που φυσικά δεν μπορείς να το παραγγείλεις με 16", οπότε μετά πρέπει να ψάξεις για ανταλλαγή. Εγώ ευτυχως δεν έλω να δώσω τόσα χρήματα, οπότε κοιτάω μόνο Active, τίποτε άλλο και έχω ξενοιάσει από σκοτούρες! Η Κορόλα έχει όλα όσα θέλω, οπότε το 2ο δεν με απασχολεί.
Μεχρι style να παω επειδή έχει την 9αρα και το καλό infotainment (συν τα μαμα led)..
Εκει θα έβαζα must αναδιπλουμενους και πιθανώς blind spot... Μπαίνουν;
Ζαντες θα αλλάξω αν χρειαστεί.. Αλλωστε σε γυναίκα τάσια μόνο και δη αυτά απότο praktiker με tie wrap... δεν έχει νόημα κάτι άλλο -
Μεχρι style να παω επειδή έχει την 9αρα και το καλό infotainment (συν τα μαμα led)..
Εκει θα έβαζα must αναδιπλουμενους και πιθανώς blind spot... Μπαίνουν;Από όσο ξέρω όχι, τουλάχιστον μέχρι πριν 1-2 μήνες. Δεν ξέρω εαν έχει αλλάξει κάτι. Στη Style μπορείς να βάλεις μόνο την πανοραμική οροφή.
-
Έχω την εντύπωση ότι κάποιος εδώ είχε πει ότι blind spot μόνο εξτρα από adventure και πάνω. Είχε πάρει απάντηση από Toyota Ελλάς πάντως.
-
@antonakis said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Έχω την εντύπωση ότι κάποιος εδώ είχε πει ότι blind spot μόνο εξτρα από adventure και πάνω. Είχε πάρει απάντηση από Toyota Ελλάς πάντως.
Δηλαδή σε φορτώνει κατι παντελώς αχρηστο για τέτοιο αμαξι, ακατάλληλο για πόλη, με επιβάρυνση σε ρύπους και άρα τέλη ή μια αλλαγή στο ποιος κυκλοφορεί δακτύλιο και δεν βάζει χρηστικά πράγματα μέσα...
Ειναι ΠΑΝΤΕΛΛΩΣ ΑΛΛΟΥ στην ΤΗ... για να μην πω χειρότερα!
Οι γερμανοί ειναι πολύ ποιο τίμιοι!
Ευχομαι να το βγάλουν συντομα και mhybrid to t-cross οι Γερμανοί να μην προλαβαίνουν να πουλάνε -
Το customization στις παραγγελίες των γερμανικών, δύσκολα θα το βρεις αλλού.
Βέβαια το customization δεν το προτιμούν ούτε τα εργοστάσια πλέον. -
@antonakis said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Το customization στις παραγγελίες των γερμανικών, δύσκολα θα το βρεις αλλού.
Βέβαια το customization δεν το προτιμούν ούτε τα εργοστάσια πλέον.Δεν μιλάω για το customization αλλά για το ότι πουλάνε ένα πληρέστερο εξοπλιστικα αμάξι.....
Η ΤΗ το έχει τερματίσει με ακυρα, αχρηστα πακετα, ολο ποζεριά και ηλιθιότητα με αχρηστες ζάντες και αισθητικά πακέτα ή επιλογές εξτρα σαν την κεραμική που αν ξέρεις εστω και βασικά πραγματα καταλαβαίνεις οτι είναι απο ανοησία μεχρι απατεωνιά!
Αλλά επειδή απευθυνονται σε πρόβατα που εχουν μεινει στο " δεν σπαει δεν χαλάει" ή στο "μόνο japan" πουλανε ακόμα μια χαρα! -
Φίλε μου τo t-cross θα ήταν πραγματικά οτι έπρεπε για την περίπτωσή σου.
Εγώ πάω για αυτό με την........ κουτάλα . Έχουμε το bmw x2 στην οικογένεια αυτόματο και ναι είναι εξαιρετικό αλλά είναι και άλλη φάση το αυτοκίνητο.
Βέβαια υπάρχουν αρκετά θέματα που με απέτρεψαν να πάω συγκεκριμένα στο DSG. Φαντάσου ένα από αυτα τα θέματα είμαι πως έχω δύσκολο παρκινγκ με κλειστή στροφή ανηφορική και μάντεψε, το αυτόματο θέλει φόρα να την ανέβει αλλιώς χάνει πρόσφυση ο ένας τροχός και δε πάει πουθενά! Φαίνεται αστείο, αλλά είναι η καθηερινότητά μου και η μόνη λύση ήταν αυτόματο 4x4 αλλά ξεφεύγουμε υπερβολικά στο budget.
Από κει και πέρα, πρώτη φορά σε vw έχω ακούσει διάφορα αλλά λειτούργησα με το συναίσθημα και με αυτό που πραγματικά μου άρεσε πιο πολύ!
-
Δεν μιλάω για το customization αλλά για το ότι πουλάνε ένα πληρέστερο εξοπλιστικα αμάξι.....
Η ΤΗ το έχει τερματίσει με ακυρα, αχρηστα πακετα, ολο ποζεριά και ηλιθιότητα με αχρηστες ζάντες και αισθητικά πακέτα ή επιλογές εξτρα σαν την κεραμική που αν ξέρεις εστω και βασικά πραγματα καταλαβαίνεις οτι είναι απο ανοησία μεχρι απατεωνιά!
Αλλά επειδή απευθυνονται σε πρόβατα που εχουν μεινει στο " δεν σπαει δεν χαλάει" ή στο "μόνο japan" πουλανε ακόμα μια χαρα!Έχεις δίκιο μεν αλλά. Π.χ. θυμάμαι πέρσυ που κάποιοι γερμανοί χρεώναν έξτρα το hill-hold-assist, ή που για να βάλεις άλλη ζάντα έπρεπε να αγοράσεις ένα customization pack που είχε αλλαγές και στο εσωτερικό.
Είσαι λίγο άδικος με την Toyota, τουλάχιστον στο ότι π.χ. έδινε ACC και LKA πολύ πριν σκεφτούν ευρωπαίοι να το βάλουν... (κάποια μοντέλα ακόμα δεν έχουν, ούτε ως έξτρα).Από την άλλη να σου δίνει μέχρι και dacia/suzuki 360 camera & blind spot και η Toyota να χρεώνει μισό νεφρό επιπλέον για να στα δώσει ως option, ε ναι είναι λίγο κάπως.
-
Προφανώς η ΤΟΥΟΤΑ επειδή δεν μπορεί να καλύψει τη ζήτηση (τουλάχιστον στην Ελλάδα) προσπαθεί να "διώχνει πελάτες" με την πολιτική στον εξοπλισμό.
Το active εχει καλούτσικη έως και πολύ καλή τιμή γι αυτό που πουλάει. Το active plus γιατί υπάρχει, ούτε αυτοί ξέρουν. To style, 3η έκδοση εξοπλισμού και με αρκετή διαφορά τιμής, έχει μόνο άχρηστα πράγματα κι αρχίζει να "χαλάει" βάζοντας σκούρο σαλόνι κ.α. Για να πάρεις δυο-τρία πράγματα χρήσιμα στον εξοπλισμό, όπως τον ηλεκτροχρωματικό καθρέφτη και την πλήρη σύνδεση κινητού, πρέπει να ανέβεις 5 χιλιάρικα απ τη βασική έκδοση; Είναι γελοίο... -
Πολύ ταλαιπωρία αλλά τελικά θα πάρεις toyota
Θα το είχες ήδη παραλάβει το yaris cross style εαν το είχες παραγγείλει από τότε που το συζητάς.
Για ιδιοκτησία και καλύτερο ROI πάρε το toyota yaris cross style.
Για leasing πενταετίας όμως σε επαγγελματικό ΑΦΜ με παράδοση Οκτωβρη πάρε από avis το opel mokka-e . Είναι το καλύτερο leasing που μπορείς να βρεις και θα σε βγάλει σε όλα . Ακόμη και στα ταξίδια προς Εύβοια , θα γεμίζεις Αταλάντη στον ταχυφορτιστή. εαν κινείτε προς κέντρο η σύζυγος θα ανακαλύψει και τους φορτιστές του Δήμου Αθηναίων όπου και δωρεαν παρκινγ έχεις και φόρτιση 11Kwh.
-
@george1977 said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Για leasing πενταετίας όμως σε επαγγελματικό ΑΦΜ με παράδοση Οκτωβρη πάρε από avis το opel mokka-e . Είναι το καλύτερο leasing που μπορείς να βρεις και θα σε βγάλει σε όλα .
To Kona Ε το δίνει πιο φτηνά και με παράδοση Αύγουστο 2022. Δεν είναι καλύτερο?
-
@george1977 said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Για leasing πενταετίας όμως σε επαγγελματικό ΑΦΜ με παράδοση Οκτωβρη πάρε από avis το opel mokka-e . Είναι το καλύτερο leasing που μπορείς να βρεις και θα σε βγάλει σε όλα .
To Kona Ε το δίνει πιο φτηνά και με παράδοση Αύγουστο 2022. Δεν είναι καλύτερο?
Πολύ καλύτερο και με καλύτερη μπαταρία.
Το βάζει στο επιδοτούμενο κινούμαι ηλεκτρικά πληρώνει την προκαταβολή των 9000 από όποια θα πάρει πίσω τα 8000 και το έχει μετά με 240 το μήνα.
Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο