-
@dimitrioskosmas said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
@dublin said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
@iceman7 said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Να ειναι χειρότερο από την πλαστικουρα του YC; Δεν το εχω δει παρότι με εχει φαει ο γιος και μαλλον θα τον παρω να παμε αυριο...
Εμένα με ξενέρωσε πολύ το Puma μέσα..
Σιγά και το εσωτερικό του T Cross εντομεταξυ! Έχετε μπει σε 2008/Mokka; Kamiq είχεβ(έχω καιρό να δω αν έχουν αλλαγές) με διαφορά καλύτερο εσωτερικό από όλα τα VW group της κατηγορίας τότε.
Επίσης διαβάζω τρελές αλλαγές σε αυτό που έρχεται, και έρχεται σύντομα..
"Εσωτερικά, το νέο T-Cross θα συνοδεύεται από ποιοτικότερα και μαλακότερα υλικά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, καλύτερη συναρμογή και πλουσιότερο εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο τελευταίος θα περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων από τη βασική κιόλας έκδοση."
Για το puma θα συμφωνήσω....αν μπεις σε focus αμέσως μετά μεγάλη η διαφορά σε ποιότητα, το 2008 σε σχέση με το 3008 δεν έχει μεγάλη διαφορά
η πρωτη συγκριση ειναι προς τα πανω, η δευτερη ειναι αναποδα...
-
@gatoz Ενταξει ότι το Focus είναι καλύτερο σε ποιοτητα του Puma είναι λογικό, άλλωστε το 2ο ειναι εσωτερικά ένα Fiesta.
Aλλα το 2008 είναι καλύτερο του 3008 σαν κατασκευή; -
@christostsp said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
@gatoz Ενταξει ότι το Focus είναι καλύτερο σε ποιοτητα του Puma είναι λογικό, άλλωστε το 2ο ειναι εσωτερικά ένα Fiesta.
Aλλα το 2008 είναι καλύτερο του 3008 σαν κατασκευή;οχι
ειναι και τα δυο γτπ -
@gatoz
Ελα υπερβάλλεις, απλά έχουν θέματα αξιοπιστίας.. πολλοί γράφουν διθυράμβους για την οδική τους συμπεριφορά.
Για τον 1,2 puretech έχω ακούσει ασχημα, από ιδιοκτήτη Opel.... δεν ήξερε καν ότι η Opel έχει γαλλικό μοτέρ. -
@gatoz
Ελα υπερβάλλεις, απλά έχουν θέματα αξιοπιστίας.. πολλοί γράφουν διθυράμβους για την οδική τους συμπεριφορά.
Για τον 1,2 puretech έχω ακούσει ασχημα, από ιδιοκτήτη Opel.... δεν ήξερε καν ότι η Opel έχει γαλλικό μοτέρ.αφού η Opel ανήκει στην PSA τι ήθελε να έχει δηλ?
-
@elteo said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
@gatoz
Για τον 1,2 puretech έχω ακούσει ασχημα, από ιδιοκτήτη Opel.... δεν ήξερε καν ότι η Opel έχει γαλλικό μοτέρ.αφού η Opel ανήκει στην PSA τι ήθελε να έχει δηλ?
Νομίζεις ότι το γνωρίζουν πολλοί αυτό; Εδώ αδυνατούν να πιστέψουν ότι η Toyota έχει αυτοκίνητο που μόνο το σήμα είναι Toyota..
-
@limited_one
Και είναι γαλλικό κιόλας.... -
@elteo
Tο Corsa είναι 1ο σε πωλήσεις στην Ελλάδα το 2023. Στους περισσότερους αγοραστες αρέσει σαν όχημα, το περιτύλιγμα και μπορώ να το καταλαβω. Δεν ασχολουνται με το τι υπάρχει κάτω από το καπό, με το αν η Opel ανήκει στην PSA. -
@limited_one
Και είναι γαλλικό κιόλας....Το έπιασες!
-
@elteo
Tο Corsa είναι 1ο σε πωλήσεις στην Ελλάδα το 2023. Στους περισσότερους αγοραστες αρέσει σαν όχημα, το περιτύλιγμα και μπορώ να το καταλαβω. Δεν ασχολουνται με το τι υπάρχει κάτω από το καπό, με το αν η Opel ανήκει στην PSA.Δεν ασχολούνται όταν αγοράζουν κάτι αλλά ξενερώνουν μετέπειτα.
@limited_one said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Νομίζεις ότι το γνωρίζουν πολλοί αυτό; Εδώ αδυνατούν να πιστέψουν ότι η Toyota έχει αυτοκίνητο που μόνο το σήμα είναι Toyota..
Αυτή η Supra mk5 ξενέρωσε πολύ κόσμο.
-
@limited_one
Ενας λόγος που αποκλείεται, κάποια στιγμή το σκέφτηκα λογω τιμής - χωρών....Tουλαχιστον ας έβαζαν δικό τους μοτέρ. -
Γιατί Γαλλικό; Είναι περίπου ίδιο με την Z4 και κατασκευάζεται στην Αυστρία από την Steyr.
-
@tgd said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Γιατί Γαλλικό; Είναι περίπου ίδιο με την Z4 και κατασκευάζεται στην Αυστρία από την Steyr.
δεν είπα εγώ για γαλλικό.
εγώ ήξερα την mk5 που είναι μία Ζ4 με άλλη φορεσιά. Για χαρακίρι πραγματικά. -
@elteo Ξενερώνουν και είναι κρίμα, γιατί η καρδιά του οχήματος πάσχει..... όπως πασχει όπως ακουω και το θέμα εγγυήσεων.
Κρίμα.
Βέβαια δεν ευχόμαστε σε κανέναν να πάθει τέτοια νιλα, απλά στατιστικά παρουσιάστηκαν συχνές αστοχίες (σοβαρές) με αποτέλεσμα ακινησιες.
Δεν σημαίνει ότι ολοι θα πάθουν σοβαρές βλάβες, αυτό δεν γίνεται, απλά παίζει κάποιος με την φωτιά. -
Το Mitsuoka Buddy το ξέρεις;
https://www.motor1.com/news/457564/mitsuoka-buddy-suv-sold-out/
Είναι ένα Toyota RAV mk5, κομματάκι αλλαγμένο. Και ξεπούλησε την (ευτυχώς μικρή) παραγωγή του. -
Τέλειο!
-
@iceman7 said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Μου έδωσαν μια γελοία τιμή ανταλλαγης για το γιαρις στην Καρεντα και παρότι πολυ κοντά και με καλό πωλητή (ex Toyota ο Ανδρέας) με έχασαν.
Φυσικά για δώρα ούτε κουβέντα μόνο να μου δώσει εναλλακτικά σενάρια πληρωμής.
Ίσως να δω και στο Φιλοσιδη αν με φέρει ο δρόμος μου από εκεί.
Ότι και να λέτε το tcross σε σχέση με το yc είναι πιο τίμιο.
Σου δίνει μια επίφαση - έστω - ποιότητας, δεν έχει, ακόμα και στη βασική, ελλείψεις και θα κοίταζα σίγουρα και τη life που εξοπλιστικά την προωθούν απλά θα πρέπει να πάω να βάλω και σε αυτήν led όπως και στο γιαρις.
Μια φορα θέλω να πάρω ένα αμάξι και να μην του βάλω τίποτα πάνω. Απλά να το οδηγώ.
Φυσικά τα απλά καθημερινά πράγματα που δίνει η vw σε σχέση με την Τογιότα (πίσω πλαφονιέρα, αναδιπλουμενους, ανοιχτόχρωμη ταπετσαρία, wireless CarPlay ακόμα και στη βασική) είναι σημάδια σεβασμού στον πελάτη ειδικά για τη χρήση που προορίζεται το αμάξι.
Η Τογιότα σχεδιαστικά και εξοπλιστικά τοποθετεί το αμάξι πιο νεανικά και το καθιστά μη οικογενειακό.
Όπως και με το chr που έφταιξε ένα αμάξι ως statement.
Γενικά μου την είχε σπάσει η αλαζονεία και το τουπέ της Τογιότα.
Από εταιρία νοικοκυραίων έγινε εταιρία καγγουραιων.Ανασταλτικά για vag λειτουργεί και ότι θα βγει σύντομα facelift με ότι αυτό σημαίνει μεταπωλητικα και εξοπλιστικά.
Αυτό με την αλαζονεία είναι τόσο αλήθεια ρε φιλε. Το 19 που πρωτομπηκα σε αντιπροσωπεία της για να συζητήσω το αμάξι που με ενδιέφερε ο πωλητής ήταν τόσο ξερός που μια που έκατσα στον γκισε του μια που φτάσαμε στην τιμή του αμαξιού,ουτε να προτείνει ουτε να προσπαθήσει να πείσει ουτε τίποτα. Νοοτροπία τύπου, μπήκες μέσα/είσαι ψημενος να το πάρεις, τέλος.
-
-
Ωραίο δεν είναι ρε παιδιά;
-
σαν LEGO είναι
Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο