-
Προς ενημέρωσή σας, τελικά αγόρασα ...τίποτα. Πραγματικά η αγορά είναι ότι να ναι.
Μου περνάει από το μυαλό να τα παρατήσω όλα και να παραγγείλω τίποτα σε yaris cross/vitara να τελειώνω (αν και δεν προτιμώ βενζίνο-ψοφίμια). Αυτοκίνητο 6ετίας+ με τιμή 18-19-20κ μου φαίνεται τελείως βλακεία σαν αγορά.
Το άκρως περίεργο είναι ότι αυτοκίνητα παράλογα ακριβά εξαφανίζονται. Πλέον τι είναι αλήθεια τι ψέμματα, δύσκολο να το διακρίνεις. -
#mono_vitara
-
@xenos said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Προς ενημέρωσή σας, τελικά αγόρασα ...τίποτα. Πραγματικά η αγορά είναι ότι να ναι.
Μου περνάει από το μυαλό να τα παρατήσω όλα και να παραγγείλω τίποτα σε yaris cross/vitara να τελειώνω (αν και δεν προτιμώ βενζίνο-ψοφίμια). Αυτοκίνητο 6ετίας+ με τιμή 18-19-20κ μου φαίνεται τελείως βλακεία σαν αγορά.
Το άκρως περίεργο είναι ότι αυτοκίνητα παράλογα ακριβά εξαφανίζονται. Πλέον τι είναι αλήθεια τι ψέμματα, δύσκολο να το διακρίνεις.Κάποιοι έχουν ανάγκη και αγοράζουν, γενικά υπάρχει μεγάλη ζήτηση, και για πολύ κόσμο τα 18-20.000 είναι το απόλυτο ταβάνι τους, οπότε.. μεταχειρισμένο.
-
Τα αυτοκίνητα είναι λίγα. Τα καινούργια ακριβαίνουν συνέχεια, αλλά ευκαιρίες υπάρχουν.
Οχι σε τιμή, αλλά σαν αμάξια, εξοπλισμός και χιλιόμετρα.
Τα τζάπαν είναι επίσης λίγα.
-
@criuser said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Τα αυτοκίνητα είναι λίγα. Τα καινούργια ακριβαίνουν συνέχεια, αλλά ευκαιρίες υπάρχουν.
Οχι σε τιμή, αλλά σαν αμάξια, εξοπλισμός και χιλιόμετρα.
Τα τζάπαν είναι επίσης λίγα.
Για πές για τις ευκαιρίες που υπάρχουν... έχω μια υποψία
-
Αυτήν ακριβώς...
Αλλά άστην υποψία...
-
Ρε γέροντες, δεν μιλάτε με γρίφους, μιλάτε χωρίς ήχο!
-
Top Secret
-
@xenos said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Το άκρως περίεργο είναι ότι αυτοκίνητα παράλογα ακριβά εξαφανίζονται. Πλέον τι είναι αλήθεια τι ψέμματα, δύσκολο να το διακρίνεις.Δεν εκπλήσσομαι. Με τη σημερινή αγορά, στα φθηνά καινούργια SUV το Yaris cross φαίνεται οικονομικά μονόδρομος... Κι αυτό λογικά θα πάρει αύξηση, όταν έρθει ο νέος τιμοκατάλογος με τη νέα corolla μέσα.
Η αγορά μεταχειρισμένου έχει χάσει τη μπάλα. Πούλησα αμάξι 17ετιας 3k, όταν πέρσι ίδια αμάξια έπαιζαν στο 1,5k.
Όποιος ψάχνει σχετικά φρέσκο μεταχειρισμένο, τραβάει τα μαλλιά του όταν βλέπει να πωλείται κάτι ακριβότερα από ότι αγοράστηκε. -
Αυτά βλέπω και εγώ και σκέφτομαι συνέχεια ότι τώρα είναι ευκαιρία να διώξω το LEON. Να βάλω και μερικά φράγκα στην άκρη γιατί θα μου χρειαστούν.
Και να έπαιρνα ένα μικρό φτηνό της εποχής του 2005-2010 ίσα-ίσα για να κυκλοφορώ μέσα στην Αθήνα. Όπως είχα το 206 ή/και το Aveo. Τρακτέρ αποκλείεται να βρω, οπότε ψάχνω τα πάντα όλα.Προφανώς εταιρικό αυτοκίνητο αποκλείεται να κάνω το LEON. Και ας γράφει εδώ μέσα ο καθένας ότι θέλει.
Το μόνο πράγμα αυτή την στιγμή που με εμποδίζει και δεν μπαίνω στη διαδικασία είναι ο ελεύθερος χρόνος, ώστε να βρω ένα μεταχειρισμένο με την ησυχία μου.
-
@storm said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Αυτά βλέπω και εγώ και σκέφτομαι συνέχεια ότι τώρα είναι ευκαιρία να διώξω το LEON.
Οντως είναι ευκαιρία. Πιστεύω ότι άνετα θα φύγει 17-18.000 χωρίς πολύ κόπο.
Εαν δεν έχεις χρόνο, μια λύση (που όμως θα χάσεις χρήματα) είναι να στο πάρει η Spotawheel και να πάρεις από αυτούς ένα μεταχειρισμένο. Δεν θα τρέξεις καθόλου, τα κάνουν όλα στο σπίτι σου την ώρα που σε βολεύει.
-
Το έχω ψάξει φίλε, αλλά η spotawheel τα έχει ακριβά τα ρημάδια τα μικρά. Πανάκριβα. Εγώ ψάχνω μέχρι 6 χιλιάρικα να βρω κάτι. Και τα υπόλοιπα να μπουν "κάβα" στην τράπεζα. Προτιμώ να έχω φράγκα στην τράπεζα παρά σε μία πυλωτή σε ακινησία.
-
Δώστο σε κάποιον εδώ μέσα που να έχει οικογένεια και ανάγκη για νέο αυτοκίνητο. Όλοι ξέρουμε ότι τα έχεις στην εντέλεια και με μηδενικά χιλιόμετρα, οπότε όποιος από εδώ εμάς έχει τα λεφτά και δεν θέλει απλά να παίξει, το αγοράζει σε μια μέρα και δεν χάνεις χρόνο.
-
Το έχω ψάξει φίλε, αλλά η spotawheel τα έχει ακριβά τα ρημάδια τα μικρά. Πανάκριβα. Εγώ ψάχνω μέχρι 6 χιλιάρικα να βρω κάτι. Και τα υπόλοιπα να μπουν "κάβα" στην τράπεζα. Προτιμώ να έχω φράγκα στην τράπεζα παρά σε μία πυλωτή σε ακινησία.
Δίκιο έχεις....για αυτό έγραψα ότι θα χάσεις χρήματα. Το Λεόν πάντως θα φύγει εύκολα και γρήγορα. Τώρα για να βρεις εσυ, η αλήθεια είναι ότι θέλει ψάξιμο έτσι όπως είναι η αγορά.
-
Για αυτό κοιτώ εμπορίες μεταχειρισμένων που θεωρητικά έχουν κάποιο καλό όνομα και αν βρω κάτι θα το αρπάξω. Και μετά θα διώξω το Leon.
Το Δεκέμβριο θα έχω και αρκετό ελεύθερο χρόνο, οπότε ίσως προλάβω τα πολλά κρύα.Πάντως θα παίξω με εμπορία. Με μερικά τηλέφωνα που έκανα σε ιδιώτες δεν έβγαλα άκρη. Πολύ μανούρα...
-
Αν πάρεις μεταχειρισμένο από ιδιώτη, μπορείς υποθέτω να το πας σε δικό σου συνεργείο για έλεγχο.
Από έμπορο πως το ελέγχεις? -
Δεν έχω δικό μου συνεργείο. Μόνο σε ΚΤΕΟ μπορώ να πάω για εκούσιο έλεγχο.
-
Δεν έχω δικό μου συνεργείο. Μόνο σε ΚΤΕΟ μπορώ να πάω για εκούσιο έλεγχο.
Spot a mechanic, τέλειοι επαγγελματίες..
Εγώ επειδή πούλησα μία φορά σε Spotawheel, θα πάω κατ' ευθείαν. Μιλάμε κάνουν δουλειά, όχι αστεία, εμάς το ξεψαχνισαν το Auris, πήγαμε βόλτα, ανοίξαμε γκαζακι, όλους τους τυπικούς ελέγχους, χρώμα/λαμαρίνα/χιλιόμετρα.. κάνα δυωρο φάγαμε..
Μπορείς να τους ζητήσεις και ακριβώς αυτό που θες και ψάχνουν όλη την αγορά, αλλά Ecosport ΙΙ είναι πανάκριβα..
-
Εσύ δεν έχεις C3;
Έχεις άποψη για τα C3 της εποχής 2005-2010; Τι παίζει με αυτά; -
Και να μην έχεις δικό σου συνεργείο, μπορείς κατόπιν συμφωνίας να το πας π.χ. στο κοντινότερο συνεργείο της αντίστοιχης αντιπροσωπείας. Σ' αφήνει όμως ο έμπορος?
Ο ιδιώτης δεν νομίζω ότι θα πει όχι. Λογικά ως ένδειξη ότι ενδιαφέρεσαι σοβαρά για την αγορά θα πρέπει να το εκλάβει.
Προσιτό SUV made in Japan;