-
Θα ήθελα να ανοίξω μια συζήτηση σχετικά με το ami και το κατά πόσο μπορεί να παίξει το ρόλο μεταφορέα για κοντινές καθημερινές αποστάσεις ρουτίνας, ειδικά σε επαρχία όπου είναι πιο σπάνιο να αποτελείς κινητό εμπόδιο ελλείψει δρόμων ταχείας κυκλοφορίας. Μένω στο Ρέθυμνο όπου τα πάντα βρίσκονται σε κοντινές αποστάσεις, τόσο η πόλη, όσο και τα γύρω χωριά, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ένας αργός οδηγός δεν κινείται πάνω από 50χμ την ώρα σε δρόμους με στροφές που οδηγούν στα κοντινά χωριά. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα μπορεί να κινείται σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και κατά τη διάρκεια αυτών θα κάνει τη ζωή σου δύσκολγ π.χ. σε ακραία ζέστη απουσία κλιματισμού, δύσκολο χειμώνα, κρύο και πολλά νερά κτλ. Επίσης, όταν κινείσαι σε κατηφορική διαδρομή μειώνει χμ από την αυτονομία του; Θα σας φανεί αστείο, αλλά θα υπάρχει κάποια πατέντα να του προσθέσεις λίγη αυτονομία με κανένα power band αν σε έχει αφήσει; Έχω δει όλα τα βιντεάκια του στο youtube από δοκιμές.
Αν υπάρχει παρόμοια συζήτηση παρακαλώ μετακινείστε το. -
Μόνο για πρέσα κάνει το ΑΜΙ...είναι αστείο και να το συζητάμε σε φόρουμ για αυτοκίνητα. Πιστεύω ότι κάνει μόνο για πόλη αυστηρά (και μάλιστα ήπιας κυκλοφορίας) και με τίποτα σε δρόμους της Κρήτης που κινδυνεύεις και με κανονικό αυτοκίνητο.
Προσωπικά δεν θα το αγόραζα, εκτός εαν είχα 6Κ για πέταμα, έτσι για να κάνω το novelty.
-
Λες για Κρήτη που σε μισό μήνα θα έχει 24+ βαθμούς θερμοκρασία που λέει ο λόγος. Αν δεν το έχεις κάτω από σκιά συνέχεια, δεν χρειάζεται ακραία ζέστη για να είναι δύσκολη η χρήση του στον ελληνικό καιρό από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο.
-
Βασικά δεν ήξερα ότι το Ami δεν έχει A/C. Δεν ξέρω ποιος αντέχει αυτοκίνητο χωρίς AC στην Ελλάδα, ειδικά με το κλίμα να γίνεται όλο και πιο τροπικό.
-
@fanis75 said in Citroen Ami:
Μόνο για πρέσα κάνει το ΑΜΙ...είναι αστείο και να το συζητάμε σε φόρουμ για αυτοκίνητα. Πιστεύω ότι κάνει μόνο για πόλη αυστηρά (και μάλιστα ήπιας κυκλοφορίας) και με τίποτα σε δρόμους της Κρήτης που κινδυνεύεις και με κανονικό αυτοκίνητο.
Προσωπικά δεν θα το αγόραζα, εκτός εαν είχα 6Κ για πέταμα, έτσι για να κάνω το novelty.
το θεμα πρεπει να μετακινηθει στις φριτεζες-παρκετεζες
-
Μόνο για κίνηση μέσα στις πόλεις. Και στα ιστορικά τους κέντρα.
Εκτός πόλης δεν νομίζω, αλλά καλύτερα να το δοκιμάσεις και να αποφασίσεις.
-
Φίλε νηματοθέτη σήμερα πήγα και το είδα ( τόση βαρεμάρα) δεν έκανα td αν και το ήθελα πάρα πολύ ,πες μου αν θες το σωματότυπο σου εγώ 1,83 xxxl μοντέλο και χωράω ανετότατα -νομίζω και ένας 1,90-1,95 θα χωράει άνετα- παρότι δεν έχω μεγάλο κώλο ( σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα με λες και ά-κωλο) πραγματικά είχα ξεπεράσει τα όρια του καθίσματος , πιο άνετος είμαι στα συγκρουόμενα και στα ελεφαντάκια που μπαίνω με τα παιδιά. Η αυτονομία δεν πρέπει να σε απασχολεί μιας και δεν πρόκειται να αντέξεις παραπάνω απο 20χλμ να κάθεσαι εκεί ( πιο μαλακό είναι το ταμπλό του Vitara) . Πρόβλημα (2) όπως είπαν και οι από πάνω δεν έχει a/c και δεν είδα ούτε πρίζα 12v για να βάλεις ανεμιστηράκι στο ταμπλό .δεν έχει μόνωση ούτε και απο το κρύο και έχει μεγάλη ηλιοροφή που δεν έχει ανάκληση για να σιγουρέψουν ότι θα ψηθείς από παντού , βέβαια υπάρχει σκιάδιο με 50ε για να κόβεις το Ελληνικό ήλιο . Αλλά και πάλι αν μένεις Κρήτη τότε όλα αυτά είναι περιττά στην θέση σου θα αγόραζα ένα VBL που πάει παντού και σίγουρα θα σου προσφέρει ασφάλεια.
Πέραν της πλάκας πήγα και το είδα σήμερα , πολύ έξυπνο σχέδιο 1000% γκάτζετ για πλουσιόπαιδα ή για κακομαθημένους ( δεν ξέρω από novelty κτλ ) , στη Ελλάδα και λογικά στην μισή Ευρώπη θα μείνει σαν τα rent a bike / a skate / an Ami . Ελπίζω το pvc αμάξωμα 2-3 mm να προστατέψει και να βοηθήσει την δύσκολη δουλειά που έχουν τα σωληνάκια να σχηματίσουν κλωβό ασφαλείας .
Θα δώσω και ένα ΜΕΓΆΛΟ + στο Ami για τις ποτηροθήκες του , ναι μάλιστα πληθυντικός για 2 τεράστιες βολικές ποτηροθήκες , μπράβο στην Citroen .Και τώρα η ώρα του @lap
Και τέλος να πώ ότι η κλειδαριά του φαίνεται να είναι της πλάκας , λογικά θες και γκαράζ για το βράδυ . -
@yem said in Citroen Ami:
Πέραν της πλάκας πήγα και το είδα σήμερα , πολύ έξυπνο σχέδιο 1000% γκάτζετ για πλουσιόπαιδα ή για κακομαθημένους
Ακριβώς!!! Συμφωνώ 100%....το έχω πεί. Θα γεμίσει η Εκάλη και η Γλυφάδα με δαύτα!
-
Σαν σχέδιο είναι εξαιρετικό.το έχω ξαναπει.
Για ανεμιστηρακι μπορείς να βρεις κάποιο που παίρνει ρεύμα από usb. Τις γυάλινες επιφάνειες τις βάσεις κάτι νέες μεμβράνες που είναι διαφανές και δεν περνά καθόλου ζεστή. Μηδέν.Το λύσαμε και αυτό...
Και πάμε στο πλαίσιο....ας το πούμε πλαίσιο. Ποδήλατα των 500 ευρώ έχουν καλύτερες συγκολισεις και πολύ καλύτερων υλικών. Είναι τελείως ψεύτικο και όχι στα πλαστικά και στην σχεδίαση που αρέσει στα θύματα του fashion, αλλά στην ουσία στον σκελετό της οροφής.Καλά η τιμή είναι πρωταπριλιατικο αστείο.
Όμως.....οι ποτηροθηλες όντως είναι εξαιρετικές και είναι κάτι να που σε βάζει σε σκέψεις και μπορείς να παραβλέψεις όλα τα άνωθεν.
-
Η ιδέα είναι καλή.
Δεν είναι καινοτόμα ιδέα.
Φτηνό στη φορολογία, με δίπλωμα τύπου μηχανής έχουν υπάρξει ΙΧ και παλιότερα.Στο συγκεκριμένο εδώ, η εκτέλεση της ιδέας είναι άπειρες φορές κακή.
Κατασκευαστική ξεπέτα. Πανάκριβη στην τελική.Και κατά τη γνώμη μου,
δε θα δεχόταν να το κυκλοφορήσει σε δημόσιο δρόμο ούτε ο έφηβος της Εκάλης ούτε ο πατέρας του εφήβου για το παιδί του.
Από άχρηστες χρήσεις,
θα αγόραζε το Ami
είτε ο έφηβος της Εκάλης για να πεταχτεί στον κήπο μέχρι το σπιτάκι του σκύλου
είτε κάποιος ψωνισμένος της μπουρζουαζίας που θα νόμιζε ότι επιδεικνύει την εξυπνάδα του.
Από λιγότερο άχρηστες δραστηριότητες,
θα το έβλεπα ως εναλλακτική για τα ηλεκτρικά πατίνια στους τουρίστες για τα κέντρα των πόλεων.Καλές δουλειές Citroen!
Ειδικά με τις κρατικές επιδοτήσεις. -
Με αυτή την αυτονομία δεν πας ούτε στο ΣΜ. Αλλά και να πας,που θα βάλεις τα ψώνια;;; τραγικό!
-
Θα το έπαιρνα γιατί δίνει πατάκια με διακοσμητική ραφή.
-
Ειδα ενα τετοιο προχθες παρακαρισμένο καθετα στη Βουλής στο Συνταγμα αναμεσα σε Ερμου και Κ. Σερβίας...
Playmobil -
Αυτό πού το πας;
Λέει
Βασικός Εξοπλισμός Εκθέματος
Αποθηκευτικός χώρος 63Lεμπρός από το συνοδηγόκαι εννοεί τον κενό χώρο της καμπίνας...
Τροχοί 14"
και θα μπορούσε να εννοεί ότι οι τροχοί είναι εξοπλισμός...
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (D,N,R)
και θα μπορούσε να εννοεί ότι έχει ταχύτητες και αλλάζουν αυτόματα...
Ποιόν νομίζουν ότι κοροιδεύουν;...
-
Ναι... αλλά δεν θα βγάλει ποτέ πρόβλημα με το δοχείο Adblue... αυτό που το βάζεις???
-
@dgrgtc said in Citroen Ami:
Ναι... αλλά δεν θα βγάλει ποτέ πρόβλημα με το δοχείο Adblue... αυτό που το βάζεις???
Που να το βάλουμε;
Στον χώρο αποσκευών των 63 λίτρων μπροστά στον συνοδηγό
-
-
Τελικά είναι το κατάλληλο όχημα για να οδηγήσει τους 16 αρηδες να επιλέξουν παπάκια και μηχανές στα 18 έτη τους. Θα μισήσουν την αυτοκίνηση από τα 16.
-
Το σίγουρο είναι ότι με κάτι Ami που θα «οδηγούν» κατά προτίμηση άσχετοι και θα είναι από κινητά εμπόδια εως δημόσιος κίνδυνος
θα πληρώσουμε τη νύφη οι υπόλοιποι.Εδώ ένας που παρκάρει τον κουβά.
Youtube Video -
Με απλά λόγια είναι μια τεράστια μ@λ@κία της Σιτροέν που θα φέρει λεφτά για΄τι θα το αγοράζουν οι δήθεν, τρέντουλες κλπ. για τους γνωστούς λόγους.
Όπως είπα #Presa_mono!!!
Citroen Ami