-
@fanis75 said in CarTalk.gr:
@realzeus said in CarTalk.gr:
ΥΓ: Πόσο παππούς έχεις γίνει; Χαχαχα!
Ώριμος, όχι παππούς!
Είμαστε σε μια ωραία ηλικία εκεί στα 45-50, αλλά δεν το λες ωριμότητα αυτό που βγάζεις...
-
@realzeus said in CarTalk.gr:
Είμαστε σε μια ωραία ηλικ;iα εκεί στα 45-50, αλλά δεν το λες ωριμότητα αυτό που βγάζεις...
Δεν το καταλαβαίνεις, γιατί παραμένεις νεανίας, τεντυμπόϋς και παλιμπαιδίζεις....και εγώ εαν δεν είχα τα οικογενειακά βάρη ακόμα με την Ζ4 θα ήμουν....χαχαχα!
Ειναι αναγκαστική οριμότητα και προσγείωση στην πεζή πραγματικότητα.
-
-
-
-
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
ΔΟΚΙΜΗ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
To CarTalk.gr αποφασίζει να συμβιώσει με ένα ηλεκτρικό μοντέλο για να σας ενημερώσ... μπούρδες, το πήραμε γιατί το γουστάρουμε!Απολαυστικό κείμενο
Μπράβο Dim, χαιρόμαστε με τη χαρά σου!!Υγ. Σβήσε σε παρακαλώ εκεί που λες ότι θα το οδηγεί η dimsabaina, μην το δει ο iceman και έχουμε άλλα..
-
ΔΟΚΙΜΗ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
To CarTalk.gr αποφασίζει να συμβιώσει με ένα ηλεκτρικό μοντέλο για να σας ενημερώσ... μπούρδες, το πήραμε γιατί το γουστάρουμε!Πολυ ωραίο κείμενο και διαδικασια αναζητησης! Προφανως εκανες την καλυτερη επιλογη, ειναι no brainer ta Tesla στα λεφτα τους. Μονο τον ακατανομαστο δεν μπορεσα να πισω και πηρε τον Λυκο.
-
Χαχαχαχα, αυτόν τον έπεισα ΕΓΩ!
-
Χαχαχαχα, αυτόν τον έπεισα ΕΓΩ!
Το ξερω αλλα τον ειχα πρηξει για Τεσλα και μου ελεγε βλακειες οτι δεν του κανει. Μπουρδες!
-
-
-
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
-
Μέτοχοι
-
-
-
ΔΟΚΙΜΗ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
To CarTalk.gr αποφασίζει να συμβιώσει με ένα ηλεκτρικό μοντέλο για να σας ενημερώσ... μπούρδες, το πήραμε γιατί το γουστάρουμε!Δημήτρη καλορίζικο και καλοτάξιδο, μπορείς να μας πεις με την πανοραμική την εμπειρία σου;
Έχεις κλειστό parking;
Τώρα που ζεσταίνει πως είναι όταν έχεις παρκάρει έξω; θυμάσαι και ανοίγεις πάντα το a/c από απόσταση;
-
@caro-0 said in CarTalk.gr:
ΔΟΚΙΜΗ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
To CarTalk.gr αποφασίζει να συμβιώσει με ένα ηλεκτρικό μοντέλο για να σας ενημερώσ... μπούρδες, το πήραμε γιατί το γουστάρουμε!Δημήτρη καλορίζικο και καλοτάξιδο, μπορείς να μας πεις με την πανοραμική την εμπειρία σου;
Έχεις κλειστό parking;
Τώρα που ζεσταίνει πως είναι όταν έχεις παρκάρει έξω; θυμάσαι και ανοίγεις πάντα το a/c από απόσταση;
Υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποιήσεις την προστασία καμπινας,όπου επεμβαίνει το κλιματιστικό όταν υπερθερμαίνεται το εσωτερικό.
-
καλοριζικο!
ποσο το πηρες; ποσα λεφτα κερδισες απο το να αγοραζες καινουργιο το καλοκαιρι που ηταν σιγουρη η επιδοτηση; -
Ευχαριστώ πολύ άπαντες για τις ευχές σας.
Το παρέλαβα την περασμένη Τετάρτη κι επειδή δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η μικτή ασφάλεια (πρέπει να έρθει πραγματογνώμονας, όταν πρόκειται για μεταχειρισμένο που ζητά να ασφαλιστεί), δεν το οδηγώ καθόλου. Είναι όλη τη μέρα στην πυλωτή. Έχουν κάτσει και τρία δημοσιογραφικά, η σύζυγος πρέπει να φάει πολλά ψωμιά για να το συνηθίσει, οπότε δεν πολυσκάω. Θα έχουμε τον χρόνο μας. Μόνο είχε γεμίσει γύρη, οπότε σήμερα το πήγα 5 μέτρα πίσω για να πλυθεί από τη βροχή και το ξαναπήγα μπροστά. Αυτό είναι όλο.
Το πήρα 29 χιλιάρικα, αλλά ήταν περίπτωση. Δεν υπάρχει ελληνικό Υ κάτω από τα 33 χιλιάρικα. Δεν υπήρχαν τα χρήματα όταν έτρεχε η επιδότηση. Αν ανακοινωθεί ΚΗ4 και συμφέρουν οι όροι, μπορεί να το αλλάξω με το νέο Υ. Στα χρήματα που το πήρα, θεωρώ ότι δε θα έχω χασούρα.
CarTalk.gr