-
ΤΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Αυτό είναι ο απόλυτος άρχων της πόλης. Αρκεί να έχεις εύκολη πρόσβαση σε πρίζα. -
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
Αυτό είναι ο απόλυτος άρχων της πόλης. Αρκεί να έχεις εύκολη πρόσβαση σε πρίζα.προσπαθησε να κανεις συγκριση με inster (αν το εχεις δει απο κοντα), μιας και στην κατηγορια αυτη, μονο αυτα τα δυο εχουμε, στην πραγματικοτητα, στην ελλαδα.
-
Να σου ευχηθώ και από εδώ, καλοτάξιδο το ηλεκτρικό εργαλείο...
-
@criuser said in CarTalk.gr:
Να σου ευχηθώ και από εδώ, καλοτάξιδο το ηλεκτρικό εργαλείο...
Σε ευχαριστώ πολύ. Μας έλειψες.
-
@dettol said in CarTalk.gr:
Αυτό είναι ο απόλυτος άρχων της πόλης. Αρκεί να έχεις εύκολη πρόσβαση σε πρίζα.προσπαθησε να κανεις συγκριση με inster (αν το εχεις δει απο κοντα), μιας και στην κατηγορια αυτη, μονο αυτα τα δυο εχουμε, στην πραγματικοτητα, στην ελλαδα.
Δύσκολο, δεν το έχω δει ούτε στατικά.
-
-
Renault 5 Turbo 3E, 540 άλογα σε 1.450 κιλά, αλλά η τιμή του σοκάρει!
Αναφέρεις καπου την τιμή, γιατί δεν την είδα?
-
Σόρι, μπερδεύτηκα με το αντίστοιχο άρθρο στο Drive. Πάνω από 200Κ. Εντάξει, αστείο οταν παίρνεις Model 3 Performance με ούτε 60. Και Ioniq 5 N με 70κάτι. Προφανώς διαφέρουν σε χαρακτήρα, αλλά όχι κι έτσι.
-
Σόρι, μπερδεύτηκα με το αντίστοιχο άρθρο στο Drive. Πάνω από 200Κ.
Πόσο?!?!?!?!
Εγώ έλεγα ότι θα έχει κάνα 60Κ και μου φάνηκε υπερβολικό, όταν συγκρίνω με Τέσλα με 1.000 άλογα. Αλλά τώρα λες ότι ειναι πιο ακριβό και από Taycan!?!?! τι πίνουν οι Γάλλοι???
-
Ειναι χωρις την επιδοτηση ΚΗ , γι αυτο
-
ΔΟΚΙΜΗ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
To CarTalk.gr αποφασίζει να συμβιώσει με ένα ηλεκτρικό μοντέλο για να σας ενημερώσ... μπούρδες, το πήραμε γιατί το γουστάρουμε!Καλότάξιδο να είναι να το χαρείς με την οικογένεια! Είναι από τα καλύτερα ηλεκτρικά της αγοράς! Προσωπικά λόγω του πολέμου στον Μασκ θα έβαζα και ένα αυτοκολλητο του Νίκολα Τέσλα για τρολάρισμα!
-
Σε ευχαριστώ πολύ. Νίκολα Τέσλα; Δεν είναι άσχημη ιδέα.
-
ΔΟΚΙΜΗ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
To CarTalk.gr αποφασίζει να συμβιώσει με ένα ηλεκτρικό μοντέλο για να σας ενημερώσ... μπούρδες, το πήραμε γιατί το γουστάρουμε!Καλορίζικο Δημήτρη!
-
-
-
Δημήτρη δες λίγο τη σελίδα. Στο τέλος εμφανίζεται μια παράγραφος ξέμπαρκη για το sea lion.
Επίσης, κουφάθηκα ότι το atto 2 θα βγει και σε Phev -
Μα σχεδόν όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρικά τους προσφέρονται και ως dm-i
-
@lap said in CarTalk.gr:
Μα σχεδόν όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρικά τους προσφέρονται και ως dm-i
Είσαι σίγουρος; Εγώ μόνο το seal u ξέρω να έχει έκδοση phev.
-
@dettol said in CarTalk.gr:
Δημήτρη δες λίγο τη σελίδα. Στο τέλος εμφανίζεται μια παράγραφος ξέμπαρκη για το sea lion.
Επίσης, κουφάθηκα ότι το atto 2 θα βγει και σε PhevΔεν είναι ξέμπαρκη. Υπήρξε στατική παρουσίαση και για αυτό.
CarTalk.gr