-
@fanis75 said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
@storm said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Αχαχαχα.....ΚΛΑΙΩ!!!
Καλύτερα με το ΚΤΕΛ...πιο γρήγορα και σίγουρα!
To ΚΤΕΛ κάνει υπεραστικές διαδρομές.
Το ΑΜΙ μόνο αστικές... -
Η δική μου προσπάθεια... καλόταξίδο να είναι!
-
@dgrgtc said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Η δική μου προσπάθεια... καλόταξίδο να είναι!
ΚΟΥΚΛΑ καλορίζικο!
-
-
-
Μη προσπαθειτε να μαντεψετε . Τζαμπα κοπος
Την αλλη βδομαδα θα το ακυρωσει -
@alexandros-k said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Μη προσπαθειτε να μαντεψετε . Τζαμπα κοπος
Την αλλη βδομαδα θα το ακυρωσειΑχαχαχαχα πατρίδα, δεν παίζεσαι πολύ καλό χάχα, δεν παίρνει άλλη ακύρωση με πειράζετε εσείς εδώ σκέψου λίγο τι καζούρα έχω φάει από τον στενό κύκλο, 2ον και πιο κύριο αν ακυρώσω πάλι μετά θα πάω για μοτοσυκλέτα γιατί θα με έχει χωρίσει η δικιά μου. Πέραν της πλάκας η απόφαση είναι οριστική, είτε έρθει κανονικά είτε αργήσει.
-
@cmax75 said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
-
Κανονικά θα έπρεπε να κλείσει το Θέμα αυτό... δίνεται μια τελευταία ευκαιρία να ανακοινωθεί περί τίνος πρόκειται.
-
-
@aea4tf said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Κανονικά θα έπρεπε να κλείσει το Θέμα αυτό... δίνεται μια τελευταία ευκαιρία να ανακοινωθεί περί τίνος πρόκειται.
Τώρα μιλάς σοβαρά ή αστειεύεσαι?Δεν το λεω ειρωνικα απλά δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο γραφής. Αν υπάρχει πρόβλημα το ανακοινώνω, απλά είδα πως άρχισε να γίνεται ωραία πλάκα μεταξύ μας.
-
Δεν μπορείτε να έχετε Θέμα στους Κατασκευαστές χωρίς καν να γνωρίζει ο αναγνώστης περί τίνος πρόκειται.
-
Μετα ομως μην τον κατηγορησετε οτι λεει ψεματα . Σημερα θα πει πηρα το Χ , την αλλη εβδομαδα θα πει το Ψ . Στο τελος τελος ειμαι σιγουρος οτι ουτε αυτος θα θυμαται τι πηρε .
-
Κάτς να γράψου μήμπους προυλάβ γιατί η φας μου θμύζ τότε στου Στρατό!
Άλεξ ότι και να πήρες για ένα είμαι σίγουρος.. σε πήρε ο Φάνης στον λαιμό του ! Μα ο Φάνης ? Ο ΦΑΝΗΣ??? ΑΑΑΑΑ
-
@mastoras78 said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Κάτς να γράψου μήμπους προυλάβ γιατί η φας μου θμύζ τότε στου Στρατό!
Άλεξ ότι και να πήρες για ένα είμαι σίγουρος.. σε πήρε ο Φάνης στον λαιμό του ! Μα ο Φάνης ? Ο ΦΑΝΗΣ??? ΑΑΑΑΑ
Χαχα όχι φίλε αν ήταν να με πάρει ο Φανης στο λαιμό του θα έγραφα στο τοπικ του chr τώρα, απλώς μιλήσαμε όντως μου έδωσε να καταλάβω κάνα 2 πραγματάκια αλλά στο τέλος έκανα τριπλά τελευταία στιγμη.
-
@alexandros-k said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Μετα ομως μην τον κατηγορησετε οτι λεει ψεματα . Σημερα θα πει πηρα το Χ , την αλλη εβδομαδα θα πει το Ψ . Στο τελος τελος ειμαι σιγουρος οτι ουτε αυτος θα θυμαται τι πηρε .
Χαχα σωστοοοος
-
@aea4tf said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Δεν μπορείτε να έχετε Θέμα στους Κατασκευαστές χωρίς καν να γνωρίζει ο αναγνώστης περί τίνος πρόκειται.
Έχετε απόλυτο δίκιο και ζητώ συγνώμη για το λάθος μου,οποτε θα ήθελα αν γίνεται να μεταφέρετε το θέμα μου στο ανάλογο τοπικ αφού υπάρχει πρόβλημα. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας παντα(το τονίζω πάντα γιατί ο γραπτός λόγος δεν έχει συναίσθημα οπότε πολλές φορές ο αναγνώστης δεν καταλαβαίνει πως γράφουμε) πως είμαι μέλος 2και κάτι χρόνια χωρίς να δημιουργήσω πρόβλημα και έχω βάλει να παρακολουθώ περίπου 10 με 15 θέματα, σήμερα ήταν η πρώτη μέρα ύστερα από 2 μήνες νομίζω που δεν μου ήρθε ειδοποίηση για yaris Cross δεν έχω κάτι με το αυτοκινητο αλλά είχε καταντήσει και λίγο μονότονο, είδα να γράφουν παιδιά που είχαν καιρό να γράψουν, όλο το θέμα έχει μια πολύ φιλική διάθεση με αστεία πειράγματα γέλια και ευχές κάτι που επίσης είχαμε καιρό να διαβάσουμε και στις μέρες μας πιστέψτε με είναι κάτι πολύ μεγάλο αν όχι τεράστιο να ανεβαίνει η ψυχολογία των ανθρώπων έστω από ένα φόρουμ και από ένα θέμα που είναι σε λάθος τοπικ . Με όλο το σεβασμό λοιπόν ζητώ να μεταφερθεί.
-
Επειδή όμως δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα και να μην χαλάσουμε την ωραία διάθεση έχω να πω πως ΝΑΙ έχουμε νικητή.... dgrgtc.
Kia xceed black pearl έκδοση dynamic mild hybrid diesel 136hp. -
Καλοτάξιδο!
(Περιμένω να ακούσω ότι είμαι τσεκουράτος στρατιωτικός, αλλά ρε συνονόματε, καμιά φορά μια λέξη τα λέει όλα. Χαχα).
-
@alex-mix said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Επειδή όμως δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα και να μην χαλάσουμε την ωραία διάθεση έχω να πω πως ΝΑΙ έχουμε νικητή.... dgrgtc.
Kia xceed black pearl έκδοση dynamic mild hybrid diesel 136hp.Βασικά μήπως γίνεται να το ακυρώσεις για το νέο 308;
Ρε συ έπαιξα all in και δεν θα έχω ούτε για βενζίνη.
Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της