-
Φίλε Storm και φίλε Φάνη...
Το είδα το C3...
Όπως έγραψα...παράδοση σε 6 μήνες...πλέον θα έρχεται χωρίς αισθητήρες παρκαρίσματος...χωρίς κάμερα οπισθοπορείας...αυτά αρκούν για να απορριφθεί σήμερα...αλλιώς θα ήταν σοβαρή υποψηφιότητα...
Α και να μη ξεχάσω το αστείο τεστ ντράιβ των 3-4 λεπτών...
-
Εννοείται ότι το LPG είναι μεγάλο πλεονέκτημα, ειδικά για όποιον κάνει πολλά χιλιόμετρα.
Το Clio θα έχει καλύτερο τιμόνι και πάτημα στο δρόμο.
Εγώ πάντως θα αγόραζα C3. Εγώ όμως είμαι άλλο ανέκδοτο...
-
@antoniokon said in ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ VITARA:
Φίλε Storm και φίλε Φάνη...
Το είδα το C3...
Όπως έγραψα...παράδοση σε 6 μήνες...πλέον θα έρχεται χωρίς αισθητήρες παρκαρίσματος...χωρίς κάμερα οπισθοπορείας...αυτά αρκούν για να απορριφθεί σήμερα...αλλιώς θα ήταν σοβαρή υποψηφιότητα...
Ναι, αλλά έγραψες για Ολυμπιακό Στάδιο. Δηλ. στον Μακρή. Αυτό μου αρκεί για να με βάλει σε σκέψεις αμφιβολιών αν αυτά που λέει ισχύουν.
Στον Μακρή έχω πάει και για το C3 και για το Aircross. Και έχω πάει και για Skoda και πήρα και δύο SEAT.
Άρτζι μπούρτζι και λουλάς. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
Πάρε και ένα τηλέφωνο στην ΩΜΕΓΑ (Αγία Παρασκευή) , ζήτα τον (φίλο) Χρήστο (Λιακόπουλο) και διασταύρωσε πληροφορίες. Δεν χάνεις τίποτα.
-
Α και να μη ξεχάσω το αστείο τεστ ντράιβ των 3-4 λεπτών...
Λάθος έμπορος...πήγαινε στην Ωμέγα που στο δίνουν 30-40' μόνος σου!!
-
Ετσι δες και στην Ωμέγα.
Iceman δεν διαφωνώ σε πολλά που γράφεις, αλλά μην ξεχνάς ότι ΜΟΝΟ εμείς από όλο το κύκλωμα έχουμε ευθύνες.
Εσείς ό,τι πει ο δικαστής και οι συμβολαιογράφοι, ό,τι πει ο υποθηκοφύλακας...Οπωσδήποτε ήταν παράλογο που δεν ήταν οι μηχανικοί στις μεταβιβάσεις και ήταν οι άλλοι, αλλά τώρα έχουμε πολλά θέματα, από πράγματα που παλιά ήταν λογικά.
Και πάλι όμως εσείς οι νομικοί μέσω του ΣτΕ, τα κάνετε δύσκολα τα πράγματα.
Ας βάζαμε τα κτίρια ως χτίστηκαν και ανάλογα αν έχουν σοβαρές παραβάσεις, ας πληρώνουν πρόστιμο.
Οχι για τις διαστάσεις των κουφωμάτων ή εσωτερικές αλλαγές.
Επίσης αλλάξτε τον νόμο για τις "αυθαιρεσίες" στα κοινόχρηστα , πλατύσκαλα κλπ, γιατί παλιά υπήρχε η άποψη , ότι εσωτερικά κάνεις ό,τι θέλεις, έκανες και μία τροποποίηση στην σύσταση και όλα καλά.
-
@criuser said in ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ VITARA:
Ετσι δες και στην Ωμέγα.
Iceman δεν διαφωνώ σε πολλά που γράφεις, αλλά μην ξεχνάς ότι ΜΟΝΟ εμείς από όλο το κύκλωμα έχουμε ευθύνες.
Εσείς ό,τι πει ο δικαστής και οι συμβολαιογράφοι, ό,τι πει ο υποθηκοφύλακας...Οπωσδήποτε ήταν παράλογο που δεν ήταν οι μηχανικοί στις μεταβιβάσεις και ήταν οι άλλοι, αλλά τώρα έχουμε πολλά θέματα, από πράγματα που παλιά ήταν λογικά.
Και πάλι όμως εσείς οι νομικοί μέσω του ΣτΕ, τα κάνετε δύσκολα τα πράγματα.
Ας βάζαμε τα κτίρια ως χτίστηκαν και ανάλογα αν έχουν σοβαρές παραβάσεις, ας πληρώνουν πρόστιμο.
Οχι για τις διαστάσεις των κουφωμάτων ή εσωτερικές αλλαγές.
Επίσης αλλάξτε τον νόμο για τις "αυθαιρεσίες" στα κοινόχρηστα , πλατύσκαλα κλπ, γιατί παλιά υπήρχε η άποψη , ότι εσωτερικά κάνεις ό,τι θέλεις, έκανες και μία τροποποίηση στην σύσταση και όλα καλά.
Οι πολλές βλακώδεις αποφάσεις του ΣτΕ ειναι αλλοθι για το εισπρακτικό τσουνάμι των συνδικαλιστων καθε συντεχνίας και την αφαιμαξη της τσέπης του λαού! (ποσό ΚΚΕ διαβάζεται αυτό ;;; λολλλλλ)
-
@iceman7 said in ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ VITARA:
Να νομιμοποιήσεις κανά αυθαίρετο σοβαρό, ημιυπαίθριο κλειστό κλπ να το καταλάβω... αλλά εδω μιλάμε για κανονικό χαράτσι γιατι ΔΕΝ υπάρχει μίσο σπίτι στη χώρα που να μην βρει κατι ο μηχανικός στην τακτοποίηση.. Είναι για γέλια πραγματικά και τα περισσότερα από αυτά τα παλαβά (που δεν τα έχουν κανει συνειδητά οι ιδιοκτήτες) που ανακαλύπτονται είναι εκούσια ή ακούσια λάθη μηχανικών και εργολάβων και απλά γίνονται για την κονόμα της "μασονίας".....
Καπου έχει καταντήσει γελιότητα η ταυτότητα ακινήτου, η ενεργειακή ταυτότητα και τόσα αλλα χαράτσια που γινονται για να κονομάει το συνάφι του κάθε Στασινού και του άλλου του πασοκοσυριζαίου πριν...
Παραδέξου το αφου είσαι διαχρονικά τοσο αντικρατιστής.... οχι για εμενα αλλά για τον Αντώνη του νήματος που δεσμευεται στην επιλογή οχήματος από το χώρο της "πρασιάς" που βρέθηκε ως χώρος parking!
Έχεις εν μέρει δίκιο και εν μέρει άδικο. Όντως οι περισσότερες αυθαιρεσίες έχουν γίνει εκουσίως (και πολύ σπάνια ακουσίως) από μηχανικούς και κυρίως εργολάβους. Κι έχουν γίνει οι περισσότερες από εργολάβους, μόνο και μόνο γιατί αυτοί έχουν χτίσει στο μεγαλύτερο ποσοστό τα κτίρια της χώρας. Αυτοί όμως δεν είναι μια ειδική ράτσα Ελλήνων (όπως δεν είναι και οι πολιτικοί) εν αντιθέσει με τι θέλουν να πιστεύουν πολλοί. Όπως έχουμε δει στην πράξη, η συντριπτική πλειονότητα των ιδιωτών (θα πω συντηρητικά 9 στους 10) που χτίζουν σπίτι, αντίστοιχα άπληστοι με τους εργολάβους είναι, θέλοντας να "ξεζουμίσουν" το οικόπεδο τους, πέρα από τις πραγματικές ανάγκες τους και πέρα από τα όρια της νομιμότητας, με ημιυπαίθριους, πατάρια, υπόγεια, σοφίτες κτλ.
Όσον αφορά τον Αντώνη του νήματος, σίγουρα δεν μπορεί να έχει νόμιμη θέση στάθμευσης στην πρασιά με μήκος 4 μέτρα. Το ελάχιστο μήκος το οποίο είναι αποδεκτό από την πολεοδομία είναι 4,5 μέτρα. Οπότε είτε δεν ήταν στην άδεια θέση στάθμευσης είτε κάτι περίεργο έγινε στην έκδοση της αδείας. Εκτός βέβαια αν μιλάμε για πολύ παλιό κτίριο...
-
Ενώ με πείσατε να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στο C3, είχα τηλεφώνημα από Renault για άμεσο ερχομό Clio στην έκδοση που θέλω...
Παράδοση το πολύ σε ένα μήνα...
Το σύμπαν συνωμότησε...
Κι επειδή δεν έχω χρόνο να συνεχίσω την αναζήτηση, κλείσαμε
-
Ενώ με πείσατε να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στο C3, είχα τηλεφώνημα από Renault για άμεσο ερχομό Clio στην έκδοση που θέλω...
Παράδοση το πολύ σε ένα μήνα...
Το σύμπαν συνωμότησε...
Κι επειδή δεν έχω χρόνο να συνεχίσω την αναζήτηση, κλείσαμε
Μπράβο με το καλό!!!
-
Μπράβο! Καλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο...
-
Με το καλο , καλορίζικο !!!
-
Καλοτάξιδο....είδες που στο είπα....από προχτές το ήξερα!! Εναμένουμε εντυπώσεις...!!
ΥΓ: Χρώμα?? Κάνα καλό ή να σε "κράξω"???...αχαχαχα!!
-
Το Clio δε νομίζω ότι έχει κάποιο χρώμα που να μην του πάει-ή για να πω καλύτερα- να μειώνει το αμάξι. Ακόμη και σε μαύρο -που εμένα προσωπικά- δεν μου πολυαρέσει σε κανένα αμάξι, στο Clio είναι ανεκτό.
Οπότε κι από μένα καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
@storm said in ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ VITARA:
Εννοείται ότι το LPG είναι μεγάλο πλεονέκτημα, ειδικά για όποιον κάνει πολλά χιλιόμετρα.
Το Clio θα έχει καλύτερο τιμόνι και πάτημα στο δρόμο.
Εγώ πάντως θα αγόραζα C3. Εγώ όμως είμαι άλλο ανέκδοτο...
Και χιλιόμετρα να μην κάνει πολλά δεν θα βγάλει κάποια βλάβη ούτε το πλήρωσε παραπάνω όπως το diesel , νομίζω ότι το χρεώνει το ίδιο με το απλό βενζίνης !
@Πατέρα , καλά σίγουρα δεν πυροβολεί η Κλειώ αλλά η έκδοση του lpg βγάζει 10nm kai 10hp παραπάνω από το απλό βενζίνης , για την μεταπώληση είναι άλλη μεγάλη κουβέντα .
@antoniokon άντε καλοτάξιδο φίλε μου και με το καλό να παραλάβεις , τι χρωματάκι?
-
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές
Το μόνο χρώμα που δεν ήθελα ήταν το μαύρο (συγνώμη Cirus)...
Τελικά μας έλαχε grey titanium...
Υ.γ. Φάνη θα προτιμούσα τα χρώματα που πρότεινες εσύ αλλά θα πηγαίναμε ΑΠΟ Ιούνιο με αβέβαιη παραλαβή χωρίς δυνατότητα αναδιπλούμενων καθρεπτών και φρενάρισμα σε εμπόδιο...
Κάλλιο πέντε και στο χέρι....
-
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές
Το μόνο χρώμα που δεν ήθελα ήταν το μαύρο (συγνώμη Cirus)...
Τελικά μας έλαχε grey titanium...
ουτε εγω. Εχω μόνο 2 ώρες μετα από πλύσιμο που είναι καθαρο
Η γυναίκα το διάλεξε, εγω μπλε ή κόκκινο θα έπαιρνα, τι να πεις δεν τα βάζεις με το αφεντικό
-
-
κουκλα
-
Oμορφο και κομψό.
Και καθαρό!!!
ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ VITARA