-
@gatoz said in BMW X1 3rd Generation 2022:
@iceman7 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
να βοηθησω παγωμενε, πως σου φαινεται μεση καταναλωση 6.5 για 300 αλογα αυτοκινητο με ταχυτητες αυτοφωρου σε ολη τη ζωη του μεχρι σημερα, 18500km?
για γκαζια και πιγιοτητα κινησης, αστο, ουτε κουβεντα....Τι τεπόζιτο έχεις ;
Φορτίζεις καθημερινά ;45lt
Και ναι, στο παρκιν έχω φορτιστη. Ομως τα πολλα χιλιομετρα τα κανω σε ταξιδια σουκου, βλεπε κλασσικα εικονογραφημενσ που βαζω κατα καιρους, στην καθημερινοτητα ειμαι στα μολις 6km που συχνα πυκνα κανω και με το τζιβι για να μην σκουριαζει.
Αυτονομια, καπου στα 500 χωρις λαμπακια και λαχτάρεςΤέτοιο θηρίο έπρεπε να είχε 60αρι τουλάχιστον.
Αυτά μου τη σπάνε.
Που πας με 500 χλμ αυτονομία ; -
να βοηθησω παγωμενε, πως σου φαινεται μεση καταναλωση 6.5 για 300 αλογα αυτοκινητο με ταχυτητες αυτοφωρου σε ολη τη ζωη του μεχρι σημερα, 18500km?
για γκαζια και πιγιοτητα κινησης, αστο, ουτε κουβεντα....Τι τεπόζιτο έχεις ;
Φορτίζεις καθημερινά ;45lt
Και ναι, στο παρκιν έχω φορτιστη. Ομως τα πολλα χιλιομετρα τα κανω σε ταξιδια σουκου, βλεπε κλασσικα εικονογραφημενσ που βαζω κατα καιρους, στην καθημερινοτητα ειμαι στα μολις 6km που συχνα πυκνα κανω και με το τζιβι για να μην σκουριαζει.
Αυτονομια, καπου στα 500 χωρις λαμπακια και λαχτάρεςΤέτοιο θηρίο έπρεπε να είχε 60αρι τουλάχιστον.
Αυτά μου τη σπάνε.
Που πας με 500 χλμ αυτονομία ;μα ποιο μη φεβ και οχι ντηζελ εχει παραπανω?
οπως σου εγραψα δεν μιλαμε καν για λαμπακια και ασκησεις ψυχραιμιας.
υποθετω αν καποιος το προσπαθησει εχει 600 ή και παραπανω, η διαιρεση αυτο βγαζει.
παραπανω χιλιομετρα θα εχεις σκασει για κατουρημα -
@realzeus said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Ούτε πριν 20 χρόνια με Μαλιακό και Τέμπη δεν κάναμε στάση. Τράτζικ... χαχα.
γιατί καν να κάνω στάση?
Εγώ πάντα κάνω. Καλά τώρα με το παιδί δεν το συζητάω, στις 2-3 ώρες κάνω στάση στάνταρ. Αλλά και προ παιδιού ποτέ δεν έκανα τόσο μεγάλο ταξίδι με την μία, πάντα έκανα στάση, είναι μέρος του ταξιδιού μου αρέσει. Και είναι και σωστό για ξεμούδιασμα. Τώρα εαν δεν θέλετε, ΟΚ, αλλά δεν είστε ο Μ.Ο. Εεε για εσένα Αλέξανδρε που θες να πας μονοκοπανιά (σαν τον γάτο!!) και με 200χ.α.ω το ηλεχτρικό δεν κάνει. Για ένα οικογενειάρχη που πάει με 130χ.α.ω και θα σταματήσει όπως και να έχει, μια χαρά ειναι! Αυτά για μεγάλα ταξίδια έτσι (προσωπικά κάνω ένα τέτοιο κάθε 5-6 χρόνια!!)...για τα "κανονικά" των 200-300χλμ, δεν θες καν στάση.
Που πας με 500 χλμ αυτονομία ;
Σε ολη την Ελλάδα σχεδόν!!! Σιγά ρε συ, πόσα ταξίδια κάνεις άνω των 500χλμ?? Έλεος...γυρνάς όλη την Πελοπόννησο και φτάνεις μέχρι Θεσσαλονίκη. Εεε στην Σαλόνικα βάλε βενζίνη, σιγά το πράγμα!
-
Ψυχολογικό τελείως το θέμα!
Και μέσα στην πόλη δεν θέλω να βλέπω κατω απο 500...
Εκει που γουστάρω αγρια είναι να πηγαινω χαλαρός σε επαρχιακό και να βλέπω range 700+ ....
Τελεια!
Το ηλεκτρικό και το μικρό τεπόζιτο ειναι αγχος. -
Εκει που γουστάρω αγρια είναι να πηγαινω χαλαρός σε επαρχιακό και να βλέπω range 700+Axaxaxaxaxa!!!! no comments!
-
Εκει που γουστάρω αγρια είναι να πηγαινω χαλαρός σε επαρχιακό και να βλέπω range 700+ ....
Τελεια!
Το ηλεκτρικό και το μικρό τεπόζιτο ειναι αγχος.κορυφαιο!
μπορω να το λεω?
χαχαχαχ -
Τελεια!
μπορω να το λεω?
χαχαχαχΝαι ρε συ.... .... keep on driving
-
Τελεια!
μπορω να το λεω?
χαχαχαχΝαι ρε συ.... .... keep on driving
χαχαχ....
να ξερεις παντως στη πολη το φεβ γραφει μονιμα 640 στη βενζινα και κερασακι οτι απο πανω εχει το ρευμα. οποτε 640+ ξερωγω 50=690. αντιλαμβανομαι βεβαια οτι το εφτα μπροστα ειναι ταδαλαφιλη των 20.... -
Τελεια!
Το ηλεκτρικό και το μικρό τεπόζιτο ειναι αγχος.Μπορείς να το κάνεις αν ταξιδεύεις με 60χλμ/ωρα και τελική σχέση μετάδοσης.
-
https://www.autoblog.gr/2022/06/05/oi-times-tis-neas-bmw-x1-stin-ellada/
X1 sDrive18i 41.322 ευρώ
X1 sDrive18i xLine 45.314 ευρώ
X1 xDrive23i 54.325 ευρώ
X1 xDrive23i xLine 52.606 ευρώ
X1 sDrive18d 51.647 ευρώ
X1 sDrive18d xLine 55.331 ευρώ
X1 xDrive23d 62.924 ευρώ
X1 xDrive23d xLine 61.521 ευρώ -
Μια χαρά τιμές!!
-
Ναι, κρατήστε μου ένα ροζαλί με βούλες…..
-
Λεφτά υπάρχουν
-
Ενδεικτικά, πόσο ξεκινούσε η προηγούμενη γενιά;
-
@panormus772 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Η ΑΤ 220i (αυτή που δοκίμασα),με πλουσιο στανταρ εξοπλισμό -δεν ξέρω αν θα είναι ιδιος στν Χ1-, ξεκινά απο 36.450. Η νέα,αντίστοιχη Χ1,θα ξεκινά με λιγότερα από 42.000;
Έπεσα έξω 600-700 ευρώ.. Καλή μαντεψιά..
-
Η ΑΤ 220i (αυτή που δοκίμασα),με πλουσιο στανταρ εξοπλισμό -δεν ξέρω αν θα είναι ιδιος στν Χ1-, ξεκινά απο 36.450. Η νέα,αντίστοιχη Χ1,θα ξεκινά με λιγότερα από 42.000;
Έπεσα έξω 600-700 ευρώ.. Καλή μαντεψιά..
Τρομακτική αύξηση αν ισχύει ότι πλατφορμα, αναρτησεις και κινητήρας ειναι όμοια με την προηγούμενη γενιά. Όντως το πέτυχες, εγώ θα έλεγα μια αύξηση 3000 ευρώ θα ήταν λογική για την καινούργια σχεδίαση και τους περισσότερους χώρους αλλά τέτοια αύξηση είναι απίστευτη. Βέβαια η tonale παίζει στα 39000 χωρίς την προωθητική, οπποτε τι λεμε
-
Από το newsauto.gr:
Οι τιμές έχουν αυξηθεί (πάνω από 10.000 ευρώ) σε σύγκριση με τη προηγούμενη γενιά, ( η X1 sDrive18i ξεκινούσε από τις 31.250 ευρώ και η X1 xDrive20d από τις 50.300 ευρώ.
-
Στις 31000€ που ξεκινάει η τωρινή έκδοση είναι σχεδόν τελείως άδεια και μόλις τις βάλεις ένα στοιχειώδες πακέτο και εξοπλισμό τότε φτάνει τα 38-40 χιλιάρικα.
Ε, στην καινούργια τον έχουν βάλει αυτό τον εξοπλισμό ως στάνταρ οπότε έχει έρθει μία η άλλη περίπου. -
Χίλιες φορές τα έχουμε γράψει ότι δεν πρέπει να δίνεται μεγάλη βάση στις τιμές των βασικών εκδόσεων γιατί επιδοτούνται πακέτα.
Ήδη με τον κινητήρα 1,5 υπάρχει πακέτο xline advanced με πλουσιότατο εξοπλισμό στα 39 περίπο, δηλ τιμή περίπου 2 χιλιάδες παραπάνω από το απερχόμενο αλα πολύ περισσότερο εξοπλισμό. Αύριο που θα είμαι από σταθερο θα βάλω και αλλα links όπως τα αναρτήσαμε στο X1 Greek Club, που κάνουμε ρεπορτάζ και δοκιμάζουμε.Επίσης σημαντικό ότι ο πιο ενδιαφέρων (για εμένα τουλαχιστον) κινητήρας για την ελληνική αγορά ητοι ο 1,5 mild hybrid με τα 170 άλογα (sDrive 20i) θα είναι διαθέσιμος από Οκτώβριο. Και γράφω ενδιαφέρων γιατί τον έχω δοκιμάσει στη 2ΑΤ και ήταν και δυνατός και οικονομικός.
Οποτε μην βιάζεστε. -
Αυτό το επιδοτούνται πακέτα τι εννοείς; Ότι σου έρχεται φθηνότερα από το να προσθέσεις ξεχωριστά τον εξοπλισμό του πακέτου; Αυτό ισχύει σε όλες τις μάρκες.
Όταν πήγα να δοκιμάσω και να πάρω προσφορά την ΑΤ 220i ξεκινούσε από 36.450 τιμή καταλόγου κι από κει και πέρα προσθέτεις είτε πακέτα,είτε ξεχωριστό εξοπλισμό η τιμή αυξάνει (το μόνο που μου πρόσφεραν δώρο ήταν -εδώ τοποθετημένα- συναγερμός ή φυμέ ή150 ευρώ έκπτωση (Σφακ. Κηφισός).
Απ'όσο βλέπω,ο βασικός εξοπλισμός της Χ1 είναι ίδιος με της ΑΤ.
Επίσης,νόμιζα πως τα 41.322 τιμή εκκίνησης είναι ο 1.5 170hp mild hybrid (όπως στην ΑΤ) κι όχι ο απλός 1.5 με τα 156.
BMW X1 3rd Generation 2022