-
@ig said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Απλά δεν έχω και πολύ μεγάλα χρονικά περιθώρια για αλλαγές νομίζω.
Αλλαξε και άλλο μέλος από το Χ1 club όπως θα είδες σε 20i... ελπίζω να εσπευσες!
Κατά τα λεγόμενα του ίδιου του Γ. Σπανου που μιλήσαμε από κοντά σημερα, ερχονται αμαξια με το νέο κινητήρα αρχές του χρόνου!
Εντωμεταξύ μεσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουν event γνωριμίας με τεστ και εκθεσιακά όλες οι εμπορίες ....
Μολις τελείωσει αυτό θα κανουμε και prive event ως X1 club..Μερικές σημερινές φωτό της εκθεσιακής πριν πλυθεί και μπει σε ειδικό stand στην έκθεση!
-
Αμαξαρα. Πόσο χρεώνεται αυτό το χρώμα;
Γενικα έτσι οπως την βελπουμε πόσο κοστίζει;
-
@lap said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Αμαξαρα. Πόσο χρεώνεται αυτό το χρώμα;
Γενικα έτσι οπως την βελπουμε πόσο κοστίζει;
39500
-
Καλή τιμή. Εδώ 35 έχουν τα άλλα τα πιο mainstream
-
Πάντως αν αυτό το χρώμα είναι το Frozen Grey χρεώνεται +1800 ευρώ. Έχει ωστόσο διαθέσιμα αρκετά μεταλλικά χρώματα χωρίς χρέωση.
Τα 39500 είναι η για την έκδοση xline με τον 18i χωρίς κάποια άλλα έξτρα. Πλήρης έκδοση βέβαια. -
Θυμίζει πολύ σχεδιαστικά την πρώτη γενιά Χ1 , σαν μοντέρνα εξέλιξη της είναι.
-
Φρέσκιες φωτό από το γνωστό ναό της BMW στα νότια που μας έστειλαν για το Χ1 club.
-
Εντυπωσιακό το Frozen Grey, με κανελλί δερμάτινα μέσα θα είναι κούκλα..!
Με 42-43Κ λογικά θα μπορείς να χτυπήσεις την 20i με δερμάτινα καθίσματα? -
@babisstinson said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Εντυπωσιακό το Frozen Grey, με κανελλί δερμάτινα μέσα θα είναι κούκλα..!
Με 42-43Κ λογικά θα μπορείς να χτυπήσεις την 20i με δερμάτινα καθίσματα?Νομίζω δίνει στην xline δερματινη
-
Δεν βλέπεται δυστυχώς η νέα Χ1....κρίμα για την BMW...κάθε χρόνο και χειρότερα.
-
Η Χ1 θα είναι σίγουρα πολύ καλό αυτοκίνητο.
Η αλήθεια είναι όμως ότι οπτικά κι εμένα δεν μου πολύ αρέσει..Η τωρινή γενιά πιο όμορφη...
-
@fanis75 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Δεν βλέπεται δυστυχώς η νέα Χ1....κρίμα για την BMW...κάθε χρόνο και χειρότερα.
Δες την από κοντά !
Επιβλητικό αυτοκίνητο ! -
Ελπίζουν στην κινέζικη αγορά όλοι, όπου τα βλέπουν αλλιώς τα αμάξια...
-
Την είδα φευγαλέα μέσα από το αυτοκίνητο, έξω από αντιπροσωπία.
Ωραία φαίνεται. Καμιά φορά είναι αλλιώς όταν ένα αυτοκίνητο το βλέπεις μέσα από φωτογραφίες και αλλιώς όταν το βλέπεις ζωντανά, αλλά εκ πρώτης όψεως δείχνει ωραία. -
@iceman7 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Δες την από κοντά !
Επιβλητικό αυτοκίνητο !Επιβλητικό αλλά και άσχημο συνάμα...χάλι μαύρο και μπρος και πίσω τα φώτα είναι άθλια. Κρίμα για την BMW...ακόμα και ο Κρις πιο ωραία σχέδια έκανε.
-
Ε όχι ρε Φάνη, εκείνη η 7αρα του Bungle ακόμα μου στοιχειώνει τους εφιάλτες. Ήμουν στο Bournemouth θυμάμαι, και περνάει μια Jaguar XJ, αρχοντική, κλασικά Βρετανική. Αμέσως από πίσω ακολουθούσε η ολοκαίνουρια 7άρα, στην Ελλάδα δεν είχε έρθει ακόμα. Έτσι ήθελα να βγάλω τα μάτια μου με τα ίδια μου τα χέρια!!!
-
@realzeus said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Ε όχι ρε Φάνη, εκείνη η 7αρα του Bungle ακόμα μου στοιχειώνει τους εφιάλτες. Ήμουν στο Bournemouth θυμάμαι, και περνάει μια Jaguar XJ, αρχοντική, κλασικά Βρετανική. Αμέσως από πίσω ακολουθούσε η ολοκαίνουρια 7άρα, στην Ελλάδα δεν είχε έρθει ακόμα. Έτσι ήθελα να βγάλω τα μάτια μου με τα ίδια μου τα χέρια!!!
Δεν διαφωνώ....αλλά και εκείνη επιβλητική ήταν...αχαχα!! Το ίδιο χάλια και τα νέα σχέδια της BMW...για Κινέζους μόνο...κρίμα.
-
Ξέρω ότι θα λιθοβολιθώ για αυτό, αλλά η 4άρα μου άρεσε από κοντά. ΟΚ, η τεράστια μάσκα θέλει καιρό να την συνηθίσεις και δεν είναι σε καμία περίπτωση elegant. Αλλά για κάποιον περίεργο λόγο ταιριάζει με την "αγριάδα" ενός κουπέ.
-
@realzeus said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Ξέρω ότι θα λιθοβολιθώ για αυτό, αλλά η 4άρα μου άρεσε από κοντά. ΟΚ, η τεράστια μάσκα θέλει καιρό να την συνηθίσεις και δεν είναι σε καμία περίπτωση elegant. Αλλά για κάποιον περίεργο λόγο ταιριάζει με την "αγριάδα" ενός κουπέ.
Πιο εύπεπτη η 4αρα...αλλά με άμεσα αλλαγή μάσκας!
-
Η μάσκα στις καινούργιες bmw θυμίζει χείλια από celebrities.
Σε μερικούς αρέσουν
BMW X1 3rd Generation 2022