Ο χρήστης Lap έγραψε:
Τυρρανια ειναι...ασε.
Σπιτι και αυτοκινητο τα θελω αψογα.
Μια μερα παρκαροντας στο κεντρο μιας πολης για δουλιτσα παω να παρω το αυτοκινητο μετα απο καποιες ωρες και βλεπω τον πισω προφυλακτηρα πεσμενο απο την μια πλευρα και μια βαθια γρατζουνια πανω του που τον εσπασε σε διαφορα σημεια.
Και σε ενα αλλο αυτοκινητο που ειχα, ειχε παει μια γρια να πεταξει τα σκουπιδια σε εναν καδο σκουπιδιων και ξαφνικα ο καδος πηρε την κατηφορα και επεσε με φορα μετα απο αρκετα μετρα μετρα στην πορτα του οδηγου με ενα τεραστιο βαθουλωμα.
Καπως ετσι τρελαινεται ο κοσμος
λαπ,
καποτε ειχα παει στη νουδουλα στη συγγρου να τσακωθω για τα συνδικαλιστικα...
με ενα ματσουντα δυαρι
εβγηκα οξω - μαλλον με εβγαλανε - και το δυο με χρωμα σκατομυγας ελειπε...
το κλεψανε γυφτρονια μπροστα στη μιση πολιτσια - αντε τωρα να αγαπας κυριακο...
πηγα για μπυρες στο ρεντ που υπηρχε τοτες με τη τραγανη τη γενικη γραμματευς και μετα καλιθεα και το δηλωσα...
ΑρΕς
δεν καταφερα να τη φαω τη τραγανη τη γενικη γραμματευς. ευτυχως. πλεον υπογραφει στο φεις-και-μπουκ σαν μαμα-απο-τεσσερα. και δεν ειναι πια και γραμματευς. εγω ειμαι. και δεν ειμαι και τραγανος - κατι σε μαλακο με κανω
το ματσουντα δεν βρεθηκε ποτε. εκλεισε και η αντιπροσωπεια. αλλα δεν πειραζει, σκατομυγες βλεπω ακομη
ΑρΕς
φχαριστηθειτε τα ρε... τελος την περασμενης βδομαδας μια φιλη εκ παιδιοθεν επεθανε. ξαφνικα. δια αυτο και εχαθην. ε-ε-ερχεται...