-
Οι υπόλοιποι που είστε τόσο «προσεχτικοί» με το αυτοκίνητο σας, δεν αρρωσταίνετε όταν το κυκλοφοράτε στη χάβρα που λέγεται Ελληνικός δρόμος; Ή είστε μονίμως μες τα νεύρα κ τους τσακωμούς;
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
στα δικα μου απαγορευονται- κλασιμο μετα καταναλωσην κυνάρας της καρδονίσκης
- χεσιμο με πε-χα χαμηλο που περνα πεντελονοβρακο κατα την ατυχην φασην αερίου εκτονώσεως
- κολλημα μυξας σε εμφανη σημεια, αλλου δεν πειραζει
- κινητικα (sick...) βιολογικα υγρα. ειδικα τα φρεσκα εχοντα ακομη τις ιδιοτητες ενεργες.
- έμετος απ'ευθειας στις ταπετσαριες, επιτρεπεται στα σκληρα = πανταχοθεν πλην καθισματων εν βιτάρα
- καφες χυμενος (οχι για το αμαξι, για τον καφε το καμω...)
- καθαρισμος απο καυκάσιους εργαζομενους - δεχομεθα μονον εκ του μουσουλμανικου-ινδικου τοξου κν πάκι
- πλαστικες τσαντες εκ μητρος, περιεχουσες φαγακι που δεν εφαγωθη τον προπερασμενο μηνα
- καραμελες χολς με βέιπορ άξιον
...μη παρετε μτχ απο εμενα...
Έτσι έτσι.
Να το ζούμε το ρημάδι, όχι να ζούμε για το ρημάδι.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Τυρρανια ειναι...ασε.
Σπιτι και αυτοκινητο τα θελω αψογα.
Μια μερα παρκαροντας στο κεντρο μιας πολης για δουλιτσα παω να παρω το αυτοκινητο μετα απο καποιες ωρες και βλεπω τον πισω προφυλακτηρα πεσμενο απο την μια πλευρα και μια βαθια γρατζουνια πανω του που τον εσπασε σε διαφορα σημεια.Και σε ενα αλλο αυτοκινητο που ειχα, ειχε παει μια γρια να πεταξει τα σκουπιδια σε εναν καδο σκουπιδιων και ξαφνικα ο καδος πηρε την κατηφορα και επεσε με φορα μετα απο αρκετα μετρα μετρα στην πορτα του οδηγου με ενα τεραστιο βαθουλωμα.
Καπως ετσι τρελαινεται ο κοσμος
-
Πλεον δεν εχω κανενα ψυχαναγκασμο με το αυτοκινητο και το χαιρομαι! Παει παραλια, αμμο και παντου...γεμιζει με λασπες, χωμα αμμο και ψιχουλα απο ψωμι και τυροπιτες. Δεν ασχολουμαι καθολου...τα αναλαμβανει ολα το πλυντηριο!!
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Τυρρανια ειναι...ασε.Σπιτι και αυτοκινητο τα θελω αψογα.
Μια μερα παρκαροντας στο κεντρο μιας πολης για δουλιτσα παω να παρω το αυτοκινητο μετα απο καποιες ωρες και βλεπω τον πισω προφυλακτηρα πεσμενο απο την μια πλευρα και μια βαθια γρατζουνια πανω του που τον εσπασε σε διαφορα σημεια.Και σε ενα αλλο αυτοκινητο που ειχα, ειχε παει μια γρια να πεταξει τα σκουπιδια σε εναν καδο σκουπιδιων και ξαφνικα ο καδος πηρε την κατηφορα και επεσε με φορα μετα απο αρκετα μετρα μετρα στην πορτα του οδηγου με ενα τεραστιο βαθουλωμα.
Καπως ετσι τρελαινεται ο κοσμος
λαπ,
καποτε ειχα παει στη νουδουλα στη συγγρου να τσακωθω για τα συνδικαλιστικα...
με ενα ματσουντα δυαρι
εβγηκα οξω - μαλλον με εβγαλανε - και το δυο με χρωμα σκατομυγας ελειπε...
το κλεψανε γυφτρονια μπροστα στη μιση πολιτσια - αντε τωρα να αγαπας κυριακο...
πηγα για μπυρες στο ρεντ που υπηρχε τοτες με τη τραγανη τη γενικη γραμματευς και μετα καλιθεα και το δηλωσα...ΑρΕς
δεν καταφερα να τη φαω τη τραγανη τη γενικη γραμματευς. ευτυχως. πλεον υπογραφει στο φεις-και-μπουκ σαν μαμα-απο-τεσσερα. και δεν ειναι πια και γραμματευς. εγω ειμαι. και δεν ειμαι και τραγανος - κατι σε μαλακο με κανω
το ματσουντα δεν βρεθηκε ποτε. εκλεισε και η αντιπροσωπεια. αλλα δεν πειραζει, σκατομυγες βλεπω ακομη
ΑρΕς
φχαριστηθειτε τα ρε... τελος την περασμενης βδομαδας μια φιλη εκ παιδιοθεν επεθανε. ξαφνικα. δια αυτο και εχαθην. ε-ε-ερχεται... -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
[emoji1] [emoji1]Οι υπόλοιποι που είστε τόσο «προσεχτικοί» με το αυτοκίνητο σας, δεν αρρωσταίνετε όταν το κυκλοφοράτε στη χάβρα που λέγεται Ελληνικός δρόμος; Ή είστε μονίμως μες τα νεύρα κ τους τσακωμούς;
Βασικός λόγος που εχω και μικρο leasing καθημερινό το οποιο προσέχω μεν αλλα σε φυσιολογικό επίπεδο και οχι αρρωστημένα καθώς και μόλις 5800 χιλιόμετρα σε 14 μήνες με το μεγαλο [emoji1]
Εχω αποφασίσει να μην αγχώνομαι πια για τέτοια όποτε επιλέγω προσεκτικά που και ποτε θα το χρησιμοποιώ... -
Εντάξει και μένα μ'αρέσει το καθαρό αυτοκίνητο αλλά μη φτάνουμε και σε υπερβολές, να βγάλουμε παπούτσια για να μπούμε! Καποια πράγματα δεν αφήνω και εγώ πίσω, πχ να τρώνε παγωτά τα παιδιά μέσα, αλλά τώρα να πάμε εκδρομή και να θέλουν να φάνε ένα μπισκότο πχ, τι θα τους πω όχι;
-
Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά. Όπως αισθάνεται καλύτερα ο καθένας. Απλα καταγραφή προσεγγίσεων κάνουμε....
Καλο μήνα ! -
Μου αρέσει πολύ να καθαρίζω το αυτοκίνητο. Ετσι είναι πάντα έτοιμο να λερωθεί ξανά. Βασικά δεν έχω λαστιχένια πατάκια. Αυτά καθαρίζουν εύκολα. Εχω μοκέτα που αρέσει περισσότερο στα κορίτσια μου.
Από εκεί και μετά μια επαγγελματική σκούπα 60 λίτρων που ρουφά τα πάντα (ακόμα και το νερό!), ένα καλό πλυστικό και ένας ατμοκαθαριστής είναι πάντα έτοιμα για το επόμενο καθάρισμα. Δεν το θεωρώ ψυχαναγκασμό. Πραγματικά το γουστάρω. Καλό μήνα σε όλους. -
Το αμάξι πάει παντού . Φαγητό - καφές μέσα όχι σε καμία περίπτωση . Αντε νερό μόνο και αυτό για ανάγκη .
-
Μια φορά άφησα τη γυναίκα να φάει δυο μπουκιές κουλούρι κ μετά έπαιζα σκορ 4 στο κάθισμα...
-
Το αυτοκίνητο όπως και ότι άλλο αγοράζουμε είναι για να μας εξυπηρετεί και να το κάνει καλά έως να το αντικαταστήσουμε. Στο πρώτο μεγάλο ταξίδι μια μόλις εβδομάδα μετά την παραλαβή η κόρη μου έφαγε ένα γερμά και λίγο πεπόνι. Κάποια ζουμιά έπεσαν στο πίσω κάθισμα. Εκνευρίστηκα για μια στιγμή. Μου λέει η γυναίκα μου. 'Δανεικό το έχουμε; Θα το ευχαριστηθούμε όπως θέλουμε. Θα φάμε θα πιούμε και θα το λερώσουμε. Όταν χρειαστεί θα το καθαρίσουμε'. Δίκιο είχε. Από τότε πολλές φορές το λερώσαμε και άλλες τόσες το καθαρίσαμε. Σιγά μη τρελαθώ μήπως ξινίσει ο επόμενος που μπορεί να το πάρει όταν θα του έχω πιει το αίμα...
Τέλος να πω ότι σε νεώτερη ηλικία ότι αυτοκίνητο είχα χρησιμοποιούνταν ενίοτε και σαν δωμάτιο ξενοδοχείου. Τώρα περιστασιακά σαν εστιατόριο ... -
Η διαφορά είναι ότι τότε δεν οδηγούσες ταυτόχρονα....
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Η διαφορά είναι ότι τότε δεν οδηγούσες ταυτόχρονα....Σωστό κι αυτό. Καλημέρα ψηλέ! Τα σέβη μου.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Μου λέει η γυναίκα μου. 'Δανεικό το έχουμε; Θα το ευχαριστηθούμε όπως θέλουμε. Θα φάμε θα πιούμε και θα το λερώσουμε. Όταν χρειαστεί θα το καθαρίσουμε'. Δίκιο είχε. Από τότε πολλές φορές το λερώσαμε και άλλες τόσες το καθαρίσαμε. Σιγά μη τρελαθώ μήπως ξινίσει ο επόμενος που μπορεί να το πάρει όταν θα του έχω πιει το αίμα+1.000!
-
Για να είμαι ειλικρινής, ζηλεύω λίγο που δεν ανήκω στη δική σας κατηγορία, αλλά στων άλλων... εκείνων με τα παπούτσια...
Μόνο και μόνο διαβάζοντας όμως, για γιαρμάδες, πατατάκια, ψιχουλοκαταστάσεις και παπουτσοπατήματα, είμαι έτοιμη να βουτήξω την ηλεκτρική και να κατέβω!
-
Όταν τελειώσεις την ηλεκτρική απο το δικό σου πέρνα κ απο δω μια βόλτα...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μου λέει η γυναίκα μου. 'Δανεικό το έχουμε; Θα το ευχαριστηθούμε όπως θέλουμε. Θα φάμε θα πιούμε και θα το λερώσουμε. Όταν χρειαστεί θα το καθαρίσουμε'. Δίκιο είχε. Από τότε πολλές φορές το λερώσαμε και άλλες τόσες το καθαρίσαμε. Σιγά μη τρελαθώ μήπως ξινίσει ο επόμενος που μπορεί να το πάρει όταν θα του έχω πιει το αίμα
+1.000!
Κι από μένα πολλα ++++++
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλοι φιλοι Σπυρο και Φανη σας ευχαριστω για τοσα +. Θα με κανετε να κοκκινησω αν και νομιζω οτι αυτο μεσες ακρες εχει επαναληφθει αναμεσα στα περισσοτερα ζευγαρια που τυχαινει να εχουν και μικρα παιδια. Αλιμονο να μας εξουσιαζει ενα συναρπαστικο δε, αντικειμενο ομως. Ευχαριστω.
-
λοιπόν πέρασα σήμερα από την αντιπροσωπεία volkswagen και πήρα προσφορά για το t roc .
1.000 cc έκδοση advance - διχρωμία μεταλλικού - design pack (δηλαδή ζάντα 17' , χρώματα στο ταμπλό , κτλ)
συναγερμό και 4 χρόνια εγγύηση στα 22.825,00 ευρώ.
το σκέφτομαι σοβαρά είναι η αλήθεια.
αγορά νέου οικογενειακού αυτοκινήτου