Καλησπέρα σε όλους, είμαι κ εγώ κάτοχος ενός sx4 scross 1.4 all grip βενζίνη(140hp) χρώματος λευκό πέρλα εδώ κ 1 χρονο.Σας διαβάζω εδώ κ καιρό κ νομίζω πως έφτασε η ώρα να παραθέσω κ εγώ κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τη ' συμβίωση ' μου , με το σουζουκακι μου..
Μόλις έκανα το ετήσιο σέρβις στα 7000km με κόστος 150€( αλλαγή λαδιων-φιλτρου λαδιού κ καμπίνας, κάρτα καυσαερίων) στη γνωστή σε όλους μας αντιπροσωπεία στην Λ Κηφισού, από όπου κ αγόρασα το αμάξι.
Γενικά είμαι ικανοποιημένος ειδικά στην Εθνικη-ταξιδια(καλοκαίρι) off road διαδρομές ( όπου δοκίμασα κ τη ρύθμιση mad αλλά κ το lock σε ανηφορικά κομμάτια με πετρα-λασπη όπου βγήκε αλώβητο),παρά το μαμισιο ελαστικό 215-55-17 conti eco 5.
Οι χώροι του είναι ικανοποιητικοι θεωρώ για 4μελη οικογένεια όπως κ η κατανάλωση .Τριγμούς στα παράθυρα δεν έχω πάρα κάτι ελάχιστα τσικ τσικ στα πλαστικά του ταμπλό( ειδικά τώρα το χειμώνα με τα πολλά κρύα)
Δεν έχω μείνει καθόλου ικανοποιημένος από τα κοπανηματα του αμαξιού,ειδικά του πίσω άξονα, περνώντας ακόμα κ από μικρές ανωμαλίες στο δρομο- το αναφερα στο σέρβις κ η απάντηση ( κατά τα άλλα πολύ ευγενικοι)ήταν πως έτσι είναι το αμάξι από το εργοστασιο... Εγώ τους είπα πως στο τεστ ντραιβ δεν είδα τέτοιο θέμα ( κοπανηματα ), εννοείται ότι το έριξα σε όποια λακούβα έβλεπα στο δρόμο...δεν απάντησαν...
Ζήτησα να το καταγράψουν στις παρατηρήσεις, ώστε να επανέλθω σε κάνα 15ημερο πουβθαωπαω να αλλάξω ( εντός εγγύησης ) ένα φθαρμένο λάστιχο που βρίσκεται μεταξύ μπροστινού κάπως κ μάσκας.
Αυτά τα ολίγα από εμένα, θα χαρώ να απαντήσω σε όποια ερωτηση- απορία έχω δημιουργήσει κ να ρωτήσω μελλοντικά για θέματα που δεν κατέχω τεχνικα- οδηγικά.