Δεν είχα δώσει σημασία. Νόμιζα ότι συμπεριφέρεται σαν εμπορία. Δηλαδή ότι αυτή πουλάει το αυτοκίνητο στα χρήματα που έχει κανονίσει, όπως κάνουν οι μάντρες. Φυσικά έκανα λάθος. Στα αυτοκίνητα ιδιωτών παρέχει υπηρεσίες μεσάζοντα και πληρώνεται για αυτές.
Αυτό που ίσως είναι λίγο αρνητικό είναι ότι ο αγοραστής παίρνει όλα τα στοιχεία του ιδιώτη πωλητή. Όλα. Μέχρι και το κινητό. Και αν είναι κανένας περίεργος πολλά μπορούν να συμβούν.
Θυμάμαι όταν έδωσα το τρίκυκλο MP3 που είχα, στον ΒΥΝΙΟ για ανταλλαγή, εμφανίστηκε ένας τύπος και το αγόρασε χωρίς να το ψάξει και πολύ. Ούτε συνεργείο δεν το πήγε. Είδε το βιβλίο συντήρησης και το αγόρασε.
Και μετά ο τύπος έκανε κάτι απίστευτα πράγματα. Πήγε στο συνεργείο που πήγαινα το σκούτερ και έκανε φασαρία και κλαιγόταν ότι κάτι έχει το σκούτερ. Μετά έψαχνε εμένα, του έδωσαν τα στοιχεία μου, με έψαχνε στα τηλέφωνα, ήρθε και στο σπίτι μου (στο Μαρούσι τότε). Γενικά μία τρελή κατάσταση. Μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο και έλεγε κάτι ακαταλαβίστικα. Δεν του άρεσε το σκούτερ, δεν του άρεσε το συνεργείο, γενικά τίποτα δεν του άρεσε.
Τελικά αποδείχθηκε ότι ο τύπος είχε κόλλημα στον εγκέφαλο και αναζητούσε αφορμές για φασαρίες.
Άντε να βγάλεις άκρη.