Για το θέμα του αιρκρος που ανέφερε ο Στόρμ .
Ειδοποίηση λωρίδας είχε το C4 του 2004 σαν έξτρα , αλλά δεν είχε ήχο . Είχε φωτάκι και σου κούναγε το κάθισμα το αντίστοιχο κωλομέρι...
Δεν ξέρω αν θα ήταν βολικότερο ..
Πριν λίγα χρόνια το είδα σε ένα Ρενεγκέιτ που είχε πάρει ένας φίλος . Εκεί ήταν ακόμα χειρότερο . Σου γύριζε μόνο του το τιμόνι στην ευθεία , αλλά επειδή παίζαμε μαζί του , δεν δούλευε όλες τις φορές .
Στο αιρκρος μέσα στην πόλη , ή στο ποτάμι σε καμία γρήγορη αλλαγή , χτυπάει αλλά το αγνοώ , γιατί δουλεύει πάνω από τα 60 χλμ που σημαίνει ότι δεν έχω κάποιον κοντά μου και έτσι δεν χρησιμοποιώ το γρήγορο φλας .
Αντίθετα σε επαρχιακό δρόμο , όπως αυτόν της Εύβοιας που τον γνωρίζω απ΄ έξω , ισιώνω λίγο τις στροφές , οπότε εκεί το απενεργοποιώ , γιατί βαράει συνέχεια .
Αυτά στην Ελληνική πραγματικότητα .
Εχοντας οδηγήσει όμως πολύ και στο εξωτερικό , εκεί η λογική είναι εντελώς διαφορετική και εκεί πραγματικά δεν χρειάζεται ποτέ να το απενεργοποιήσεις .
Για τις ποτηροθήκες , έχω πει επανειλημμένα , ότι αν θεωρούμε το κινητό πρόβλημα στην οδήγηση , ένας καυτός καφές στο χέρι , είναι απείρως μεγαλύτερο πρόβλημα και δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν η δυνατότητα της ποτηροθήκης , παρά μόνο της μπουκαλοθήκης στις πόρτες που έχουν όλα τα αμάξια .
Γιά τον κλιματισμό που αναφέρει στο βίντεο . Επειδή το αμάξι το αγόρασα Ιούνιο , να πω ότι ο κλιματισμός του ήταν εξαιρετικός , όπου τον χρησιμοποίησα αυτό το καλοκαίρι .
Τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να δω το καλοριφέρ και εκεί πράγματι βλέπω διαφορές . Δεν είναι όπως του 4 και του 5 που ζεσταίνει αμέσως . Βέβαια δεν βόλευε και η εξωτερική θερμοκρασία με 17-18 βαθμούς . Χτες το βράδυ όμως που είχε 13 έξω , η θέρμανση ήταν καλή , όχι όμως γρήγορη , ενώ το βαντιλατέρ είναι σχετικά θορυβώδες , ακόμα και στις χαμηλές στροφές , ενώ στην 5άρα , ακουγόταν μετά την τρίτη ταχύτητα .