-
Ω ρε ταιλαιπωρία. Και αφορά και Honda. Τα πολλά λόγια είναι περιττά.
-
@alexandros-k said in Νέο Honda Civic 2017:
Ειναι γνησιο Honda το τζαμι ?
Έτσι μου είπαν, έτσι γράφει πάνω και έτσι το πλήρωσα. Τώρα τι να σου πω;
-
@sargus said in Νέο Honda Civic 2017:
Εγώ που είχα αλλάξει το παρμπρίζ από εργασία πήγε πολύ καλά...ούτε κάτι με κόλλες ούτε πρόβλημα στην ορατότητα ειχα ..
.Όσο για τον αισθητήρα της βροχής σαν αυτόματο κ εμένα δεν δουλεύει κ λάθος δικό μου που πέρασε ο καιρός κ δεν τους το είχα πει γιατί άργησα να το πάρω χαμπάρι..Κρίμα για την ταλαιπωρία αλλά όντως ότι κ να χρειαστείς ένα 3μηνο το τρως στην αναμονή...H Honda τα έχει αυτά...υπομονή -
@stavtsim said in Νέο Honda Civic 2017:
H Honda τα έχει αυτά...υπομονή
Δεν φταίει η Honda (ok έχει μερίδιο ευθύνης), ο Σ είναι το πρόβλημα!
-
@nickthetrib said in Νέο Honda Civic 2017:
H Honda τα έχει αυτά...υπομονή
Δεν φταίει η Honda (ok έχει μερίδιο ευθύνης), ο Σ είναι το πρόβλημα!
είναι κυρίως πρόβλημα της Honda μιας και αυτή τον έχει επιλέξει τόσα χρόνια για αντιπρόσωπο.
-
Κάπου εδώ μέσα νομίζω είχα δει και άλλη εταιρεία που πήγαινε για καλιμπράρισμα τις κάμερες σε εξωτερικό συνεργάτη... Ε ρε, άμα δεν κάνει και αυτά η αντιπροσωπεία, καταλαβαίνεις εξειδίκευση που έχουν.
-
Καλησπερα , θα ηθελα να ρωτησω οσους εχουν το HONDA CIVIC GenX για καποια χρονια και γνωριζουν καλα το αυτοκινητο, κατα ποσο αξιζει καποιος να αγορασει ενα 3-4χρονων με max 100.000km
Ευχαριστω/Παναγιωτης
-
@pstroug said in Νέο Honda Civic 2017:
Καλησπερα , θα ηθελα να ρωτησω οσους εχουν το HONDA CIVIC GenX για καποια χρονια και γνωριζουν καλα το αυτοκινητο, κατα ποσο αξιζει καποιος να αγορασει ενα 3-4χρονων με max 100.000km
Ευχαριστω/Παναγιωτης
Το αμάξι είναι άψογο! Αν σου αρέσει πάρτο. Για εμένα δεν υπάρχει καλύτερο στην κατηγορία του. Και φυσικά τέρμα αξιόπιστο!
Το θέμα του είναι ότι επειδή ζούμε στην Ελλάδα όπου οι περισσότεροι μάστοροι είναι κατσαπλιάδες, και επειδή δεν έχει πουλήσει πολύ σα μοντέλο, μήπως αν μένεις σε μικρή πόλη δε βρίσκεις κάποιον να γνωρίζει να του κάνει 5 πράγματα παραπάνω από τα βασικά. -
Σε ευχαριστω πολυ, Αθηνα μενω.
-
Καλησπέρα κ από μένα...αν το σκέφτεσαι κ εχεις βρει ρώτησε κ ψάξε να δεις για το πρόβλημα που είχε στον αισθητήρα λαδιού μηχανης αν έχει κανει αναβάθμιση, ήταν δωρεάν απο Honda λόγο σφάλματος, καθώς κ της μάσκας που μπλόκαραν οι αισθητήρες όταν έριχνε πολύ βροχή..πάλι αλλαγή από Honda..Κατά τα άλλα κανένα αλλο πρόβλημα..
-
Καλησπέρα κ από μένα...αν το σκέφτεσαι κ εχεις βρει ρώτησε κ ψάξε να δεις για το πρόβλημα που είχε στον αισθητήρα λαδιού μηχανης αν έχει κανει αναβάθμιση, ήταν δωρεάν απο Honda λόγο σφάλματος, καθώς κ της μάσκας που μπλόκαραν οι αισθητήρες όταν έριχνε πολύ βροχή..πάλι αλλαγή από Honda..Κατά τα άλλα κανένα αλλο πρόβλημα..
Σε ευχαριστω πολυ!!
-
Φίλε μου περί τίνος πρόκειται; δεν το έχω ακούσει ποτέ αυτό γιαυτό ρωτάω (για τον αισθητήρα).
-
Φίλε μου περί τίνος πρόκειται; δεν το έχω ακούσει ποτέ αυτό γιαυτό ρωτάω (για τον
Καλημέρα..σε εμένα όπως κ σε πολλούς εδώ στο φόρουμ διαπιστώθηκε ότι σε υψηλές ταχύτητες πάνω σπο 160χλμ έφερνε αλαρμ στάθμης λαδιού κινητήρα...το οποίο ήταν εσφαλμένο αλαρμ κ διορθώθηκε με αναβάθμιση από τη Honda
-
Η σιβικαρα έβγαλε την πρώτη της βλάβη στα 5,5 χρόνια:
Κλιματιστικό. Κάποια διαρροή έχει το σύστημα μου είπαν μάλλον και είχε χάσει το φρεον. 150 ευρωπουλα για να το γεμίσουν γιατί φοράει το καινούργιο (1234yf). Και μένει να βρούμε που είναι η διαρροή.
Κατά τα άλλα, μόλις σήμερα, μετά από 4 μηνες(!), κατάφεραν από την αντιπροσωπία να μου φτιάξουν τις κάμερες-αισθητήρες που είχαν χαλάσει με την αλλαγή του παρμπριζ. -
Και μένει να βρούμε που είναι η διαρροή.
150 για φρεον!!!!!!!!!!
δηλαδη η βλάβη πόσο θα πάει;1000;;; -
Τοσο κανει το καινουριου τυπου φρεον , δυστυχως
-
Κλιματιστικό. Κάποια διαρροή έχει το σύστημα μου είπαν μάλλον και είχε χάσει το φρεον. 150 ευρωπουλα για να το γεμίσουν γιατί φοράει το καινούργιο (1234yf). Και μένει να βρούμε που είναι η διαρροή.
Κατά τα άλλα, μόλις σήμερα, μετά από 4 μηνες(!), κατάφεραν από την αντιπροσωπία να μου φτιάξουν τις κάμερες-αισθητήρες που είχαν χαλάσει με την αλλαγή του παρμπριζ.Όχι ρε...αρχίζω να φοβάμαι τώρα κ εγώ.. αν κ είμαι στα 6.5 χρόνια, άρα κάπου υστερεί στο κλιματιστικό κ αργά ή γρήγορα θα την πατήσουμε όλοι...
-
Κατά τα άλλα, μόλις σήμερα, μετά από 4 μηνες(!), κατάφεραν από την αντιπροσωπία να μου φτιάξουν τις κάμερες-αισθητήρες που είχαν χαλάσει με την αλλαγή του παρμπριζ.Όχι ρε...αρχίζω να φοβάμαι τώρα κ εγώ.. αν κ είμαι στα 6.5 χρόνια, άρα κάπου υστερεί στο κλιματιστικό κ αργά ή γρήγορα θα την πατήσουμε όλοι...
Όχι απαραίτητα. Μπορεί το δικό μου να είχε καμιά αστοχία υλικού.
-
@dimitrioskosmas said in Νέο Honda Civic 2017:
150 για φρεον!!!!!!!!!!
δηλαδη η βλάβη πόσο θα πάει;1000;;;Η βλάβη εξαρτάται:
Μπορεί από τίποτα (κάποιο λαστιχάκι ή κάποια ροδέλα που δε στεγανώνει σωστά) μέχρι κάποιο από τα ψυγεία (εναλλάκτες) του κλιματιστικού. -
@dimitrioskosmas said in Νέο Honda Civic 2017:
150 για φρεον!!!!!!!!!!
δηλαδη η βλάβη πόσο θα πάει;1000;;;Η βλάβη εξαρτάται:
Μπορεί από τίποτα (κάποιο λαστιχάκι ή κάποια ροδέλα που δε στεγανώνει σωστά) μέχρι κάποιο από τα ψυγεία (εναλλάκτες) του κλιματιστικού.Μακάρι ότι πιο απλό να είναι, γι αυτό πήραμε Honda για μα μην έχουμε μεγάλα προβλήματα...αλλιώς την πατήσαμε
Νέο Honda Civic 2017