-
Εμαθα το ετοιμάζεις για μεγάλα ζόρια το αμάξι...
Ωραίο είναι...
-
gat-vit no 4 - δε τζιβι
τα βουνά σε περιμένουν γατουλη,
οι λύκοι πρέπει να φοβούνται αυτό το αιλουροειδές
-
Σαν τη μυγα μες το γαλα..
-
Φανταστικό χρώμα και πολύ ωραίες φωτογραφίες!
-
Αμαξαρα!
Δεν ξερω αν ζηλεψα μονο το αυτοκινητο η το συνδυασμο αυτοκινητου-εκδρομης
-
@ Αγιος Νικολαος, Βουντημα https://www.google.com/maps/@38.220161,23.6853967,620a,35y,260.65h,44.69t/data=!3m1!1e3
οποιος προθυμος, ας δοκιμασει, ειναι φοβερη εκειθε η φυσις
-
Τι αναρτήσεις του φοράς Γάτε; Πόση απόσταση έχεις τώρα; Έχεις βάλει και μπλοκαδούρες; Αρέσκω εργάτη μπροστά, αλλά μάλλον θέλεις κι ένα bull bar.
-
καστομιες ειναι του σακκα - τεσσερο γουηλερς χαους με ψαλιδια κλπ, κατι +18 σκεψου, οποτε καπου στα 40+ απο χωμα. βαλε και κατι η καμπινα τακαρισμα.
εχωμε και εμπλοκε, ομπρος και πισω έι αρ μπι. και μαντεμια περικαλω. και ουλα τα καλα.
μας λειπει ομως ο πισω ο αργατης - πρεπει να μου βγαλει αδεια ο μηχανολογος γιατι θελει πατεντα μεγαλη.
μπουλ μπαρ δε βαζω γιατι κοβει γωνια, στη χειροτερη θα σπασω μουρη - ηδη εχω αφησει τη μιση στο καντηλι στην ευβοια. εχω παντως σιδερια απο μεσα απο τη μπροστινη προφυλακτηρα, κομπλε με υπουργειο περασμενη. για τραβηγμα σε γωνια, εχω τροχαλια επειδη λειπει το μπουλμπαρ.
ομως κλαψ, δεν ειναι ετοιμο ακομη, θελει να μπουν οι 10 μιμι ποδιες, θελει να μπει κομπρεσερ για τα λαστιχα, φτιαχνω πισω κρεβατοκατασταση και ψαχνω βεμπαστο βενζινα. αλλα σε 1 μηνα θα ειμαι στο 100%. και μετα που θα το βαρεθω, σε 1 μηνα και μια μερα, θα το κανω αξονατο - κλαιει η γατα τα λεφτα για τις διακοπες το καλοκαιρι που τα φαγα σε μαντεμια
-
-
Ωραίος Πάνος 2171, φορτώνεις και ξύλα αμα λάχει.
-
Μετά την περσινή (προπέρσινη;) ιδέα με την φωτο της τελευταίας σχέσης στις 3000 ΣΑΛ, μου ήρθε μια άλλη ιδέα για 'challenge', καθώς γυρνούσα απόψε σπίτι. Να κάνουμε το 'αντίστροφο', δηλαδή κόφτης στροφών με 3η σχέση. Ξεκινώ με κάτι 'θεόμακρο':
-
Saaaab!
-
Τι είν' τούτο φίλε Δια; Aero;
Έχει ο πεθερός μου ένα τετοιο 150αρι-αυτοματο-αεριο, δεν ξέρω τι είναι χειρότερο από τα τρία. Καναπεδαρα κατά τα άλλα...
Του έχει μπλοκάρει και η κλειδαριά στην πόρτα του οδηγού και ανοίγει οπότε θέλει, το έχουμε πει απ'εξω κάμποσες φορές τώρα με τα κρύα...
-
Τι είν' τούτο φίλε Δια; Aero;
Έχει ο πεθερός μου ένα τετοιο 150αρι-αυτοματο-αεριο, δεν ξέρω τι είναι χειρότερο από τα τρία. Καναπεδαρα κατά τα άλλα...
Του έχει μπλοκάρει και η κλειδαριά στην πόρτα του οδηγού και ανοίγει οπότε θέλει, το έχουμε πει απ'εξω κάμποσες φορές τώρα με τα κρύα...
9-3, αλλά όχι Aero, δίλιτρο με 195 άλογα.
Η κλειδαριά του πεθερού μάλλον θέλει αλλαγή, αν και καμιά φορά στρώνουν από μόνες τους...
-
Tο λες και μινι φορουμική συνάντηση. 7:10 το πρωί με 0 βαθμούς, γνήσιοι πετρολχεντς.
-
Συγνώμη ρε Δια, αλλά με την 3η φτάνει τα 170χ.α.ω στον κόφτη!?!?! Πόσο μακριές σχέσεις έχει....απίστευτο!!
-
Φάνη η 5η (τελευταία σχέση) δίνει 50 χ.α.ω. (κοντερίσια) ανά 1000 RPM...
-
εμενα η 5η με κοντα στο τζιβι μου δινει τελικη 65km
αλλα σημερα εκαμα ενα άι νικολα και ενα βουντημα, τρελα
-
εμενα η 5η με κοντα στο τζιβι μου δινει τελικη 65km
αλλα σημερα εκαμα ενα άι νικολα και ενα βουντημα, τρελα
Ωραία φάση!!! 65 στον κόφτη στροφών εννοείς;
Εμένα στο Disco είναι έτσι:
Επίσης εδώ στα μέρη μας οι γιορτές συνεχίζονται. Χθεσινή:
-
Όχι στη γκρίζα διαφήμιση! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!