-
@axel12p said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
The Best All-Season Tire Has Changed! 10 Tires Tested
Εξαιρετικά χρήσιμο, πάνω στην ώρα.
(δεν βγαίνει κανένα απο αυτά στις διαστάσεις μου) -
@jousis said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
@axel12p said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
The Best All-Season Tire Has Changed! 10 Tires Tested
Εξαιρετικά χρήσιμο, πάνω στην ώρα.
(δεν βγαίνει κανένα απο αυτά στις διαστάσεις μου)Καλοκαιρινα δεν βρισκεις χειμερινα δεν βρισκεις all season δεν βρισκεις .
Μηπως να αλλαξεις αυτοκινητο και να πας σε e-vitara ;
-
@otso said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Μηπως να αλλαξεις αυτοκινητο και να πας σε e-vitara ;
Το off-roading είναι κοινωνικό χόμπι, εκεί σκαλώνω.

Βγήκε η κλασσική προσφορά μισελέν, όποιος ενδιαφέρεται να ψωνίσει.
Απλά προσοχή, δείτε την λίστα των εμπόρων που συμμετέχουν.
-
Καλησπέρα, σε διάσταση 155 70 13 75T , hyundai i10, έχουμε κάποια πρόταση?
Φορούσα τα falken sn832 που δυστυχώς δεν βγαίνουν πια. -
@screwdriver said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Φορούσα τα falken sn832 που δυστυχώς δεν βγαίνουν πια.Καλησπέρα εγώ θα κοιτούσα για Uniroyal rain expert 3, nexen nblue hd+, hankook kinergy eco και sumitomo bc 100 (οπου sumitomo είναι η μαμά εταιρια με το falken που φοράς.οποτε θα είναι κοντά)
-
-
Φορούσα τα falken sn832 που δυστυχώς δεν βγαίνουν πια.Ποιο i10 ειναι αυτο που φοράει τέτοια διάσταση?
Οταν ειχα εγω του 2008 ειχε 165 60 14 -
Φορούσα τα falken sn832 που δυστυχώς δεν βγαίνουν πια.Πολύ περίεργο αυτο που λές
Εχω το i10 του 2010 και φοράει 165/60/14 και έχω βάλει 2 φορές Sumitomo BC100
Τώρα που είναι ώρα για αλλαγή θα βάλω μάλλον 165/65/14 που ειναι λίγο φτηνότερα και βρίσκεις περισσότερες μάρκες -
@nikos-golf said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Φορούσα τα falken sn832 που δυστυχώς δεν βγαίνουν πια.Ποιο i10 ειναι αυτο που φοράει τέτοια διάσταση?
Οταν ειχα εγω του 2008 ειχε 165 60 14Hyundai i10 1A 1,0 blue drive
-
@jousis said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@zaxosm said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Τελικα κατεληξα σε continental all season 2 που θεωρουνται πως τα κανουν ολα καλα αλλα δε ξεχωριζουν και καπου.
235/55/18 104 V XL η διασταση. Δε θελω να προτρεχω αλλα ηδη καταλαβα εντονη διαφορα. Θα δουμε και οταν μαζεψω χιλιομετρακια.για κάνε μια σούμα του καυτού καλοκαιριού γιατί έμεινα με 3 λάστιχα και πρέπει να κανω κίνηση σύντομα.
φρενάρισμα σε 40άρια ασφαλές ; σε σχέση με τα άθλια ecocontact πάντα.
Επαρχιακούς δρόμους με νορμαλ συμπεριφορά ασφαλής ;Δες κι τα bridgestone turanza all season 6. Από τα πιο θερινά all season κι σε καλή τιμή με εγγύηση. Μετά από σχεδόν 10k km ευχαριστημένος όπου είναι σαφώς ανώτερα από τα goodyear vector4season GEN2 SUV που είχα πριν. Σίγουρα στρίβουν κι φρενάρουν καλύτερα. Θα τα ήθελα ένα κλικ πιο αθόρυβα. Η continental δεν δίνει εγγύηση
-
@ss_76 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Δες κι τα bridgestone turanza all season 6. Από τα πιο θερινά all season κι σε καλή τιμή με εγγύηση. Μετά από σχεδόν 10k km ευχαριστημένος όπου είναι σαφώς ανώτερα από τα goodyear vector4season GEN2 SUV που είχα πριν. Σίγουρα στρίβουν κι φρενάρουν καλύτερα. Θα τα ήθελα ένα κλικ πιο αθόρυβα. Η continental δεν δίνει εγγύηση
Εγώ τα είδα και μαζί τα εξαιρετικά ριβιούς αυτών και των pirelli, αλλά δυστυχώς δεν έχω ραλιάρικο σαν το tucson σας και δεν βγάζουν για εμένα.
O zaxosm έπρεπε να τα πάρει που πήρε τα κοντι και τα έλιωσε στα στροφιλίκια απο τον 1ο μήνα.

-
Δεν ξέρω αν το είχα ξανά αναφέρει στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά έχω τα Pirelli SF3 και την επόμενη φορά (σύντομα δηλαδή), θα ξανά βάλω πάλι τα ίδια.
Η κυριότερη διαφορά σε σχέση με τα Crossclimate 1 & 2, που είχα δοκιμάσει παλαιότερα είναι το κράτημα στις ζέστες. Μπορούσα να καταλάβω τι θερμοκρασία έχει ο δρόμος από το κράτημα του Michelin. Και όχι δεν είμαι κανένας οδηγός, ούτε έχω κάποιο αυτοκίνητο, με το οποίο να μπορώ να μπω φέτες στις στροφές.
Προσωπικά δεν βρήκα κάτι να προσάψω ως αρνητικό στο Pirelli. Διαβάζω ότι δεν είναι τόσο χειμερινό όσο το Michelin, αυτό όμως πρακτικά σημαίνει ότι είναι πολύ πιο κατάλληλο για τις συνθήκες της χώρας μας. Και σε κάθε περίπτωση είναι κλάσεις ανώτερο από οποιοδήποτε θερινό στα χιόνια.
Τέλος να σημειώσω πως τα λάστιχα έχουν πάνω τους αυτή την στιγμή σχεδόν 80.000Km (!!!) και το ανακάλυψα τυχαία, όταν είπα να τσεκάρω τα χαρτιά για να δω πότε τα τοποθέτησα. Δεν το πρόσεξα δηλαδή επειδή πρόσεξα κάτι στην συμπεριφορά του.
Αν θυμηθώ, αύριο θα τα βγάλω φωτογραφία για να δείτε την κατάσταση τους.
-
@ss_76 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Δες κι τα bridgestone turanza all season 6. Από τα πιο θερινά all season κι σε καλή τιμή με εγγύηση. Μετά από σχεδόν 10k km ευχαριστημένος όπου είναι σαφώς ανώτερα από τα goodyear vector4season GEN2 SUV που είχα πριν. Σίγουρα στρίβουν κι φρενάρουν καλύτερα. Θα τα ήθελα ένα κλικ πιο αθόρυβα. Η continental δεν δίνει εγγύηση
Εγώ τα είδα και μαζί τα εξαιρετικά ριβιούς αυτών και των pirelli, αλλά δυστυχώς δεν έχω ραλιάρικο σαν το tucson σας και δεν βγάζουν για εμένα.
O zaxosm έπρεπε να τα πάρει που πήρε τα κοντι και τα έλιωσε στα στροφιλίκια απο τον 1ο μήνα.

Εγω βιαζομουν ειναι η αληθεια. Σε ολα τα reviews τα sf3 ειναι τοπ επιλογη!
Σου εχω νεοτερα βεβαια απο βροχη. Παροτι 2,5 ευρω ο βενζινα εβγαλα το τουσον να παω βολτα επειδη ειχε βρεξει. Λοιπον, πρωτη φορα εχω λαστιχο που γατζωνει ετσι στα πρωτοβροχια. Τρομερη διαφορα με οτι ειχα εως τωρα , τα all season 2. Προφανως θελει κι αλλες δοκιμες για ασφαλες συμπερασμα.
Ανυπομονώ να δοκιμασω σε λιγο χιονακι! Και βεβαια να δουμε πως θα συνεχισει το wear τους.
-
Στο Tyre Reviews, βγάζει πλέον πρώτο το Goodyear Vector All Season 4, και το Pirelli τρίτο.
-
Λοιπον, πρωτη φορα εχω λαστιχο που γατζωνει ετσι στα πρωτοβροχια
Συνδυασμός και με αυτοκίνητο.
Και έχεις πρόσφατη μνήμη τα ecocontact που παίζει να ήταν απο σίδερο και όχι λάστιχο.
Σιχτίρ κωλολάστιχα δολοφόνοι.Αλλιώς κανένα all season δεν πιάνει όπως ένα καλό μαλακό θερινό.
-
Λοιπον, πρωτη φορα εχω λαστιχο που γατζωνει ετσι στα πρωτοβροχια
Συνδυασμός και με αυτοκίνητο.
Και έχεις πρόσφατη μνήμη τα ecocontact που παίζει να ήταν απο σίδερο και όχι λάστιχο.
Σιχτίρ κωλολάστιχα δολοφόνοι.Αλλιώς κανένα all season δεν πιάνει όπως ένα καλό μαλακό θερινό.
Χαχα μακρια και αγαπημενοι με τα eco contact…..
Πριν για ενα μικρο διαστημα ειχα και τα michelin primacy στο tucson - δεν ηταν ετσι καλα στο βρεγμενο. Βεβαια ηταν λιγο διαγορετικη διασταση.
-
@axel12p said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Στο Tyre Reviews, βγάζει πλέον πρώτο το Goodyear Vector All Season 4, και το Pirelli τρίτο.
Ενδιαφερον εχεις link?
Εν τω μεταξυ 80000 χλμ λαστιχο μου κανει τρομερη εντυπωση να το δω. Ποσα χρονια τα εχεις και σε τι αυτοκίνητο;
-
Πριν για ενα μικρο διαστημα ειχα και τα michelin primacy στο tucson - δεν ηταν ετσι καλα στο βρεγμενο. Βεβαια ηταν λιγο διαγορετικη διασταση.
Ε, είπα καλό μαλακό θερινό

Τέτοιο θες εσυ αφου τα λιώνεις.Καλά, ειδικά τα ePrimacy είναι σχεδόν ecocontact (σχεδόν, όχι τόσο).
Τα απλά είναι απλά μέτρια. -
Ε, είπα καλό μαλακό θερινό

Τέτοιο θες εσυ αφου τα λιώνεις.Καλά, ειδικά τα ePrimacy είναι σχεδόν ecocontact (σχεδόν, όχι τόσο).
Τα απλά είναι απλά μέτρια.Α έτσι και τα primacy , μαλιστα…..
Κατσε να δουμε πως θα παει με τα all season 2 γιατι μπορει να ειναι απλα οπτικο το θεμα…..
-
@axel12p said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Δεν ξέρω αν το είχα ξανά αναφέρει στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά έχω τα Pirelli SF3 και την επόμενη φορά (σύντομα δηλαδή), θα ξανά βάλω πάλι τα ίδια.
Η κυριότερη διαφορά σε σχέση με τα Crossclimate 1 & 2, που είχα δοκιμάσει παλαιότερα είναι το κράτημα στις ζέστες. Μπορούσα να καταλάβω τι θερμοκρασία έχει ο δρόμος από το κράτημα του Michelin. Και όχι δεν είμαι κανένας οδηγός, ούτε έχω κάποιο αυτοκίνητο, με το οποίο να μπορώ να μπω φέτες στις στροφές.
Προσωπικά δεν βρήκα κάτι να προσάψω ως αρνητικό στο Pirelli. Διαβάζω ότι δεν είναι τόσο χειμερινό όσο το Michelin, αυτό όμως πρακτικά σημαίνει ότι είναι πολύ πιο κατάλληλο για τις συνθήκες της χώρας μας. Και σε κάθε περίπτωση είναι κλάσεις ανώτερο από οποιοδήποτε θερινό στα χιόνια.
Τέλος να σημειώσω πως τα λάστιχα έχουν πάνω τους αυτή την στιγμή σχεδόν 80.000Km (!!!) και το ανακάλυψα τυχαία, όταν είπα να τσεκάρω τα χαρτιά για να δω πότε τα τοποθέτησα. Δεν το πρόσεξα δηλαδή επειδή πρόσεξα κάτι στην συμπεριφορά του.
Αν θυμηθώ, αύριο θα τα βγάλω φωτογραφία για να δείτε την κατάσταση τους.
Εγω πάντως με τα Pirelli Sf & ta CrossClomate2 αντιμετωπισα μεγάλο πρόβλημα στη βροχή μετα απο 20-25000km χρήσης....
Δεν ξαναεβαλα all season για αυτο το λόγο.
Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]