-
@nascar1 said in Ford Focus MK4:
Έχω το diesel του 2019 με 81κ. Έγραψα και στο θέμα με το κόστος σέρβις. Αγχώνομαι με την καδένα. Είμαι ακόμα εντός εγγύησης. Τι μου προτείνετε να κάνω; Αλλαγή στα 100κ μόλις βγει από εγγύηση; να βάλω 8mm με εκκεντροφορους; Να αλλάξω στα 150κ (θα φτάσει;;;; ) μαζί με ιμάντες; να το δώσω και να πάω σε υβριδικό που μου αρέσει σαν φιλοσοφία; το φοκους σαν αυτοκίνητο είναι άψογο απλά έχω χαλαστεί από όταν το έμαθα...
Κανένας ρε παιδιά μια γνώμη;;;
Να αλλάξεις στα 100 (και όχι στα 150)αλυσίδα 8mm μαζί με τους ιμάντες, αν θες να κρατήσεις το αμαξι...η πιο safe και οικονομική επιλογή στα εργατικα
-
@dimitrioskosmas said in Ford Focus MK4:
Έχω το diesel του 2019 με 81κ. Έγραψα και στο θέμα με το κόστος σέρβις. Αγχώνομαι με την καδένα. Είμαι ακόμα εντός εγγύησης. Τι μου προτείνετε να κάνω; Αλλαγή στα 100κ μόλις βγει από εγγύηση; να βάλω 8mm με εκκεντροφορους; Να αλλάξω στα 150κ (θα φτάσει;;;; ) μαζί με ιμάντες; να το δώσω και να πάω σε υβριδικό που μου αρέσει σαν φιλοσοφία; το φοκους σαν αυτοκίνητο είναι άψογο απλά έχω χαλαστεί από όταν το έμαθα...
Κανένας ρε παιδιά μια γνώμη;;;
Να αλλάξεις στα 100 (και όχι στα 150)αλυσίδα 8mm μαζί με τους ιμάντες, αν θες να κρατήσεις το αμαξι...η πιο safe και οικονομική επιλογή στα εργατικα
Δυστυχώς η αλυσίδα πάει σετ με εκκεντροφορους... Κόστος 800 ευρώ μόνο ανταλλακτικά. Βάλε άλλα 350 για το σετ ιμάντα.. Άρα με εργατικά βλέπω να πηγαίνει στο 2χιλιαρο. Πολλά λεφτά και αλλάζω πολύ σύντομα ιμάντες...
-
-
Τέλος για το Ford Focus ST – Κατασκευάστηκε το τελευταίο αυτοκίνητο
-
Δεν υπαρχουν πια κερδη στα μικρα αυτοκινητα. Θα μας φορτωσουν με το ζορι μαουνες να δουμε σε ποιους δρομους θα κινουντε και θα παρκαρουν ολα αυτα.
-
Ό,τι ζητάμε μας πουλάνε, c suv 4.50m plus.
-
Πολύ όμορφο το focus st
Κριμα
Ford κλειστο το μαγαζάκι, κι ασχολησου με transit και raptor -
Αγόρασα το Ford Focus (2019 μοντέλο) μεταχειρισμένο πριν λίγους μήνες ως πρώτο μου αυτοκίνητο. Πραγματικά είναι φανταστικό αυτοκίνητο που αξίζει τα χρήματα του, και σαν πρώτο αυτοκίνητο δεν θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερη επιλογή. Με στεναχωρεί όμως που η Ford σκότωσε τόσο το Focus όσο και το Fiesta, καμία λογική που δυστυχώς θα αποτελέσει και το τέλος της εταιρείας στην Ευρώπη.
Έχω την έκδοση με τον Ecobust 1.5 150 PS.
-
@fotisapple said in Ford Focus MK4:
δυστυχώς θα αποτελέσει και το τέλος της εταιρείας στην Ευρώπη.
Σταμάτα ρε doomer

Με γειά.το επόμενό σου σε 6 χρόνια θα είναι ford fiesta ST ηλεκτρικό, έρχεται τέλος 2026 η ανακοίνωση. Δεν σκότωσαν τα ονόματα, απλά μια παύση.
-
@jousis said in Ford Focus MK4:
δυστυχώς θα αποτελέσει και το τέλος της εταιρείας στην Ευρώπη.
Σταμάτα ρε doomer

Με γειά.το επόμενό σου σε 6 χρόνια θα είναι ford fiesta ST ηλεκτρικό, έρχεται τέλος 2026 η ανακοίνωση. Δεν σκότωσαν τα ονόματα, απλά μια παύση.
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν θα αγόραζα όπως είναι τώρα η κατάσταση, Hybrid όμως θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Αν όντως ισχύει ότι το επόμενο Fiesta θα είναι μόνο ηλεκτρικό θεωρώ ότι η αποτυχία του είναι δεδομένη.
Ευχαριστώ πολύ πάντως!!! Προς το παρόν δεν σκέφτομαι να αλλάξω αυτοκίνητο πάντως, αφενός γιατί το αγόρασα πριν 5 μήνες και αφετέρου επειδή τα νέα αυτοκίνητα είναι πανάκριβα και δεν μπορώ να το αντέξω οικονομικά.

-
Αγόρασα το Ford Focus (2019 μοντέλο) μεταχειρισμένο πριν λίγους μήνες ως πρώτο μου αυτοκίνητο. Πραγματικά είναι φανταστικό αυτοκίνητο που αξίζει τα χρήματα του, και σαν πρώτο αυτοκίνητο δεν θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερη επιλογή. Με στεναχωρεί όμως που η Ford σκότωσε τόσο το Focus όσο και το Fiesta, καμία λογική που δυστυχώς θα αποτελέσει και το τέλος της εταιρείας στην Ευρώπη.
Φανταστικό μοτέρ και το πήρες με την "καλή" ανάρτηση! Το καλύτερο Hatchback που έχω οδηγήσει τα τελευταία χρόνια!! Καλοτάξιδο εύχομαι!!
-
Καλοτάξιδο και εύχομαι να μην ακούσουμε τίποτα περίεργο.
Το συγκεκριμένο είναι το μόνο focus που μου αρέσει. Εύχομαι και πάλι να είναι απροβληματιστα τα χιλιόμετρα σου.
Όταν θα το έχεις οδηγήσει αρκετές μέρες, γράψε και λεπτομέρειες.
Ford Focus MK4