-
Αν πας Παρίσι θα φας το μισό budget του αυτοκινήτου σε dolce vita
Περίμενε την έκθεση Αθήνας. Εχει ωραία και φθηνά τυλιχτά
-
Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το στον Μωάμεθ. Παρίσι πέφτει λίγο μακριά, δε βολεύει και η Αθήνα οπότε, ας είναι καλά οι 4 Τροχοί για να μας ενημερώσουν.
Είπαμε, είμαι αποφασισμένος να αγοράσω, όχι όμως και τόσο για να το πάρω από την έκθεση του Παρισιού....

-
Σήμερα οδηγούσα & είχα μπροστά μου ένα C4 λευκό.
Τι όμορφο αυτοκίνητο!
Έχουν ξεφύγει οι Γάλλοι στο σχεδιασμό. -
Το Φ/Λ το έφτιαξε πολύ, ειδικά μπροστά που είχε εκείνα τα απαράδεκτα φώτα.
-
Πολύ εντυπωσιακός σχεδιασμός, αρκετά χαμηλοτάβανο όμως για τα μέτρα μου και δεν τα βρήκαμε. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πιο όμορφο από το C3....
-
@tsimisde said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:
Πολύ εντυπωσιακός σχεδιασμός, αρκετά χαμηλοτάβανο όμως για τα μέτρα μου και δεν τα βρήκαμε. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πιο όμορφο από το C3....
Όλα τα αυτοκίνητα είναι πιο όμορφα από το C3🤭

-
@a-d-p said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:

-
@a-d-p said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:

Ότι πεις Φάνη...
Εβγα έξω τώρα από τον μοντ...

-
παρε το βιταρα, οπως σου λενε και στην ομαδα για τα 4.17 του μηκους του δεν θα βρεις αναλογους χωρους και σιγουρα δεν θα βρεις κατι πχιο αξιοπιστο. μια και εισαι επαρχια και μαλιστα σε ομορφη επαρχια με πολυ βουνο, κανε και την υπερβαση και παρε το 4x4...
-
@gatoz said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:
κανε και την υπερβαση και παρε το 4x4...
Ωχ, ωχ, ωχ, ... τα πρώτα 2 χρόνια θα συζητάμε τί είδους κεραμική ή ppf θα κάνει που να αντέχει με ορίζοντα 5ετίας που ίσως ανέβει σε σκονισμένο δρόμο.
-
@jousis said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:
@gatoz said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:
κανε και την υπερβαση και παρε το 4x4...
Ωχ, ωχ, ωχ, ... τα πρώτα 2 χρόνια θα συζητάμε τί είδους κεραμική ή ppf θα κάνει που να αντέχει με ορίζοντα 5ετίας που ίσως ανέβει σε σκονισμένο δρόμο.
Από την αγορά και έπειτα, δεν θα ξαναενοχλήσω, μην αγχώνεστε....
-
Κρίμα, αυτό περιμένω εγώ, γιατί αυτοκίνητο έχω, οπότε περιμένω για ppf , λάστιχα και dashcam

-
Προηγείται η συζήτηση ‘’γυναίκα για οικογένεια με βιταρα στο πακρινγ’’
-
@lap said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:
Προηγείται η συζήτηση ‘’γυναίκα για οικογένεια με βιταρα στο πακρινγ’’
Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Άπαξ και έχω το αντίστοιχο αυτοκίνητο, κάνω και την αντίστοιχη αναζήτηση μετά. Έχω Vitara (η όποιο άλλο τέλος πάντων), πάμε μια βόλτα.
Βέβαια, αν θέλω να ξεχωρίσω από το πλήθος, μάλλον πρέπει να κάνω αυτό είπε ο συνάδελφος, να πάρω τα βουνά και να χαράξω δικούς μου δρόμους, να μη με σκιάζει φοβέρα καμιά....
@jousis said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:
Κρίμα, αυτό περιμένω εγώ, γιατί αυτοκίνητο έχω, οπότε περιμένω για ppf , λάστιχα και dashcam

Ε τότε θα έρχομαι με εντυπώσεις καθημερινής χρήσης/συμβίωσης, να λέω τις όποιες εντυπώσεις μου. Δεκτόν

Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου