-
@vagkirk said in Opel Astra L (2021):
Έχω σιχαθεί εντελώς αυτές τις διαφημιστικές παρουσιάσεις αυτοκινήτων, δεν μπορώ να δω ούτε 5 δευτερόλεπτα πλέον.
Να το γράψεις αυτό κάτω από βίντεο βάγκ για να γίνεις πιστευτός...

-
@criuser said in Opel Astra L (2021):
@vagkirk said in Opel Astra L (2021):
Έχω σιχαθεί εντελώς αυτές τις διαφημιστικές παρουσιάσεις αυτοκινήτων, δεν μπορώ να δω ούτε 5 δευτερόλεπτα πλέον.
Να το γράψεις αυτό κάτω από βίντεο βάγκ για να γίνεις πιστευτός...

Δεν είναι θέμα VAG , και εκεί τα ίδια ισχύουν, μάλιστα το παραπάνω βίντεο το έβαλα να παίξει γιατί μου αρέσει πολύ αυτό το Astra όπως και το 308 στις προσιτές εκδόσεις πετρελαίου που έχουν.
Vag ούτε thumbnail πλέον σε βίντεο με τις τιμές ου έχουν τα νέα Golf , Troc , Tiguan.
Αν είχα αυτό το budget θα έπαιρνα μόνο το CHR δίλιτρο, δεν θα τους κοιτούσα καν τους Γερμανούς.
-
-
Ταξίδι ίσον ντίζελ, οικονομικό, γρήγορο και ακατούρητο...

-
To οικονομικό πλεον είναι last year. Εγώ έβαλα diesel ultimate στα 2,22 sto CRV.
Ηλεκτρικό , για πάντα φρέσκο freddo espresso και χωρίς να πιάνει μυρωδίες το κάθισμα.
Κατούρημα ανα τακτά χρονικά διαστήματα και μεγαλοπρεπέστατος αερισμός.
-
Γιατί να βάλεις το ακριβό ?
Για να σε νοθεύουν καλύτερα ?
Μια ζωή βασική βενζίνη και ντίζελ, απλά κοιτάω να παίρνω από πρατήρια με κανονικές τιμές όχι αυτά που αλλάζουν ιδιοκτήτη κάθε χρόνο.
Με τα 4 λίτρα κατανάλωση που έχω και εγώ σε ταξίδι στο εξοχικό και το Αστρα επειδή το έχει ο κολλητός σε ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο, γεμίζεις σε αραιά διαστήματα και κάνεις τρέιντινγκ και σορτάρεις με τις τιμές στην αντλία...

-
@criuser said in Opel Astra L (2021):
Γιατί να βάλεις το ακριβό ?
Για να σε νοθεύουν καλύτερα ?
Μια ζωή βασική βενζίνη και ντίζελ, απλά κοιτάω να παίρνω από πρατήρια με κανονικές τιμές όχι αυτά που αλλάζουν ιδιοκτήτη κάθε χρόνο.
Με τα 4 λίτρα κατανάλωση που έχω και εγώ σε ταξίδι στο εξοχικό και το Αστρα επειδή το έχει ο κολλητός σε ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο, γεμίζεις σε αραιά διαστήματα και κάνεις τρέιντινγκ και σορτάρεις με τις τιμές στην αντλία...

Θερμικο αξίζει να έχει μόνο έαν είσαι long στα διυλιστήρια. Και δεν έχει καμία επαφή το diesel ultimate και με το απλό .
-
Λες; Και εκεί μετοχές;;;;
-
Το diesel ζει!
2,5%. Αυτό είναι το μερίδιο των diesel αυτοκινήτων στην Ελλάδα για το πρώτο εξάμηνο του έτους ...
... μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου τα πετρελαιοκίνητα διατηρούν ακόμη ένα 6,5%.
Φαντάσου να μην ζούσε.
-
Τίμιο εργαλείο με καλό εσωτερικό και ηχομόνωση για τα λεφτά του. Στην παρούσα γενιά φάινεται ότι ο κινητήρας είναι πραγματικά αξιόπιστος.
Αν ζει ή δεν ζει το ντίζελ αφήστε να το πουν όσοι τρώνε πραγματικά πολλά χλμ και πληρώνουν από την τσέπη τους τα καύσιμα. -
Να πω πάντως ότι περί το 2,5% ήταν το ποσοστό των πετρελαίων πριν το 2011, όταν και επετράπησαν
-
@dstou said in Opel Astra L (2021):
Να πω πάντως ότι περί το 2,5% ήταν το ποσοστό των πετρελαίων πριν το 2011, όταν και επετράπησαν
Κοντά έπεσες. Στην Ελλάδα, μόλις το 4% αφορά ταξινομήσεις πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων
-
@dstou said in Opel Astra L (2021):
Επαρχία έπαιζε πολύ το diesel εκείνα τα χρόνια...Βέβαια εκμεταλλευόμασταν και το αγροτικό πετρέλαιο τότε για τα ΙΧ μας...
-
Ήταν και άλλες οι τιμές των καυσίμων πριν 25-30 χρόνια, κατά την αγορά αυτοκινήτου δεν ασχολούνταν κανείς τότε με τον παράγοντα κατανάλωση.
Opel Astra L (2021)