-
@sarantism said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δείτε το μαγιό της αυτής. Σιγά ρε!!!
Και σιγά και τον κώλο.
Στο ίνσταγκραμ έχει κάτι από Αμερική, Βραζιλία, Ρωσία αστέρια που αυτή θα τις κοιτάει και θα κρύβεται.
Σιγά ρε το τολμηρό. Έχετε δει στη Φλόριδα 16χρονες τι φοράνε;
Την κάνατε και κάποια την τύπισα.....Πόσα σας έδωσε για να γράψετε για αυτήν; Λιγούρια.Ρία Ελληνίδου: Στο Καλό Λιβάδι με τολμηρό κίτρινο μπικίνι που τράβηξε τα βλέμματα
Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο νησί μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου
https://www.newsit.gr/lifestyle/ria-ellinidou-sto-kalo-livadi-me-tolmiro-kitrino-mpikini-pou-travikse-ta-vlemmata/4739416/?utm_source=nst&utm_medium=sidebar&utm_campaign=sb&utm_id=2Μια χαρά είναι η κοπέλα, τούμπανο σωματακι έχει, εκεί ειδικά που στήθηκε στα τέσσερα για να καθίσει στην ξαπλώστρα...
Αν ήμουν σαν τον παίδαρο τον Αλεξάνδρου θα την είχα όλη μέρα κάτω και μόνο σε ερημικές παραλίες και ξενοδοχεία και μέρη...δεν θα μπορούσε να πάρει τα πόδια της , εδώ προφανώς είναι για το φαίνεσθαι η κατάσταση.
-
@vagkirk said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Και σιγά και τον κώλο.
Στο ίνσταγκραμ έχει κάτι από Αμερική, Βραζιλία, Ρωσία αστέρια που αυτή θα τις κοιτάει και θα κρύβεται.
Την κάνατε και κάποια την τύπισα.....Πόσα σας έδωσε για να γράψετε για αυτήν; Λιγούρια.Ρία Ελληνίδου: Στο Καλό Λιβάδι με τολμηρό κίτρινο μπικίνι που τράβηξε τα βλέμματα
https://www.newsit.gr/lifestyle/ria-ellinidou-sto-kalo-livadi-me-tolmiro-kitrino-mpikini-pou-travikse-ta-vlemmata/4739416/?utm_source=nst&utm_medium=sidebar&utm_campaign=sb&utm_id=2Μια χαρά είναι η κοπέλα, τούμπανο σωματακι έχει, εκεί ειδικά που στήθηκε στα τέσσερα για να καθίσει στην ξαπλώστρα...
Αν ήμουν σαν τον παίδαρο τον Αλεξάνδρου θα την είχα όλη μέρα κάτω και μόνο σε ερημικές παραλίες και ξενοδοχεία και μέρη...δεν θα μπορούσε να πάρει τα πόδια της , εδώ προφανώς είναι για το φαίνεσθαι η κατάσταση.
Που είσαι ρε ήρωα!! Το είδες όλο;; Σε παραδέχομαι.
Εγώ μόλις είδα την πίσω πλευρά είπα, άντε γειά. Ποια είσαι;
Παικταράς. -
@alexandros-k said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Και σιγά και τον κώλο.
https://www.newsit.gr/lifestyle/ria-ellinidou-sto-kalo-livadi-me-tolmiro-kitrino-mpikini-pou-travikse-ta-vlemmata/4739416/?utm_source=nst&utm_medium=sidebar&utm_campaign=sb&utm_id=2Δεν την ηξερα, googlαρα για να την δω . Παιζει και να μην εχω ακουσει κανενα τραγουδι της
Αλλά κι αυτος ο Αλεξάνδρου πρεπει να ειναι οτι να ναι
Εκανε παιδι με το αλλο βουρλο, την ΤουνηΝάτος ο Αλέξανδρος. Ούτε καν ασχολήθηκα αρχηγέ. Δεν την ξέρω. Από εσένα μαθαίνω πως το ποιάνει το μικρόφωνο. Εντάξει αφού την ακούνε....Δε θα τους προσβάλω τους ανθρώπους. Καλά να είναι.
Δεν μπορώ να τους ακολουθήσω στις μουσικές τους επιλογές. Είμαι πολύ πίσω. Βανδή, Κοκκίνου, Καρράς κλπ. Αν τους ξέρουν όσοι ακούν την κοπέλα με τα προσόντα στην Μύκονο.
Ούτε αυτόν τον ήξερα. Η πορεία του ποια είναι; Κάνω παιδί και φεύγω...
Τεσπα μην μου ανέβει και άλλο το αίμα στο κεφάλι (το πάνω).Adp έχετε θαυμάστρια της κοπέλας με το ωραίο....μαλλί και μαγιό;;
Να την προσέχετε σαν τα μάτια σας. Μπορεί να είναι η μοναδική... -
Μία πολύ δυσάρεστη είδηση αυτή της απώλειας. Κουράγιο στους συγγενείς.
Γνωρίζει κάποιος να μας εξηγήσει τι σημαίνει το «26χρονος Υποδιοικητής »; -
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Γνωρίζει κάποιος να μας εξηγήσει τι σημαίνει το «26χρονος Υποδιοικητής »;
Κι εμενα μου φανηκε παραξενο
Μαλλον μικρο τμημα (πυροσβεστικος σταθμος) , 2 αξιωματικοι . Ο ενας εγινε υποδιοικητης. Ετσι το φανταζομαι -
Επισης αν θυμαμαι καλα υπαρχει και η σχολη αξιωματικων πυροσβεστικου σωματος που πρεπει να περασεις πανελληνιες
-
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μία πολύ δυσάρεστη είδηση αυτή της απώλειας. Κουράγιο στους συγγενείς.
Γνωρίζει κάποιος να μας εξηγήσει τι σημαίνει το «26χρονος Υποδιοικητής »;Ο Κωνσταντίνος Λαιμοδέτης είχε εισαχθεί στη Σχολή Πυροσβεστών το 2017, την οποία ολοκλήρωσε με εξαιρετική επίδοση, ενώ στη συνέχεια φοίτησε και στη Σχολή Αξιωματικών. Μετά την αποφοίτησή του υπηρέτησε για δύο χρόνια στην Αθήνα, ενώ από τον Ιούνιο του 2025 είχε τοποθετηθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου, όπου και υπηρετούσε ως υποδιοικητής
-
Ο Θεός να αναπαύσεις τις ψυχές των δύο αδικοχαμένων πυροσβεστών που χάσανε τραγικά τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντως. Να δίνει κουράγιο στις οικογένειές τους.......
Άσχετο με το παραπάνω
Σήμερα δικό μου
Αύριο δικο σου
Και ποτέ κανενός!
Επιγραφή σε είσοδο σπιτιού στην Πάτμο 1886
Η φράση «σήμερον εμού, αύριο ετέρου και ουδέποτε τινός», που θέλει να πει «σήμερα δικό μου, αύριο κάποιου άλλου και ποτέ του ίδιου» κοσμεί το γείσο πολλών παλιών ελληνικών σπιτιών, για να μας θυμίζει τη ματαιότητα της κτητικότητας και τον πόνο που φορτώνουμε άδικα στην ψυχή μας.
Στο Γεροντικό συναντάμε τη φράση των ασκητών για το κελί τους
“Κελλίον σήμερον εμού
Αύριον ετέρου
Ουδέποτε τινός”.
πηγή
https://proskynitis.blogspot.com/2020/06/blog-post_893.html -
Ηλία τπτ δεν θα πάρουμε αδερφέ μαζί μας.....
Όμως παρασυρόμαστε..... -
-
@a-d-p said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Είμαι προχωρημένη περίπτωση

Εδώ γυναικάρες αναρωτιούνται.....
Έλλη - Αστέρι. Ρία και Σία χώμα μπροστά της.Πες μας τι πίνεις εσύ και δεν μας δίνεις
Τα 'χεις χαμένα, ανησυχώ για σέναΌμως έχω και ένα ακόμα που από τότε που βγήκε θυμήζει εμένα

Λένε για μένα οι όμορφες που ζήσαμε μαζί
Πως είμαι ένα αδιόρθωτο ρεμάλι τελειωμένο
Πως μια κατάρα έχω βαριά και μέσα μου θα ζει
Να με κρατάει στην μοναξιά σκληρά φυλακισμένοΤα ρούχα μου μυρίζανε καπνούς και αλκοόλ
Γυναίκες που χανόντουσαν μεσα σ' ένα τσιγάρο
Στη σκέψη μου τις έπαιρνα και πλήρωνα γι' αυτό
Λένε για μένα οι όμορφες δεν ξέρω που τραβάωΠολλοί αναρωτιόντουσαν πώς έφτασα ως εδώ
Ας φαίνεται καλό παιδί τι να το κυριεύει
Οι θύελλες που πέρασε δεν του 'βαλαν μυαλό
Απ' το Θεό παιδεύεται και το Θεό παιδεύειΤρέλα πίνω

-
Δεν ξέρουμε να την κάνουμε τη βρωμοδουλειά μας σωστά....
Ο σκύλος πάντως. Φύλακας. Αμέσως πήρε χαμπάρι την εχθρική διάθεση της συζύγου.
Κρίμα στο παλικάρι. Έφυγε την ώρα του καθήκοντος.....(που λέει ο λόγος).
-
Δεν αντέχω την ψεκα στο fb. Οι μισοί είναι berrievολαγνοι που αναπολούν το «φοβερο» be200 που μας προσφέρει ο Πούτιν να σβήσουμε τις φωτιές κι εμείς δεν το παίρνουμε…
Οι άλλοι μισοί αναπολούν τον Παπαδόπουλο που παρήγγειλε τα πρώτα cl215 το 72…
Πόση βλακεία κυκλοφορεί τριγύρω μας…Φτανειειειειειειει! -
Ετσι ε;;;
Αλλού τρως και πίνεις και αλλού πας και το δίνεις;
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]