Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    • 1
    • 2
    • 441
    • 442
    • 443
    • 444
    • 445
    • 445 / 445
    Περί αυτοκίνησης
    124
    8894
    356622
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • F
      famas last edited by

https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/archimandritis-protithetai-na-plirosei-oles-tis-kliseis-gia-paranomi-stathmefsi-kata-tin-diarkeia-tou-eortasmou-tis-agias-marinas/
      Δεν είναι αποδεκτό και ανεκτό σε εμάς, οι άνθρωποι που ήλθαν να ανάψουν με ένα εικοσάλεπτο ή μερικά χάλκινα νομίσματα, ένα κερί στην αγία, προστάτη και ονοματοδότη της περιοχής μας, να πληρώσουν τις συμπλεγματικές, τυχόν αντιεκκλησιαστικές ή εξουσιαστικές διαθέσεις του κάθε τυχόντος, με δεκάδες ευρώ.
      Επιπλέον, σε μια πόλη που δεν έχει πρόβλεψη στάθμευσης, αλλά ούτε υπαλλήλους διευθέτησης της κυκλοφορίας και στάθμευσης σε περιπτώσεις συγκέντρωσης κοινού, όπως είναι η γιορτή της αγίας Μαρίνης, δεν θα έπρεπε να τολμούσατε να εμφανίζεστε ως τηρητές της τάξεως και του νόμου, «πολλώ δε μάλλον» όταν ο δήμος εισπράττει εξαιτίας της εορτής του ναού μας από ενοίκια σε εμπόρους, χωρίς πρόβλεψη ασφαλείας για την περιοχή, αλλά και χωρίς έλεγχο για το αν εκεί παρεισέφρησαν το διήμερο και λαθρέμποροι, εγχώριοι ή παράτυποι αλλοδαποί επενδυτές.

Πως τους πετσόκοψε έτσι ο πάτερ;

https://www.spritmonitor.de/en/detail/1383600.html

monman2 1 Reply Last reply Reply Quote 5
      • monman2
        monman2 @famas last edited by

@famas said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/archimandritis-protithetai-na-plirosei-oles-tis-kliseis-gia-paranomi-stathmefsi-kata-tin-diarkeia-tou-eortasmou-tis-agias-marinas/

Πως τους πετσόκοψε έτσι ο πάτερ;

Η Ηλιούπολη απο την εποχή των παπα-ροκάδων εχει ζόρικους παπάδες και βλέπω συνεχίζουν δυναμικά !
        ΜΠΡΑΒΟ!

Από τον FORDισμό στον ELONισμό με ενδιάμεσο σταθμό τον TOYOTισμό
        Με τέτοια εγγύηση #monoTOYOTA!

1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • alexandros-k
          alexandros-k @terryp117 last edited by

@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

https://www.carandmotor.gr/nea/prostimo-350-eyro-kai-afairesi-diplomatos-kinitira

ΕΛΕΟΣ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ...!!!

Για μεσα στα τουνελ λεει και ειναι και λογικο
          Σε αλλες χωρες δεν επιτρεπεται ολούθε

T 1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • A d P
            A d P moderator last edited by

Έπεσαν πρόστιμα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης
            Για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • T
              terryp117 @alexandros-k last edited by terryp117

@alexandros-k said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

https://www.carandmotor.gr/nea/prostimo-350-eyro-kai-afairesi-diplomatos-kinitira

Αν δηλαδή έχει 35 βαθμούς μέσα στο τούνελ, εγώ σβήνω το μοτέρ και πάω από θερμοπληξία ..??
              Και εκείνοι οι τεράστιοι ανεμιστήρες, τι ρόλο έχουν μέσα στα τούνελ, δεν είναι για εξαερισμό..??!!
              Ψάχνουν μονίμως τρόπο να μας σκίσουν..??!!
              Έλυσε ο ΚΟΚ όλα μας τα προβλήματα και ασχολείται με τα 350άρια στα τούνελ..??!! Δεν κοιτάει τα χάλια μας σε όλα τα άλλα..?? !!
              Ξέρεις τι είναι να βγαίνεις και να μοιράζεις πρόστιμα, μία πολιτεία , που μόνο αν δεις τη σήμανση στους δρόμους σε πιάνουν τα γέλια..??!!
              Θα σας βάλω φωτό με την πινακίδα με το όριο μέσα στο δέντρο..!!
              Εξήγησε μου, πως γίνεται να μη λειτουργεί τίποτε καλά και σωστά, κι εσύ να γίνεσαι βασιλικότερος του βασιλιά με φιρμάνια εξοντωτικά για το λαό, να μοιράζεις 350άρια για το παραμικρό..!!
              Όταν ως πολιτεία τα έχεις φτιάξει όλα τέλεια, δρόμους, σήμανση, εκπαίδευση οδηγών , κ.λπ. τότε μόνο δικαιούσαι να βγάλεις και έναν τέτοιο ΚΟΚ , τόσο αυστηρό, ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ, αν σου πονάει το πόδι, ΔΕΝ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..!!!
              Ο δικός μας ΚΟΚ , έγινε ο τρόμος και ο φόβος των οδηγών..!!
              **ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, επειδή με απασχόλησε πάρα πολύ αυτός ο νέος ΚΟΚ και τα επακόλουθα του, από αυτά που παρατηρώ στους δρόμους εδώ και ένα σχεδόν χρόνο με την ανακοίνωση της εφαρμογής του, είναι ότι βασίζεται πλήρως στην ΕΜΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ , σε μία πολιτεία ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ, όπου κάποια αστέρια αποφάσισαν απλά να επενδύσουν στον φόβο και την τιμωρία..!! **
              Όμως , επειδή οι κοινωνίες δεν μπορούν να λειτουργήσουν με τον φόβο, όποια στιγμή οι οδηγοί πιστεύουν ότι δεν τους βλέπει κανείς λειτουργούν ως ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ , βγάζοντας πολύ χειρότερη συμπεριφορά στην άσφαλτο από τη νόμιμη ..!!
              Εδώ κατά την άποψη μου ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, με τις υπερβολές που επέβαλε μέσω αυτού του ΚΟΚ στους οδηγούς..!!

**Ποτέ όμως δεν είναι αργά για αναθεώρηση, φωτεινοί μου αστέρες που γεμίσατε την Ελλάδα με πινακίδες 30, όπου κυριολεκτικά βρήκατε μέρος, μας πήγατε σε ρυθμούς 1960, στο όνομα της ασφάλειας, αλλά όλοι ξέρουμε , όταν στήνετε την αστυνομία εκεί που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ ατύχημα, ότι δεν το κάνετε για την ασφάλεια μας, ξέρετε πολύ καλά γιατί το κάνετε...!!! **
              Ένα απλό παράδειγμα..?? Δεν βάζετε 10-12 αστυνομικούς, μηχανές , περιπολικά, στην έξοδο της Χαλκηδόνας προς Κουφάλια, όπου δεν υπάρχει ψυχή από άνθρωπο, εκεί απέναντι από το δασάκι ,να μετράνε εάν κάποιος περνάει με 31 αντί για 30, όπου όλοι πάμε σαν κότες , ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ 3-4 χλμ. παρακάτω όπου υπάρχει όριο 90, σε έναν στενό και πλήρως επικίνδυνο δρόμο, από τους χειρότερους στην Ελλάδα που ενώνει πρωτεύουσες δύο νομών, χωρίς μπαριέρες στη μέση και στην άκρη, με ένα μόνο ρεύμα ανά κατεύθυνση και οι προσπεράσεις πάνω από τη διπλή γραμμή ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ...!!!
              Ούτε βάζετε την αστυνομία, στην άκρη του Ριζαρίου, βγαίνοντας προς Έδεσσα, εκεί που είναι το ΚΤΕΟ να περιμένει μήπως κάποιος πάει πάνω από 30 επειδή έχει τελειώσει το χωριό και χαλαρώσει, η αστυνομία πρέπει να είναι στο κέντρο του χωριού για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ τους πολίτες από κάποιον που τρέχει ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, εκεί που κυκλοφορούν οι άνθρωποι, διότι εκεί που ήταν ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ...!!!
              Αν είναι να πηγαίνω με 60-70 μέσα στο χωριό και να κόβω εκεί που ξέρω ότι θα βρω τα παλικάρια, αυτό μόνο τα ταμεία του κράτους θα βοηθούσε, ΑΝ τα βοηθούσε λέμε...!!!
              ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, στοχεύοντας πρωτίστως στην έμμεση φορομπηχτική πολιτική της τότε κι εμείς ως οδηγοί κάνουμε τους νομοταγείς όπου δεν μας παίρνει, αυτά έτσι πάνε μαζί...!!!
              ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ, να το πάρει η πολιτεία αλλιώς και όχι κατά την συνήθη φιλοσοφία της, πρώτα τους σκίζουμε , μετά αδρανούμε όταν δεχθούμε τις διαμαρτυρίες, άλλωστε εκλογές έρχονται, ο πελάτης πρέπει να είναι ευχαριστημένος και στο τέλος αφήνουμε το νόμο να ισχύει ως δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια των πολιτών και τον χρησιμοποιούμε ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ, όπως κάτσει ανά περίπτωση και όργανο...!!!

I 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • I
                ilias-a @terryp117 last edited by

@alexandros-k said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Αν δηλαδή έχει 35 βαθμούς μέσα στο τούνελ, εγώ σβήνω το μοτέρ και πάω από θερμοπληξία ..??
                Και εκείνοι οι τεράστιοι ανεμιστήρες, τι ρόλο έχουν μέσα στα τούνελ, δεν είναι για εξαερισμό..??!!
                Ψάχνουν μονίμως τρόπο να μας σκίσουν..??!!

Ντροπη βρε Τερριπ πολυ προσφατο για να το εχεις ξεχασει, τα αυτοκινητα στα καραβια, σε κλειστα παρκιν πολυκαταστηματων και πολλες ακομα περιπτωσεις.
                Youtube Video

• T
                  terryp117 last edited by terryp117

Οι σήραγγες, δεν είναι ούτε πλοία, ούτε κλειστά πάρκινγκ, ΑΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ..!!****
                  Αλλά και όλα τα νόμιμα πάρκινγκ, έχουν συστήματα εξαερισμού, στα πλοία απλά απαγορεύεται να είναι αναμμένα τα μοτέρ, εννοείται για χίλιους λόγους, δε χρειάζεται κανένας ΚΟΚ, στο λένε αμέσως μόλις παρκάρεις χρόνια τώρα, ΣΒΗΣΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ..!!
                  **Με τη λογική αυτή, δεν θα έπρεπε να περνάνε αυτοκίνητα από τις σήραγγες, εκτός του ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ το να σταματήσεις μέσα σε σήραγγα, μου έτυχε προσωπικά και ακούστηκε αμέσως στο μεγάφωνο υπάλληλος που με παρότρυνε να φύγω ΑΜΕΣΑ...!!! **
                  Τώρα αν γίνει κάποιο τροχαίο και κλείσει κάποια σήραγγα, αμέσως εμφανίζεται ο υπάλληλος που θα δώσει άμεσες οδηγίες για το τι θα πρέπει να κάνουμε, εκεί τι ρόλο βαράει ο ΚΟΚ..??!!
                  Θα έρθει η αστυνομία και αντί να ανοίξει τη σήραγγα, θα ψάχνει να μοιράζει 350άρια για το ποιος έχει τη μηχανή ανοικτή..??!!
                  ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ, εγώ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟ ΠΟΤΕ Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ, επειδή ανάβει και σβήνει μόνη της λόγω του υβριδικού ,τι θα κάνω θα βγάλω το αυτοκίνητο εκτός, σβήνοντας το τελείως ,σβήνοντας και τα φώτα του..??!! Ο νόμος δε λέει στα τούνελ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΑ ΦΩΤΑ..??!!
                  Κι αν θα χρειαζόταν να κινηθώ άμεσα..??!!
                  Αυτά τα σκέφτηκαν αυτοί που έβαλαν τα 350 ευρώ πρόστιμο και τον έναν μήνα το δίπλωμα..??!!
                  Είδα το βίντεο, είναι απίθανο αυτό που συνέβη, απίστευτα άτυχα αυτά τα παιδιά διπλά και το γκαράζ δεν αεριζόταν και ο κλιματισμός που είχαν ήταν ρυθμισμένος να φέρνει αέρα από έξω, αλλά με όλο τον σεβασμό στη μνήμη τους, Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, όταν έγραφε αυτό το άρθρο που αφορούσε τις σήραγγες..??!!

I 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • I
                    ilias-a @terryp117 last edited by

ο κλιματισμός που είχαν ήταν ρυθμισμένος να φέρνει αέρα από έξω,

Κανενα αυτοκινητο δε σφραγιζει απο τον εξωτερικο αερα, αλλιως με 3 ή 4 ατομα μεσα σε λιγοτερο απο μιση ωρα δε θα υπηρχε οξυγωνο για να ανασανει κανενας.
                    Για τα υπολοιπα χρειαζονται σεντονια για να τα αντικρουσει ενας φυσιολογικος ανθρωπος, αλλα και παλι εσυ θα λες τα δικα σου.

sarantism T 2 Replies Last reply Reply Quote 4
                    • sarantism
                      sarantism @ilias-a last edited by

@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Κανενα αυτοκινητο δε σφραγιζει απο τον εξωτερικο αερα, αλλιως με 3 ή 4 ατομα μεσα σε λιγοτερο απο μιση ωρα δε θα υπηρχε οξυγωνο για να ανασανει κανενας.
                      Για τα υπολοιπα χρειαζονται σεντονια για να τα αντικρουσει ενας φυσιολογικος ανθρωπος, αλλα και παλι εσυ θα λες τα δικα σου.

Μην το τυραννάτε ρε παιδιά. Πάρτε την πεθερά σας. Βάλτε την μέσα. Σταματήστε σε ένα τούνελ. Αφήστε την στο αμάξι και σε 45 λεπτά θα έχετε ησυχάσει μόνιμα.
                      Εντάξει με 350 ευρώ και ένα μήνα το δίπλωμα θα είστε άρχοντες.
                      Θα σας φιλάει από την κορυφή μέχρι τα νύχια η γυναίκα σας και ο πεθερός σας.
                      Πείτε και ένα ευχαριστώ που σας μαθαίνουν πως να ξεπαστρέψετε άτομα που δε συμπαθείτε με τρόπο νόμιμο.
                      Τι αχάριστοι που είστε ρε γμτ....

Βροχή στο προσωπό μου
                      Ο ήλιοσ πουθενά
                      Ψάχνω για τ' όνειρό μου
                      Μα γύρω μου βουνά

Πουλόπουλος

Scania Sarantis Holland
                      Scania Thanos Holland
                      Scania Tzimis Holland

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • T
                        terryp117 last edited by

Το corolla cross είναι ένα αυτοκίνητο όπως και όλα της Τογιότα τα υβριδικά, που ανάβει και σβήνει ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ανάλογα με την κατάσταση της υβριδικής μπαταρίας , ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΚΕΙ , άρα τα 350 πρόστιμο στον κατασκευαστή παρακαλώ, αν ανάψει μέσα στο τούνελ σταματημένο και να αφαιρεθεί το δίπλωμα του αρχιμηχανικού της Τογιότα για 30 μέρες ..!!
                        *
                        Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ, γιαυτό και ανακαλύπτονται κάθε μέρα όλο και καινούργια ευτράπελα γιατί χανόμαστε, εκλογές έρχονται ............ δώσαμε, δώσαμε... * text

sarantism A d P 2 Replies Last reply Reply Quote 1
                        • sarantism
                          sarantism @terryp117 last edited by sarantism

Το corolla cross είναι ένα αυτοκίνητο όπως και όλα της Τογιότα τα υβριδικά, που ανάβει και σβήνει ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ανάλογα με την κατάσταση της υβριδικής μπαταρίας , ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΚΕΙ , άρα τα 350 πρόστιμο στον κατασκευαστή παρακαλώ, αν ανάψει μέσα στο τούνελ σταματημένο και να αφαιρεθεί το δίπλωμα του αρχιμηχανικού της Τογιότα για 30 μέρες ..!!
                          *
                          Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ, γιαυτό και ανακαλύπτονται κάθε μέρα όλο και καινούργια ευτράπελα γιατί χανόμαστε, εκλογές έρχονται ............ δώσαμε, δώσαμε... * text

Kai κάπως έτσι στην Ελλάδα ο δύστηχος ψηφοφόρος θα έχει πάντα ανάγκη τον βουλευτή. Και το ένα χέρι νύβει το άλλο και τα δυό μαζί την διαφθορά.
                          Ελληνική Δημοκρατία.

Έχει χρόνια. Είχα για ένα διάστημα ένα τζιτζιλόνι KTM 450άρι μοτάρντ. Δυνατό μοτέρ, αλλά....μαγκαφάς. Κάθε τρεις και λίγο γεννούσε. Τεσπα.
                          Μπλόκο με σταματάνε. Κράνος δε φορούσα. Δεν τους έννοιαξε. Βάζουν το ντεσιμπελόμετρο που αυτό τους έννοιαζε έκανε θόρυβο....
                          Θα σε γράψουμε. Ρε πάτε καλά; Εμένα θα γράψετε; Ποιον να γράψουμε. Εγώ φοράω μανήσια. Γράψτε την KTM. Γράψτε τον εισαγωγέα που το κάνει εισαγωγή.
                          Εγώ τι φταίω. Δεν κατάλαβα δλδ. Έσκασα πόσες χιλιάδες ευρώ για να με γράψετε με μανήσια εξάτμιση;
                          Είναι η μανήσια;; Νάτα μας. Αρχίσαμε για να την φάω την κλήση.
                          Είναι. Που το ξέρουμε; Δεν είχαν άδικο.
                          Πήγα από το εδώ μαγαζί που το αγόρασα, έστειλε φαξ δεν ξέρω τι στη Θεσσαλονίκη, η Θεσσαλονίκη έστειλε χαρτί πως είναι μανήσια και είναι το μοντέλο αυτό που έχω επίσημα εισαγώμενο και όχι από ανεξάρτητο έμπορο.
                          Πήρα τα χαρτιά (γελάω ρε γμτ που τα θυμάμαι και τα γράφω) από το μαγαζί, πάω στην τροχαία, τα δίνω στον υπάλληλο μου λέει να κάτσω.
                          Αγενέστατος. Μια κόκα κόλα ρε παιδιά. Καλοκαίρι το κέρατό μου.....Σας πληρώνουμε και μια μαμημένη κρύα παγωμένη κόκα κόλα δεν κερνάτε. Άντε μια μανάρα αστυνόμο να κάνουμε εκεί καμιά κουβέντα.
                          Διαβάζει τα χαρτιά ο υπάλληλος, πάει τα βγάζει φωτοτυπία κάνω μια υπεύθυνη δήλωση πως οδηγώ το τάδε ΚΤΜ και τις τάδε πινακίδες με νόμιμη εξάτμιση και έχω προσκομίσει τα απαραίτητα από την επίσημη αντιπροσωπεία της ΚΤΜ, με την επωνυμία που εδρεύει στην τάδε οδό και πόλη και οδηγώ νόμιμα βάσει των προσκομιθέντων εγγράφων το ΚΤΜ με την πινακίδα τάδε.
                          Υπογράφω χαρτί προσκόμισης των εγγράφων.
                          Παίρνω βεβαίωση προσκόμισης των εγγράφων.
                          Τα παίρνω στο κρανίο και ζητώ 2 ντεπόν. Με ρωτάει ο αστυνόμος το γιατί και του λέω γιατί ανέβασα πίεση. Μου λέει πάρε τα ντεπόν και πάνε στον καταψύκτη να τα πιείς.
                          Ο γμημενος καταψύκτης δεν έχει πίεση και του έκανα στοματικό έρωτα για να πιω νερό.
                          Πάω ξανά στον αστυνομικό καταιδρωμένος. Με ρωτάει γιατί είμαι καταιδρωμένος. Του λέω γιατί ανέβασα πίεση.
                          Βγάζω το κοντομάνικο και σκουπίζω τον ιδρώτα.
                          Με ρωτάει αν θα βγάλω και τπτ άλλο και του λέω να μην χαίρεται.
                          Με ρωτάει μετά για τα τατού μου. Δεν του λέω και πέφτει σε περισυλογή. Του λέω τα βασικά για να μην κάνει καμιά ώρα διαλογισμό.
                          Μετά με ρωτάει γιατί έχω και δεύτερο όνομα. Του λέω γιατί είμαι Ελληνο........Μου δίνει τα δικά του χαρτιά αφού πρώτα του έδωσα τα δικά μου χαρτιά.
                          Μετά με ρωτάει αν μπορώ να του λύσω την πασιέντζα που είχε αφήσει στη μέση στον υπολογιστή.
                          Του λύνω την πασιέντζα.
                          Με ρωτάει πως τα κατάφερα και αν υπάρχει κόλπο. Του λέω πως είναι θέμα αντίληψης. Δεν παρεξηγείται και με στέλνει σε δύο ακόμη συναδέλφους τους που εκείνη δεν μπορούσαν να βγάλουν μία πίστα στο ραλλάκι.
                          Τους έβγαλα την πίστα και με ρώτησαν πως τα κατάφερα και τους ειπα πως αν τους εξηγήσω, θα ασπρίσουν τα μαλλιά μου περισσότερο.
                          Με ευχαρίστησαν και με στείλανε σε έναν άλλον συνάδελφο που δεν μπορούσα να λύσει τον κύβο τουν Κιούμπρικ πως λέγεται. Έφαγα μια ώρα για να του μάθω τον τρόπο.
                          Στο τέλος πήγα στην διοικητή που έχανε στο τάβλι από την υποδιοικητή και μου ζήτησε αν μπορώ να πάρω ρεβάνς για λογαριασμό του στα 7 παιχνίδια.
                          Αφού έμαθα στον υποδιοικητή τι θα πει τάβλι, με συνεχάρησαν και οι δύο και με καλυνήχτησαν. Μεσημέρι είχα πάει ο κακόμοιρος.

Βροχή στο προσωπό μου
                          Ο ήλιοσ πουθενά
                          Ψάχνω για τ' όνειρό μου
                          Μα γύρω μου βουνά

Πουλόπουλος

Scania Sarantis Holland
                          Scania Thanos Holland
                          Scania Tzimis Holland

T 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                          • T
                            terryp117 @ilias-a last edited by

@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ, εσύ τι πιστεύεις , ότι επειδή σου δίνουν ψήφο κάποιοι ομοϊδεάτες σου εδώ μέσα, ότι ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ..??
                            Αλλοίμονο αν σφράγιζαν τα αυτοκίνητα, θα ήταν κονσέρβες...!!!
                            Άλλο σφραγίζω , άλλο εμποδίζω τον αέρα να μπει, όταν περνάς κάποιο φορτηγό που βρωμάει το καυσαέριο που βγάζει, αν κλείσεις τον αγωγό θα αναπνεύσεις τα καυσαέρια του..??!!
                            Δεν μας είπε κανείς αν έμειναν στο γκαράζ τα παιδιά, μία ή δύο ώρες και τι γκαράζ ήταν αυτό, που και χωρίς εξαερισμό.
                            Σε γκαράζ βάζω αυτοκίνητα και μηχανές 45-50 χρόνια..!!
                            ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ, μου λες ότι καλά έκανε ο νομοθέτης και έβαλε 350 ευρώ πρόστιμο και ένα μήνα το δίπλωμα, αν δε σβήσω μέσα σε σήραγγα το αυτοκίνητο μου, αν για οποιονδήποτε λόγο σταματήσω να κινούμαι, ένα αυτοκίνητο που ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ...???!!!
                            Συγχαρητήρια παιδιά σε όλους που συμφωνήσατε, προτιμώ να λέω τα δικά μου....

• T
                              terryp117 @sarantism last edited by

@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

*

Kai πάπως έτσι στην Ελλάδα ο δύστηχος ψηφοφόρος θα έχει πάντα ανάγκη τον βουλευτή. Και το ένα χέρι νύβει το άλλο και τα δυό μαζί την διαφθορά.
                              Ελληνική Δημοκρατία.

Youtube Video

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                              • sarantism
                                sarantism @terryp117 last edited by

@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

*

Kai πάπως έτσι στην Ελλάδα ο δύστηχος ψηφοφόρος θα έχει πάντα ανάγκη τον βουλευτή. Και το ένα χέρι νύβει το άλλο και τα δυό μαζί την διαφθορά.
                                Ελληνική Δημοκρατία.

Αρχηγέ +1000

Βροχή στο προσωπό μου
                                Ο ήλιοσ πουθενά
                                Ψάχνω για τ' όνειρό μου
                                Μα γύρω μου βουνά

Πουλόπουλος

Scania Sarantis Holland
                                Scania Thanos Holland
                                Scania Tzimis Holland

• A d P
                                  A d P moderator @terryp117 last edited by

corolla cross είναι ένα αυτοκίνητο όπως και όλα της Τογιότα τα υβριδικά, που ανάβει και σβήνει ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ανάλογα με την κατάσταση της υβριδικής μπαταρίας , ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΚΕΙ

Αν έχετε το Corolla Cross Full Hybrid (HEV)
                                  Η υβριδική μπαταρία ιόντων λιθίου έχει χωρητικότητα περίπου 0,91 kWh.

Πατήστε το ev mode για να σβήσει ο κινητήρας

Με ανοιχτό κλιματισμό (Air Condition): Η μπαταρία θα αδειάσει και ο κινητήρας βενζίνης θα πάρει μπροστά σε περίπου 10 με 15 λεπτά.

Με κλειστό κλιματισμό (μόνο οθόνες/φώτα): Το αυτοκίνητο μπορεί να παραμείνει σβηστό και αθόρυβο για περίπου 30 με 45 λεπτά.

Μόλις η στάθμη της υβριδικής μπαταρίας πέσει χαμηλά (συνήθως στις 2 γραμμές), το αυτοκίνητο θα βγει αυτόματα από το EV Mode και θα πάρει μπροστά ο κινητήρας βενζίνης για λίγα λεπτά ώστε να ξαναφορτίσει τη μπαταρία.

Τι πρέπει να κάνετε αν εγκλωβιστείτε σε τούνελ (Ασφάλεια):
                                  Αν η κίνηση έχει σταματήσει εντελώς και υπάρχει κίνδυνος να μείνετε για ώρα μέσα στο τούνελ, η ενεργοποίηση του κινητήρα βενζίνης για φόρτιση μπορεί να γεμίσει τον χώρο με καυσαέρια.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Γυρίστε τον κλιματισμό στην ανακυκλοφορία:
                                  Βεβαιωθείτε ότι το κουμπί της εσωτερικής ανακυκλοφορίας αέρα είναι αναμμένο, ώστε να μην μπαίνουν καυσαέρια από άλλα αυτοκίνητα στην καμπίνα.

Κλείστε εντελώς το Air Condition / Θέρμανση:
                                  Έτσι θα παρατείνετε τη διάρκεια της μπαταρίας στο μέγιστο και θα καθυστερήσετε την εκκίνηση του κινητήρα.

Αν η αναμονή παραταθεί υπερβολικά: Αν δείτε τη μπαταρία να φτάνει στο τέλος της (2 γραμμές) και τούνελ δεν αερίζεται καλά, σβήστε τελείως το αυτοκίνητο από το κουμπί Power για να αποφύγετε την αυτόματη εκκίνηση του κινητήρα βενζίνης.

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

• First post
                                    Last post
                                  • 1
                                  • 2
                                  • 441
                                  • 442
                                  • 443
                                  • 444
                                  • 445
                                  • 445 / 445
                                  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ