-
@nickthetrib said in TOYOTA FORUM:
Το mk2 έχει e-cvt ή απλό cvt???
Νομίζω έχει απλό cvt.
To e-cvt δεν είναι το πλανητικό?Ολα έχουν το e-cvt, δεν λειτουργει αλλιώς το υβριδικό σύστημα. Το κιβώτιο ειναι βασικό συστατικό της μηχανολογικής διάταξης του υβριδικού συστήματος της Τογιότα.
-
-
-
24 μισθοί για να αγοράσεις Toyota Yaris! ( Με την προϋπόθεση ότι μπορείς να έχεις λεφτά στην άκρη
)
Youtube Video -
-
-
Αφθαρτα ξε-αφθαρτα , παντως το δικο μου yaris του 24 γκομπαναει, οπως το λεμε στο χωριο μου, μπροστα σαν ηχος απο αναρτηση ή μπαρακια ζαμφορ. 21 εχω ραντεβου στην τογιοτα , η ξενερα προχωραει
-
@ribopaido said in TOYOTA FORUM:
Αφθαρτα ξε-αφθαρτα , παντως το δικο μου yaris του 24 γκομπαναει, οπως το λεμε στο χωριο μου, μπροστα σαν ηχος απο αναρτηση ή μπαρακια ζαμφορ. 21 εχω ραντεβου στην τογιοτα , η ξενερα προχωραει
Ειχε βγαλει κι αλλο θεμα ?
-
@alexandros-k said in TOYOTA FORUM:
Ειχε βγαλει κι αλλο θεμα ?
Εχει βγαλει 5-6 θέματα αλλα τα θεωρω μη αξια αναφορας (12βολτη, τριξιμο παραθυρου οδηγου, τριξιμο καθισματος συνοδηγου σαν το παλιο iq κλπ)
-
@nikonino said in TOYOTA FORUM:
24 μισθοί για να αγοράσεις Toyota Yaris! ( Με την προϋπόθεση ότι μπορείς να έχεις λεφτά στην άκρη
)άλλο ενα βίντεο για τα κλικ
σύγκριση άσχετων αυτοκινήτων που τα συνδέει μόνο το όνομα yaris
και φυσικά μόκο για το οτι 2 χρόνια μετα (2009) παρουσιάστηκε το iQ που με τον ίδιο χιλιάρι κινητήρα είχε σχεδόν 13000 € στην βασική έκδοση...παίξε μπάλα αλλού Σαρημπαλίδη
οι τογιοταίοι ξέρουμε ότι τα αυτοκίνητα της εταιρίας είναι ακριβά πληρώνουμε "φόρο toyota" στα σερβις στην αντιπροσωπεία αλλα τελικά αγορά χρήση όταν ερθει η μεταπώληση βγαίνει φθηνότερα απο τα δήθεν "φθηνά" και τις ευκαιρίες... -
Σε όλους συμβαίνουν αυτά. Το θέμα είναι το σωστό αφτερσειλς.
-
Δεν ξέρω ποια είναι η πολιτική του κάθε κατασκευαστή πάντως οι εδώ αντιπροσωπείες είναι στα @@ τους. Παρτο φύγε και μετά αν έχεις πρόβλημα χ@στηκαμε, έχουμε δουλειά οποτε δε μας νοιάζει αν δε σε εξυπηρετήσουμε.
TOYOTA FORUM