-
@chrisk6 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Για πανω-κατω ειναι η φαση εκει...
Αυτό ήταν το νόημα αλλά ο @red_monster δεν το έπιασε και νόμιζε οτι του έλεγα για το χώμα που έχει στο μυαλό του

@dettol
Είναι η διαδρομή Γαλατάς - Ψάρι και όπου σας βγάλει απο εκεί μετά.Εγώ έκανα Μαίναλο - Λεβίδι -(μια παράκαμψη στυμφαλία) - Ψάρι - Γαλατάς - Ψάρι - Γαλατάς - Νεμέα (να κορνάρω στα wrc που ανέβαιναν μετά προς μαίναλο
) πριν βγω εθνική για γυρισμό.H διαδρομή Λεβίδι προς ψάρι είναι ωραία για βόλτα αλλά στενοί δρόμοι γενικά σε αρκετά σημεία, θέλει λίγο προσοχή.
Τώρα οκ, σε όλη την ελλάδα έχουμε τέτοιους δρόμους, δεν νομίζω οτι οι συγκεκριμένοι είναι κάτι το τρομερό. Απλά με έβγαλε ο δρόμος προς τα εκεί

-
@jousis said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@chrisk6 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Για πανω-κατω ειναι η φαση εκει...
Αυτό ήταν το νόημα αλλά ο @red_monster δεν το έπιασε και νόμιζε οτι του έλεγα για το χώμα που έχει στο μυαλό του

@dettol
Είναι η διαδρομή Γαλατάς - Ψάρι και όπου σας βγάλει απο εκεί μετά.Εγώ έκανα Μαίναλο - Λεβίδι -(μια παράκαμψη στυμφαλία) - Ψάρι - Γαλατάς - Ψάρι - Γαλατάς - Νεμέα (να κορνάρω στα wrc που ανέβαιναν μετά προς μαίναλο
) πριν βγω εθνική για γυρισμό.H διαδρομή Λεβίδι προς ψάρι είναι ωραία για βόλτα αλλά στενοί δρόμοι γενικά σε αρκετά σημεία, θέλει λίγο προσοχή.
Τώρα οκ, σε όλη την ελλάδα έχουμε τέτοιους δρόμους, δεν νομίζω οτι οι συγκεκριμένοι είναι κάτι το τρομερό. Απλά με έβγαλε ο δρόμος προς τα εκεί

A μάλιστα, για αυτό είδα αυτό το φρούτο στην εθνική το Σάββατο απόγευμα! καπου κοντα στη νεμεα ηταν

-
@dettol said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
καπου κοντα στη νεμεα ηταν
Αν κατάλαβα καλά απο την 320p κάμερά σου είναι το σκόντα του Ρουστέμη.
Και αμέσως μετά του χάλασε.
Να σε πάρουν του χρόνου για ποδαρικό αντί για τον κυριάκο. -
@jousis said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@dettol said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
καπου κοντα στη νεμεα ηταν
Αν κατάλαβα καλά απο την 320p κάμερά σου είναι το σκόντα του Ρουστέμη.
Και αμέσως μετά του χάλασε.
Να σε πάρουν του χρόνου για ποδαρικό αντί για τον κυριάκο.Η καμερα κυριε ειναι αψογη!
ειναι η onboard του τεσλα, απλα ριχνει αρκετα την αναλυση οταν streamαρει προς το κινητο -
4K full screen σας έχει φακελωμένους ο σωτήρας της ανθρωπότητας δλδ

Εμένα η (μόνη) reverse είναι 120p, ούτε που θα ξεχωρίζουν πρόσωπο. -
Εχει μεγάλη πρεμούρα ο ελονας να φακελώσει τον Επαμεινώνδα απο τα Κάτω Πατησια !
-
@red_monster said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Εχει μεγάλη πρεμούρα ο ελονας να φακελώσει τον Επαμεινώνδα απο τα Κάτω Πατησια !
α) όλοι το κάνουν
β) το μόνο που σας σώζει είναι οτι είναι βλήμα -

αντικαταστατης loading....
-
@gatoz said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
αντικαταστατης loading....
Ήπιο το βλέπω το χώμα.
Μέχρι και τα 3008 πάνε εκεί.
-

-
Τογιοτόχρεπο;

-